6 Februarie 2013 publicat în Entertainment 55 share-uri

Care este culoarea ta preferata? Auzim multe persoane care afirma ca nu au neaparat o culoare preferata. Insa uita-te cu atentie in jurul tau, vei observa o culoare predominanta, un pattern care se tot repeta: bluza preferata, rochia preferata, culoarea care iti vine bine la ochi, sau poate culoarea peretilor din dormitor. Cu siguranta ai o culoare preferata. Ei bine, aceasta culoare spune cate ceva despre tipul tau de sexualitate.

Totusi, trebuie sa retineti ca interpretarile acestea simbolice nu sunt neaparat "litera de lege". De asemenea, este posibil sa existe persoane care prefera doua sau trei culori. Cititi descrierile acestor culori si identificati-va cu ceea ce va defineste.

Rosu: Persoanele care adora rosul sunt foarte pasionale. Se excita foarte usor si se bucura de sex in toate modurile posibile. Odata aprinsa flacara pasiunii, cateva ore vor dura pana ca ea sa se consume. Cand doua persoane care iubesc rosul se intalnesc, dezinvoltura lor in materie de sex poate provoca roseata in obraji chiar si celor mai putin pudici. De asemenea,femeile si barbatii carora le place rosul au tendinta de a fi agresivi in exprimarea lor sexuala.

Foto: Shutterstock

Galben: Daca tu sau partenerul tau preferati galbenul, atunci inseamna ca vorbim despre persoane cu o sexualitate complexa care se pot adapta unuor situatii erotice complexe. In multe cazuri, persoana care iubeste culoarea galben va ceda dorintelor partenerului intr-un mod pasiv. Persoana care iubeste galbenul nu va refuza niciodata o invitatie de la cineva pe care admira sau pe care place foarte tare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Roz: Persoanele care iubesc culoarea roz refuza sa se maturizeze din punct de vedere sexual: femeile au tendinta de a promite mai mult decat intentioneaza sa ofere, iar barbatii carora le place aceasta culoare iubesc flirtul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri