In pragul Craciunului, Luiza Zan si Sorin Romanescu revin pe scena Godot Cafe-Teatru cu un spectacol-concert special. O seara magica, cu brad si cadouri. In care cei doi muzicieni vor spune povesti si vor canta despre zapada, vise si bucuria sarbatorilor de iarna. Sambata, 17 decembrie, la ora 21:00.

Cunoscuti publicului autohton pentru concertele de jazz, soul si blues, Luiza Zan (voce) si Sorin Romanescu (chitara) au pregatit o seara de poveste cu colinde compuse special pentru sarbatoarea Craciunului. Cei doi vor interpreta piese de pe albumul ”Colinde si povesti de Craciun”, o colectie care pastreaza atmosfera sarbatorilor de iarna traditionale, utilizand un peisaj sonor cald si intim, cu accente de romantism si nostalgie.

Luiza Zan, este solista, compozitoare, textiera si profesoara de jazz vocal la Universitatea de Muzica din Bucuresti. Pe scena, impresioneaza prin aparitiile discrete, elegante si prin vocea calda, patrunzatoare, cu modulatii si tranzitii fluide de la un stil muzical la altul. In cei 25 de ani de cariera, a castigat numeroase premii la festivaluri nationale si internationale (Montreux Jazz Festival In 2003 si 2004, Gala Premiilor de Jazz organizata de Radiodifuziunea Romana In 2004), cantand alaturi de nume importante ale muzicii precum Rick Condit (saxofonistul Ellei Fitzgerald), Mircea Tiberian, Romeo Cosma, Ion Baciu Jr., Armen Donelian, Jurgen Bothner, Arthur Balogh, Vlaicu Golcea, Vlad Popescu, Sorin Romanescu, Electric Brother sau Dj Vasile. In 2011, alaturi de artisti din Romania si Statele Unite, a pus bazele proiectului Synergy: An Independent Romanian-American Music Experience, promovat printr-un turneu national.

Sorin Romanescu s-a format sub Indrumarea lui Marius Popp, urmand cursurile Universitatii Nationale de Muzica. Estimat actualmente drept cel mai bun chitarist roman de jazz, Sorin Romanescu a colaborat cu multi dintre muzicienii nostri de gen proeminenti (Vlaicu Golcea, In Gala „Academic Jazz”; grupurile „Aievea”, Trio-ul Maria Raducanu - Romanescu - Golcea, grupul „Jazz It Up”, Duo-ul Romanescu - Cristian Soleanu). A compus muzica originala pentru filmul documentar „Razboi pe calea undelor” (povestea postului „Europa Libera”) al regizorului Alexandru Solomon, pentru spectacole de balet semnate de coregrafii Vava Stefanescu, Eduard Gabia, Florin Fieroiu, Mihai Mihalcea, ca si muzica pentru numeroase reclame audio realizate In studioul propriu.

Sambata, 17 decembrie, la 21:00, cei doi artisti invita publicul la un exercitiu de imaginatie, pasind alaturi de ei Intr-un spatiu cu fulgi de zapada, clinchete de clopotei, cadouri si caldura sufleteasca.

Godot Cafe-Teatru propune un concept unic, Imbinand fizionomia unei cafenele cu cea a teatrului clasic. Este un spatiu multicultural elegant, cu atmosfera interbelica, dotat cu scena, cortina si pian. Un loc In care pur si simplu te simti bine. Dedicat exclusiv evenimentelor culturale independente, Godot prezinta In fiecare seara spectacole de teatru contemporan, concerte, impro-show-uri, proiectii de film sau expozitii de fotografie. Din noiembrie 2010, cand si-a deschis portile, Godot a fost gazda unui numar impresionant de artisti care au sustinut spectacole si concerte cu sala plina. La Godot, cafeaua se serveste alaturi de artistii preferati, In fiecare zi, pe Str. Blanari nr. 14.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri