Fa si tu Testul Dragostei, acest test minunat care a cucerit internetul, si descopera ce spune despre personalitatea ta in dragoste!

Fa si tu Testul Dragostei, acest test minunat care a cucerit lumea internetului si pe care il vei regasi in diverse forme pe diverse siteuri:

1. Te indrepti catre casa persoanei pe care o iubesti. Sunt doua drumuri care te duc acolo. Unul este drept, scurt si daca il urmezi ajungi repede la destinatie. Este insa un drum plictisitor. Celalalt drum este clar mai lung si mai intortocheat. Iti ofera insa privelisti si lucruri interesante de vazut. Pentru care din drumuri optezi, cel lung sau cel scurt?

Foto Dragoste_Shutterstock

2. Pe drumul pe care l-ai ales, vezi la un moment dat doua tufe de trandafiri. Una este plina de trandafiri rosii, cealalta de trandafiri albi. Te hotarasti sa alegi 20 de trandafiri pentru persoana iubita. Trandafirii alesi pot fi doar rosii, doar albi sau din contra, atat rosii, cat si albi. Ce culoare de trandafiri ai ales? In cazul in care ai optat pentru un buchet format atat din trandafiri rosii, cat si din trandafiri albi, cati trandafiri rosii sunt in buchet, cati albi?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

3. Ajungi in cele din urma la locuinta partenerului/ partenerei. Una din rudele acesteia tocmai intra pe usa. O rogi sa il/ o cheme sau te duci singura dupa el/ ea?

4. Te duci catre camera persoanei iubite, insa nu gasesti pe nimeni. Decizi sa ii lasi acolo trandafirii. Unde ii lasi, pe pervaz sau pe pat?

5. Mai tarziu, vine momentul sa va duceti la somn. Tu si persoana iubita dormiti in camere separate. Dimineata cand te trezesti, te indrepti catre camera lui ca sa vezi ce face. Te astepti sa il gasesti treaz sau sa doarma?

6. Acum este timpul sa te intorci acasa. Optezi pentru drumul scurt sau pentru cel lung?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri