'Succesul inseamna cat de mult te inalti, dupa ce ai cazut la pamant.'- George S. Patton

6. Charles Darwin

In primii sai ani de studiu, Darwin a renuntat la cariera medicala, iar tatal sau il cicalea tot timpul pentru ca il considera prea lenes si prea visator. Darwin insusi scria „Am fost considerat de catre toti profesorii, inclusiv de catre tatal meu, un baiat obisnuit, chiar sub mediocru in ceea ce priveste standardul pentru inteligenta.” L-au judecat prea repede, pentru ca astazi, Charles Darwin este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de stiinta din lume.

7. J. K. Rowling

Scriitoarea J.K. Rowling este practic mamica lui Harry Potter, unul dintre cele mai iubite personaje de poveste din contemporaneitate. Inainte sa publice celebra serie Harry Potter, J. K. Rowling era aproape faliat, trecea printr-o depresie severa, ca urmare a unui divort si incerca sa isi creasca copilul, in timp ce mergea la studii si scria. Rowling a trecut de la a fi somera si a ajuns sa fie astazi una dintre cele mai bogate, cunoscute si influente femei din lume!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

8. Wolfgang Amadeus Mozart

Mozart a inceput sa compuna la varsta de 5 ani si a scris peste 600 de piese muzicale care sunt considerate astazi a fi intre cele mai bune create vreodata. Totusi, pe parcursul vietii sale, Mozart a intampinat si multe dificultati. A fost data afara de pe pozitia pe care o ocupa la Salzberg, ca si muzician al curtii, s-a chinuit toata viata sa obtina suportul aristocratiei si totusi a murit sarac.

9. Michael Jordan

Michel Jordan este unul dintre cele mai cunoscute nume ale sportului. Este cel mai bun jucator de baschet din toate timpurile. Cu toate acestia, putini stiu ca Michael Jordan nu era considerat destul de bun, si a fost chiar data afara din echipa liceului. Din fericire, Jordan nu s-a dat batut. Chiar el povesteste: „Am ratat mai mult de 9.000 de aruncari la viata mea. Am pierdut aproape 300 de meciuri. In 26 de randuri as fi putut sa dau lovitura castigatoare, dar am ratat. Am pierdut iar si iar si iar in viata mea. Si de aceea am avut succes.”

10. Elvis Presley

Elvis Presley este unul dintre cei mai vanduti artisti ai tuturor timpurilor. Dar daca ne intoarcem in timp, la inceputul carierei sale, cand Elvis era inca un necunoscut, putem sa marcam si momentul cand Jimmy Denny, managerul de la Grand Ole Opry l-a concediat pe Elvis spunandu-i „Nu o sa ajungi nicaieri, fiule. Mai bine fa-te sofer de camion.”

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri