Il iubesti, esti indragostita nebuneste de el si tocmai din aceste motive esti predispusa la unele compromisuri. Teoretic aceasta predispozitie nu este rea atat timp cat compromisurile nu sunt mari, mai ales ca relatie perfecta nu exista iar viata in doi presupune ca uneori unul din parteneri sa mai lase de la sine.

- Afla despre cariera lui. Modul in care a lucrat, unde, daca pleca sau nu cu serviciul etc. In felul acesta iti vei da seama cum a fost obisnuit sa traiasca, iar pe de alta parte vei afla cam ce viata vei avea langa el.

- Cand sunteti voi doi se comporta destul de diferit ca in momentele cand sunt alaturi si prietenii sai? Te tine de mana in prezenta lor, iti vorbeste la fel de tandru si iti acorda aceeasi atentie? Ar fi bine ca raspunsul tau sa fie afirmativ la aceste intrebari, altfel... poate nu se simte asa bine langa tine.

- Dar despre prietenii tai ce parere are? Daca iti interzice sa te mai vezi cu ei, probabil ca este mult prea posesiv pentru a-l suporta alaturi la “drum lung”. Mai mult, nu are dreptul sa iti impuna ceva, maxim sa iti sugereze. Este viata ta si nimeni in afara de tine nu este stapan pe aceasta. Daca te iubeste intelege aceasta libertate si ti-o protejeaza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici”

- Chiar daca pare materialist urmatorul sfat, ar trebui sa fii atenta si la situatia sa financiara sau macar la posibilitatile de evolutie ale acesteia. Nu cred ca vrei alaturi unul care sa depinda de tine, sa iti ceara mereu, cand tu ai nevoie de o persoana alaturi de care sa poti evolua si langa care sa te simti fericita. Un barbat te va sustine, nu te va tine pe loc.

pe balcon in timpul unor convorbiri? Iese repede de pe mail cand te apropii de el? Te suna in timpul zilei si, in general, stii unde se afla sau iti asucunde? Nu, nu te gandi la faptul ca trebuie sa il controlezi. Daca este sincer si nu iti ascunde nimic aceste lucruri nu le va face, ci va fi liber in orice situatie fata de tine, fara constrangeri.

- Este sigur ceea ce cauti? Nu te gandi ca il vei schimba, oamenii se schimba, insa nu in orice plan. Decat sa faci zilnic terapie, mai bine... renunti la idee. Oricum finalul se va afisa mai devreme sau mai tarziu intre voi, hranit de certuri, reprosuri si frustrari.

- Trebuie sa te respecte si sa iti precieze eforturilor. De considera ca el este cel mai bun in toate cu siguranta la un moment dat vei dori sa fii langa cineva care a invatat ce este aprecierea.

- Daca el considera ca nu greseste niciodata iar scuzele nu exista in vocabularul sau este cazul sa te gandesti bine daca el este alesul.

- Chiar daca se poata excelent cu tine, fii totusi atenta ce comportament adopta cu copiii, cu animalele sau alte persoane. Daca este agresiv in alte situatii, atunci ia in considerare faptul ca intr-o zi tu ai putea sa ii fii victima.

Chiar daca esti dispusa sa neglijezi unele probleme de cuplu, totusi gandeste-te macar la cum ar putea evolua acestea. Nu te lasa condusa intr-o relatie care mai mult iti face rau decat bine. Timpul trece, la fel si frumusetea ori puterea ta de a relationa.

Sursa: Grace.ro

Citeste si alte articole pe Grace.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Melodii pentru marsul nuptial

Ce se obisnuieste in prima zi de dupa nunta

25 de modele superbe pentru inelul de logodna


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri