29 August 2013 publicat în Lifestyle 67 share-uri

Un test simpatic si scurt care va avea un efect garantat de relaxare asupra ta si va produce hohote de ras instanteneu!

Un test simpatic si scurt care va avea un efect garantat de relaxare asupra ta si va produce hohote de ras instanteneu!

Tot ceea ce ai de facut este sa fii atenta la cerintele testului si sa raspunzi urmatoarelor intrebari. Este esential sa te gandesti bine si cu atentie la raspunsul tau. Cu cat va fi mai corect, cu atat mai bine iti va reflecta personalitatea. Incearca sa raspunsi intrebarilor intr-un interval de 30 de secunde.

Asadar, imagineaza-ti un palmier de cocos. Pe langa acest cocotier, 4 animale sunt in trecere:

- un leu

Foto: Leu_Shutterstock

- o girafa

Foto: Girafa_Shutterstock

- o veverita

Foto Veverita_Shutterstock

-un cimpanzeu

Foto Maimuta_Shutterstock

Cele 4 animale decid sa se ia la intrecere pentru a vedea cine poate lua banana din copac cat mai repede. Cine crezi ca va castiga? Leul, girafa, veverita sau cimpanzeul? Noteaza-ti raspunsul pe o foaie de hartie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari A contat cine a zbierat mai tare

In cazul in care crezi Leul va castiga – inseamna ca ai o gandire profunda si esti extrem de perspicace, insa te-ai inselat in ceea ce priveste raspunsul corect!

In cazul in care crezi ca Girafa va castiga – inseamna ca esti o persoana logica si rationala, insa te-ai inselat in ceea ce priveste raspunsul corect!

In cazul in care crezi ca Veverita va castiga – inseamna ca esti o persoana optimista si pozitiva, avand incredere in partea plina a paharului. Te-ai inselat insa in ceea ce priveste raspunsul corect!

Daca raspunsul tau a fost Cimpanezu, atunci poate ca o nuca de cocos le-a lovit la cap si ti-a provocat halucinatii :)… De ce spunem acest lucru? Gandeste-te bine. De cand cresc bananele in cocotieri?

Acest test are un scop pur de amuzament si nicio urma de rautate. Va rugam sa il tratati ca atare

.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri