Divort?

Buna ziua

Am 27 de ani si sunt casatorita de 2 ani... dupa 4 ani de prietenie...
Nu am locuit cu sotul meu inainte de casatorie...o mare greseala care abia acum o constientizez...
Problemele noastre au inceput dupa aprox 1 an de casatorie cand sotul meu a inceput sa faca presiuni asupra pentru a face un copil...eu nu eram pregatita pentru acest pas si i-am spus ca imi doresc sa mai treaca 1-2 ani sa ne acomodam cu traiul in comun si nu era un moment oportun nici pentru locul meu de munca...el in timp a continuat cu presiunile chiar mi-a dat un ultimatum pentru a ma decide in acest sens...timpul a trecut iar eu am inceput sa imi pun si alte intrebari referitor la aceasta temere a mea de a face un copil...realitatea era ca erau si alte probleme in cuplul nostru....lucruri peste care am trecut cu vederea si care am crezut ca nu conteaza...noi nu aveam aproape nimic in comun ca si gusturi...atat timp cat eram cu familia,prietenii era totul ok dar atunci cand ramaneam impreuna nu prea aveam ce sa facem sau sa discutam(inafara de lucruri strict casnice)...si nici nu gandim la fel...
Acest lucru a inceput sa imi creeze frustrari...comunicarea a fost si este la pamant insa abia acum imi dau seama de acest lucru...eu i-am dat de inteles despre lucrurile care ma deranjau sau mi-ar fi placut insa el ori nu a auzit ori nu le-a luat in serios ori nu le-a inteles...astfel incet incet m-am rupt de aceasta relatie si de sotul meu...poate fara sa imi dau seama...au continuat discutii...certuri,injurii,amenintari...concedii esuate...pana in acest moment cand m-am decis ca nu mai pot continua asa si i-am spus ca vreau sa divortez...sufar pentru ca am ajuns aici si pentru persoanele care vor suferi in jurul nostru dar efectiv nu ma mai pot intoarce la sentimente mai bune pentru el....simt ca nu il mai iubesc si nu il mai vreau....de fapt nu mai vreau nici un barbat si daca voi divorta pana la urma nu cred ca ma voi mai casatori vreodata....el nu accepta acest lucru pentru ca spune ca ma iubeste insa m-a acuzat si mi-a spus o multime de lucruri peste care nu stiu daca voi putea trece...nu este un barbat rau ...dincontra ...cred ca sunt o multime de femei care si l-ar dori eu insa nu ma mai regasesc langa el...cred ca m-am grabit cand m-am maritat si nu mi-am dat seama ca relatia noastra se transformase in obisnuinta...nu stiu cum sa administrez aceasta situatie...ma simt vinovata pentru situatia la care s-a ajuns si as vrea sa pot face cumva sa nu ii fac sa sufere pe toti din jurul meu...pe familiile noastre si mai ales pe el dar asta este ceea ce simt...ma simt un om rau si toata lumea mi-a sarit deja in cap dar nimeni nu intelege ce este in sufletul meu....am nevoie de putere si de curaj sa merg inainte...si de un sfat va rog
garbo044564
Postat pe 30 August 2009 12:12
Poate ca s-a gandit si el, ca multi altii, ca un copil ar putea consolida relatia dintre voi. Sau sa-ti dea de lucu sa nute mai plictisesti cu el alaturi.
sora_ilsi
Postat pe 30 August 2009 12:19
mey, dupa 5 ani, 4 de prietenie si 1 de casatorie, si eu mi-as dori un copil cu omul de langa mine..

iote sunt 6 ani si tot nu vrei..asta poate fi un motiv serios pentru schimbarea atitudinii partenerului, nu crezi ?

tu copilaresti inca, el e pregatit sa-si asume mai multe responsabilitati..
kyra
Postat pe 30 August 2009 12:26
mai draguta.....zici ca ai gresit maritandu-te pebtru ca el face presiuni pe capul tau sa ii faci un copil.....si asta dupa ce v-ati casatorit....dar 4 ani cat ati fost prieteni, chiar niciodata nu a fost vorba sa aveti un mostenitor?????...io asta nu inteleg.....daca toate sunt bune si frumoase in rest....
tutankhamon
Postat pe 30 August 2009 12:31
------SI EU MA AFLU INTR-O SITUATIE ASEMANATOARE SUNT CASATORITA CU SOTUL DE 15 ANI ,AM UN BAIETEL DAR DE CEVA TIMP NU IL MAI IUBESC SI AS VREA SA DIVORTAM, EL NU E DE ACORD SI NU VREA SA DIVORTAM CU TOATE CA O PERIOADA DESTUL DE MARE A FOST FOARTE RECE SI DISTANT CU MINE SI CHIAR AGREAIV DE CATEVA ORI. EU AS VREA SA IES DIN ACEASTA CASNICIE SI SA-MI REFAC VIATA ALATURI DE CINEVA CARE SA MA IUBEASCA , DAR TOTI SUNT IMPOTRIVA MEA PENTRU CA IN PUBLIC A STIUT SA ASCUNDA BINE COMPORTAMENTUL REAL DE ACASA. NU STIU DACA ITI POT DA VREUN SFAT TIE DAR SI EU CRED CA AM NEVOE DE UNUL.TOT CE POT SA SPUN E SA NU-TI PIERZI SPERANTA.
DANY_33
Postat pe 30 August 2009 14:09
Explica-mi ce legatura are lumea cu casnicia voastra.
Micass
Postat pe 30 August 2009 14:10
pai da, lumea a trait cu voi in casa?
si, la urma urmei, ce-ti pasa tie de ce zice lumea?
lady_corina
Postat pe 30 August 2009 14:13
---IMI ESTE GREU SA CRED CA UN OM POATE FI ASA PARSIV UN TIMP ATAT DE LUNG. SI CE E MAI GREU E CA SI PARINTII MAI VOR SA MAI INCERC DAR EI NU STIU CUM AM TRAIT IN CASA ATATIA ANI , EU NU LE-AM ZIS CA SOTUL IMI SPUNEA CA NU E BINE SA SPUN CE E INTRE NOI CA NE REZOLVAM SINGURI PROBLEMELE SI ACUM EU AM CAZUT DE VINOVATA CA IMI DORESC SA TRAIESC LINISTITA SI SA NU ADORM PLANGAMD. AR FI MULTE DE SPUS DAR NU VREAU SA VA PLICTISESC. SUNT INTR-O MARE DILEMA.
DANY_33
Postat pe 30 August 2009 14:32
nu parintii, nu vecinii, nu...TU - ce vrei?
e viata ta, sau ma insel?
lady_corina
Postat pe 30 August 2009 14:34
Si daca pici tu de vinovata ce se intampla? Astaq conteaza? Sa nu pici tu de vinovata sau sa fii linistita si sa-ti vezi de viata? Off. Ce va mai intereseaza gura lumii...Lasa draga. Stai cu el in continuare. Asa lumea nu te va mai considera vinovata si va fi fericita.
Micass
Postat pe 30 August 2009 14:36
E greu, micass, cand nu stie nimeni cum o duci tu, de rau vreau sa spun. La un eventual divort n-ai martori, n-ai nimic.
sora_ilsi
Postat pe 30 August 2009 14:39
----eu imi doresc sa se termine, imi doresc divortul, dar o sa ma poarte prin tribunal si nu o sa fie niciodata de acord, nu vrea sa plec , cu toate ca acum nu ai mai inteleg deloc comportamentul, eu simnt ca nu al mai iubesc, vreau sa fiu sarutata, mangaiata, alintata cand fac dragoste nu mai vreau sa ma simnt o papuse gonflabila.cei care ma condamna nu stiu asta .
DANY_33
Postat pe 30 August 2009 14:42
nu sunt persoana cea mai in masura sa dau sfaturi in acest sens,dar daca simti ca nu mai merge,nu are rost sa te chinui...
daca nu ati locuit impreuna in cei 4 ani de rel nu aveati cum sa stiti multe unul despre celalalt...si acum iti dai seama de asta...

analizeaza bine situatia si daca tu nu ti doresti un copil cu el,asta e deja un semn de intrebare.daca te gandesti la divort,atunci nu mai trage de rel.

cat despre ce zice lumea,las o sa zica ce vrea,de aia are gura omul ca sa vorbeasca!!
l_erika
Postat pe 30 August 2009 14:47
Multumesc pentru sfat....e greu dar trebuie sa ma gndesc ce este mai bine atat pentru mine cat si pentru el...pentru viitor
garbo044564
Postat pe 2 Septembrie 2009 10:49
564? de cind aducerea pe lume a unui puiut de om o devenit motiv de divort...fetito,revino-ti.un copil este un dar pretios.este rodul dragostei voastre!11
LILO
Postat pe 2 Septembrie 2009 10:54
Bre 564, sa stii si tu ca toti barbatii e niste porci, ca si barbatul tau care vrea sa te insemineze natural, sa ii porti timp de noua luni odrasla, in timp ce el vrea sa se preacurvasareasca prin Bamboo cu toate cotzoharlele, sa pape banii familiei pe acolo.
Apoi, dupa ce nasti, il va lua pe cel mic sa il plimbe prin parc, dar tu sa nu crezi asta, fiindca o face expre, iese cu el ca sa isi dea intalnire cu mamicile mai tinere, in timp ce tu vei sta acasa sa le speli, sa le gatesti, intr-un cuvant sa te foloseasca, in loc sa te uiti ca orice doamna respectabila la o telenovela interesanta, gen Regina sau Clona.
Ca sa nu spun ca, atat timp cat vrea sa te lase gravida la doar 27 de ani, inseamna ca uraste felul in care arati si vrea sa te ingrase, sa iti deformeze corpul, asta numai ca sa nu mai poti merge si tu la un solar, si apoi la un cocktail cu fetele, sa innebuniti barbatii care va vad pe strada fiindca ei nu au valoarea voastra.
Deci eu zic sa nu eziti si sa iti traiesti tineretea, iesi linistita la pensie, te plimbi prin toata lumea... copii poti face oricand, ai vazut-o pe madam Iliescu aia care a nascut la 65 de ani? Succesuri!
anakin
Postat pe 2 Septembrie 2009 12:49
De la: LILO, la data 2009-09-02 10:54:41564? de cind aducerea pe lume a unui puiut de om o devenit motiv de divort...fetito,revino-ti.un copil este un dar pretios.este rodul dragostei voastre!11

Da Lilo, dar ea nu il mai iubeste si daca dupa un asa scurt timp de casnicie simte ca nu-l mai iubeste si, motivul unui eventual copil a indepartat-o de el, inseamna ca nu la iubit niciodata. Deci? copilul nu va fii rodul dragostei lor.
Din contra, eu zic ca un copil exercita mai mult stres asupra unei relatii.
Daca face copilul si o sa-si dea seama ca de fapt nu a ajutat cu nimic relatiei lor, atunci si copilul o sa aibe de suferit.
Dragoste cu forta nu se poate.
persidadamian
Postat pe 2 Septembrie 2009 15:16
De la: LILO, la data 2009-09-02 10:54:41564? de cind aducerea pe lume a unui puiut de om o devenit motiv de divort...fetito,revino-ti.un copil este un dar pretios.este rodul dragostei voastre!11


Subscriu si eu...si as mai adauga: bucura-te ca isi doreste copil...stiu ce zic...eu am divortat dupa 7 ani de casnicie si inca vreo 3 de locuit impreuna inainte. Am facut un copil...am discutat inainte...nu l-am luat prin surprindere...a zis ca da, e de acord si el...si ne-a lasat pt. o femeie...pe care nu as vrea sa o calific eu nicicum...Viata ii va demonstra ce ticalosie a facut, si o sa ii para rau . Sunt sigura de asta!
garbo025622
Postat pe 3 Septembrie 2009 18:56
De la: anakin, la data 2009-09-02 12:49:06Bre 564, sa stii si tu ca toti barbatii e niste porci, ca si barbatul tau care vrea sa te insemineze natural, sa ii porti timp de noua luni odrasla, in timp ce el vrea sa se preacurvasareasca prin Bamboo cu toate cotzoharlele, sa pape banii familiei pe acolo.
Apoi, dupa ce nasti, il va lua pe cel mic sa il plimbe prin parc, dar tu sa nu crezi asta, fiindca o face expre, iese cu el ca sa isi dea intalnire cu mamicile mai tinere, in timp ce tu vei sta acasa sa le speli, sa le gatesti, intr-un cuvant sa te foloseasca, in loc sa te uiti ca orice doamna respectabila la o telenovela interesanta, gen Regina sau Clona.
Ca sa nu spun ca, atat timp cat vrea sa te lase gravida la doar 27 de ani, inseamna ca uraste felul in care arati si vrea sa te ingrase, sa iti deformeze corpul, asta numai ca sa nu mai poti merge si tu la un solar, si apoi la un cocktail cu fetele, sa innebuniti barbatii care va vad pe strada fiindca ei nu au valoarea voastra.
Deci eu zic sa nu eziti si sa iti traiesti tineretea, iesi linistita la pensie, te plimbi prin toata lumea... copii poti face oricand, ai vazut-o pe madam Iliescu aia care a nascut la 65 de ani? Succesuri!


Am ras taaaaare bine...super !!!!
garbo025622
Postat pe 3 Septembrie 2009 18:59
De la: garbo044564, la data 2009-08-30 12:12:42Buna ziua

Am 27 de ani si sunt casatorita de 2 ani... dupa 4 ani de prietenie...
Nu am locuit cu sotul meu inainte de casatorie...o mare greseala care abia acum o constientizez...
Problemele noastre au inceput dupa aprox 1 an de casatorie cand sotul meu a inceput sa faca presiuni asupra pentru a face un copil...eu nu eram pregatita pentru acest pas si i-am spus ca imi doresc sa mai treaca 1-2 ani sa ne acomodam cu traiul in comun si nu era un moment oportun nici pentru locul meu de munca...


Nu pot decat sa-l parafrazez pe Florin Chilian:

ce cauti tu?, ce cauti tu in viata ta
de ce ai venit sa-ti tulburi linistea
de ce n-ai mai, de ce n-ai mai putut statea
jumate-n ma, jumate-n ta?
Ecoul
Postat pe 3 Septembrie 2009 19:34
nea ecoul,

ce faci bre?
ai mai aparut si matale?

tot asa suparat pe viata,vaz...
iasomia
Postat pe 3 Septembrie 2009 21:10
De la: iasomia, la data 2009-09-03 21:10:08nea ecoul,

ce faci bre?
ai mai aparut si matale?

tot asa suparat pe viata,vaz...


Multam pentru grija Iasomie, insa trebuie sa-ti atrag atentia ca esti off topic. Ca intotdeuna, tu simti enorm si vezi mostruos.
Tu mori de grija mea si fata asta are probleme reale, caci a descoperit dupa numai sase ani (ce inseamna sase ani la scara universului?) ca comunicarea este la pamant intre ea si sotul ei iar spiterul i-a spus ca nu se egzista viagra pentru comunicare. Ea are o comunicare mult mai buna cu locul de munca, unde i-a spus seful ca aprovizioneaza cu momente oportune de la anul incolo (cam intr-o Joi dupa Miercurea Ciuc). Intre timp lucrurile intre ea si sotul au luat o intorsatura dramatica, mutandu-se pe taram estetic cu ocazia ca s-a stricat unul din cele doua televizoare la care s-au uitat separat timp de sase ani. Asa au ajuns sa constate ca nu au gusturi comune, caci ei ii plac televizoarele negre, iar lui cele argintii. Ei nu si-au data seama de asta pana acuma, caci aveau casa permanent plina de rude si prieteni care fumau ca turcii si nu au putut distinge bine ce culoare are televizorul celuilalt. Sa nu o subestimam pe preopinenta, caci a spus o chestie foarte subtila. Ai inteles-o pe aia cu "nu gandim la fel"? Pai, vezi? Ea putea sa spuna ca "noi gandim diferit", insa a spus-o pe aia dreapta, a dat din casa, cum se spune: nu gandeste nici unul, nici altul, insa o fac diferit: unul nu gandeste deloc, iar celalalt nu gandeste niciodata (cel putin nu in ultimii sase ani). Acest lucru creaza tensiune si frustrari intre cei doi neganditori. Totusi, tind sa-i acord lui niste circumstante atenuante, caci atunci cand ea ii spune ca, daca divorteza, ea nu se va mai recasatori, el nu este de acord cu acest lucru pentru ca, banuiesc, el, daca nu gandeste, macar intuieste ca, daca ea nu se va recasatori, sunt ceva sanse sa se intoarca la el. Pentru a le spulbera cu totul, el va face orice pentru a o vedea recasatorita. Intuitia masculina in actiune! Sfatul meu pentru cei doi porumbei este sa mai reziste impreuna macar pana trece criza asta, caci vor veni o droaie de probleme si nu poti pentru toate sa dai vina si sa injuri guvernul, presedintele sau pe UE. Este bine ca, in aceste momente de restriste, sa ai langa tine un om de nadejde pe care sa-l faci tap ispasitor pentru toate necazurile si frustrarile tale.
Ecoul
Postat pe 3 Septembrie 2009 22:06
numa' rautacisme...bre..

da' sa fii matale sanatos..

simt enorm?
depinde ecoule,depinde....

vad monstuos?
lasa ca vezi matale viata frumoasa,ne imbogatesti p-acilea,nu alta...
iasomia
Postat pe 4 Septembrie 2009 16:37
De la: garbo044564, la data 2009-08-30 12:12:42Buna ziua

Am 27 de ani si sunt casatorita de 2 ani... dupa 4 ani de prietenie...
Nu am locuit cu sotul meu inainte de casatorie...o mare greseala care abia acum o constientizez...
Problemele noastre au inceput dupa aprox 1 an de casatorie cand sotul meu a inceput sa faca presiuni asupra pentru a face un copil...eu nu eram pregatita pentru acest pas si i-am spus ca imi doresc sa mai treaca 1-2 ani sa ne acomodam cu traiul in comun si nu era un moment oportun nici pentru locul meu de munca...el in timp a continuat cu presiunile chiar mi-a dat un ultimatum pentru a ma decide in acest sens...timpul a trecut iar eu am inceput sa imi pun si alte intrebari referitor la aceasta temere a mea de a face un copil...realitatea era ca erau si alte probleme in cuplul nostru....lucruri peste care am trecut cu vederea si care am crezut ca nu conteaza...noi nu aveam aproape nimic in comun ca si gusturi...atat timp cat eram cu familia,prietenii era totul ok dar atunci cand ramaneam impreuna nu prea aveam ce sa facem sau sa discutam(inafara de lucruri strict casnice)...si nici nu gandim la fel...
Acest lucru a inceput sa imi creeze frustrari...comunicarea a fost si este la pamant insa abia acum imi dau seama de acest lucru...eu i-am dat de inteles despre lucrurile care ma deranjau sau mi-ar fi placut insa el ori nu a auzit ori nu le-a luat in serios ori nu le-a inteles...astfel incet incet m-am rupt de aceasta relatie si de sotul meu...poate fara sa imi dau seama...au continuat discutii...certuri,injurii,amenintari...concedii esuate...pana in acest moment cand m-am decis ca nu mai pot continua asa si i-am spus ca vreau sa divortez...sufar pentru ca am ajuns aici si pentru persoanele care vor suferi in jurul nostru dar efectiv nu ma mai pot intoarce la sentimente mai bune pentru el....simt ca nu il mai iubesc si nu il mai vreau....de fapt nu mai vreau nici un barbat si daca voi divorta pana la urma nu cred ca ma voi mai casatori vreodata....el nu accepta acest lucru pentru ca spune ca ma iubeste insa m-a acuzat si mi-a spus o multime de lucruri peste care nu stiu daca voi putea trece...nu este un barbat rau ...dincontra ...cred ca sunt o multime de femei care si l-ar dori eu insa nu ma mai regasesc langa el...cred ca m-am grabit cand m-am maritat si nu mi-am dat seama ca relatia noastra se transformase in obisnuinta...nu stiu cum sa administrez aceasta situatie...ma simt vinovata pentru situatia la care s-a ajuns si as vrea sa pot face cumva sa nu ii fac sa sufere pe toti din jurul meu...pe familiile noastre si mai ales pe el dar asta este ceea ce simt...ma simt un om rau si toata lumea mi-a sarit deja in cap dar nimeni nu intelege ce este in sufletul meu....am nevoie de putere si de curaj sa merg inainte...si de un sfat va rog



ca bine zici: putere si curaj sa mergi mai departe....
asa este cele mai multe cupluri au ajuns la DIVORT tocmai ca NU A EXISTAT COMUNICAREA in relatia lor.......
insa, daca mai poti repara ceva in relatia TA este bine sa o faci...caci, nimeni nu te va ajuta.......
sophia1971
Postat pe 8 Septembrie 2009 19:43
Un tip ii povesteste prietenului sau:
- M-am despartit de sotia mea de comun acord: ea pastreaza locuinta si eu masina si biroul.
- Bine, dar cu economiile voastre cum a ramas?
- Pe acestea le pastreaza avocatul..............................


Sotia: Iubitule Ce faci?
Sotul: Nimic.
Sotia: Nimic?.. Pai de-o ora tot studiezi certificatul nostru de casatorie.
Sotul: Cautam data expirarii.............................


Un proces de divort. Reclamanta:
- Domnilor judecatori!... Nu se mai poate!.... Cand ne-am luat o faceam o data seara, o data dimineata. Dupa un timp a vrut de doua ori seara, de doua ori dimineata. La vreun an de la casatorie ajunseseram la de trei ori seara si de trei ori dimineata. Ei! insa in ultimul timp se invoieste de la serviciu ca s-o facem si ziua de trei ori! Nu se mai poate asa!!!........
Judecatorii, barbati nu tocmai tineri, au inteles perfect problema femeii, dar dreptul la aparare al barbatului fiind garantat chiar de constitutie, i-au dat cuvantul si lui, sotului.
- Dumneata ce-ai de zis?
Acesta, unul mic, sfrijit, care isi stergea de zor fruntea imbrobonata de sudoare zise:
- Pai, domnilor judecatori, ce sa zic?! Eu si acum as vrea!...........

sophia1971
Postat pe 8 Septembrie 2009 21:46
chiar dc sunt un pic cam dura , sfatul meu este sa spui stop acestei casnicii. eu am 28 de ani , am avut o relatie de 9 ani (4 ani am locuit impreuna fara acte si 5 cu bani).
eu am ramas insarcinata la 21 de ani (eram anul 2 de facultate), nu aveam nimic. mi-a spus sa-l pastrez . eu sunt o fire mai egoista de felul meu, am zis din start nu. in primul rand era varsta, in al doilea rand nu merita sa ii ofer un copil tinand cont ca el ma injura cand se imbata sau mai devenea si violent ca de asa sunt barbatii, smecheri cu femeile.

oare dc iti impune sa faci un copil el crede ca nu il vei parasi niciodata sau ca reuseste sa va salvati comunicarea?
o relatie fara comunicare e un nimic. inainte de toate voi trebuie sa fiti prieteni.

legat de faptul ca ai spus ca iti este teama sa faci pasul sa nu superi pe nimeni. oare s-a intrebat cineva din jurul tau dc esti feircita, dc esti bine langa acest om? eu iti zic din experienta ca nu. eu in ianuarie i-am spus gata s-a terminat, m-a amenintat ca ma omoara, pe urma ca se omoara el, a inceput sa ma barfeasca in stanga si dreapta, toti finii nostri si prietenii nostri m-au acuzat pe mine, pt ca el a postat in victima, el niciodata nu spunea nimanui nimic , ma atata pe mine de acasa si eu ca proasta ma certam cu toti .

sincer nu merita sa te gandesti la ce vor spune ceilalti. i-ati un avocat, dc vrei ti-l dau pe al meu (e o tipa intepata), iti pregatesti hartiile, dc nu aveti nimic de impartit faceti cu acordul partilor , iar dc el tot nu vrea, ti se va amana procesul trei termene maxim, la ultimul fiind nevoita sa vii cu un martor si tot se termina dvortul. important este ceea ce iti doresti tu .

eu dc mi-am dorit din tot sufletul sa divortez asta am facut, nu mi-a pasat de nimeni si de nimic. m-a interesat doar viata mea, sa fiu eu fericita.

nu merita nimeni sa le dai raportul cu ce vrei sa faci cu viata ta, te condamna cineva ok, spune-le : luati-l voi.

nu are voie nimeni sa te condamne, pt ca numai voi doi stiti cu adevarat ce s-a intamplat intre voi.

bafta multa si i-ati inima in dinti si fa pasul acum pana nu trec anii.
alina6paraschiv
Postat pe 1 Octombrie 2009 16:39
dijeaba..

a divortat, si s-a casatorit tot cu miselu'...

ce? te pui cu dragostea?.... :
iasomia
Postat pe 1 Octombrie 2009 17:11
Salut
Te inteleg perfect pentru ca si eu sunt casatorita de doi ani dupa doar doi ani de prietenie si sotul meu isi doreste un copil dar pana acum eu am tot amanat pentru faptul ca nu ma simteam pregatita. Acum imi dau seama ca nu stiu daca era vorba de mine sau de faptul ca incep sa ma gandesc tot mai mult ca nu avem acele lucruri in comun pe care ar trebui sa le aiba o familie, nu avem aceleasi vise, nu avem aceleasi conceptii despre viata, niciodata nu ajungem la un punct comun. Am incercat sa vorbesc cu el despre asta dar a zis ca sunt niste prostii. Marturisesc ca pana acum sau cel putin pana am avut nunta nu m-am gandit cu adevarat la implicatiile unei casatorii. Pana atunci ne-am inteles bine si pentru mine a fost de ajuns sa vreau sa ma marit cu el. Acum si eu am sentimentul ca m-am grabit. De multe ori ma intreb cum m-am putut marita cu un om care este atat de diferit de mine? Simt ca de cand sunt maritata cu el viata mea a fost o lupta continua pentru atentia lui, pentru ca el sa ma vada ca cea mai importanta fiinta din viata lui asa cum el a fost pentru mine, pentru el am renuntat la multe lucruri. Am obosit sa mai lupt pentru ca am sentimentul ca niciodata n-o sa ma simt iubita. In aceste conditii ma intreb ce pot sa mai fac...
florinuta
Postat pe 2 Octombrie 2009 09:22
Buna seara

Iti multumesc pentru cuvintele adresate...si te felicit pentru curajul care l-ai avut in a face ceea ce ai considerat ca este mai bine pentru viata ta...
Si eu am luat o decizie...aceeasi ca si a ta...m-am decis sa pun capat acestei relatii care nu mai duce nicaieri...imi pare rau ca s-a ajuns aici si cel mai mult imi pare rau ca nu a stiut sa aiba rabdare cu mine,ca nu a vrut sa ma cunoasca sau nu a stiut sa ma cunoasca cu adevarat...imi pare rau pentru ca atunci cand am spus ''da'' chiar mi-am dorit sa fie pentru toata viata...tot viata insa iti ofera surprize se pare, iar noi nu am stiut si nu am fost destul de puternici pentru a o infrunta...am gresit amandoi,sunt convinsa de asta...iubirea noastra insa nu a fost destul de puternica pentru a trece peste problemele aparute...imi pare rau ca s-a ajuns aici...nu imi pare rau pentru clipele frumoase petrecute impreuna...aici voi pune punct si voi privi inainte pentru ca viata trebuie sa continue...
Am incercat in fel si chip sa regasesc sentimente trecute,pierdute,solutii insa nu le gasesc si de aceea e mai bine...pentru amandoi...sa ne oprim aici...imi pare rau ca el nu intelege insa...
Stiu ca nu imi va fi usor dar trebuie sa merg inainte...
garbo044564
Postat pe 12 Octombrie 2009 21:07
pai fao acum decat sa suferi in continuare!!!!
narcysa
Postat pe 28 Noiembrie 2010 09:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Imi iubesc sotul si copilul...dar el nu ma iubeste pe mine,ce sa fac? 25 De la: garbo_493582 15 Octombrie 2018 02:46
divort si partaj 76 De la: estela 15 Aprilie 2010 05:07
Partajul dupa 7 ani de la divortul legal.Care sunt conditiile (acte si onorarii ) 1 De la: garbo086615 9 Martie 2010 14:35
Lilith-sau de ce innebunesc barbatii 3 De la: yanyacharberet 2 August 2009 22:22
..nu pot si nu stiu sa traiesc fara el... 39 De la: garbo172845 23 August 2011 22:06
Setari Cookie-uri