Il iubesti, esti indragostita nebuneste de el si tocmai din aceste motive esti predispusa la unele compromisuri. Teoretic aceasta predispozitie nu este rea atat timp cat compromisurile nu sunt mari, mai ales ca relatie perfecta nu exista iar viata in doi presupune ca uneori unul din parteneri sa mai lase de la sine.

Il iubesti, esti indragostita nebuneste de el si tocmai din aceste motive esti predispusa la unele compromisuri. Teoretic aceasta predispozitie nu este rea atat timp cat compromisurile nu sunt mari, mai ales ca relatie perfecta nu exista iar viata in doi presupune ca uneori unul din parteneri sa “mai lase de la sine”.

Insa cum putem estima cand cunostem un om? Nu ma refer la o cunoastere absoluta, aceasta este imporsibil de atins si, chiar de-ar fi sa reusim, ar fi plictisitor. Ma refer insa la a cunoaste acele lucruri esentiale care sa te asigure ca, cel putin pentru moment, el este intr-adevar alesul inimii tale. Mai mult, trebuie sa iei in consideratie un fapt general valabil: oamenii se schimba, schimbarile voastre au loc in aceeasi directie? Evident ca pentru aceste schimbari este importanta atat varsta cat si experienta relationala. In general un barbat stie cu adevarat ce vrea dupa varsta de 25 de ani, aceasta nu inseamna ca n-ar exista si exceptii. Concluzionand, variabile intr-o relatie sunt la tot pasul. Nu exista reguli clare ce definesc o relatie reusita, insa putem aproxima unele general valabile. Fiecare om este unic, la fel si modul sau de a iubi (atunci cand il descopera, caci “cliseele” romantice sau relationale le stim cu totii, lipsite de orice grad al originalitatii).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

La ce sa iei seama inainte de a pasi spre altar

Inainte de a ajunge in fata altarului va trebui sa treci dincolo de ceea ce simti si sa rationalizezi putin relatia, fiind atenta la urmatoarele aspecte:

- Daca cei din jurul tau, prietenii sau familia, au dubii in privinta lui ar trebui sa apleci urechea si la ceea ce au acestia de spus. Nu intelege ca ii lasi pe altii sa iti influenteze relatia, insa uneori, privit din afara sentimentelor de dragoste, un om poate sa fie... altfel. Nu trebuie neaparat sa crezi, dar poti testa ceea ce iti spun apropiatii.

- Intreaba-l despre fostele sale relatii. Daca iti va povesti numai de rau despre fostele lui partenere ceva nu este in regula. Cu siguranta nu a dorit sa aiba prietena o femeie fata de care are numai critici de adus. Mai mult, intr-o relatie sunt intotdeauna doi vinovati, isi asuma si el o parte din vina? Ai nevoie de o persoana matura care sa poata “cantari” atat defectele cat si calitatile unei relatii, care sa accepte adevarul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri