13 Martie 2013 publicat în Lifestyle 1073 share-uri

Cand intalnesti o forma de Viata, celebreaz-o. Regaseste-te in ea. Recunoaste-te in ea. Onoreaza Viata din Tot Ceea Ce Este. Fara niciun motiv, fara nicio asteptare, fara nicio pretentie, fara nicio cerinta. Onoreaza Viata din fiecare forma si multumeste ca ai ocazia sa Fii.

Catalin Manea - Expert Garbo

www.catalin-manea.com
www.totuldinintreg.com

Catalin Manea este autorul cartii “Totul din Intreg”, carte pe care a scris-o in 13 zile, in urma unui proces de dictare interioara si care a fost incadrata la categoriile “Autocunoastere” si “Inspiratie Divina”.

Cartea “Totul din Intreg” contine mesaje provenite din Adevarata Realitate, aflata dincolo de aparentele fizice. Ca si mesager spiritual, Catalin vorbeste despre legatura dintre Tot Ceea Ce Exista si despre relatia noastra cu Sursa Universala. Varianta electronica a cartii “Totul din Intreg” se poate descarca GRATUIT de aici.

Privind fara a analiza...

Vrem sa fim intr-un fel sau altul si, astfel, uitam cum suntem de fapt. Ne pricepem de minune la a naviga pe valurile mintii si, adesea, ne trezim naufragiati pe o insula pustie, in mijlocul furtunii mentale. Asta, pentru ca idolatrizam gandurile noastre. Problemele omenirii au fost create exclusiv prin procesul mental, iar acum ne gandim cum sa rezolvam problemele pe care le-am creat chiar prin gandire. Ei bine, solutia este dincolo de gand.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Am creat adevarate razboaie doar pentru ca ne-am simtit amenintati de catre o alta gandire, iar acum ne gandim cum sa eliminam violenta. Putem elimina violenta doar mergand dincolo de gandire. Dupa cum ne-a spus si Albert Einstein, nu poti rezolva o problema daca o abordezi pe nivelul la care a fost creata. De aceea, a gandi mai mult nu este solutia pentru eliberarea de sub domnia gandirii.

A sosit clipa sa imbratisam viata, exact asa cum este ea, fara sa o mai catalogam sau sa mai adaugam alte extensii si concepte mentale. Totul Este, insa noi am crezut ca prin gandurile noastre, ii putem adauga un plus realitatii. De fapt, nu am facut altceva decat sa ne mutam atentia de la certitudine, la abstract. Am creat concepte abstracte si am inceput sa ne imaginam o realitate dupa placul nostru egotic, iar in acest fel privirea noastra s-a incetosat si am ascuns miracolul vietii printre valurile mentale, care ne-au scufundat de nenumarate ori.

RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri