Eu recomand acest cocktail la petreceri in timpul verii sau la o cina romantica ![]() Ingredientele pe care le contine sunt : 2 sticle de vin alb, 1 sticla vin spumos, 1 kg capsuni, 100 g zahar. Modul prin care se prepara : *In primul rand se pune o jumatate din cantitatea de capsuni, fara codite, in apa rece; *In al doilea rand se taie in doua capsunile, se dau prin zahar si se pun intr-un vas; *In al treilea rand se adauga vinul alb si se lasa la macerat, in frigider toata noaptea; *Si nu in ultimul rand se spala restul de fructe si se pu intr-un vas de punch, peste care se toarna bautura deja preparata; In momentul servirii se adauga vinul spumos. |
micuta1919 Postat pe 26 Martie 2009 11:08 |
---|
Ingenios si delicios. Excelenta reteta pentru o seara in doi, mai ales acum dupa niste zile caniculare. Imi place f. mult. |
Postat pe 4 August 2009 13:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
suc natural bun | 19 | De la: elviracostantea 10 Martie 2010 22:16 |
cat de buna e cola pentru sanatate? | 47 | De la: DRAKUSOR 15 Aprilie 2010 11:32 |
mojito | 16 | De la: greta 11 Martie 2009 07:24 |
A aparut o bautura noua numita NASU | 1 | De la: erika_inisconi 15 Mai 2009 06:38 |
Strawberry Delight(una din cocktalurile mele preferate) | 2 | De la: 4 August 2009 13:03 |
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?