Ai sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO, la filmul saptamanii.
Ai sansa de a castiga una dintre cele trei invitatii la CinemaPRO la filmul saptamanii. Fiecare invitatie este valabila pentru doua persoane. Saptamana aceasta poti castiga invitatii la filmul Imperiul Magic al Domnului Magorium.
Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un mail in care sa ne spui cu cine ti-ai dori sa vezi acest film si de ce.
Scurta prezentare a filmului
Imperiul Magic al Domnului Magorium, cel mai ciudat, fantastic si minunat magazin de jucarii din lume. Este un univers tentant al jucariilor, in interiorul caruia absolut totul prinde viata, inclusiv magazinul in sine, un loc in care in continuu se intampla minuni inimaginabile. Cel putin pana acum...
Atunci cand domnul Magorium (Dustin Hoffman), excentricul in varsta de 243 de ani care detine magazinul, anunta ca a sosit timpul sa nu se mai ocupe de imperiul sau si ii lasa in primire afacerea managerului sau ciudat si nesigur pe sine, Molly Mahoney (Natalie Portman), incep sa se intample tot felul de ciudatenii...

Detalii concurs
Afla mai multe despre film citind cronica sa aici si apoi trimite-ne mail pe office@garbo.ro pana pe data de 2 decembrie sa ne spui cu cine ai dori sa mergi la film si de ce ai ales acea persoana. Castigatorii vor fi anuntati prin email si pe site - in cadrul concursului saptamanii - pe data de 7 decembrie. Ei vor putea merge la film, la CinemaPRO in perioada 10-13 decembrie 2007.
In aceasta saptamana, la cinematograful CinemaPRO, ruleaza filmul: Sydney White si cei sapte tocilari. Pentru rezervari poti accesa acest link.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri