Povestea mea...

totusico
daca te pup cine stie ce zice lumea
eladaela
Postat pe 2 Ianuarie 2010 14:44
ha?!
poi hai s-o punem de-o pupaceala in grup,de paravan...
preciouss
Postat pe 2 Ianuarie 2010 14:47
eu m-am confrutat cu asa ceva , si pt o perioada am fost oarecum geloasa pt ca timpul liber al iubitului meu era dedicat copilului lui si pe linga asta era si o fosta sotie si o bunica unchi si matusi care interactionau cu noi , e greu sa accepti ca iubitul tau are un copil si ca tu nu accepti un copil accepti o intreaga familie care se afla in spatele copilului .trebuie sa-i dai atentie iubitei tale sa-i arati ca ea e imp pt tine si sa-i explici ca felul in care o iubesti pe ea nu are legatura cu iubirea fata de fetita ta , acorda-i si ei timp in schimb si relatiei voastre si arata-i ca linga ea vrei sa construiesti ceva ca ea e femeia linga care iti doresti alti copii. iti trebuie multa rabdare si trebuie sa discutati fiecare amanunt , comunicare a e foarte importanta si in timp o sa fie bine , e normal ca o femeie sa fie putin frustrata din cauza ca ea cind era mica sau ce stiu eu visa la un print numai pt ea si a aparut un print care trebuie impartit cu copilul sau si indatririle care le are fata de el , eu cred ca te iubeste mult daca e afactata de astea si are mult curaj sa-ti spuna . si in timp o sa se aranjeze totul . in cazul meu ne-am despartit dar singura persoana de care mi-a parut rau ca ma despart a fost copilul lui pina si acum mi-e super dor de el . trebuie doar multa iubire , comunicare si timp sa inteleaga ca lucrurile astea sunt firesti , nu inseamna ca e imatura sau ce stiu eu , e doar putin sensibila si afectata de asta pt ca te iubeste . bafta
mamarutza
Postat pe 2 Ianuarie 2010 14:47
...te admir ca ai gasit in tine puterea si curajul de a continua cursul firesc al vietii(experienta primei casnicii o sa te intareasca si nu o sa repeti aceleasi greseli si in urmatorul mariaj)...apreciez la tine iubirea fata de fiica ta si consider ca faci ceea ce trebuie,nu gresesti fata de nimeni iubindu-ti fiica si aratandu-i sentimentele tale sincere,reale,paterne...Este greu sa dai sfaturi altora....dar daca te ajuta cu ceva si eu am experienta unui divort...am crescut singura 2 baieti fara ajutorul si iubirea tatalui lor(care dupa ce s-a pronuntat sentinta s-a pierdut in multime si s-a sustras de la orice fel de ajutor material),mai mult....in urma cu 2 ani am pierdut un fiu intr-un tragic accident de masina si...am sufletul zdrobit...acuma imi cresc in continuare unicul fiu si am grija de el ca de o comoara...pt ca eu stiu ce inseamna sa pierzi un sot,un fiu,si stiu ce simti cand esti parasita...dar am gasit incredere in DUMNEZEU...si EL mi-a dat puterea sa rezist...T-i-am spus toate astea pt a putea intelege ca foarte greu vei gasi o persoana care sa fie alaturi de tine pe drumul pe care tu ai de mers...pt ca tu ai un drum al tau...iar persoana care vrea sa-ti paseasca alaturi trebuie sa inteleaga asta de la inceput...Ingerasul tau nu cred ca este persoana potrivita pt tine...stiu ca o iubesti,ca esti indragostit de ea,dar....te va face sa suferi(te-a si facut deja dupa cum vezi)...cred ca este prea egoista...isi doreste ceva unic in relatia voastra,ceva unic cu tine,dar...nu are prea multe de oferit si atuncea creeaza diversiune...si face o drama din comportamentul tau fata de fetita...In locul tau m-as retrage cateva zile in singuratate si as judeca la rece totul...as pune in balanta sentimentele fata de fetita,sentimentele fata de ingeras....comportamentul ingerasului vis-a-vis de tine....si apoi as trage niste concluzii...singur vei gasi ce ai de facut mai departe...daca vei sti ce este mai important pt tine...
weiss83
Postat pe 2 Ianuarie 2010 14:48
preci
eladaela
Postat pe 2 Ianuarie 2010 14:51
mai, eu nu-s pupacioasa fug de pupici ,ca dracu' de tamaie

Q, asa este. e nevoie si de tata si de mama. sunt multe familii care se despart. cel putin, in ultima vreme, parca-i concurs.

culmea e ca e concurs si la " hai sa uitam de copii"


nu vezi la ametitul asta? isi face probleme de cel 'ingeras"

copilul lui e doar " fetita". isi face mustrari de constiinta, ca se supara si pune bot tanti iubita. si asta, pentru ce? pentru ca-si ia copilul in brate

eu, la stia, le-as pune benzina pe haine si m-as juca cu bricheta, asa macar cateva ore. intai sa-i frig si apoi sa le dau foc . niste nemernici
si_totusi
Postat pe 2 Ianuarie 2010 14:54
Rareori mi se intampla sa raspund intrebarilor de pe acest site..insa ma regasesc in aceasta poveste. Unu la mana se pare ca nu ai definite prea bine prioritatile in viata ta.Stiu ca par dura insa asa este. Ai trecut printr-un divort... iar dupa poate nu ti-ai clarificat foarte bine sentimentele. Ocupa copilul tau primul loc in viata ta? Tu stii..daca iti vei raspunde cinstit. Eu zic ca asa ar trebui sa fie. Pentru ca vezi tu ..ea (copila ta) reprezinta in realitate lucrul spre care vei trage intodeauna, este adapost de vreme rea, este afectiune pura si neconditionata. Ar trebui sa resetezi valorile primordiale din tine. Ai putea trai fara pruncul tau? Daca maine te pune sa alegi intre ea si copil...ce ai face? Numai dupa ce dai raspunsul vei vedea ca se poate trai si in lipsa iubirii fizice... Un barbat cauta sa se agate de primele semne de afectiune si consolare... Este chiar un inger? Cand? Cum? In limitele stabilite de ea? Trebuie sa respecti care iti incalzeste cearceaful...total, cu rele si bune. Se pare ca la tine este iubire cand cerul are doar o nuanta de albastru la moda, cand singura spre care iti canalizezi energia, forta, iubirea totala este EA "INGERUL" TAU.
Doi la mana si inchei: Sa inteleg ca un copil de 3,4, 5 ani sau cat o avea...trebuie sa priceapa ca "INGERULUI" tau ii displac atititudinile exagerate ...de iubire paterna... Pruncul tau poate pricepe dar adulta ...aia "frumoasa", "calda", "primitoare"...NU!

Cred ca ti-am raspuns intrebarii..Prapastia era acolo... Dar ce frumos stim sa visam!!! Nu-i asa ca viata asta doare? Nu-i asa ca ne place sa suprimam tot ce este bun si sa credem ca toata lumea este imaginea noastra in oglinda....... Deschide ochii cat nu e prea tarziu... Un barbat trebuie sa stie sa se impuna...Nu te tangui... si nici nu o tarsai la infinit....risti sa pierzi ce ai mai de pret...Dar o stii si tu......... Sau tie frica de un alt esec?????? Ce este mai important pentru tine....omule?
Pink
Postat pe 2 Ianuarie 2010 15:04
Buna eu sunt mama unui copil de 2 ani si am 27 de ani si sunt mama singura. Tatal copilului a plecat din viata noastra cand eram in 8 luni insarcinata. De curand am cunoscut un barbat care este divortat si are o fetita de 6 ani.Nu am reusit sa o cunosc din cauza faptului ca mama ei nu o lasa sa isi vada tatal.Eu insa il incurajez mereu sa mearga, sa incerce sa pastreze legatura cu ea ptr ca stiu ce inseamna cand tatal tau dispare subit din peisaj.
Si legat de prietena ta, parerea mea este ca simte relatia ta cu fetita ta doar ca pe o datorie fata de tine. Percepe totul din prisma unei obligatii. E exact ca un program de munca si dupa terminarea orelor de munca vine istovita acasa.E perfect normal atunci cand nu esti implicat sentimental si ceea ce faci nu iti place si nici nu simti ca iti aduce satisfactii.
Acest comportament cat de curand o va epuiza total si atunci o sa cedeze. Imi pare rau sa iti spun dar totul tine de ea si nu de tine. Iar tu tot ceea ce trebuie sa faci este sa nu dai laoparte copilul doar ptr o femeie care e imatura emotional.
Iubirea de parinte este total diferita de cea fata de partener.Imi iubesc copilul dar asta nu ma impedica sa imi iubesc si partenerul si imi pare nespus de rau ca el nu isi poate vedea fetita.Iar el se comporta cu baietelul meu ca si cum ar fi copilul lui si niciodata nu am simtit ca este obositor ptr el.
Invata sa te detasezi putin de ceea ce simti fata de partenera ta si analizeaza la rece daca acesta este tipul de om pe care il vrei alaturi si simte cum opozitia ei te face sa iti respingi copilul.
Toti suntem obositi la sf unei zile cu un copil (eu una am un baietel tare nazdravan si ma termina si psihic si fizic) dar la urma ramane acea duiosie cand il vezi cum doarme ca un ingeras si sentimentul ca il sti in siguranta si aproape de tine.
Nimeni nu are dreptul sa iti ia sentimentele fata de copilul tau si trebuie sa ti le respecte si accepte ca atare.
Sper sa te ajute ce ti-am scris.
irisirina
Postat pe 2 Ianuarie 2010 15:18
De la: quasaria, la data 2010-01-02 11:13:20Lidia - cred ca ai dreptate... si, din pacate, ce simte ea nu se poate schimba cu adevarat. Poate sa joace teatru un timp, de teama sa nu piarda teren, dar daca nu este capabila sa se ataseze de un copil doar pentru ca nu e din ea, chiar daca e al omului pe care il iubeste (daca il iubeste).... asta e. Nu va fi niciodata. Iar copiii simt.
Eu n-as sta la discutii intre a alege intre pe cine sa "neglijez" -un barbat, oarecare pina la urma, sau copilul. Probabil ar fi chiar testul unei relatii, pentru ca n-ar avea rost sa ii dau apa la moara daca n-ar compatibiliza cu fie-mea, el e variabila, copilul e constanta...

Dar, ma rog, eu sint femeie....

Ai dreptate, quasaria. Am vrut sa indulcesc putin hapul. Sper sa inteleaga si sa decida singur.
Lidiaolteanu
Postat pe 2 Ianuarie 2010 15:23
daca sufera pentru k iti iubesti copilul inseamna k ea nu te iubeste daca tear fi iubit k adevarat nu ar suferi si poate tear ajuta mai mult e ciudat
garbo086969
Postat pe 2 Ianuarie 2010 15:30
parerea mea sincera este, ca, stia de existenta copilului si daca te iubeste trebuie sa accepte situatia. Probabil ca prietena ta nu are sau nu a avut copii altfel ar intelege ca eu sunt tot timpul pe primul loc in existenta noastra. faptul ca tu iti iubesti copilul este de admirat insa, atentie, daca acum sufera si inlauntrul ei relatia ta cu fetita o face sa fie nelinistita, gandeste-te ca, dupa ce voi veti avea un copil al vostru comportamentul ei se poate schimba si nu in bine....De aceea trebuie purtata o discutie foarte deschisa pe marginea acestui subiect si, desi poate ea la momentul actual poate sa nu recunoasca faptul ca dragostea ta pentru copil nu este ok referitor la persoana ei tutrebuie sa fi cel care priveste cu precautie lucrurile acestea. Si, trebuie sa spun in sfarsit si ceea ce poate sa nu iti placa acum insa....Poate va veni un moment in care va trebui sa alegi intre dragostea ei si dragostea copilului tau. Stiu, asta doare insa numai tu esti acela care hotaraste.Noi, cei care avem copii nu trebuie sa confundam viata noastra cu viata lor insa , cred eu , odata ce i-am adus pe lume trebuie sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor lor.
pirania_1960
Postat pe 2 Ianuarie 2010 15:31
Hmmm,nu sunt in masura sa dau sfaturi,dar fiind in discutie si un copil ma incumet sa imi dau si eu cu parerea.E un comportament ciudat la prietena ta.Poate nu intelege ca ea nu e intr-o competitie cu fetita ta pentru dragostea ta.Niciodata nimic nu ti-ar putea schimba sentimentele pentru fetita ta sper.Si inca ceva,iubita ta ar trebui sa inteleaga ca e un alt fel de dragoste fiecare,cea pentru ea si cea pentru fetita.Cum ti-a mai raspuns cineva,oare cum ar fi daca ati avea un copil impreuna si ti-ai manifesta afectiunea fata de copilul vostru,oare ar fi la fel?Sper sa nu faci o greseala care sa afecteze relatia ta cu copilul din cauza iubitei,si apoi sa regreti si tu.Copilul e doar un copil,dar ea e un om matur.
garbo029131
Postat pe 2 Ianuarie 2010 15:40
Mie personal mi se pare o prostie enorma sa te gandesti, chiar si ipotetic, pe cine ai alege dintre fiica si iubita ta!!! Inteleg ca nu vrei s'o faci sa sufere pe iubita dar, sincera sa fiu, mi se pare ca tu nu ai nicio vina. Si atata timp cat o ''femeie'' de 29 de ani nu vede nicio diferenta intre iubirea dintre un barbat si o femeie si iubirea dintre un barbat si copilul lui mi se apre ca nu se merita sa'ti bati capul cu ea. Dar oricum voi (barbatii, in general) considerati mai mereu ca este mult mai importanta iubita decat copilul vostru asa ca nu m'as mira ca iun timp sa te indepartezi de copilul tau... S'a vazut si la case mai mari asa ca ce ar mai conta? Ideea este ca eu stiu, pe pielea mea, cum este ca tatal sa renunte la copil asa ca daca recurgi la gestul acesta nu ai nicio scuza!!
O sa realizezi mai tarziu cat de urat este sa incerci dupa cativa ani sa te reapropii de copilul tau si el sa'ti rada in nas si sa'ti spuna ca esti un om de nimic. In definitiv asta meritati
La fel de interesant ar fi sa stim si motivul divortului...
Adya_Yanev
Postat pe 2 Ianuarie 2010 16:05
las-o nu te iubeste
iudita_bm
Postat pe 2 Ianuarie 2010 16:09
dragul meu,
si eu am avut 33 de ani cand am ramas singura cu o fetita de 9 nai,sotul a decedat.M-am indragostit nebuneste de un barbat,care nu a mai fost casatorit,deci nu a avut copii si deci nu stia ce este responsabilitatea aceasta.Am crezut ca o sa se schimbe..ca o sa invete sa o iubeasca si pe fata mea..tot timpul au fost discutii pe tema copilului..eu trebuia sa fiu intre ei ca un balsam ..sa-i fac pe amandoi sa inteleaga ca,sant la fel de importanti pt.mine amandoi,pt.k fiecare crede ca pe celalalt il iubesti mai mult...aceasta pt.ca, unul este copil cu adevarat din cauza varstei..,iar celalalt, nu are maturitatea necesara si inima sa inteleaga acest lucru..am fost casatoriti 9 ani..dupa care inevitabilul sa produs..despatirea..doar ca eu am 44 acum ,e mult mai greu ,sa incep o alta relatie acum..dar..sant optimista..
Nu vreau sa te intristez dar..credema..o persoana care nu poate iubi un copil,chiar daca nu este al ei sau lui..este o persoana care se iubeste doar pe ea,sau sa intelegi mai bine..are o dragoste ,dar dragoste egoista.distructiva..nu constructiva,..care cred ca o detii tu si fetita ta..din cate am intes din cele cateva cuvinte care le-ai scris despre voi....prietena ta trebuie sa fie in centrul atentiei ca sa se linisteasca..ceea ce nu e corect....daca te-ar iubi cu adevarat,.pt.ea fericire ar fi sa te vada fericit pe tine intai ..si ar trebui sa se bucure de copilul tau..sa iubesca tot ce tine de tine...si credema ..nu se va schimba niciodata..cand un caracter este format asa .nimeni nu-l mai schimba..mai ales la varsta aceasta...poate ca ea nu doreste sa fie asa .dar..dragostea vine din inima..din interior.ori acolo nimeni nu poate face nimic este deja acolo samanta..buna sau rea...
ce sa-ti zic...Dumnezeu sa-ti ajute sa iei decizia corecta..dar cu cat o iei mai repede cu atat mai bine..pt.ca sant imiplicate trei destine acolo..ori nu mai esti asa tanar ,sa pierzi anii cu incercari..sau cu poate o fi bine...viata merge inainte..orice rana se vindeca..cu rabdare..si optimism..
inutza65
Postat pe 2 Ianuarie 2010 16:18
De la: iudita_bm, la data 2010-01-02 16:09:13las-o nu te iubeste

scurt si la obiect.
bluelight
Postat pe 2 Ianuarie 2010 16:29
ceva nu se leaga, ,,cu fetita se comporta exemplar ,iar afectiunia sau comportamentul dintre tine si fetita o deranjeaza'' iarta-ma dar cu unul dintre voi e FALSA.
dodo223907
Postat pe 2 Ianuarie 2010 16:30
atunci cand ne implicam intr-o relatie trebuie sa stim ,ca cel ce vine in relatie cu un ,,bagaj``noi trebuie sa respectam si sa intelegem...daca iubim cu adevarat partenerul...iubim si ceea ce vine de la el ....parinti....copii...calitati ....greseli ...iar cei ce nu pot face asta , nu sunt demni de noi , nu ne merita .pe fosta partenera nu avem de ce sa fim geloase...
BIOBIO
Postat pe 2 Ianuarie 2010 16:31
o sa te supere ce-ti scriu... partea buna este ca ti-ai dat seama ca exista o problema si ca ai inceput sa cauti raspunsuri. asa-zisul tau ingeras este cam pueril...imagineaza-ti urmatoarea scena- peste 7 ani sa fie ea in situatia data si copilul ei sa fie vaduvit de timpul pe care ar trebui sa-l petreaca cu tine , pentru ca, o alta cu calitati ,,de inger,,s-ar purta cum se poarta ea acum. adica se ,,implica,,si apoi cade lata de oboseala pentru ca a trebuit sa se prefaca cateva ore. hai sa fim seriosi! si nu te supara cand vezi ca ingerasul tau nu este privit de cei care scriu asa cum il vezi tu, si, dupa cum bine vezi, experiente similare cu ale tale sunt destule.ar fi mult prea usor ca totul sa mearga ca pe roze.lasa vremea sa curga, cantareste bine tot ceea ce se intampla in viata ta si ia decizia inteleapta chiar daca simti ca ....timpul nu mai are rabdare.
sok
Postat pe 2 Ianuarie 2010 16:34
Poate ca in prezenta micutei..prietenei tale nu ii mai acorzi destula atentie decat are ea nevoie si cu cat a fost ea obisnuita..si se simte intr-un fel inlocuita, sau poate ca nu suporta sa fie pe locul doi in viata ta crezand ca fiica ta e mai importanta decat ea
Dya92
Postat pe 2 Ianuarie 2010 16:41
in primul rand copilul tau ar trebuii sa fie pe primul loc iar daca prietenei tale nu ii convine asta nu are rost sa pierzi timpul cu ea.si cea mai mare greseala pe care o poti face e sa iti indepartezi copilul de tine pentru ca la un moment dat fetita ta va simti asta si poate o vei pierde(se va distanta de tine).Spunei prietenei tale ca amandoua sunt la fel de importante pentru tine dar ea e mai mica si are nevoie de mai multa afecitune si atentie din partea ta.Copilul sufera cel mai mult cand parintii se despart asa ca parerea mea e sa nu iti indepartezi fetita de tine mai ales ca nu esti tot timpul cu ea.
carlina
Postat pe 2 Ianuarie 2010 16:41
Alta aiureala si topicul asta,din ce expune el,se bat capin cap.
In loc sa comunice cu ea,bate apa in piua,aici,parerea mea
scrichy
Postat pe 2 Ianuarie 2010 16:43
Poate ca prietena ta crede ca fetitza ta va poate indeparta si racii relatia!! adevarat,ar trb sa nu fie "geloasa" daca spui ca se poata extraordinar de frum cu ea,insa nefiind copilul ei,este posibil ca si acesta sa fie unul din motivele pr care nu prea este de acord cu starea relatiei tale cu fetita...
HeRoInA
Postat pe 2 Ianuarie 2010 16:46
BUNA ZIUA!
E cat se poate de firesc sa-ti iubesti copilul si sa-ti manifesti afectiunea fata de el prin mangaieri si imbratisari.
Specialistii spun ca afectiunea face sa creasca coieficientul de inteligenta si imbunatateste sistemul imunitar. Copii cresc din dragoste!!!! E APOAPE TOT ATAT DE FIRESC SA-TI IUBESTI PRIETENA.AR FI MINUNAT DACA AI REUSII SA CREEZI COEZIUNE INTRE ACESTE DOUA FIINTE DRAGI DIN VIATA TA!E GREU , DAR NU IMPOSIBIL.
IATA CATEVA SUGESTII:
-SA DISCUTI CU PRIETENA TA SI SA O CONVINGI CA SI PE IA O IUBESTI TOT ATAT DE MULT CA SI PE FETITA TA;
-IN PREZENTA PRIETENEI TALE INCEARCA SA LE IMBRATISEZI PE AMANDOUA IN ACELASI TIMP , SA VA IMBRATISATI TOTI TREI , SA VA JUCATI CHIAR, FARA A O EXCLUDE PE PRIETENA TA;
-DACA ASA NU REUSESTI, INCEARCA SA TE VEZI CU COPILUL IN ABSENTA PRIETENEI TALE SI CAT MAI RAR IN PREZENTA EI !
psihoprea
Postat pe 2 Ianuarie 2010 16:50
nu vad de ce ar fi geloasa sau ma rog sa sufere pt faptul k ai o fetita....din contra ar trebui sa iti fie alaturi de tn si sa fiti ca o ,,familie''in lipsa mamei fetitei....chear dak nu este fetita ei....dar sincer mi se pare o prostie pt faptul k ei ii displace cand u iti alinti fata....k hai sati spun ceva.....stiu k tie greu dar femei mai gasesti...dar ai o fetita e sange din sangele tau nu poti sa te indepartezi d ia doar k sa o faci fericita pe iubita ta...mai ales k cu fetita ta nu stai tot timpul....eu zic sa vb cu ea din nou si sa ajungeti la o intelegere....dak nu se poate asta e....ai o fetita bucurate de ia cand o ai langa tn:)))))mult noroc
pupetta
Postat pe 2 Ianuarie 2010 17:03
DACA PE PREIETENA TA O DERANJEAZA IUBIREA CE I-O PORTI FETITEI TALE POATE FII DIN DOUA MOTIVE: PROBABIL A SUFERIT DE ABSENTA TATALUI IN COPILARIE SI CATALOGHEAZA TOTI BARBATII LA FEL ADICA INDIFERENTI CA TATAL EI ORI CREDE CA IUBIREA PE CARE I-O PORTI FETITEI TALE CREDE CA TE VEI IMPACA CU FOST TA SOIE!
HAI SA-TI DAU UN MIC SFAT ...POATE DUREROS DAR PRIETENA TA CHIRA SI IN CAZUL IN CARE VE-TI AVEA UN COPIL EA MEREU ITI VA REPROSA CA ITI IUBESTI MAI MULT COPILUL DIN PRIMA CASATORIE!!!
AS PUTEA SA SPUN CA NU TE IUBESTE CU ADEVARAT !DAR TOTUSI TU O CUNOSTI MAI BINE...POATE FII SI IMATURA CUM AM VAZUT DIN UNELE COMETARII!!!
S-AU NU E DESTUL DE STABILA PE IUBIREA TA SI CREDE CA COPILUL TAU E PUNTEA SPRE FOSTA CASNICIE!
EU ZIC SA TE GANDESTI F BINE....MULT NOROC!
ingrid31
Postat pe 2 Ianuarie 2010 17:27
Da poate termenul de 2 mame nu este unul corect dar mai tarziu sigur va putea sa faca difrenta. In principiu ar fi bine sa fie amandoua (mama si prietena) alaturi de ea. Cred ca atunci copilul va avea mai mult de castigat... iar toata lumea o sa fie linistita si multumita.
Razvan
Postat pe 2 Ianuarie 2010 18:15
SINCER ....IMI PARE RAU PENTRU TINE, DAR COMPORTAMENTUL PRIETENEI TALE LASA DE DORIT!!!....NU ESTE UN COMPORTAMENT CARE SA DENOTE O VARSTA DE 29 DE ANI!?...ORICUM AR FI :ZIUA BUNA SE CUNOASTE DE DIMINEATA:.....DECI ...TRAGE SI TU CONCLUZIA!....FRUNTEA SUS!...VIATA MERGE MAI DEPARTE!...NU O IROSI!...PRIETENE GASESTI,..DAR COPII,...NU!!!....ARE BALTA PESTE!...
garbo024362
Postat pe 2 Ianuarie 2010 18:36
Sindromul mamei vitrege! Asta are ingerul cu care vrei sa-ti refaci viata. Se simte frustrata, pentru ca nu are cum sa schimbe ceea ce este harazit de la Dumenezeu (ai un copil pe care-l iubesti si care te iubeste, asta nu se poate schimba in veci) si de aceea iti scoate ochii desi n-ai nici o vina. Chiar daca coloreaza si se joaca cu copilul tau nu inseamana ca il iubeste!Este smechera! Astfel vrea sa scoata in evidenta ce ... inger este ea. Problemele se vor amplifica pe masura ce fiica ta va creste, pentru ca inevitabil, fiica ta, va apela la tine,iti va cere un sfat, va dori sa te vada, iti va cere bani, imbracaminte etc si.... nu numai in week-and-uri...presupun ca nu vrei sa fii numai tata ... de duminica... pentru acest copil (acum o vezi la termenele dipuse de lege, dar cand va avea 10-15 ani nu va mai dicta legea ci vocea sangelui, si sa fii sigur ca va veni la tine mai des, macar numai ca sa-ti ceara ceva si tot va veni). Cred ca nu va mai dura mult pana cand ingerul iti va cere sa optezi intre ea si copil (adica sa-ti lasi copilul de izbeliste)moment in care trebuie sa judeci a alegerii tale soarta (mama vitrega gasesti oricand, parerea mea...)
garbo024636
Postat pe 2 Ianuarie 2010 19:00
am citit povestea ta,opinia mea ,nu pe fetita este geloasa ,prezenta fetitei ,nu o deranjeaza ,altfel nu s-ar juca cu ea,mai degraba cred ca este egoista pe fosta sotie ,ai incercat sa-i explici ca dragostea ta este pur si simplu pentru fetita ,ca o rasfeti si o alinti sa completezi timpul cit lipesti din viata fetitei ,cauti sa completezi absenta ta ,sa ai sufletul impacat ,emani dragoste pentru copilul tau ,nu inseamna ca prin fetita de fapt iti alin dorul de fosta nevasta.Aici ar trebui purtata o discutie deschisa cu prietena ta ,poate este geloasa.Comunicarea deschisa este cel mai bun lucru .Succes!
ana_3
Postat pe 2 Ianuarie 2010 19:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vreau sa-mi salvez casnicia 59 De la: linistit 27 Februarie 2011 13:49
b 8 De la: loredanalore 20 Aprilie 2012 18:04
ce sa fac?e doar o faza sau nu o mearga? 25 De la: bulish 14 Martie 2013 17:14
galina 7 De la: Jojolin 14 Septembrie 2010 04:19
dat in gura ca la coasa? 40 De la: tutankhamon 22 Octombrie 2009 19:05
Setari Cookie-uri