ce sa fac?

buna .imi cer scuze pt pronuntie sau greseli in scris.AS VREA CATEVA PARERI DE LA VOI.STAU CU SOTUL MEU DE MAI BINE DE 16 ANI.AVEM 4 FETE .NE INTELEGEM DESTUL DE BINE IN CE PRIVESTE CRESTEREA LOR,DAR,RELATIA DE CUPLU ESTE COMPLET DISTRUSA .ADICA NU MAI DORMIM IMPREUNA DE MAI BINE DE 2 LUNI.MOTIVUL-SOTUL MEU SUFERA DE EJACULARE PRECOCE DE FOARTE MULTI ANI,(7-8)ANI.DECIZIA DE A DORMI SEPARAT AM LUAT-O EU.NU AM MAI SUPORTAT GANDUL CA DOAR MA INCALZESTE SI MA LASA BALTA .A FOST LA DIFERITI MEDICI SI TOTI AU SPUS LA FEL.ADICA ,FAPTUL CA A CONSUMAT FOARTE MULT ALCOOL IN TINERETE IA AFECTAT SISTEMUL NERVOS ,SIMTURILE ,A MAI AVUT PROBLEME SI CU PROSTATA SI, ACUM ESTE INTRAT FOARTE TARE IN MUNCA PE CARE O ARE..AVEM FIRMA DE TRANSPORT SI LUCREAZA EL PE CAMION.EU STAU ACASA CU COPIII .AM MAI AVUT CATEVA PROBLEME INTRE NOI MAI DEMUL.EL A INCERCAT SA MEARGA CU DIFERITE FEMEI ,BINENTELES PE CARE LE CUNOSTEAM SI EU ,UNA DINTRE ELE A FOST CHIAR PRIETENA MEA CEA MAI BUNA.POT SA SPUN CA EU AM CONSIDERAT-O CA SORA MEA.SOTUL MEU MI-A SPUS CA NU A FOST NIMIK INTRE EI ,DOAR CA A DORMIT LA EA CHIAR IN NOAPTEA IN CARE AM NASCUT-O PE FIICA NOASTRA CEA MARE.ASTA A FOST ACUM 14 ANI.EI ...DE ATUNCI SI PANA ACUM A MAI INCERCAT VREO 2 FEMEI.A SPUS CA A VRUT SA VADA DACA ESTE COMPATIBIL CU ELE ,DAR L-AU REFUZAT.NU STIU CE SA CRED DAR HOTUL NEPRINS E OM CINSTIT.SAU POATE CA ASA A FOST.AM TRECUT PRIN FOARTE MULTE GREUTATI,DAR DEJA NU MAI POT SA FAC FATA .AM 3 FETE LA SCOALA SI CEA MICA ESTE LA GRADINITA .DIN CAUZA PROBLEMELOR IN CUPLU NOSTRU NU MAI AM RABDAREA NECESARA PT TOTI .BINENTELES CA AM PUS PE LOCUL INTAI FETELE,DAR PE CEALALTA PARTE MA DOARE FAPTUL CA SEARA NU AM PARTE DE DRAGOSTE SI CALDURA UNUI BARBAT.AM UITAT SA SPECIFIC CA EU AM 38 DE ANI SI SOTUL MEU ARE 39.AS DORI SA-MI SPUNETI DACA ESTE NORMAL SA RENUNT LA VIATA MEA PT SOTUL MEU.AM STAT CU EL PANA ACUM PT COPII SI PT EL ,NU AM VRUT SA ZICA ,CA DACA SA IMBOLNAVIT EU IL PARASESC.DAR CREDETI-MA CA NU MAI AM CURAJ SA STAU PT CA PANA LA URMA POATE VOI AJUNGE SA-L INSEL CU VOIA.SI NU VREAU SA-L FAC SA SUFERE .
floril2001
Postat pe 29 Septembrie 2009 10:44
ca tot zicea cineva ca nu stim sa fim si seriosi....
daca problema ta este reala,uite un sfat
ejacularea precoce este o problema destul de des intalnita,dar nu este in nici un caz un dezastru
cu vointa lui,cu sprijinul tau si cu ajutorul unui specialist problema voastra se poate rezolva
asta desigur daca si voi vreti si daca nu exista si alte probleme
ar trebui sa discutati si sa luati impreuna o hotarare
eladaela
Postat pe 29 Septembrie 2009 11:20
da .probabil ca ai dreptate ,dar de cate ori am incercat sa ma apropii de el devine suspicios,este foarte gelos si il inteleg si la aspectul asta dar eu am stat in banca mea atatia ani in speranta ca se va rezolva problema asta.dar el nu face absolut nimic pt a se rezolva ceva.odata ca nu are timpul necesar ,odata ca nu are bani ,vine cu tot felul de motive .si uite asa au trecut ani in sir si nu s-a rezolvat nimic. eu nu pot sa-l iau de urechi sa-l duc la medic.i sa prescris CIALIS care costa 30 ron si nu se intampla nimic nici cu pastilele alea.nu stiu cat de bune sau care este diferenta antre pastilele care se prescriu pt asa ceva dar,pot sa spun ca nu au nici un efect.problemele care au fost intre noi s-au discutat la momentul respectiv ,dar probabil ca au fost doar vorbe,pt ca poate asa este ,faptul ca nu se vrea sa se rezolve ceva.din partea mea s-a vrut dar daca el nu vrea atunci ce mai pot sa fac?este barbat si consider ca el trebuie sa fie acela care sa ia masuri asupra relatiei atata tmp cat eu decid sa mai stau cu el in conditiile care sunt.eu nu pot lua locul mamicii ,sa am grija de el ca de un copil .iar cat despre familie ,el ia decizi, el taie si spanzura.si atunci rolul meu in casa care este?eu ma simt ca si o menajera ,poate ca gandesc gresit .imi asum orice repros.
floril2001
Postat pe 29 Septembrie 2009 12:17
din ce spui tu asta cu ejaculatul lui nu este singura voastra problema
eladaela
Postat pe 29 Septembrie 2009 12:23
flori..imi pare rau sa iti spun dar se pare ca ai unul din multimea de barbati "catiri" care nu vor sa inteleaga ce inseamna o sotie..cit de pretioasa este..
daca nu are decit pretentii..si nu ii in stare nici macar sa fie cumsecade cu tine..nu mai vorbim de aspectul sexual(care are si el rolul lui intr-o relatie),mai ales ca esti inca tinara.
in aceasta relatie totul scirtiie...are rost sa iti irosesti viata?


daca il iubesti,incercati la un psiholog de cupluri..poate ceva sa se rezolve,daca si el doreste..
eu am impresia ca pe el nu il intereseaza relatia voastra....
LILO
Postat pe 29 Septembrie 2009 12:32
lilo,eu nu am vrut sa fiu asa de radicala,dar cam asta e si parerea mea
eladaela
Postat pe 29 Septembrie 2009 12:34
trebuie neaparat luata legatura cu un psiholog......asta pentru ca el, cu problema lui masculina, se inchide in el, se considera inutil, parca nu mai e barbat....un psiholog il poate intoarce pe toate fetele fara sa stie si mai poate sa-l lamureasca si referitor la viata de familie....totul e ca si el sa vrea sa fie bine...asta e buba....floricico, tu trebuie sa joci un rol foarte important.....poate ca nu rol....dar trebuie intai sa te uiti in sufletul tau si sa citesti daca tu il mai iubesti, daca tu il mai vrei inapoi, daca mai reprezinta ceva petru tine....
tutankhamon
Postat pe 29 Septembrie 2009 12:43
va multumesc foarte mult pt parerile voastre.da....asa este el nu stie ce a avut sau ce are la casa pt ca daca as pleca de la el poate ar intoarce lumea pe dos sa ma aduca inapoi .dar eu as vrea sa stiu pt ce sa vin inapoi atata timpcat el sustine ca nu se pricepe la femei(el asa spune).iar noi doi nu ne mai iubim de mult. eu am inceput sa ma racesc fata de el cand isi petrecea mai mult timpul cu colegii lui pe la birturi si eu stateam ca fraiera si asteptam sa vina acasa pe la 3-4 dimineata.daca va intrebati de ce am mai stat cu el....ei bine ....pt ca ma gandeam ca va ramane pe drumuri si imi va reprosa ca el a facut casa .iar in urma cu 5 ani am vrut sa divortez si mi-a fost cumva sa il las pt ca tot imi spunea ca nu mai bea si atunci ce nu imi convine/dar el nu vrea sau nu a vrut sa accepte faptul ca intre noi nu mai e nimic din ce a fost.
floril2001
Postat pe 29 Septembrie 2009 15:05
El este doar familist acum si e ok ne intelegem bine ,dar cand vine vorba de intimitate sau tot ce tine de cuplu nu mai este asa interesat,dar el sustine ca ma iubeste.si va intreb pe voi .....nu ar trebui sa simt treaba asta .....?eu nu il simt deloc ca mar iubi.mai ales cand imi arunca diferite reprosuri in pat.
floril2001
Postat pe 29 Septembrie 2009 15:28
imi cer scuze pt ce o sa spun... sa nu te superi pe mine, mai bine ti-ai cauta un amant. Ce rost are tot chinul asta? Fetele ce cred despre situatia voastra? cred ca sunt maricele si inteleg ca se intampla intre voi.. curios este ca, trecand peste ejacularea precoce ai ramas insarcinata de 4 ori...
lucicazainea
Postat pe 29 Septembrie 2009 16:06
Neah, barbatii e niste porci, cu totii.
anakin
Postat pe 29 Septembrie 2009 17:07
...hai sa fim seriosi.crezi ca doar un psiholog va poate ajuta?
sincer va ia doar..banii.....incercati voi singuri sa va intelegeti, apreciati si respectati...
lasat-i voi pe psihologi, sa-si rezolve ei problemele in familiile lor, si, dupa .....sa "dea consultatii",pardon "sedinte de terapie " se cheama mai nou...
o dupa-amiaza placuta tuturor...
sophia1971
Postat pe 29 Septembrie 2009 17:12
De la: anakin, la data 2009-09-29 17:07:05Neah, barbatii e niste porci, cu totii.
AMIN...
roby_cado
Postat pe 29 Septembrie 2009 17:17
ma gandisem sa recomand si eu un amant, insa spus de mine, sfatul n-ar fi parut serios
pik_nik
Postat pe 29 Septembrie 2009 17:20
De la: pik_nik, la data 2009-09-29 17:20:33ma gandisem sa recomand si eu un amant, insa spus de mine, sfatul n-ar fi parut serios
posibil vrei sa te oferi tu amant egoistule te gandesti numai la tine, nu vrei sa fi si amantul meu?
yanyacharberet
Postat pe 29 Septembrie 2009 19:27
Hai ca nu scapi pana la urma Pik. Te prinde ea odata in coltz si pe picior gresit.
Micass
Postat pe 29 Septembrie 2009 20:12
ce draguti sunteti.....chiar nu as vrea sa ajung sa am amant ,si stiti de ce?unu ...pt ca mi-e frica de sentimente si chiar nu am cum sa le evit,pt ca nu pot avea o relatie cu un barbat daca nu simt nimik pt el. defapt asta este si problema mea cu sotul meu. el vrea sa accept situatia asa cum este ea.iar eu nu vreau sa par a fi o femeie care nu rezista fara barbat dar, credeti-ma ca nu mai stiu cu ce se mananca iubirea si dragostea dintre un barbat si o femeie.
floril2001
Postat pe 29 Septembrie 2009 20:12
pai... sot- nu, amant- nu , la doctor- nu, atunci care crezi ca este solutia???
garbo015564
Postat pe 29 Septembrie 2009 20:18
pai... sot- nu, amant- nu , la doctor- nu, atunci care crezi ca este solutia???
garbo015564
Postat pe 29 Septembrie 2009 20:18
A. scuze ca am uitat sa specific ....eu nu i consider pe barbati niste porci.doar sunt oameni si ei ,dar se cam joaca cu sentimentele femeilor,si ce este mai grav ca stai cu ei in casa atatia ani. faptul ca am ramas insarcinata ......nu pot spune ca a fost o greseala pt ca imi iubesc fetele mai mult decat orice pe lume.am ancercat sa nu vada multe ,sa nu auda multe dar cand sotul meu se imbata striga in gura mare de auzeau si vecinii.oricum a fost un calvar si tot eu sunt aia care tine familia undeva mai sus.ce sa mai zic.....
floril2001
Postat pe 29 Septembrie 2009 20:22
aici e dilema mea. ca nu mai stiu ce sa fac ,si de aceea am apelat la forum.
floril2001
Postat pe 29 Septembrie 2009 20:24
N-ar fi mai usor sa va despartiti si sa va vedeti de drum?
Micass
Postat pe 29 Septembrie 2009 20:24
sa gandim. nenea sta e foarte activ in familie. taie si spanzura. noaptea, nu mai e tot asa de ager. de fapt, se hodineste continu. nici macar nu intinde o mana sa-si mangaie sotia.de ce?

de la boala cu rapiditatea, nu i se trage. aici e clar. omul ar putea dar ar fi mai expeditiv. deci, cade motivul acesta

ramanea alta ezplicatie, mult mai plauzibila.
si_totusi
Postat pe 29 Septembrie 2009 20:25
parerea mea este ca el trebuie sa se gandeasca la ceva.dar cum lui i convine situatia .......are o sotie acasa si mama la copii .....nu-i mai trebuie nimic.scuze ....mai are si cum sa-si racoreasca dorintele....asa ca.....
floril2001
Postat pe 29 Septembrie 2009 20:30
E complicat rau cand vrei sa stai cu fundul in doua luntrii. Bine, femeia nu sta in nici o parte.
blairwitch
Postat pe 29 Septembrie 2009 20:32
Asa ca... de ce mai stai?
Micass
Postat pe 29 Septembrie 2009 20:32
care ar fi explicatia? ca are pe cineva?si eu m-am gandit.....pt ca vine nervos,agitat ,fetele il deranjeaza daca stau 5 min lnga el, la mine gaseste tot timpul ceva de obiectat....si ma gandesc ca asta ar fi si,nu spune ca sa nu ma piarda ...probabil .
floril2001
Postat pe 29 Septembrie 2009 20:42
da. are pe cineva. iar povestea cu pierdutul e doar poveste. in realitate, e comoditate si ii convine o astfel de viata. nu ca ai reprezenta tu, ceva
si_totusi
Postat pe 29 Septembrie 2009 20:48
NOTA: amantul nu este pentru a te indragosti de el, amantul prin definitie trebuie sa suplineasca unele atributii ale sotului, sau lipsuri materiale. Un amant completeaza golurile si ATAT!! Daca te indragostesti de amant ramai tot singura cu toate lipsurile pe carele ai + lipsa amantului. Daca atunci cand te urci langa sotul tau ai convingerea ca toti barbatii sunt porci, inclusiv sotul tau, sunt convinsa ca ti se face parul maciuca cand te atinge sotul tau... si de aici reprosurile sotului, daca stai ca o scandura ingrozita ca faci sex cu un porc si elejaculeaza ... ca un porc. Scuze!
lucicazainea
Postat pe 29 Septembrie 2009 23:05
De la: lucicazainea, la data 2009-09-29 23:05:18NOTA: amantul nu este pentru a te indragosti de el, amantul prin definitie trebuie sa suplineasca unele atributii ale sotului, sau lipsuri materiale. Un amant completeaza golurile si ATAT!!




mi-a placut!!! nota 10! bravo!
notez asta! maine o sa o vezi pe birou, in locul pozelor...
super...
garbo015564
Postat pe 29 Septembrie 2009 23:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sa il cred....sau sa merg mai departe?? 17 De la: Tisha 8 Septembrie 2011 22:10
iubirea ne poate duce pe culmi nebanuite 66 De la: dor72 18 Februarie 2011 22:14
cosmetice de lux 6 De la: garbo036965 12 Decembrie 2009 22:20
Mi-e dor 118 De la: daria_pet 16 Mai 2011 10:45
Buna 17 De la: dor72 10 Aprilie 2011 21:00
Setari Cookie-uri