mame in strainatate

concediu placut corina si un paste cat mai fericit si tie oricum va doresc sa vi se implineasca toate visele cele mai frumoase si multa sanatate lui eugen noi mai avem de asteptat cateva luni bune pana mergem la mare...dar ce sa-i faci daca nu este si la noi vara si cald...
SEBY1YEAR
Postat pe 5 Aprilie 2009 14:23
nici la noi nu e cald si vara inca, insa macar un timp frumos de primavara sa avem .
vasilicasavoiu iti multumesc pentru urari
corina_dragoi
Postat pe 5 Aprilie 2009 14:36
corina abia astept sa-mi spui cum s-a manifestat eugen si cum v-ati descurcat ca desi stiu ca-mi va fi cam greu cand voi pleca in concediu ca sebi nu a mai dormit in alta parte decat acasa nici nu vreau sa aud sa merg fara el asa ca sper ca va fi mai maricel va avea 1 an si vreo 2 luni pana atunci poate-l intarc asa ca sper sa fie totul ok.
SEBY1YEAR
Postat pe 5 Aprilie 2009 14:41
eu am fost cu cel mic cu masina 300 de km pana la tara an jud galati si sa comportat f bine a dormit aproape tot timpul cu mici exceptii cand s-a trezit sa manance si l-am schimbat asa ca am curaj cand vine tati acasa la varasa mergem an concediu cu amandoi copiii
silviatatu
Postat pe 5 Aprilie 2009 14:47
Distractie placuta,Corina, sa va iubiti mult si Paste fericit ! Paste fericit si celorlalte fete care sarbatoresc saptamina aceasta !
ikarinusa
Postat pe 7 Aprilie 2009 10:04
buna mamicilor......si noi suntem plecate din tara,departe...in Doha, Qatar.de 6 ani ne-am obisnuit aici.

vroiam sa va spun ca si noi am calatorit cu bia si cu masina si cu avionul si s-a adaptat f usor si nu am avut probleme cu ea. abia ne-am intors din vacanta.am fost o saptamana plecati in Dubai si a fost ok cu Bianca.ne-au dat patut pt bebe in camera si ne-am descurcat.chiar a dormit si ea mai mult,cred ca de la atata plimbat si oboseala.

asa ca eu zic ca nu e nici o problema cu bebeii daca vreti sa plecati.numai rabdare si incredere sa aveti si muuuuulte chestii pt bebe (adica aproape toata casa carata dupa voi)...

va pup
horobeanu
Postat pe 7 Aprilie 2009 10:20
Toate cele bune pt familia Corinei si petrecere frumoasa pe 10.Acum la noi vremea s-a indreptat si Monako-Karrara vrea numai afara.Are si un prieten in parc care a invatat-o multe lucruri: sa scuipe,sa linga gardul,sa se tavaleasca... parca e un adevarat baietoi...e tare neastamparata!Muncesc s-o dezvat,dar cand ii apare prietenul... uita tot!sper sa fie vreme frumoasa duminica sa sarbatorim si noi Floriile la munte(pt mami ).Iar de Paste am vrea sa ajungem in Paris (sunt 1000 km pana acolo) si ne este teama de Monako ca se plictiseste pe drum,desi am vrea sa plecam noaptea pt a dormii tot drumul.Ea in masina nu rezista decat 2 ore,de fapt ca si in avion.Si apoi... vrea sa se dea jos si sa nu se mai urce sub nicio forma...!!!Ma bucur de modul in care a reactionat Kary in excursie si ca mamica si-a facut griji degeaba!Chiar mi-o imaginam, in timp ce citeam, cum alerga in piciorusele goale.Salutari,pupici si multa sanatate tuturor bebeilor,mamicilor si taticilor !
monako_claus
Postat pe 7 Aprilie 2009 15:30
Salutari!
Va dorim si noi un Paste fericit,pace in suflete,sanatate si bucurie indiferent unde si cand il veti sarbatori!
Si noi am calatorit foarte mult cu Denisa cu masina,am facut la propriu mii de km si n-am avut niciodata probleme.De obicei dormea si ziua si noaptea.Se trezea sa manance,ne mai jucam putin cu manutele si adormea iar.am venit prima data cu ea in Germania la 1 an si 3 luni si a fost ok,nici n-am crezut ca va fi asa la 2000 km fara pauza(noi am condus cu schimbul!)Acum e mai rau ca se cam plictiseste...
Va doresc curaj,incredere maxima in copiii vostri si concediu placut!
feliciaraduca
Postat pe 7 Aprilie 2009 18:36
Sarbatori fericite mamicilor!si vacanta placuta!cred ca copiilor mici le place in masina insa celor mai marisori...mmmm!adevarat ca se plictisesc...
Cat despre concediu noi ce sa zicem...eu si sotul suntem someri din cauza situatiei economice de aici...300.000 de locuitori in toata tara,iar 12% someri...asta speram sa-si revina,noi dorim sa mergem la vara in Ro,prima vacanta a micutei...atunci ea va fi 11 luni!sper sa decurga totul bine!va pup si paste fericit!
jojo_kidz
Postat pe 7 Aprilie 2009 23:18
buna fetelor, va salut de pe malul marii. Aici vremea e tare frumoasa, nu se poate face baie inca, insa un prim bronz cred ca prindem :)

Pana acum Eugen a fost tare cuminte, nu pare sa-l fi afectat schimbarea de aer, casa, etc. Trebuie totusi sa mentionez ca nu e prima iesire cu el, insa este cea mai lunga de pana acum.. sa vedem in continuare.

Va pupic si Paste fericit
corina_dragoi
Postat pe 9 Aprilie 2009 15:34
La multi ani fericiti Corinei si sotului ei pentru nunta de hartie!Sa petreceti la bine si la greu impreuna cel putin 74 de ani de acum inainte!
Distractie placuta la soare si Paste fericit!
Numai bine,
Felicia si Deni
feliciaraduca
Postat pe 10 Aprilie 2009 12:27
buna fetelor....nu am mai intrat de multicel
corina...LA MULTI ANI fericiti si vacanta placuta.noi nu putem merge inca p nicaieri ,eu am burtik cam mare,mai e cam o luna si vreo saptamana pana se naste bb,mai am inca analize si controale de facut,ne vom distra la vara...prin august cand va creste un pik bb.
va urez distractie placuta si o primavara placuta tuturor.
annuka
Postat pe 15 Aprilie 2009 10:43
la noi vremea este f urata, ploua continu de parca-i iarna ! Nu stiu ce vom face de Paste in conditiile astea ! Oricum, realizati , ca aici nu se simte ca acasa aceasta sarbatoare ! Datorita vremii Monako-Karrara sta in casa si nebunii la maxim, isi ia hainute pe ea si cere afara ! Va dorim Sarbatori Pscale fericite si pline de distractie !
monako_claus
Postat pe 16 Aprilie 2009 12:02
nici o mamica din strainatate care a nascut recent?poate mai schimbam si noi cate o vorba si ne mai impartasim fiecare din experienta
diarobert
Postat pe 20 Aprilie 2009 13:20
Buna.
Mai intai sa urez tuturor Sarbatori Fericite si multa bucurie in suflet alaturi de cei dragi.
Nu am mai scris demult si avem multe noutati dar e mult de scris.asa ca pe scurt,Alex face pasi pe laterala pe langa canapea,se urca singur pe canapea si l-am invat sa se dea jos dar cu tati nu pune in practica ce l-am invat eu si face inca multe nazbatii dar nu mai scriu acum.

Azi noapte mi-a facut temperatura si azi mergem in vizita la pediatra sa vedem ce ne zice, ce are .pana acum nu a facut febra de la dintisori si nici diaree asa ca nu cred ca de aici e cauza dar pt linistea mea,mergem .

Diarobert,daca am nascut acum 9 luni ,se pune??
Cam toate mamicile suntem cu bebelusi mai maricei pe aici.
Pupici la toata lumea.
ninutza_kidz
Postat pe 20 Aprilie 2009 15:37
buna ninutza... normal ca se pune ca asa mai invat si eu una alta...ca doar nimeni nu s-a nascut invatat...si eu sunt cam noua in meseria de mamica...tu pe unde esti...ce tara?...eu sunt in italia...pupici
diarobert
Postat pe 21 Aprilie 2009 13:11
Noi suntem in Spania,in Madrid.Dar mai sunt mamicute din Italia.
Nu mai scriu ca nu ma lasa Alex.pupici
ninutza_kidz
Postat pe 21 Aprilie 2009 13:28
si eu am o fetita de 11 luni,Rebecca.nu se compara viata de ici cu cea din Ro.in primul rand nu ai atata stres.sunt casatorita in Austria de 2 ani....... Saptamana viitoare dorim sa facem primul drum pana in Resita cu Rebecca.Suntem curiosi cum va fi.....Pusi tuturor mamicilor
amicapisica
Postat pe 24 Aprilie 2009 09:57
Salutare ! In sfirsita venit caldura,cel putin la noi,dar caldura de aia de ne-a facut sa luam pantalonii scurti si rochitele la purtare !
Ma bucur ca fiecare are vesti , si eu vreau sa ma mindresc ca a primit ieri Kari o diploma si un premiu In rest,totul bine si frumos.Va doresc week-end placut !
ikarinusa
Postat pe 24 Aprilie 2009 16:54
Buna dimineata
Am fost si la medic cu Alex si a zis ca nu e nimic dar daca face febra mare sa merg la ea.nu a mai facut ,doar 38,2 si apoi deloc iar eu ca sa fiu linistita ca e totul ok,m-am dus iar .si e totul bine.spre norocul meu mi-a recomandat o carte despre cum sa il culc pe bebeul meu ,adica sa doarma toata noaptea si a luat-o deja,am citit o parte si am pus in practica ce am citit.nu strig victorie ,dar aseara la 9 l-am pus la somnic si pana la 12 jumate a dormit fara sa il aud ca plange dupa suzeta sau stiu eu ,dupa apa.dar avea nasul cu muci si i l-am curatat sa poata respira si apoi a papat si pana azi dimineata la 7:40 nu l-am auzit deloc.am zis ca nu e adevarat .dar mai am de citit pana il fac sa nu se mai trezeasca sa pape .pediatra a zis ca la varsta lui,adica aproape 10 luni ,trebuie sa doarma toata noaptea fara sa mai pape.
Sper sa reusesc pt ca sunt franta de oboseala la cat de des se trezeste dar mai am rabdare inca .
Pupici si o duminica placuta.
ninutza_kidz
Postat pe 26 Aprilie 2009 12:59
buna tuturor,ne primiti si pe noi? sunt o proaspata mamica,am nascut in 16 aprilie o dulceatza de fetita,sunt si eu plecata din ro,suntem stabiliti in salzburg,austria ,de 3 luni! eu sunt romanca,casatorita cu cetatean italian si stabiliti in austria pt motive de servici,sotul a primit o oferta buna...si eu nu l-am lasat singur asa ca insarcinata in aproape 7 luni am pornit din nou de la zero...dar multumim lui D-zeu acum s-a aranjat tot!mi-e mai greu ca nu cunosc nici limba,stau in casa de vreo 2 luni ca am avut o sarcina destul de dificila si chiar daca nu ar fi fost asa tot nu stiu unde as fi mers... iar acum nu putem inca iesi,dar peste cel mult o luna luam salzburgul la picior....nu va plictisesc cu mai multe detalii,ma opresc aici deocamdata...eu cand incep...scriu un roman!
marirai
Postat pe 26 Aprilie 2009 13:25
Ninutza,ce bine ca ati facut progrese in ceea ce priveste somnul...E f important ca tu se te odihnesti pentru ca Alex te solicita la maxim. Eu am resimtit lipsa somnului timp de aproape 2 ani si jumatate,apoi m-am obisnuit cu somn mai putin,dar se vede pe fatza mea,am un ten foarte obosit.Si noua ne-a spus pediatra ca doar daca are 3 zile consecutiv febra,atunci sa merg la ea.
Marirai,bineai venit ! Locuiti intr-un orasel superb,cel mai frumos,dupa parea mea si dupa tot ce am vizitat pina acum,acolo am facut niste cumparaturi super,niste haine minunate ,mi-au placut oamenii,locurile,curatenia,totul...Am si o cunostinta acolo,e administrator la un castel,tot romanca...Sunt sigura ca totul va fi pentru voi,e un loc in care mi-ar fi placut si mie sa locuiesc Sa creasca mare,mare fetita,sa va aduca multe bucurii !
A,si poti sa scrii cit de mult vrei,chiar si un roman !
ikarinusa
Postat pe 26 Aprilie 2009 15:12
Salutare!
Ma bucur ca ati revenit cu vesti bune!Si pentru Florina si pentru Alex,voinicul!
Bine ai venit marirai,noi locuim la Mnchen,insa Salzburg-ul e mult mai frumos!Si noi am luat-o de la zero in septembrie anul trecut.....Sa creasca mare bebita ta si sa fiti cu totii sanatosi!
Va doresc dupa-amiaza placuta si o saptamana cat se poate de buna si de calda!

Toate cele bune,
Felicia si Denisa
feliciaraduca
Postat pe 26 Aprilie 2009 16:28
bonjour ! Ma bucur ca ne inmultim ! Toate cele bune noilor venite si bebeilor cat si celor veterane si bebeilor lor ! Noi avem prbleme cu laptopul, a fost f virusat si inca mai avem probleme cu el.Cand il reparam definitiv, vom revenii.Monako-Karrara creste si se intensifica si nazbatiile.Vremea e cam urata, ploua continuu si nu putem sa ne tinem nici de munca pt ca santierele sunt in exterior ! Va pupam si o zi buna! A...am uitat...am fost la circ cu Monako-Karrara si a stat f cuminte tinand cont ca a durat spectacolul 3 ore ! Cel mai mult i-au placut acrobatiile,chiar mai mult ca animalele!A dansat, a tipat, striga cu copiii din jur si radea in hohote aplaudand!
monako_claus
Postat pe 27 Aprilie 2009 12:16
acum am mai scris un mesaj dar nu stiu de ce nu a intrat
roxydennys
Postat pe 27 Aprilie 2009 12:37
am scris un adevarat roman povestindu-va prin cate am trecut pana acu...cat am lipsit...dar nu stiu de ce nu a intrat mesajul ...oricum,acum mai am doar putin timp pentru ca tre sa fug dupa denis sa-l iau de la gradi..asa ca...urez bun venit mamicilor noi,sanatate tuturor si sa stiti ca sincer,mi-a fost dor de voi
roxydennys
Postat pe 27 Aprilie 2009 12:42
Bine ai revenit,roxydennys,chiar ma gindeam de ce nu ai mai scris nimic cam de multisor.Sa stii ca si mie mi s-a intimplat de citeva ori sa nu reusesc sa postez mesajul si imi era greu sa o iau iar de la inceput.Dar asteptam cu drag vesti de la tine
ikarinusa
Postat pe 27 Aprilie 2009 19:29
buna tuturor,va multumesc pt calduroasa primire,asa este salzburgul este un oras ff frumos,curat si linistit! nu stiu ce ne v-a rezerva viitorul dar mie mi-ar placea sa-mi cresc aici copii(vrem cat de curand si un fratior pt Daiana).sunt f multumita de sistemul sanitar,de tot ce ofera austria unei mame! chiar daca sotul lucreaza doar din februarie,mi-a facut asigurare medicala pe asigurarea lui,am avut parte de ingrijire medicala de calitate,fara sa trebuiasca sa platesc nimic! daca as fi nascut in romania ,,tocam"un sac de bani pt dr,moasa,asistente....la toti le plateam uzura la papuci...ca eu asa le zic la ,,atentiile"ce se dau in spitale....bani pt uzura papucilor eu nu stiu vb limba,decat f putin o inteleg,dar in spital toti au fost draguti si se chinuiau sa-mi explice pana intelegeam ce vroiau sa-mi zica...in engleza,italiana...mai dadeam din maini,mai faceam semne si ma intelegeau si ii intelegeam!eu sunt fff dezamagita de sistemul sanitar din ro,nu zic ca nu sunt dr buni si in romania,de fapt cred ca avem multi specialisti foarte priceputi...dar eu era sa o pierd pe Daiana cand aveam 5 luni din vina unui maaaare profesor,sef de clinica si a asistentei lui....pot sa-i dau si numele ca oricum nu-s singura care scrie sau zice ceva rau de el....dr Stamatian Florin de la clinica de ginecologie 1 cluj! stiind ca-s casatorita cu cetatean italian mi-a prescris un set de analize,ceva tip triplu test ce se fac de obicei pana in 17 sapt el le-a cerut dupa 18 sapt,desi dublu test era facut in italia si era totul ok,el vroia sa-mi fac acest test in ro,niste bani platiti degeaba,si eu ca proasta,fara sa ma informez mai mult dau fuga si le fac...ce-mi iese...1/16 risc sindrom down,dati-va seama stres,plans...ma convinge la 20 sapt sa-mi fac amniocenteza,,din nou eu ca o proasta fara sa ma interesez mai mult o fac,1000ron amniocenteza,fara chitanta,100ron dr,50 ron asistenta....ce mai,nu contau banii important era sa stim cum era bb....dupa 3 sapt ma suna de la laborator,cu o zi inainte de data cand trebuia sa ridic rezultatele,ca-n lichidul amniotic ce l-a extras domnul dr nu s-au gasit celule si sa ma prezint peste 2 zile sa-mi refaca amniocenteza! alti 1000ron...ei in acest punct am sunat dr din italia,i-am explicat ce si cum era in ro...nu-i venea sa creada ca medicina a evoluat asa de mult in ro....ca ei in italia dupa 18 sapt nu mai fac amniocenteze ca exista un risc crescut de avort...m-a sfatuit sa nu ma mai duc sa-mi refaca amniocenteza si sa ma intorc urgent in italia...ceea ce am si facut dar nu inainte de a merge la domnul dr,i-am facut un scandal cat am stiut eu...si l-am facut sa-mi dea inapoi banii de amniocenteza daca oricum nu mi-a dat nici un rezultat....aaaa am uitat sa va zic,consultatia o facea cu tigara in gura....iar ecografia in timp ce vorbea la telefon....si ne-am intors in italia unde multumita unei foarte bune doctorite ne-am linistit desi indoiala in suflet ne-a ramas pana in ziua in care am nascut...prima mea intrebare...care era scorul apgar...9 in primul minut,10 la 5 min si 10 la 20 min...abia atunci am reusit sa ma bucur din tot sufletul de minunea mea....acum cred ca v-am plictisit dar vroiam sa ma intelegeti de ce sunt atat de revoltata pe sistemul sanitar roman....nu ca as avea aere...
marirai
Postat pe 28 Aprilie 2009 13:30
si acum as avea nevoie de un sfat....nu stiu ce sa fac cu didita mea ca mananca cu o pofta,trage din bieron si uita sa mai respire,se ineaca,tuseste dar biberonul nu-l lasa din gurita...e un stres de fiecare data cand mananca! nu am avut san,nu mi s-au ormat mameloanele...am trecut la lapte praf dupa o zi in care ne-am chinuit amandoua...ea flamanda,eu cu dureri de sani,a slabit 100gr...dar vad ca cu laptele asta praf ii merge f bine,in 10 zile a pus 280 gr...problema e ca nu stiu cum sa o fac sa manance mai linistita....daca ma puteti ajuta cu vreun sfat...eu va multumesc anticipat!
marirai
Postat pe 28 Aprilie 2009 13:40
Bine ai venit ,Marirai.
Imi pare rau pt tine ca a trebuit sa treci prin asa ceva pe timpul sarcinii,mai ales sa iti spuna ca sunt sanse ca bb sa aiba sindromul down.imi imaginez spaima ce o aveai in suflet.
nici eu nu am stat linistita pana nu mi-a spus la testul apgar ca e 9 si 10,deci bine.
Referitor la cum mananca fetita,schimba-i tetina.eu asa am patit cu Alex,tragea de se inneca pt ca venea prea mult.am avut tetina marca chicco si am schimbat cu marca nuk.
Cand i-am dat cerealele ,cu marca chicco venea prea mult si nu manca mult si cu cel de la nuk manca tot.
Astept sa imi spui ce ai facut si daca s-a rezolvat problema.pupici de la noi din Madrid.
ninutza_kidz
Postat pe 28 Aprilie 2009 15:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
calatoria cu minori in strainatate 53 De la: garbo248001 14 Septembrie 2015 17:57
buna 15 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:24
MAME IN UK 10 De la: garbo_471868 2 August 2017 09:18
Mame in Belgia 5 De la: garbo_471868 2 August 2017 09:14
Sugar la 5 luni doar un scaun la zi? 5 De la: pinicuta 10 Mai 2010 14:50
Setari Cookie-uri