2 Octombrie 2013 publicat în Lifestyle 1 share-uri

O energie colorata ne imbratiseaza pe fiecare dintre noi, dandu-ne cate o forta speciala, aparte… Descopera ce tip de energie poarta cu sine culorile si cum te poti ajuta, activand aceasta energie din univers.

Nu ti s-a intamplat niciodata sa simti nevoia a te inconjura de o anumita culoare, o culoare care iti face bine, care te linisteste sau care uneori reflecta atat de bine starea ta interioara?

Culorile ne influenteaza viata mai mult decta credem, ele ne afecteaza atat la nivel psihic, cat si la nivel mental. Putem sa folosim culorile ca pe o metoda de tearapie, una chiar foarte eficienta.

Fiintele vii emit energie pe care o cunoastem sub denumirea de aura, aceasta aura are culori diferite. O energie colorata ne imbratiseaza deci, pe fiecare dintre noi, dandu-ne cate o forta speciala, aparte. Doar oamenii foarte snsibili sunt capabili a vedea si a simti aceasta aura. Totusi, este bine sa cunoastem care este energia specifica a culorilor si cum poate fi ea activata, ori de cate ori avem aceasta nevoie.

Albastru

Albastrul calmeaza mintea, creeaza nevoia de a ne linisti si de a ne distanta de lucrurile care ne afecteaza. Linistea este albastra. Albastrul semnifica calmul mintii, dar in acelasi timp speranta si increderea. Albastrul simbolizeaza stiinta si cercetarea. Energia albastra creeaza ordine si disciplina.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri Dani Oros, mintea din spatele dezvoltării Google și Youtube România, îți spune cât poți câștiga din Youtube 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Putem sa captam energia albastra intr-un mediu albastru, sub cerul albastru si aproape de ape. Locurile linistite au o energie albastra. Daca facem un dus rece, inotam in apa marii, ne rostogolim prin zapada, nivelul de energie albastra creste in noi.

Foto: Shutterstock.com, cer noaptea, Univers, stele, albastru, indigo,

Indigo

Indigo este o culoare electrica si generatoare de calm. Indigoul controleaza insanatosirea, clarviziunea si intuitia. Indigoul schimba psihicul uman, il curata si il elibereaza de frici si restrangeri. Energia clara a culorii indigo este benefica in cazul psihozelor.

Indigo-ul emana aceeasi energie calma pe care o emana albastrul, dar este mult mai profunda, mult mai psihica, intuitiva, irationala.

Atunci cand vrem sa reactivam indigo-ul, e bine sa ne reconectam la centrul solar. Cum sa avem incredere in intuitia noastra daca ne lipseste constiinta de sine? Ca sa activam energia indigo trebuie sa mergem langa o apa sau sa ne imaginam intr-o barca pe un lac.

Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii

Constientul si sub-constientul se intalnesc in centrul indigo. Acest centru semnifica starea de bine psihica. Indigo este culoarea calmului psihic, capacitatea de a-ti asculta vocea interioara. In indigo ne activam al saselea simt. Ne regaism echilibrul. Un dezechilibru interior se manifesta prin migrene si iluzii optice. Oamenii care au energia indigo prea activa sunt foarte deschisi si foarte sensibili la stimulii externi.

Foto mian: Shutterstock.com, culori


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri