"Cand prinzi un vis, iti faci unul nou. Noi scopuri, noi teluri. Si acum ca avem dragostea in palma mainilor noastre, pot sa vad etapele urmatoare. Vreau sa ma casatoresc cu tine. Sa am o familie cu tine. Sa traiesc cu tine. Sa imbatranesc alaturi de tine. Sa sfarsesc alaturi de tine. Si sa fiu pentru eternitate cu tine" .

Intamplator (sau nu scrisoare de dragoste catre suflet pereche

De la o varsta tanara a inceput acest gand. Nu de cand adultii spun ca poti sa intelegi dragostea. Cu mult mult inainte. O da, cu mult timp inainte. Aveam doar 8 ani, poate chiar 7. Obisnuiam sa suspin noaptea in timp ce visam la tine. Deveneam depresiv daca oamenii ma tratau ca pe un nimic. Pentru nimic si tot. Insa gandul la tine m-a facut sa nu ma dau batut.. Si chiar daca nu te cunosteam, tot purtam cu mine mai departe speranta si visul. Credeam ca, atunci cand crezi suficient de mult in ceva, in cele din urma va deveni realitate. Si daca renunti, atunci niciodata nu o sa ai in palme visurile tale. Unii oameni spun ca doar cei suficient de curajosi incat sa vaneze visuri sunt dispusi sa le prinda. Presupun ca ma consideram unul dintre acei oameni.

Desi cu cat asteptam mai mult cu atat mai dureros parea sa fie fara tine, intotdeauna aveam incredere ca intr-o zi o sa fiu cu tine. In fiecare dimineata speram ca astazi sa fie acea zi, insa niciodata nu era. M-am obisnuit sa ma entuziasmez si apoi sa fiu dezamagit. Devenea un stil de viata mai mult decat orice altceva.

Foto homepage: Scrisoare barbat via Shuterstock

Foto int: cuplu indragostit via Shutterstock

Intotdeauna imi imaginam chipul tau in visurile mele. Erai ca o printesa. Ca niciuna alta. Frumoasa, buna, iubitoare si puternica. Ma gandeam la mine si la tine ca fiind unul singur. Impreuna, deveneam mai puternici. Si nimic nu distrugea legatura dintre noi. Oricum, viata nu s-a dovedit a fi aceasta fantezie. Viata nu este un vis, viata este ce ti-o faci.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Recomandat pentru tine

De la partenerii noștri

Articole recomandate

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri