la moda e turismu' in elvetia cu injectiunea. asa ca, dk va bate gandu', strangeti bani din vreme
|
||
|
anticenzura Postat pe 14 Octombrie 2009 15:08 |
||
|---|---|---|
| Este cel mai usor sa o iei de la capat. Si asta pentru ca poti face totul asa cum vrei doar tu. A fost, s-a intamplat, viata merge mai departe, nu s-a oprit doar pentru simplu fapt ca ai divortat. Zambeste | ||
|
Nirvana Postat pe 21 Octombrie 2009 14:26 |
||
|
m-as simti in al noualea cer ,caci as fi libera sa fac ce vreau eu. nu trebuie sa plangi dupa ceva ce nu mai mergea ,iar barbati sunt ...slava Domnului,doar sa-i cauti caci nu-ti va bate la usa Fat -Frumos calare pe calul alb.astept cu nerabdare sa-mi implinesc acest vis. |
||
|
|
||
|
vb_violeta2YAHOO_COM Postat pe 25 Octombrie 2009 12:29 |
||
| TOT INAINTE! VIATA ESTE FRUMOASA! O IUBIRE TRECE ALTA MAI NARAVASA APARE! | ||
|
Timidul Postat pe 26 Octombrie 2009 14:46 |
||
|
Mi-e aproape imposibil s cred ca, cu aceasta atitudine vei reusi sa depsesti acest moment . Dac nu te detaseszi de ce a fost, n-ai s poti trai ceea ce e, si nici ceea ce urmeaza sa vin. Stiu ca ai impresia c esti pe nicaieri, c n-ai nicio directie, dar e normal s traiesti o astfel de perioad dup o ruptur. La familie nu poti sa te refugiezi pentru ca ei sufera cel mai tare decat tine . Parerea mea este ca daca te refugiezi in sanul familiei risti sa te deprimi si mai rau , asa ca de cele mai multe ori in situatii de genul asta, pastrarea tacerii produce minuni . VIATA INSEAMNA LUPTA . ACTIUNILE TALE REFLECTA VIATA TA CURAJ SI FRUNTEA SUS ... . |
||
|
biatrice30 Postat pe 25 Martie 2010 16:05 |
||
De la: Timidul, la data 2009-10-26 14:46:55TOT INAINTE! VIATA ESTE FRUMOASA! O IUBIRE TRECE ALTA MAI NARAVASA APARE! Felicitari!Imi place atitudinea ta . Iti doresc noroc in toate! |
||
|
liaiedera Postat pe 25 Martie 2010 17:26 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| pot oare fi sotii perfecti sau nu? | 31 | De la: tutankhamon 14 Iulie 2009 00:55 |
| a meritat oare sa ii dau a doua sansa?? | 134 | De la: Darksukkubus69 20 Decembrie 2009 19:50 |
| de ce sunt unii oameni rautaciosi?oare la ce este folositoare rautatea? Oare tine de foame? | 377 | De la: ingerasulluptator 18 Mai 2011 15:55 |
|
|
||
| sotul meu ma abusa verbal..........cum il confrunt???? | 8 | De la: eu_geminy 16 Decembrie 2011 00:18 |
| buna fetelor | 2 | De la: lacramioaracrengi 4 Septembrie 2011 10:02 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună