Ca sa nu mai faca nimeni ca mine

Trebuie sa va spun povestea mea,doar si numai pentru faptul ca sper sa fie o lectie pentru oricine ar vrea sa faca la fel ca mine.
Sunt o persoana educata,mi-am petrecut viata mai mult prin scoli,sunt destul de echilibrata si logica,poate cam sensibila.
In urma cu 2 ani am cunoscut pe internet un barbat cam de aceeasi varsta cu mine(41).Eu eram divortata,nu aveam copii si doream sa traiesc si altceva decat emotiile examenelor.El era divortat,fara copii si in cautarea sufletului pereche.Asta am stiut despre el timp de jumatate de an,perioada in care ma cam indragostisem.Destept,vorbea frumos,misterios(mi-a spus ca are o profesie si un loc de munca despre care e mai bine sa nu stiu nimic!!!)>A venit si momentul in care mi-a facut primele "dezvaluiri"....era intr-o relatie de concubinaj de 8 ani,exista si un copil maricel,al concubinei.Relatia era in impas,erau impreuna de dragul copilului care il stia pe el de tata.Prima reactie a fost sa fug,apoi am cedat fiindca parea in impas,dorea sa plece de acolo,dar il tineau probleme financiare.Parea ca are nevoie de mine si asta m-a facut sa nu-mi ascult instinctul.Au trecut luni minunate in care amandoi ne-am facut ca am uitat de realitate.Dar iar a venit un moment in care,dupa un concediu petrecut impreuna(nu locuim in acelasi oras) a plecat acasa si n-a mai dat nici un semn de viata decat peste cateva zile cand mi-a spus ca s-a hotarat sa le mai dea o sansa concubinei si copilului acesteia.Nu a reactionat in nici un fel la durerea mea,la dezamagirea mea.Mi-a spus ca nu poate alege intre un copil si o placere...copilul e mai important.Mi-a spus doar ca va incerca si daca nu va merge,ne vom continua relatia,vom incerca sa avem un copil,sa facem noi o familie.Iar am acceptat.
Relatia s-a racit,cealalta aflase de noi si-l santaja cu despartirea de copil.Chiar de Craciun,anul trecut s-a produs prima despartire....imi ajunsese cutitul la os de atata umilinta.
Am continuat sa ne scriem si sa ne vorbim la telefon,insa rar si fara sa mai putem comunica cu adevarat.La un moment dat mi-a recomandat sa-mi gasesc pe altcineva,sa-l uit,dar sa continuam sa fim cei mai buni amic.N-am reusit...eu nu am reusit!!!!
Am avut n tentative de a o rupe definitiv cu el,insa "sangeram" de fiecare data,imi era imposibil sa respir la ideea ca a iesit definitiv din viata mea.
Nu demult,mi-a trimis pe e-mail,din greseala o discutie pe care o avea cu o alta femeie(nu concubina!!!),in care discutau despre spermograme,sarcina si alte asemenea lucruri.Noi incercasem sa avem un copil,era disperat in privinta asta,insa nu reusisem.Am luat foc cand am vazut e-mailul,parca murdarise tot ce fusese intre noi.Mi-a explicat senin ca nu vede nimic rau...isi facuse analizele vazand ca nu mai putea procrea,isi dorea un copil ,chiar si fara implicatii sentimentale,spunea el.Am uitat si de civilizattie,i-am reprosat ca nu ma iubise niciodata etc.
Comunicarea intre noi s-a rupt si mai mult,mi-a spus doar ca nu ma va mai certa niciodata,pentru nimic,asta de fapt a insemnat inceputul indiferentei.
Nu mi-a mai raspuns la mailuri ,telefoane,insa a venit la un moment dat in orasul meu si a vrut sa ma vada.Am refuzat si de atunci....totul a murit definitiv si iremediabil.
M-am umilit,m-am comportat cum nu sunt eu de obicei si doar ca sa obtin dispret si o indiferenta fara margini.Sa nu faceti niciodata ca mine.Pastrati-va demnitatea si ascultati-va instinctul inca de la inceput!
aprilie
Postat pe 27 Mai 2010 16:22
daca ai fi avut 21 de ani ..intelegeam
dar la 41 de ani...omul are oarece discernamant in asemenea relatii
LILO
Postat pe 27 Mai 2010 16:27
asa!
moniq_
Postat pe 27 Mai 2010 16:28
Ce "profesie si loc de munca" avea?
Androna
Postat pe 27 Mai 2010 16:36
au fost doi ani frumosi, s-au terminat: asta e. Pastreaza partea buna. Ti-ai fi petrecut mult mai "sec" acest timp fara el. Iar timpul ar fi trecut oricum. Deci de ce "sa nu mai faca nimeni ca tine"? Dar ce sa faca? Sa nu aiba curajul sa accepte sansa de a fi fericita - pentru ca nu e definitiv, sau nu se stie daca e definitiv?

Hai sa stam toti sa ne uitam la telenovele atunci - sa traiesti e riscant.
quasaria
Postat pe 27 Mai 2010 18:26
De la: quasaria, la data 2010-05-27 18:26:19au fost doi ani frumosi, s-au terminat: asta e. Pastreaza partea buna. Ti-ai fi petrecut mult mai "sec" acest timp fara el. Iar timpul ar fi trecut oricum. Deci de ce "sa nu mai faca nimeni ca tine"? Dar ce sa faca? Sa nu aiba curajul sa accepte sansa de a fi fericita - pentru ca nu e definitiv, sau nu se stie daca e definitiv?

Hai sa stam toti sa ne uitam la telenovele atunci - sa traiesti e riscant.


roby_cado
Postat pe 27 Mai 2010 18:38
de acord cu Q,again...

da-i bine,totusi,ca fata asta nu ne-a obosit cu agramatisme si nici n-a amenintat cu sinuciderea...
preciouss
Postat pe 27 Mai 2010 22:31
ce faci cuscra??? vezi ca-ti vine gineru in vara in RO.
Ciresica
Postat pe 27 Mai 2010 22:34

sa vie,sa vie!
scot vesela aia de sarbatori si pun covoru' rosh!
preciouss
Postat pe 27 Mai 2010 22:36
si musai sa faci niste torturi de alea bune ca lui taaaare ii mai plac dulciurile.
Dar sa stii ca vine cu tac'su si sa nu te prind ca te dai pe linga cuscru, OK? Ca iti rup si blanita si codita!
Ciresica
Postat pe 27 Mai 2010 22:40
doare cand esti ranit de cel pe care il iubesti vindeca/ti ranile si mergi mai departe fericirea si iubirea nu se termina aici
gmpa
Postat pe 27 Mai 2010 22:42

io,mami?
in dex,langa "inocent",gasesti poaza mea!
preciouss
Postat pe 27 Mai 2010 22:44
Precy, ma pacalesti.Ca m-am uitat in DEX si acolo era poza ta ce-i drept dara pusa ca referinta pentru antonim!
Ciresica
Postat pe 27 Mai 2010 22:56
poi si io ce-am zis?
am zis "langa",mami,nu "ca definitzie pt inocent"!
preciouss
Postat pe 27 Mai 2010 23:00
interesanta povestea ta, dar.ai incercat si..poate cu putin noroc sfarsitul era altul, conteaza ca ai incercat, ai luptat pt. ceea ce ai vrut. Succes in viitor!
garbo057755
Postat pe 30 Mai 2010 08:12
Conteaza lupta sau rezultatul ei?
Doara
Postat pe 30 Mai 2010 08:22
io cred ca rezultatul
pt ca am "vazut-o" pe preci intamplator(a se notifica:INTAMPLATOR"
in filmuletul ei ce "nenorocire a produs cu alunita ei,pe tot globul....de la polul nord...a distrus tot tot

p.s si asta numai din egoism...ca vroia sa isi ascunda "alunitza"
LILO
Postat pe 30 Mai 2010 08:26
trist ! Sincer!

Clientu
Postat pe 30 Mai 2010 14:15
In definitiv nu s-a petrecut o catastrofa. De data asta nu a fost sa fie, dar nu inseamna ca ai murit. Poate ca-i mai bine ca ai aflat ca nu te iubeste acum, decat mai tarziu cand sentimentele tale ar fi fost mai puternice.
Priveste partea buna a lucrurilor si anume ca nu locuiti in acelasi oras si acest lucru te va ajuta sa-l uiti mai repede. Mai rau era daca va intalneati prin oras sau la locul de munca.
Fii tare si continua-ti viata ca e pacat sa suferi pentru un om care nu ti-a respectat sentimentele si a profitat de iubirea ta.Sincer, din ce ai relatat tu eu asta cred.
Sper sa nu te deranjeze sfaturile mele.
Anilus
Postat pe 30 Mai 2010 15:14
Trist...f trist...dar,numai timpul poate vindeca toate ranile.E f greu sa spui ai rabdare,dar chiar iti trebuie acuma,ai nevoie de lucruri noi in viata ta si chiar sa iti faci cunostinte noi...iti doresc multa bafta si ...succes.
garbo112047
Postat pe 30 Mai 2010 16:30
draga mea, o sa treaca.........o sa suferi pana nu mai poti si apoi cand vei obosi, vei ajunge sa il vezi asa cum este:un ganditor cu vertebra a-4-a lombara! (centrul erectiei)
fluturepelampa
Postat pe 31 Mai 2010 00:19
Si ? Unde e tragedia aia mare ? Scuze, dar e o poveste banala, cu un final banal, si, sincer, previzibil. Sunt de acord ca nu ti-a picat bine, sunt de acord ca te-a bulbersat, dar asta numesti tu o tragedie ? Hai sa fi seriosi si sa trecem...mai departe !Un fel de "fi barbata Zoe" vorba lui nea Iancu !
bimby
Postat pe 31 Mai 2010 03:01
fara publicitate aici. lasa-ne cu economiile. reclama se face cu bani nu pe moca, aici discutam altceva
MARILENA_25
Postat pe 1 Iunie 2010 13:00
cat despre fata noastra ce sa spun, barbatii sunt lasi in mare parte. atunci cand vor sa fuga lasa praf in urma, nu ii intereseaza. nu am avzut barbat sa isi asume responsabilitatea iesirii dintr-o relatie, pt ca femeia sa sufere cat mai putin. ei taie in carne vie, nu ii intereseaza. stiu ca suferi, cat ti-am spune noi tot greu va fi. doar timpul poate sterge iubirea ta iar daca vrei sa aculti o parere, incearca sa cunsoti pe cineva, doar asa poti trece mai usor. stand acasa iti faci rau, te vei gandi doar la el. bafta, tine-ne la curent.
MARILENA_25
Postat pe 1 Iunie 2010 13:03
fleurdelis
Postat pe 2 Iunie 2010 19:05
Ca sa nu faca nimeni ca tine? Oamenii destepti invata din greselile altora, dar ma indoiesc ca cineva implicat ]ntr o poveste asemanatoare tie nu va face la fel. Asa ca, sa speram ca nu v face nimeni ca tine. Oricum e trist ce ai patit, insa a fost o lectie de viata si fiecare trebuie sa aiba parte de asa ceva.
ariana14
Postat pe 10 Iunie 2010 08:30
Ma incearca fel de fel de sentimente ............sant de acord si cu ce a spus Quasii ...dar si tu ai dreptate sa avem grija la oamenii care profita de alti oameni si calca pe suflete ....eu sper sa fie pedepsit de divinitate pt ca a calcat pe sufletul tau deschis ,curat si pur.....Acum stii cum se spune ...sangerezi si stai sa-ti lingi ranile.De fiecare data sant semne dar cel care iubeste prefera sa le ignore si sa spuna ca i sa parut.EU M-AS FI DUS SI L-AS FI LOVIT IN OUA STIU CA SUNA RAZBUNATOR DAAAAR MERITA UNA IN OUA( SI ASA NU MAI AVEA NEVOIE DE ELE CA NU ,AI PROCREA )si ROBY sa nu sari ca n-us pornita pe masculi ci doar pe persoanele ucigatoare de suflete si inimi O ZI BUNA SA AVETI stiti daca l-as fi intalnit si as fi stiut cine este si ce a facut i-as fi tras eu una cu dedicatie pt....ea si pt toti cei raniti
garbo074997
Postat pe 10 Iunie 2010 08:53
Draga mea, important ar fi (si dupa spusele ei, de altfel) sa nu mai faca nimeni ca ea!
moniq_
Postat pe 10 Iunie 2010 11:46
Draga mea,
Ti-am citit mesajul si mi s-a parut interesant, fiindca reflecta , din nefricire, o realitate cruda ...Da , e bine sa ne ferim de situatii de acest gen,dar .. nevoia de dragoste , sentimentele ne domina intr-atat incat ..cadem cu usurinta ..Eu, insami am trait o poveste oarecum asemanatoare si am ajuns la urmatoarea concluzie , barbatii vor amante , in primul rand ca sa-si dovedeasca lor insisi..barbatia ..dar .. nu renunta , in final ,la familie ,sau , in cazul tau, la copil.Si ..poate ca ar trebui sa intelegem si sa stim din start ca ....nu e nici crestineste sa se intample asa ceva . Te compatimesc , desigur , insa fii optimista ..lumea-i mare ..iti vei gasi pe altcineva ...Poate ca nici nu ar fi fost comod ,intr-un final, sa zicem fericit pentru tine , sa ai mereu aceasta greutate in suflet si sa-l vezi mereu procupat de copil .Considera ca ai avut o experienta de viata si atat ..sterge cu buretele tot ce ai avut pentru el ..nu e singurul barbat de pe lume care ti-ar putea placea...si , intr-adevar din start .. nu te lega sufleteste de asemenea oameni . Am o nepoata care ,chiar s-a casatorit cu un barbat cu copil din alta casatorie ...la inceput parea ca totul e ok ...insa acum , dupa doi ani, e deja foarte nemultumita ..fiindca preocuparea lui de baza este ce face acel copil care nu sta cu el ...asa ca.. mereu ii face vizite si ,astfel colaboreaza de minune cu ..fosta ..e dureros pentru ea si-i creeaza un mare disconfort afectiv ..vorbea intr-o vreme de divort chiar ..asa ca .. poate ca te-a ferit Dumnezeu de niste probleme in plus ...
garbo005232
Postat pe 12 Iunie 2010 14:38
ti-am citit cam tirziu povestea,dar din pct.-ul meu de vedere un barbat care nu e serios odata nu va fi niciodata onest.eu sunt casatorita de 20 de ani,de 25 de ani suntem impreuna insa de curind mi-a facut ultima 1001 figura.toata viata mea am tras de telenovele si l-am iertat ,dar asta nu mi-a adus nici macar o diploma,nu mai zic de fericire sau macar multumirea ca sunt cel putin eu cu capul pe umeri in conditiile in care i-am daruit 2 copii minunati-fata si baiat.se pare ca am iubit un ambalaj cu pampon ,iar in ambalaj ...nimic.nu te lasa marcata si cauta sub soare un alt barbat care sa te merite ,viata este asa de scurta,nu stii niciodata ce iti rezerva.eu regret ca nu am fost mai hotarata si mai transanta ,poate as fi intilnit multumirea ,daca nu chiar fericirea.un tip neserios ,te-ar fi facut oricum sa suferi mai devreme sau mai tirziu....asa ca mai bine mai devreme...
garbo134076
Postat pe 12 Iunie 2010 20:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
despartire sau compromis 253 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:15
Vreau sa imi dea cineva un sfat pt al uita cat mai repede... 161 De la: myriam_paradise 31 Octombrie 2010 21:12
Despartire 2 De la: garbo_492571 17 Septembrie 2018 01:36
NU MAI SUPORT 20 De la: calinca 28 Noiembrie 2011 14:21
iubirea si diferentele mari de varsta 261 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:13
Setari Cookie-uri