14 Decembrie 2011 publicat în Entertainment 54 share-uri

Descoperiti cele mai haioase clipuri cu animale alese de noi.

Pentru ca stim cat de mult va plac animalele, pentru ca si noi le iubim la fel de tare, ne-am hotarit intr-o zi sa lansam o pagina de Facebook Animalutzele Garbo.ro. De atunci, zilele noastre la birou sunt cu mult mai placute, caci prin dragalasenia lor, "animalutzele"  ne fac sa radem in hohote sau sa zambim. Ne ajuta sa ne destindem si provoaca entuziasm. Va invitam sa fiti in fiecare zi alaturi de noi pe aceasta pagina dedicata iubitorilor de animale ca sa ne amuzam impreuna.

Pentru a va incita, am selectat cinci dintre cele mai haioase clipulete cu animale pe care le-am postat pana acum, pe aceasta pagina. Veti mai gasi pe Pagina de Facebook  Animalutzele Garbo.ro  o multime de fotografii induiasatoare si de asemenea, amuzante cu animale domestice sau salbatice, surprinse in cele mai nastrusnice ipostaze.

Top 5 cele mai haioase clipuri cu animale

5. Salutul Soarelui impreuna cu pisica. Aceasta este adevarata comuniune om-natura! (Vizionati in special de la secunda 45

)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

4. Daca nu aveti o idee pentru un cadou de Craciun... ati putea sa impachetati pisica si sa o puneti sub brad!

3. Oare de ce este cubul de gheata atat de rece? Acest catelus este pur si simplu adorabil!

2. "TUUU, esti vinovat, pentru TOT ce s-a intamplat!" Noi credem ca acesta este unul dintre cele mai amuzante clipuri cu animale!

 1. Acesta este cel mai politicos ursulet pe care l-ati vazut vreodata!

Foto front si main: By Andrey_Kuzmin /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri