12:06, 28 Iunie 2016 publicat în Cariera

Aceste reguli de viata simple aduc de fapt succesul in absolut orice ne-am propune!

1. Ce fac multimilionarii diferit? Dintre carti si filme, aleg cartile!

Milionarii nu isi pierd timpul pe Nettflix sau weekenduri intregi urmarind episod dupa episod un serial de televiziune. Aceasta este o caracteristica specifica oamenilor de succes. Ei stiu sa isi canalizeze gandurile si energia inspre activitati constructive.

Ce fac acesti oameni in schimb? De la Elon Musk, la Warren Buffet, multi antrepenori faimosi isi petrec timpul liber citind. Multi dintre acestia isi dedica acest timp pentru a citi non-fictiune si mai degraba carti de auto-educatie si auto-imbunatatire. Sigur, acesti oameni nu vor avea nici cea mai vaga idee despre ultimul episode din Game of Thrones, dar iti vor spune ca timpul pe care il petrec ei cu lecturile lor este valoros si in plus, nici nu se consuma in drame emotionale imaginate, pastrandu-si energia pentru altceva.

Citeste si:
Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace! – Volumul al III-lea din...
Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n...

2. Ce fac multimilionarii diferit? Nu se auto-izoleaza.

Milionarii sunt foarte sociali. Ei se intalnesc tot timpul cu oameni, comunica, nu sunt timizi, exprima mereu incredere de sine si disponibilitatea de a se afla in situatii sociale. Ei au inteles ca relatiile si faptul de a cunoaste oameni potriviti la locul potrivit, este una dintre cheile succesului.

3. Ce fac multimilionarii diferit? Se bazeaza pe intuitia lor si nu isi fac tot felul de ganduri in legatura cu o decizie

Sa se framante, sa se tot razgandeasca, sa regrete anumite decizii este comun oamenilor care nu au incredere in ei. Dar ghici ce? Milionarii nu ar sa se indoiasca niciodata cu privire la ceea ce au de facut. Sigur ca iau in considerare toate datele unei probleme, dar ei sunt foarte constienti si in privinta consecintelor pe care orice decizie ar lua-o le implica si atunci isi asuma cu mult mai multa lejeritate orice decizie.

Citeste si:
5 carti care iti pot schimba viata
5 carti care iti pot schimba...

Dupa ce iau in considerare optiunile pe care le au, aleg o cale, actioneaza si nu mai privesc inapoi.

4. Ce fac multimilionarii diferit? Nu se lasa niciodata batuti fara lupta!

Milionarii nu ridica steguletul alb in fata primului semn ca au dat de probleme. Ei raman fermi si nu se lasa batuti. Multi antreprenori accepta critica si indoiala pe care o exprima cei din proximitatea lor cu multa claritate. Nu iau lucrurile personal, nu se implica emotional! Milionarii stiu ca orice punct de vedere este de fapt un ajutor in a vedea lucrurile si dintr-o alta perspectiva.

Capacitatea de a te auto-chestiona, de a te deschide intr-atat incat sa vezi din mai multe de vedere inseamna CREATIVITATE si capacitatea de a rezolva o situatie mult mai repede. Acesta este un secret psihologic pe care milionarii il aplica cu succes in vietile lor.

5. Ce fac multimilionarii diferit? Stiu ca e important sa nu renunte la sport pentru o minte creativa si fericita

Antreprenorii bogati stiu cat este de important pentru sanatatea lor psihica si corporala sa faca sport in fiecare zi. Acest lucru ii ajuta sa se concentreze asupra starii lor generale de bine si asupra productivitatii.

6. Ce fac multimilionarii diferit? Se trezesc devreme!

Antreprenorii bogati inteleg ca trezitul de dimineata te duce departe, astfel ei stiu ca a-si incepe ziua intr-un ritm constant de dis-de-dimineata inseamna capacitatea de a se concentra, mai multa productivitate si fericire.

7. Ce fac multimilionarii diferit? Cel mai important - Nu se plictisesc niciodata!

Indivizii care ating succesul nu se plictisesc niciodata. Ei vad in orice situatie oportunitati de a invata si de a crea posibilitati. Mai degraba decat sa dea likeuri pe Fcebook, ei s-ar intalni cu oameni pentru a discuta, ar citi si ar face orice sa isi expansioneze repertoriul de abilitati si cunostinte.

Foto fr si main: By Motortion Films /Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri