Sparge Codul Numerologic Personal: Ce spune ultima cifra din CNP despre personalitatea ta secreta!

25 Februarie 2016 publicat în Lifestyle 969 share-uri

Din punct de vedere numerologic, cea de-a 13-a cifra din CNP este o cifra speciala, cu o amprenta energetica puternica si cu un continut informational bogat. Afla lucruri inedite despre personalitatea ta reala pornind de la ultima cifra a CNP-ului!

Codul numeric personal este un numar de identificare important, de mare ajutor in individualizarea unei persoanei fizice. CNP -ul (Codul numeric personal) este reprezentat de 13 cifre, primele 5 semnaland datele de identificare ale unei persoane (sexul, anul nasterii, luna nasterii), urmatoarele 7 fiind cifre unice (ziua de nastere, codul judetului, numarul de ordine).

Ce reprezinta insa ultima cifra din CNP, cea de-a 13-a cifra a CNP-ului? Este de fapt cifra de control care valideaza CNP-ul si care se obtine printr-un calcul matematic simplu. Din punct de vedere numerologic insa, cea de-a 13-a cifra din CNP este o cifra speciala, cu o amprenta energetica puternica si cu un continut informational deosebit. Descifreaza codul numerologic al CNP-ului si afla lucruri inedite despre personalitatea ta reala pornind de la ultima cifra a CNP-ului.

Daca ultima cifra din CNP-ul tau este 0

0 in numerologie este considerat a fi o poarta catre infinit, un numar cameleonic ce are abilitatea de a scoate in evidenta numarul langa care este alaturat, de a-i amplifica vibratia si de a-i potenta energia. De aceea, in cazul in care ultima cifra din CNP-ul tau este 0, trebuie sa stii ca te caracterizeaza de fapt amprenta numerologica a numarului de dinaintea lui 0, deci penultimul numar din CNP. Acestuia i se adauga si caracteristica specifica de a depasi limitarile acestei lumi materiale si de a te aduce mai aproape de sursa creatiei.

Daca ultima cifra din CNP-ul tau este 1

Esti o persoana puternica si sigura pe ea si pui mare pret pe independenta si pe creativitate. Esti in acelasi timp ambitioasa si reusesti sa faci tot ce ti-ai propus chiar daca te confrunti cu obstacole si piedici. Gratie pragmatismului tau si capacitatii tale de a gasi solutii creative la probleme aparent nerezolvabile, reusesti sa ii motivezi si sa ii inspiri si pe ceilalti. Esti de obicei o persoana pozitiva si optimista, insa uneori ti se reproseaza ca ai asteptari prea mari de la ceilalti.

Daca ultima cifra din CNP-ul tau este 2

Energia ta numerologica este de obicei una echilibrata si puternica, insa esti usor nesigura pe tine. De aceea, de multe ori in interiorul tau se duc conflicte interioare atunci cand vine vorba de luat decizii importante pentru viitorul tau. Esti o persoana fidela si un prieten de incredere. Dai dovada de putere de empatie si sensibilitate fata de problemele altora, dar le lasi totodata sa iti influenteze viata. Nu obtii usor ceea ce iti doresti de la viata si trebuie sa muncesti mai multe pentru visurile tale, insa si satisfactia ta va fi pe masura. Ai mare noroc in dragoste mai ales daca reusesti sa iti impaci inima cu ratiunea.

Daca ultima cifra din CNP-ul tau este 3

Amprenta cifrei 3 se imprima si asupra personalitatii tale. Ai un suflet mare si esti de o bunatate nativa. Iubesti viata si iti place sa te bucuri de micile ei detalii si momente. Esti totodata o persoana joviala si expansiva. Iti place sa socializezi cu ceilalti, iar comunicarea este punctul tau forte. Iti place totodata sa experimentezi si sa incerci lucruri noi si te caracterizeaza pasiunea de a fi. Esti o persoana originala in tot ceea ce faci, iar libertatea este un concept de nepretuit pentru tine.


Foto int: Niyazz /Shutterstock.com

Foto homepage: tlorna /Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri