|
prea, mai, foarte voi cei prea obosiți ca să puteți dormi prea singuri să puteți iubi prea inorogi ca să puteți fi mângâiați pe frunte prea luntre ca să fiți și punte prea serioși ca să vă placă benny hill prea adulți pentru starea de copil mai supărați decât cerul înnorat și mai noroși ca sufletul de-namorat mai blazați decât cucul din pendulă mai dezorganizați decât un zbor de libelulă voi, foarte nemultumiții de asta. Nu, de asta, foarte atenți la cum vi-i decorată pe dinafară țeasta lasați vă rog orice speranță de a nu reuși și apucați-vă de conjugat verbul a iubi Iv Stare... :( |
||
|
Axl_R Postat pe 1 Mai 2013 13:47 |
||
|---|---|---|
|
Buna ziua, Am si eu o poezie ' de suflet', sunt convinsa ca deja o stiti la fel cum sunt convinsa ca va face placere sa va amintiti de ea, de mesajul ei... (nu am prea postat pana acum pe forum, am cam fost in lumea mea...sper ca m-am descurcat cu postarea) Avem timp (varianta completa de Octavian Paler) Avem timp pentru toate. Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga, sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou, sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine, avem timp sa citim si sa scriem, sa corectam ce-am scris, sa regretam ce-am scris, avem timp sa facem proiecte si sa nu le respectam, avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu. Avem timp pentru ambitii si boli, sa invinovatim destinul si amanuntele, avem timp sa privim norii, reclamele sau un accident oarecare, avem timp sa ne-alungam intrebarile, sa amanam raspunsurile, avem timp sa sfaramam un vis si sa-l reinventam, avem timp sa ne facem prieteni, sa-i pierdem, avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea, avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem. Avem timp pentru toate. Nu e timp doar pentru putina tandrete. Cand sa facem si asta murim. Am invatat unele lucruri in viata pe care vi le impartasesc si voua!! Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca Tot ce poti face este sa fii o persoana iubita. Restul ... depinde de ceilalti. Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie Altora s-ar putea sa nu le pase. Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere Si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata Ci PE CINE ai. Am invatat ca te descurci si ti-e de folos farmecul cca 15 minute Dupa aceea, insa, ar fi bine sa stii ceva. Am invatat ca nu trebuie sa te compari cu ceea ce pot altii mai bine sa faca Ci cu ceea ce poti tu sa faci Am invatat ca nu conteaza ce li se intampla oamenilor Ci conteaza ceea ce pot eu sa fac pentru a rezolva Am invatat ca oricum ai taia Orice lucru are doua fete Am invatat ca trebuie sa te desparti de cei dragi cu cuvinte calde S-ar putea sa fie ultima oara cand ii vezi Am invatat ca poti continua inca mult timp Dupa ce ai spus ca nu mai poti Am invatat ca eroi sunt cei care fac ce trebuie, cand trebuie Indiferent de consecinte Am invatat ca sunt oameni care te iubesc Dar nu stiu s-o arate Am invatat ca atunci cand sunt suparat am DREPTUL sa fiu suparat Dar nu am dreptul sa fiu si rau Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distanta Iar asta este valabil si pentru iubirea adevarata Am invatat ca, daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu Nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul. Am invatat ca indiferent cat de bun iti este un prieten Oricum te va rani din cand in cand Iar tu trebuie sa-l ierti pentru asta. Am invatat ca nu este intotdeauna de ajuns sa fi iertat de altii Cateodata trebuie sa inveti sa te ierti pe tine insuti Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea Dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii Am invatat ca, daca doi oameni se cearta, nu inseamna ca nu se iubesc Si nici faptul ca nu se cearta nu dovedeste ca se iubesc. Am invatat ca uneori trebuie sa pui persoana pe primul loc Si nu faptele sale Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru Si pot vedea ceva total diferit Am invatat ca indiferent de consecinte Cei care sunt cinstiti cu ei insisi ajung mai departe in viata Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva ore De catre oameni care nici nu te cunosc. Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai nimic de dat Cand te striga un prieten vei gasi puterea de a-l ajuta. Am invatat ca scrisul Ca si vorbitul Poate linisti durerile sufletesti Am invatat ca oamenii la care tii cel mai mult Iti sunt luati prea repede ... Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama Unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile. Am invatat sa iubesc Ca sa pot sa fiu iubit . O zi frumoasa va doresc. |
||
|
isis_ Postat pe 1 Mai 2013 14:22 |
||
| SARBATORI FERICITE !!!1 | ||
|
|
||
|
floare_cu_colti Postat pe 1 Mai 2013 23:17 |
||
|
Terminat toate pregatirile pt Paste:curatenie,spovedit,mancare,oua rosii,cozonac,drob,ciorba de miel,friptura...DA!! Tin si a Paste Fericit tuturor Garbonienilor!! A!!! Cristos a Inviat!!
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 4 Mai 2013 00:56 |
||
S/m/d/S/ A: Of! iubesc Pentru prietenele mele: nuti-vio...:* Jeny...ahhhhH! de fata....cri_cat...ardeee! :* Betty.....la munte sus...... pasa_relele sau dus si-o ramas numa' .....stii tu!:*Eu_...floricico, am un Dor la inimioara...... acusi infloResti ;)esme...neeee! tu esti invizibila ;)) lady....sa ai pofta zilele astea!;)):* ....Si voua tuturor: A_R_Re_Q_L83_Iry_ D_70_ tot alfabetul :D.....si Echipei Garbo, PASTE LUMINAT, iubire si stare de bine in sufletele voastre! TOT BINELE DIN LUME!....cu drag, va >:D< |
||
|
Fss_ssu Postat pe 4 Mai 2013 11:44 |
||
Multumesc pentru urari...un Paste fericit, cu sanatate si sa fii cuminte....sa nu dai iama prin crama!!!! pofte nu am... sunt defecta....sunt la regim, nu ca nu m-am pregatit!!! bine ca are cine manca.....ma odihnesc un pic si fac pasca!!!!
|
||
|
ladyDY Postat pe 4 Mai 2013 13:29 |
||
|
ma alatur si eu la urari pe topicul lui nuti-violeta... si va urez sarbatori fericite cu mult drob si oua colorate... !!! Bety... pe mine ai uitat sa ma pupi.. dar nu-i bai, stiu ca vroiai !
|
||
|
barboneli Postat pe 4 Mai 2013 20:38 |
||
paste fericit tuturor !!!! fetelor si la toti Suparatii Offfff ! primavara asta , cu dragostile ei http://youtu.be/AH3LbYupJDU mie dor , stii cum , un dor nebun ... altfel , toate bune si frumoase ...tuturor sarbatori fericite si , Anakin poate ne vedem mai des wow Nutisor nu te uitasem , stii
|
||
|
jeanette40 Postat pe 5 Mai 2013 19:54 |
||
|
Ai privit vreodată copiii într-un balansoar? Sau ai ascultat zgomotul ploii când cade pe pământ? Ai urmărit vreodată zborul în zig-zag al unui fluture? Sau ai observat soarele când dispare în noapte? Ai face bine să încetineşti. Nu dansa atât de repede. Timpul e scurt. Muzica nu va dura. Parcurgi fiecare zi în zbor? Când spui “Cum te simţi?” asculţi răspunsul? Când ziua s-a sfârşit te întinzi în pat cu sute de gânduri care îţi trec prin cap? Ai face bine să încetineşti. Nu dansa atât de repede. Timpul e scurt. Muzica nu va dura. Ai spus vreodată fiului tău “o facem mâine”? fără să îţi dai seama în grabă, de părerea lui de rău? Ai pierdut vreodată legătura, ai trăit o prietenie care s-a sfârşit pentru că tu nu ai avut niciodată timp să suni şi să spui “Bună”? Ai face bine să încetineşti. Nu dansa atât de repede. Timpul e scurt. Muzica nu va dura. Când alergi atât de repede ca să ajungi undeva îţi pierzi jumătate din plăcerea de a merge. Când alergi tot timpul ziua e ca un dar niciodată deschis, aruncat. Ascultă muzica. Ai face bine să încetineşti. Nu dansa atât de repede. Timpul e scurt. Muzica nu va dura. http://i361.photobucket.com/albums/oo56/drmihai/10.jpg Saptamana frumoasa
|
||
|
Rotty Postat pe 6 Mai 2013 05:47 |
||
|
/S/m/d/S/ a: Superba! .... voua tuturor v-o doresc! Rotty :D
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 6 Mai 2013 16:33 |
||
Puuup pe Barbo!!! Nu stiu cum am ..omis,dar DA am gandit! Rotty SUPERBA poezia...DA..sa nu "dansam" prea repede...DA..timpul se scurt si..."muzica" nu va dura..! ![]() Si o mica glumita...sa va destindeti... Diferenta dintre un PADURAR si un POLITIST ???? PADURARUL-este un OM intre TUFE!! POLITISTUL -este o TUFA intre ..OAMENI! Exceptie fac cei de pe Garbo...stiti voi ca eu...glumesc!
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 6 Mai 2013 19:55 |
||
Hristos a inviat! multumesc mult pt gandurile voastre bune si va doresc sa aveti parte de sanatate, lumina in suflet si in priviri, iar binele sa va insoteasca la orice pas Jenel un ,, pansament" ....http://www.youtube.com/watch?v=FaUWnvqaVis |
||
|
nuti_vio Postat pe 6 Mai 2013 21:53 |
||
Nuti.... Sper ca ai avut parte de Sarbatori Pascale pe placul inimii tale http://i4.tagstat.com/image07/5/99d1/0085055hpDh.jpg O berda....pentru tine
|
||
|
Rotty Postat pe 6 Mai 2013 22:11 |
||
ma duc s-o ajut!
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 7 Mai 2013 12:53 |
||
Graba mare.....graba mare ....azi e ziua lui vecina si n-am cadou ....deseara se lasa cu shampanie Zi cu spor Sa nu te agheti la pedala Supi
|
||
|
Rotty Postat pe 7 Mai 2013 12:58 |
||
nop, ca am nandragi scurti si bascheti......daaaa, camesa innodata la buric si mi-o dat bunica-mi o palarie cu ac de siguranta...... in caz ca .......sa-l prind na ca mi-am muscat limba......! ....
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 7 Mai 2013 15:11 |
||
Hristos a inviat! Numai bine si sanatate tuturor!
|
||
|
Andaro Postat pe 7 Mai 2013 16:16 |
||
|
De-atâta alb ne-mpotmolim, iubite! Nici drumul către noi nu îl mai ştim... De-atâta alb ne doare încordarea cu care nu mai vrem să ne privim... Mi-e dor, mi-e sete de-ntrebări şi vorbe, de ochii tăi de fluture în zbor, de mâna ta, de glasul tău, de...mine când nu mi-era aşa de tainic dor! Nu te mai ştiu acum şi se prea poate să nu te fi ştiut defel, nicicând.. Ţi-am îmbrăcat cu hainele iubirii şi umbra ce-o lăsaseşi pe pământ... De-atâta alb, mă dor în amintire toate cuvintele pe care nu le-am spus, iar mâna mi-a-ngheţat a despărţire Şi plec şi eu de unde tu te-ai dus... Întrebare întrebătoare, recunoaşteţi poezia? Rămâne, se şterge? |
||
|
Axl_R Postat pe 7 Mai 2013 17:51 |
||
...io cRe c-o recunosc am ramas dezbracat :( ...lasa, imi iau altele.....;)) NB! |
||
|
Fss_ssu Postat pe 7 Mai 2013 23:17 |
||
|
'Neaţa! Stare...înfloresc salcâmii/soare. Status, CARPE DIEM cu caps lock. Roman, Supărici...când îi gata, fluier. Acum adun flori pt o coroniţă şi zâmbesc, ceru-i senin.
|
||
|
Axl_R Postat pe 8 Mai 2013 08:49 |
||
|
Ia si de la mine cateva http://i720.photobucket.com/albums/ww210/gecuza/FLORI%20DE%20CAMP%20LA%20SUCEVITA/PICT0093-1.jpg Neata Ia-le iute , ca se fura
|
||
|
Rotty Postat pe 8 Mai 2013 08:51 |
||
|
||
|
Axl_R Postat pe 8 Mai 2013 09:04 |
||
|
http://geaninalisandru.files.wordpress.com/2011/01/sentimentele-va-mentin-vii-barbarilor.jpg Duminica frumoasa si senina
|
||
|
Rotty Postat pe 12 Mai 2013 10:21 |
||
|
salutare fetele !!!!!!! heloooooooo hai Nutisor , mai lasa treburile putin .......acum infloreste campul cu maci cu dragoste cu dor http://youtu.be/jwbKBF3sLyc vara asta vreau , sa dau foc la toate , vreau pacate ...libertate
|
||
|
jeanette40 Postat pe 12 Mai 2013 21:05 |
||
|
Seara buna! va fetelor si baietei.....va doresc o seara placuta! Cand ochii imi sunt inchisi Inchid ochii cand ma rog. Inchid ochii cand te imbratisez. Inchid ochii cand te sarut. Inchid ochii cand vreau sa vad mai bine. Tac, atunci cand vreau cel mai mult sa ma auzi. Fug, cand vreau cel mai mult sa raman. Nu te lua dupa cum iti par. Cand gura imi e inchisa, iti spun cel mai mult. Cand par a nu fi acolo, ti-am lasat de fapt inima. Cand vrei sa ma atingi si nu ma gasesti, te imbratiseaza de fapt ea. Cand imi cauti sufletul si nu e nicaieri, sa stii ca de fapt esti in el. Cand te uiti la mine si ochii imi sunt inchisi, priveste cu atentie. Sunt mai deschisi decat oricand... Inima ta se oglindeste atunci in inima mea. Sasha. |
||
|
nuti_vio Postat pe 13 Mai 2013 20:24 |
||
Jenel..... inteles...incerc sa ma conformez Pic...pic....pic....http://www.youtube.com/watch?v=qTB6rxLpDSs.... |
||
|
nuti_vio Postat pe 13 Mai 2013 20:27 |
||
vara ......e a mea o seara frumoasa si tie |
||
|
jeanette40 Postat pe 13 Mai 2013 20:49 |
||
|
Am construit și s-a dărâmat. Dar am adunat resturile rămase din sufletul meu și le-am pus mereu la loc. Și continui să o fac. Am visat și s-a năruit. Nu știu cum le-am pierdut, dar s-au pierdut. Visele. Am crezut în doi, în noi. Apoi am învățat să cred doar în mine și în Dumnezeu. Am dăruit, dar am știut și să primesc. Am disprețuit. Apoi am învățat să iert. Am plâns. Pentru toate motivele posibile. Lacrimile vin din suflet și se duc tot acolo, vindecându-l. E un paradox. Dar e cât se poate de adevărat. Am fugit. Și de oameni și de mine însumi. Apoi am învățat să-i accept și să mă accept. Și totuși, mai am momente când fug. Mai ales de mine. Am învățat să mă las iubită. Iar asta mă face un om fericit. frumoase cuvinte gasite-ntr-o carte .......cu fete
|
||
|
jeanette40 Postat pe 13 Mai 2013 20:53 |
||
multumim.... dar baietii n-au loc acolo?
|
||
|
nuti_vio Postat pe 13 Mai 2013 21:56 |
||
|
Sara! di fata, eu te vad ...... agitata?....ah! dornica ca si mine desigur....nu-i rau:*nuti_:(.... nu-mi pot imagina tacerea ca pe o conversatie......stiu ca intelegi Va cu drag;) O seara fr.! |
||
|
Fss_ssu Postat pe 13 Mai 2013 22:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concentrarea pe negativ | 18 | De la: mugure_alb 15 Mai 2011 02:19 |
| voi credeti in vise? | 6 | De la: deea89 17 Aprilie 2012 01:41 |
| test final: verticala, oblica, dreptunghi, spirala | 47 | De la: garbo018223 2 Iulie 2009 17:12 |
|
|
||
| Piticii de la mansarda | 730 | De la: preciouss 24 Ianuarie 2016 22:23 |
| bancurile cu ' blondele sunt proaste'-o frustrare? | 4 | De la: vuvuzela 8 Octombrie 2010 21:21 |
Trei sportivi români, o performanță de excepție la Mondialele de Para Judo
Programul FLEX continuă: 70 de burse pentru elevi români care vor studia un an în Statele Unite
Cum limitează Anglia costurile uniformelor școlare: model invocat, dar aplicat diferit în proiectul românesc
Superliga de Șah 2026 a început la Eforie Nord, cu peste 30 de echipe din toată țara