Sa nu credem ca viata culturala nu are si un public de prichindei. Ma surprinde ca institutiile de cultura se orienteaza din ce in ce mai mult catre promovarea artei printre cei mici. Iar ziua de 1 iunie este poate, cea mai potrivita zi pentru a organiza evenimente si actiuni pentru cei mici.

O expozitie ca o jucarie, la Elite Art Gallery!

De exemplu, Elite Art Gallery a pregatit in luna iunie, ceva doar pentru copii. Elite Art Gallery isi deschide portile, timp de 10 zile, pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 103 ani si va invita la vernisajul expozitiei Joyful Worlds (Lumile Bucuriei) - Desene pentru parintii care-si iubesc copiii, eveniment care va avea loc marti, 1 iunie, ora 18.00, la Galeriile de Arta ale Municipiului Bucuresti, strada Academiei, numarul 15 (in spatele Teatrului Odeon).

Cu patru luni in urma, artistii s-au intalnit cu specialistii in educatie si divertisment, rezultatul acestei intalniri fiind o serie de obiecte cu dubla valoare, artistica pe de o parte, dar si educativa (o scena de teatru de papusi, tablouri, o carte din ilustratii, decoratiuni pentru camera copilului, jucarii) care sa sprijine dezvoltarea personala a celui mic (cu accent pe creativitate, inteligenta, increderea in sine) si sa sustina comunicarea profunda intre parinte si copil. Toate elementele expuse sunt realizate de catre trei tineri artisti plastici: Ion Andrei Puican (priceput intr-ale desenului si cu o imaginatie de nestavilit), Doina Zavadschi (cea care a dat culoare Lumilor Bucuriei) si Iulian Danciu (cel ce a taiat lemnul cu pricepere, rabdare si bucurie, pentru a oferi suportul din care s-au nascut aceste lumi. Expozitia va fi, pe parcursul celor 10 zile, locul unde copiii si parintii se pot juca impreuna in cadrul atelierelor de creatie organizate (desen, modelaj, colaj si teatru de papusi).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Special pentru parinti a fost organizata si o intalnire cu binecunoscutul pedagog Irina Petrea (Super Nanny), care va dezvalui importanta folosirii tehnicilor creative in procesul de formare a personalitatii copilului. Psihologul Gina Balan, specializat in terapia prin arta, vine la intalnirea cu parintii si copiii si propune un week-end in care sa ne relaxam cu ajutorul art-terapiei si, de ce nu, sa tragem o concluzie in ceea ce priveste nevoile de comunicare in relatia parinte-copil.

Joyful Worlds –Desene pentru parintii care-si iubesc copiii este o expozitie in care sunteti asteptati nu ca simpli vizitatori, ci ca prieteni, pentru a intra intr-un joc al imaginatiei si al bucuriei.
Timp de zece zile (1 – 10 iunie), puteti vizita expozitia intre orele 10.00-18.00.

Mai multe detalii despre invitati, evenimente si programul acestora gasiti la www.eliteart-gallery.com.

Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale! Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri