3 Iulie 2014 publicat în Lifestyle 25 share-uri

Fa acest test de personalitate extraordinar si vei fi uimita de rezultatele sale exceptionale! Nu doar ca iti va face ziua mai frumoasa, dar iti va dezvalui lucruri inedite si interesante despre personalitatea si emisfera ta cerebrala dominanta!

Buna dimineata! Cum ar fi sa ne incepem ziua cu acest test super simpatic, foarte apreciat si cunoscut in lumea internetului? Nu doar ca iti va face ziua mai frumoasa si iti va dezvalui lucruri inedite despre personalitatea ta, dar il vei gasi la randul tau interesant si vei dori sa il dai mai departe cunoscutilor tai. Este un test atat de simplu de facut si iti va lua atat de putin timp incat iti garantam ca vei dori sa il faci iarasi

. Rezultatele ar trebuie sa fie aceleasi ori de cate ori repeti testul!

ATENTIE! ESTE ESENTIAL SA URMEZI CEI DOI PASI AI TESTULUI IN ORDINEA IN CARE AU FOST AFISATI! (1+2)

PASUL I

Instructiunile testului sunt simple, aproape banale. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti impreunezi mainile, impletindu-ti degetele (nu le studia prea mult, ci uneste-ti degetele in mod instinctiv). Dupa aceea, fii foarte atenta la urmatoarea intrebare si raspunde la ea:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Care dintre cele doua degete mari este deasupra, degetul mare stang sau degetul mare drept?

In cazul in care degetul mare drept este deasupra degetului mare stang (vezi foto mai jos) → Esti dominat de Emisfera Cerebrala Stanga (PERSONALITATE STANGA)

In cazul in care degetul mare drept este deasupra inseamna ca esti o persoana dominata de partea stanga a creierului. Esti o persoana rationala si ai o gandire analitica. Iti place sa lucrezi cu cifre si numere, esti ordonata si iti place sa planifici lucrurile. Stabilitatea financiara este esentiala pentru tine. Forta care te calauzeste in viata este chiar intelectul tau.

In cazul in care degetul mare stang este deasupra degetului mare drept (vezi foto mai jos) → Esti dominat de Emisfera Cerebrala Dreapta (PERSONALITATE DREAPTA)

In cazul in care degetul mare stang este deasupra inseamna ca esti o persoana dominata de partea dreapta a creierului. Esti o persoana emotionala, care se lasa adesea calauzita in viata de intuitia sa. Esti creativa, cu diverse talente artistice. Forta care te calauzeste in viata este dorinta de afectiune si poti fi un partener de viata minunat. Ai o gandire mai mult intuitiva.

Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? A contat cine a zbierat mai tare 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

PASUL II

Incruciseaza-ti bratele in fata pieptului. In cazul in care:

Bratul drept este deasupra bratului stang - atunci partea dominanta a creierului tau este cea STANGA. (PERSONALITATE STANGA)

Bratul stang este deasupra bratului drept – atunci partea dominanta a creierului tau este cea DREAPTA (PERSONALITATE DREAPTA).

Foto homepage: Femeie cyber, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri