Neata Nuti ...pupici Am auzit si eu vestea. D-zeu sa-l odihneasca. |
||
|
Rotty Postat pe 3 Ianuarie 2013 10:59 |
||
|---|---|---|
Neata buna! pupici multi... ca am nevoie
|
||
|
nuti_vio Postat pe 3 Ianuarie 2013 11:04 |
||
De la: nuti_vio, la data 2013-01-03 11:04:50Neata buna! Daca ai nevoie de uite aici si multa multa energie pozitiva iti trimit eu
|
||
|
|
||
|
tusi_Oli Postat pe 4 Ianuarie 2013 14:13 |
||
/S/M/D/S/A: Dezghetat.... La multi ani, tuturor Ionilor! cei (+)...cei (-) sa doarma si neutri sa in cinstea IONICILOR,IONELELOR....LMA!
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 7 Ianuarie 2013 12:57 |
||
DA!!! La Multi Ani!!! Si iar ..bautura..mancare..joc si Este ca si voua va place IARNA??? E cel mai CURAT anotimp;Cel fara microbi{au inghetat toti..};Cel mai vesel..priviti bucuria copiilor pe saniute,pe schiuri,pe patine...;Cel mai tanar:DA,toti adultii dau in mintea celor mici si se dau cu schiurile,patinele cu sania si bobul...ce copilaresc!!ce frumos!1ce placut! Azi m-am dat cu bobul...am reusit sa ma asez in el{mai greu ..e drept..},am mers "zburand" vreo 2-3 km la vale...PALPITANT dar cand sa ma ridic... asa ca m-am dat pe-o parte,pe burta,in 4 labe si cu popoul in ..sus..m-am ridicat... Cel mai tare am ..ras eu!! Ca prietenii se prapadeau de ras..pb. lor... Dar ce S.D.S.A minunata am avut...
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 7 Ianuarie 2013 16:23 |
||
|
Buna seara! La multi ani! tuturor celor care poarta numele Sf. Ioan! Vanghi, La multi ani! si aici... dulce fruntea si obrajii!Tusico, multam stiu ca ma iombesti... eram olecuta obosita, melancolica.... ma alintam Suparici dezghetat cu limba scoasa? Bettysor, imi place starea ta de spirit.... nazbatioasa... |
||
|
nuti_vio Postat pe 7 Ianuarie 2013 17:45 |
||
Seara buna Nutisor
|
||
|
Rotty Postat pe 7 Ianuarie 2013 17:53 |
||
Rottycel, buna sa ti fie inima! http://www.youtube.com/watch?v=_yzk2pmnL24 |
||
|
nuti_vio Postat pe 7 Ianuarie 2013 17:58 |
||
Multzu....place
|
||
|
Rotty Postat pe 7 Ianuarie 2013 17:59 |
||
Puuup Nuti!!
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 7 Ianuarie 2013 19:40 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2013-01-07 19:40:40 anotimp curat pe naiba mai citeste si dumneata ca dif de temp....umiditate favorizeaza gripa
|
||
|
floare_cu_colti Postat pe 7 Ianuarie 2013 20:20 |
||
LA MULTI ANI!!!!sarbatoritilor si multa sanatate pt ca eu ma lupt de pe 24 co raceala si gripa si nu sant o persoana care sa zaca si sa doarma pe ea asta ca sa inchid gurile cotogarlilor
|
||
|
floare_cu_colti Postat pe 7 Ianuarie 2013 20:22 |
||
Bine ai venit in clubul gripatilor Floricico An nou cu bucurii sa ai
|
||
|
Rotty Postat pe 7 Ianuarie 2013 20:25 |
||
Floare...sa te calesti bine vara..ca sa nu faci gripa iarna!! Adica plaja muuulta si gripa te uita!! Si nu fii suparata pe mine pt. ca eu iubesc ..iarna.. De fapt ..iubesc TOATE anotimpurile..dar ..un pic mai mult..iarna!! Apoi vara...apoi toamna cu culorile ei tulburatoare..dar si primavara..cu ghioceii si brandusele! :sml-happy0065Si dupa ce-ti trece de gripa,sincer te sfatuiesc sa faci un tratament naturist de calire a organismului..la un Plafar..te sfatuieste personalul cu multa competenta!Sanatate iti doresc,puup!
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 7 Ianuarie 2013 20:36 |
||
De la: Ioana007, la data 2010-03-12 13:57:34Aveti posibilitatea sa vorbiti aici de starea Dvs. nepoetica dar care are legatura totusi cu poezia, starea de emotie resimtita sau transmisa.Va astept. Am avut o zi cu multe bucurii si fericire ! http://www.youtube.com/watch?v=pq4xXYl-1wg
|
||
|
VOIAJOR Postat pe 7 Ianuarie 2013 21:04 |
||
Azi...am avut un ..maaare ..soc!! Cineva apropiat mie-ruda cu mine-m-a facut sa o astept toata dimineata,apoi mi-a dat un tf. ca nu poate veni...si cand am zis ca de ce m-a facut sa cred ca va venii...tot ea a fost cea care s-a suparat..ba m-a facut si....nesimtita ca nu am inteles "scuzele"...??? Anul acesta mi-am propus sa NU MA SUPAR pe nimeni,indiferent de ce mi-ar face...incerc sa ma pun in locul lor,sa "judec" altfel...cazul...si ..DA!!! Le voi da un IGNORE TOTAL !!! Deja ..am dat... 5 ignoruri... Mi-au mai ramas..9999999999995 de ..prieteni!!! Sau mai multi!!! :sml-love0038Si deci..dupa inca un ..sut in ..c-r..uite ca mi-a revenit pofta de viata si buna dispozitie!!
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 9 Ianuarie 2013 19:34 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2013-01-07 20:49:19Si ..indesate in gura ta!! ....Oare le cuprinde pe toate ???....sa nu se ciumurleasca ,bietul om ...O zi faina va doresc tuturor si ....Dumnezeu sa va ocroteasca la tot pasul !!!
|
||
|
nazdravana Postat pe 10 Ianuarie 2013 07:40 |
||
http://www.filmedocumentare.com/viata-privata-a-unei-pisici/
|
||
|
ladyDY Postat pe 10 Ianuarie 2013 08:45 |
||
Neata Lady Dimineata frumoasa tuturor
|
||
|
Rotty Postat pe 10 Ianuarie 2013 08:48 |
||
|
Ziua buna! Fetele Insanatosirea grabnica tuturor celor bolnaviori! stare...bunicica... Tu Mi-e dor s�-�i �optesc c� mi-e dor s� te-ascult, Tu, vechi �nceput �i nou de demult... N-ai fost c�nd eram...�i c�nd e�ti, n-o s� fiu... Mi-e dor �i mi-e team� c� suntem t�rziu. D. Levant |
||
|
nuti_vio Postat pe 10 Ianuarie 2013 12:19 |
||
Nutisor dap , mie dor si mie teama de-un vechi inceput mie dor sa ascult de-un nou de demult mie dor si mie frica .... sa fie tarziu ?
|
||
|
jeanette40 Postat pe 10 Ianuarie 2013 19:39 |
||
|
mi-e dor de mine in pridvor asteptand cu dor luna. galbioara ii! sagalnic mi-e surasul in puritatea lui de dorul lui. seara frumosa
|
||
|
Eugenia_ Postat pe 10 Ianuarie 2013 19:57 |
||
|
A�tept un �nceput un dor bine �tiut, f�r� fric� �tiu c� sunt mereu �n g�nd �n �oapte vise... |
||
|
Axl_R Postat pe 10 Ianuarie 2013 20:02 |
||
|
Si ati disparut, Ca la inceput ...in vise... |
||
|
Rotty Postat pe 10 Ianuarie 2013 20:23 |
||
|
vise nevisate vise necantate vise nepromise vise nesperate ... vise de-nceput vechi inceput nesfarsit vreodat' dar tot nevisat nici n-as fi crezut nici n-as fi sperat sa ajung din nou de unde-am plecat fara ramas bun , fara de sarut fara ............niciodat'
|
||
|
jeanette40 Postat pe 10 Ianuarie 2013 20:36 |
||
buna noapte , noapte buna !!!!!! ce liniste e !!!!......e noapte , da |
||
|
jeanette40 Postat pe 12 Ianuarie 2013 23:02 |
||
|
buna... nu e noapte peste tot... la Quasaria, de pilda... e cam dimineata...
|
||
|
heartbit Postat pe 12 Ianuarie 2013 23:10 |
||
Iote fleosc Io sunt in Europa......inca...
|
||
|
Rotty Postat pe 12 Ianuarie 2013 23:17 |
||
S.D.S A. fff vesela..:maine incepe trimestrul al 2-lea,,si o sa-mi vad copii!!! Va dati seama?22 de imbratisari!! 22 de pupicuri si 22 de zambete!! Ma voi incarca cu iubirea lor,cu copilaria lor,cu jocul lor,cu enargie pozitiva!! Le voi asculta povestile si intamplarile lor din vacanta,voi rade de nazbatiile ce le-au facut!! ![]() Mi-e taaaare dor de ei!! Simt ..ca si lor de mine! M-am "gatit" de nici de revelion nu am fost asa ...............perfecta:manichiura,pedichiura,vopsit,pensat,coafat,,+o toaleta de grady...noua!! Emotii nu am..dar greu mai trece seara asta si ..vai...noaptea!! S.D.S.A plina de nerabdare!
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 13 Ianuarie 2013 22:37 |
||
LAAAAA MUUULTI ANI!!!!2013 VA PUPIC .DOAMNA ELISABETA nu sant suparata pe dumneavostra ma necajea mult raceala si gripa si urasca frigul si caldura excesiva pt ca imi afecteaza sanatatea SALUTARI gagicile sexi si nazdravane un buchet de orgasme ca sa zambiti mai nabadaioase mici .
|
||
|
floare_cu_colti Postat pe 14 Ianuarie 2013 15:21 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Motive pentru care m-asi insura in 2010 ! | 176 | De la: preciouss 3 Ianuarie 2010 15:53 |
| ce sa fac?sa lupt pt.el,desi va trebui sa infrunt atatea.... | 47 | De la: princess_21 26 Mai 2010 18:37 |
| cum va faceti intelesi? | 4 | De la: cricat 28 Februarie 2011 20:32 |
|
|
||
| POPORUL ESTE CEA MAI INALTA INSTITUTIE DIN ROMANIA ! | 14 | De la: garbo265966 21 Septembrie 2012 11:52 |
| fetelor spuneti-va parerea va rog:* | 3 | De la: tutankhamon 13 Iulie 2009 01:07 |
Trei sportivi români, o performanță de excepție la Mondialele de Para Judo
Programul FLEX continuă: 70 de burse pentru elevi români care vor studia un an în Statele Unite
Cum limitează Anglia costurile uniformelor școlare: model invocat, dar aplicat diferit în proiectul românesc
Tinerii români de 18 ani pot aplica pentru peste 1.700 de permise gratuite DiscoverEU