Ingerii - Energiile uimitoare care iti aduc sufletul pereche in viata ta si iti rezolva problemele in dragoste

11 Iunie 2013 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Ingerii au o energie curata, puternica, pura, uimitoare, la fel de mareata ca forta dragostei. Prin intermediul lor, adreseaza-te lui Dumnezeu si universului pentru a-ti intalni sufletul pereche in cazul in care esti singur, pentru a-ti proteja dragostea in cazul in care iubesti deja, pentru a intalni o noua dragoste in cazul in care vrei sa te desprinzi de una dureroasa.

Poate ca pe unii ii stii, poate ca de altii nu ai auzit niciodata, insa astazi iti prezentam cativa dintre ingerii care pot aduce dragostea adevarata in viata ta. Prin intermediul lor, adreseaza-te lui Dumnezeu si universului pentru a-ti intalni sufletul pereche in cazul in care esti singur, pentru a-ti proteja dragostea in cazul in care iubesti deja, pentru a intalni o noua dragoste in cazul in care vrei sa te desprinzi de una dureroasa. Ingerii au o energie curata, puternica, pura, uimitoare, la fel de mareata ca forta dragostei. Ingerii au un har aparte. Ei protejeaza dragostea dintre doua persoane, aduc o iubire noua in viata celor care o vor sau o intarasc pe cea existenta.

Ingerul Requiel - Pentru desprinderea dintr-o relatie daunatoare

Ingerul Requiel este un inger protector, cu aura in culoarea indigo sau violet inchis. El este cel care ii ajuta pe cei care au avut de suferit in dragoste din cauza unei relatii abuzive sau distructive. El ii ajuta pe cei care vor sa se desprinda din dragostea pentru un partner abuziv. El le da puterea sa mearga mai departe, cu speranta gasirii iubirii adevarate.

Ingerul Rafael - Pentru vindecarea inimilor ranite din dragoste

Ingerul Rafael are o mare conexiune cu inima si sentimentele, corespunzand chakrei inimii. El aduce vindecarea, alinarea si faciliteaza insanatosirea inimilor suferinde si a celor frante din dragoste. Rafael te ajuta sa te deschizi din nou catre iubire si sa te vindeci de iubirile dezamagitoare, de cele care ti-au facut rau. Roaga-te lui daca intampini probleme in a te desprinde de un trecut dureros. El faciliteaza si schimbarea situatiilor de viata.

Ingerul Adriel - Pentru aprofundarea dragostei

Ingerul Adriel este ocrotitorul relatiilor de dragoste si cel care contribuie la disiparea greutatilor si a obstacolelor dintre doua persoane care se iubesc, facilitand uniunea acestora. El este cel care aprofundeaza legaturile de dragoste dintre doi oameni si impiedica infidelitatea. El este cel care poate conduce o relatie spre noi inaltimi spirituale. Se spune ca este bine sa ii adresezi o rugaciune acestui inger mai ales in zilele de luni.

Foto interior: Angel on a Ledge by Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri