Viata noastra reprezinta suma intamplarilor si a trairilor care ne formeaza ca fiinte umane. Vom avea o viata frumoasa atat timp cat vom trai frumos.

Retine...

1. In viata, evolutia pretinde durere.

Fii rabdator si puternic. Durerea pe care o simti acum iti va folosi in viitor. Asadar, construieste-ti baza personalitatii tale cu caramizile pe care viata ti le arunca atunci cand te astepti mai putin. Doar asa vei deveni o fiinta umana exceptionala, demna de respectul si iubirea celorlalti. Doar asa iti vei crea noi oportunitati in viata. Doar asa vei evolua.

Image © Sxc.hu

2. Cat timp traiesti, inveti.

In fiecare etapa din viata inveti lucruri noi fie din proprie initiative, fie prin experientele la care viata te supune. Atat timp cat vei trai vei avea de invatat. Atat timp cat iti vei asculta intuitia si iti vei imbogati constant cunostintele nu vei imbatrani, ci vei deveni o noua persoana in fiecare zi, una din ce in ce mai inteleapta.

3. Fiecare experienta de viata este o lectie de viata pozitiva.

Nu uita sa intelegi lectia de viata pe care o primesti atunci cand lucrurile nu merg asa cum te-ai asteptat. Daca relatia in care esti implicat nu merge, daca la locul de munca ai incheiat o afacere proasta, daca ai facut o greseala in viata, toate aceste lucruri negative sunt de fapt cai spre a descoperi noi oportunitati. Lectiile de viata pe care le inveti din greseli sunt primul pas spre schimbarea pozitiva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023

4. Adevarata frumusete a ta este in interior.

Pe masura ce cunosti pe cineva din ce in ce mai bine, majoritatea trasaturilor sale fizice nu mai au nicio importanta pentru tine. Oamenii din viata ta inseamna personalitate, inseamna energie. Importanta este esenta unei persoane, nu carcasa. Tocmai de aceea nici nu te indragostesti de frumusetea fizica. Iubesti trasaturile fizice pe termen scurt si inima, sufletul, pe termen lung. Astfel, atunci cand intre tine si o persoana speciala se leaga o legatura profunda, imperfectiunile fizice devin irelevante.

Image © Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri