singuratate in doi

n 1999 mi-am cunoscut actualul sot in 2002 ne-am casatorit....era totul bine sa spun asa mai erau discutii dar f putine.De vreo 3 ani relatia s-a racit...ma jigneste..nu mai avem contact...nici sexual nici verbal..vorbim doar ce este important si atat.Dimineata la cafea stam doar si o bem nu vorbim,pur si simplu ca si cum as fi singura.El este cu 11 ani mai mare ca mine,si ma gandesc ca poate diferenta de varsta este de vina,eu am alte idei,imi place sa ma plimb,sa ies in oras,lui ii place sa stea acasa sau sa mergem in vizita,cu alte cuvinte simt ca traiesc viata lui.Vreau sa simt ca sunt iubita...ca traiesc cu adevarat.Nu am parte de iubire....nu mai ma alinta cum o facea la inceput,nu sa mai apropie de mine,avem contact sexual o data la 2 3 sapt si atunci e multumit doar el....daca ii spun ,imi raspunde ca ce vreau sa ma tina toata noaptea ca sa fiu multumita?dureaza f putin.....max 5 min.Nu am parte de preludiu direct si scurt.nu stiu ce se intampla eu dau vina pe mine pt ca m-am ingrasat am 85 kg si poate nu il mai atrag si ma doare foarte tare cand vad ca sunt tratata ca o persoana oarecare,cand traiesc cu sotul meu ca si cu un strain.vreau sfaturi cum sa il fac sa redevina cel care a fost pt ca mi-e frica sa nu-mi pierd familia.Ne certam foarte des din orice prostie ne sare tandara la amandoi foarte repede
avem o fetita de 5 ani jumatate cu ea se poarta cum trebuie nu am ceva de comentat...in legatura cu kg...ma deranjeaza normal,pt ca imi aduce el aminte de asta ...imi tot spune ca sunt grasa...ca nu fac nimic..daca tin regim se ia de mine ca de ce nu mananc..nu stiu cum sa o dau sa fie bine.Am incercat si am discutat iam spus tot ce ma doare si ma deranjeaza si cum as vrea sa decurga relatia asta...si imi spune sa il las cu filozofia asta....ca avem o relatie normala...de multe ori imi spune ca eu sunt de vina de nu se apropie de mine....ca ma iau toata ziua de el..ca sunt nervoasa..si poate ca si eu sunt de vina nu zic ca nu...dar vreau sa fac in asa fel sa fie bine sa nu mai avem certuri si discutii...sa fim cum am fost la inceput sa vad ca simte ceva pt mine....pt ca in momentul asta nu simt ca ar avea ceva pt mine....e foarte rece As vrea niste sfaturi...sa fac ceva ce nu am facut pana acum sa imi recapat familia....acum sunt la dieta dar inca nu a avut nici un efect pana acum....sper sa reusesc sa fac ceva si cu kg poate asta este cauza....as vrea sa merg la un psiholog da nu sunt in tara...si nu prea stiu limba bine ca sa inteleg si sa ma inteleaga de aceea apelez la fel de fel de forumuri...cine are un sfat...o vorba pt mine ii multumesc anticipat
PS: toti nervii si toate frustrarile pe care le am din cauza discutiilor cu sotul le are de suferit fatita...as vrea sa ma abtin sa nu mai tip la ea...de multe ori observ lucrul asta ca tip la ea fara rost
ajutatima va rog
pufuletdesalcie
Postat pe 22 Iunie 2009 10:13
imi pare rau ca ai ajuns in situatia asta,dar nu e totul sfirsit,poti lupta cu kg,poti slabi,aranjeaza-te si FII FEMEIE!!!stiu ca e usor sa vb si mai greu de pus in practica,dar numai tu singura te poti ajuta in privinta asta!asa ca,fa-ti un abonament la sala,sau si mai sanatos si practic,meri la alergat jumatate h /zi si regim alimentar! mult succes si nu uita sa fii femeie!fii increzatoare si sigura pe tine!
sammy
Postat pe 22 Iunie 2009 10:24
asta imi doresc din tot sufletul sa simt din nou ca sunt femeie...
pufuletdesalcie
Postat pe 22 Iunie 2009 10:35
multa vointa si incredere in tine,nu te delasa pt ca viata merita traita,viata e scurta,tu esti tanara acum,dar timpul zboara si nu ti vei da seama decit tirziu,asa ca lasa vaicareala si apuca te de treaba chiar acum! hai ca poti!!!
sammy
Postat pe 22 Iunie 2009 10:41
mersi mult...de incurajari...momentan fac tot ce imi sta in putere sa slabesc....cu psihicul nu stiu ce sa fac...
pufuletdesalcie
Postat pe 22 Iunie 2009 10:46
din pacate, cazul tau e destul de frecvent, si majoritatea au acelasi sfarsit.
dragostea, chiar daca produce fluturasi in stomac, o senzatie de beatitudine, e practic o alterare a echilibrului interior, o "deviere" sentimentala", si dureaza, dupa majoritatea specialistilor, cam doi ani. in perioada asta de gratie se dezvolta in cuplu alt soi de relatii, mai controlabile, mai constient asumate, care produc fie legaturi puternice intre cei doi, capabile sa-i poarta inainte zeci de ani, in ceea ce numim o familie reusita, fie le face convietuirea imposibila. in cazul tau, daca in primii ani ai casniciei nu ati reusit sa va fundamentati relatia si pe alte sentimente in afara de dragoste, tare mi-e teama ca nu se poate lua de la capat. pentru ca familie e o problema de, in si pentru amandoi. se pare ca numai pe tine te preocupa, iar singura nu reusesti.
acuma, indiferent de viitorul relatiei, pentru tine trebuie sa fie clare cateva lucruri: esti obligata de copilul tau, de varsta ta si de locul tau in societate sa te ingrijesti(si nu detaliez ca intelegi), mai esti obligata sa creezi copilului o atmosfera favorabila dezvoltarii sale normale, cel putin dpdv psihic. el nu poate creste intr-un cadru tensionat, presarat cu certuri, jigniri. daca ai incercat tot ce se poate incerca si nu merge, parerea mea e sa pui capat relatiei. inainte insa de o astfel de decizie, mai discuta o data cu sotul tau. roaga-l sa fie sincer si intreaba-l daca e interesat in mentinerea familiei, dar nu in orice conditii. pentru ca, asa cum spuneam, asta e o treaba de doi. singura nu reusesti.
sper sa gasesti solutia optima si sa pui capat unei situatii deloc potrivite atat pentru tine cat, in special, pentru copil
pik_nik
Postat pe 22 Iunie 2009 10:48
fetita nu are parte sa auda certuri...care nu sunt asa de dese ...am evitat cat am putut sa nu stie sa nu auda...chiar aseara am vrut sa aduc iar in discutie..problemele noastre si am intrebat sotul ce are de gand ce simte ce vrea de la viata si daca ii place sa traiasca asa in continuaire in indiferenta asta...si mia raspuns ca sa obisnuit si ca eu trebuie sa fac ceva sa ma schimb si lam intrebat ce anume sa fac sa stiu cum sa ma port si ce sa schimb sa fie bine...si....nu a stiut nici el sa imi spuna...tot spunea sa ma schimb...sa nu mai fiu nervoasa...si credetima ca am incercat asta de multe ori...dar daca trece o sapt doua si el tot asa indiferent....cum pot sa nui reprosez si sa nu fiu nervoasa?....!!!!cred ca marea problema la noi este ca amandoi asteptam de la celalalt ceva ....si numai eu vorbesc...eu imi pun parerile...si ce ma deranjeaza..as vrea sa stiu si ce il deranjeaza pe el sa schimb...sa FIE BINE
pufuletdesalcie
Postat pe 22 Iunie 2009 11:06
mai fata, tu nu esti sclava nimanui! ai propria ta personalitate, nu esti caine de companie sa te modelezi dupa vointza stapanului, sa-ti intre bine asta in cap! am spus clar ca e o chestie de doi, adica amandoi trebuie sa rezonati in asa fel incat rezultatul sa fie armonia. fiecare se adapteaza obiceiurilor celuilalt, in acelasi timp insa are grija ca obiceiurile sale sa nu dauneze celuilalt. asta inseamna, mai vulgar spus, armonia.
copilul nu are parte de certuri? e chestie de timp. situatiile astea conflictuale creeaza o stare de tensiune ce va exploda la un moment dat. si atunci se pierde si controlul. nu trebuie ajuns aici. daca sotul tau nu vrea sa colaboreze, nu-si asuma partea lui de vina si responsabilitate, inseamna o gramada de lucruri, si nu vreau sa te intristez si mai mult.
uite ce sa faci, dupa parerea mea, in perioada imediat urmatoare: ingrijeste-te de tine. revino la o silueta rezonabila, imbraca-te asa cum numai femeile stiu s-o faca, zambeste chiar daca sufletul tau simte altceva, reia niste jocuri pe care cu siguranta la inceputul relatiei le-ati practicat. daca nu reactioneaza, lasa-l...
pik_nik
Postat pe 22 Iunie 2009 11:15
he, he, he... Yulico, fata, ne intalnim din nou?

asculta dragutzo: ia lasa tu dreaq lamentarile, uita de kilograme si du-te mataluta pan' la primu' coafor mai cu shtaif de pe la tine. pe urma vezi si ceva cosmeticiana mai priceputa in ale pigulirii, incearca si un/o hair stylist/a (o coafatza, ceva) si pun'te la punct cu o infatisare - cu toate alea 85 de kile - mai vesela, asa. p'orma ia-ti fetita si tai-o fata in parc, pe corso, oriunde se circula pe jos, la o plimbarica de fo' doo-trei ore, da' daca se poate fa-te vazuta de ceva pretini ori colegi d'ai lu' sotu'.

azi asa, maine asa, seara, cand vine el acasa, mai stai si tu la calculator (stiu niste site-uri culinare, o minunatie, ai ce invata de acolo, da' el nu tre' sa stie la ce te uiti tu) si da-i impresia ca mai flirtezi cu unu-doi ciudati d-aia de cauta relatii pe net... repet, nu trebuie sa o si faci, da' cand vezi ca sotul vine sa vada ce mesteresti tu pe net, fa-te ca inchizi niste ferestre... la timp sa nu vada ce site-uri vizitezi, dar sa vada ca te ascunzi de el.

peste vreo luna hai 'napoi aici, sa ne spui cum mai e.

PS: vezi cum o faci, ca e cu doua taisuri... tre' sa stii cand sa te opresti si cand sa accelerezi.
Thor
Postat pe 22 Iunie 2009 14:31
peste vreo luna sau cand ii trec vanataile.
pik_nik
Postat pe 22 Iunie 2009 14:34
a, si inca ceva: nu mai deschide in draci posturi noi pentru aceeasi problema. nu se face, fata!
Thor
Postat pe 22 Iunie 2009 14:38
De la: pik_nik, la data 2009-06-22 14:34:57peste vreo luna sau cand ii trec vanataile.




cine nu risca nu castiga... da' nici nu ramane pe drumuri! dito!
Thor
Postat pe 22 Iunie 2009 14:48
nea pikule, oare m-a ascultat yulica noastra? oare acum il fierbe pe bagabont, sau isi trateaza vanataile?
Thor
Postat pe 23 Iunie 2009 19:46
yulica, 'ai? 'otzule!
pik_nik
Postat pe 23 Iunie 2009 19:52
bai copii, acum lasand gluma la o parte, singuratatea aia in doi, e una din cele mai nasoale stari pe care le poti trai in cuplu..

e inceputul sfarsitului...
kyra
Postat pe 24 Iunie 2009 20:20
dap... e chiar mai nasol decat socializarea de unu' singur...
zambil
Postat pe 24 Iunie 2009 20:26
este ? sincer, am trait-o..e ca naiba, te roade pe dinauntru..
kyra
Postat pe 24 Iunie 2009 20:34
De la: kyra, la data 2009-06-24 20:20:34bai copii, acum lasand gluma la o parte, singuratatea aia in doi, e una din cele mai nasoale stari pe care le poti trai in cuplu..

e inceputul sfarsitului...


kyrutzo, mie imi spui?...
Thor
Postat pe 24 Iunie 2009 22:58
he he....stiam eu de ce ma dau lovita si conversata pe net cu cine stie cine....io stiu cu cine vorbesc si nu fac rau ...dar florinache nu stie......he he.....
tutankhamon
Postat pe 24 Iunie 2009 23:06
Pufu' daca povestea ta e pe bune, kg in plus sau in minus n-au nici o legatura cu iubirea. Doar nu te-a luat la kg. Si nici chiar sexul. Ca nu doar pentru asta v-ati luat. Gandeste-te la copil mai bine. Ce e el de vina ca nu va mai intelegeti voi?
sora_ilsi
Postat pe 25 Iunie 2009 00:21
soro, e chiar culmea! afla de la un badaran de barbat ca totusi si kilogramele alea mai au o legatura cat de cat... dar, ma rog, poate sunt eu prea muritor si nu inteleg sentimentele alea transmateriale...

totusi insist sa iti dau o veste mai macabra de felul ei: kilogramele chiar conteaza pentru un muritor de rand, mai ales daca nu le aveai in momentul nenoroci... ptiu, drace! in momentele inaltatoare ale incheierii casatoriei
Thor
Postat pe 25 Iunie 2009 00:30
soro, aici insa e vorba de cu totul altceva decat kilograme, sau, ma rog, SI ALTCEVA pe langa kilograme, iar nea piku a sesizat foarte bine la un moment dat: sotiorul iubitor, cu 11 ani sau cati or fi mai varsta, e obosit de altcineva sau se oboseste singur sau amandoua...

eu inclin pentru ultima varianta, dar sugestia mea se pare ca nu a prins, desi ar fi dus la un rezultat cert: ori revenirea mishelului la sentimente mai bune, ori vanataile de rigoare, da' macar stia si fata ce are de facut!
Thor
Postat pe 25 Iunie 2009 00:33
De la: kyra, la data 2009-06-24 20:20:34bai copii, acum lasand gluma la o parte, singuratatea aia in doi, e una din cele mai nasoale stari pe care le poti trai in cuplu..

e inceputul sfarsitului...


kyrutzo, revin cu o postare la replica ta si te rog sa imi dai voie sa nu fiu de acord cu tine in ce priveste "inceputul sfarsitului". ma rog, depinde din ce punct de vedere privesti: cunosc un om care traieste "inceputul sfarsitului" si "singuratatea in doi" de vreo cativa anisori buni de zile.

ori nu e adevarata teoria ta, ori "sfarsitul" de care aminteai tu dureaza cam prea mult pana se consuma.
Thor
Postat pe 25 Iunie 2009 00:37
Chiar daca nu va certati in fata copilului, "singuratatea"in doi il afecteaza, iar faptul ca tipi la ea fara rost numai bine nu-i face.Nu cred ca problema adevarata se afla in kg. Iar la varsta ta sex la 2-3 saptamani si nici atunci nu are grija sa te simti bine...cand vei avea 40 la cati ani o sa ai parte de o "partida" (ca de orgasm vad ca nu se pune problema.)? Schimbati stilul de viata (ti-au mai spus si altii - cand doi oameni iti spun ca esti beat, trebuie sa mergi la culcare) si nu-i mai face observatii. Mergi la coafor, plimbari cu fetita, iesiri cu prietenele, schimba garderoba...fati un program in care sa fie inclus cat mai putin si abordeaza o mina vesela, fericita. Sa ne spui atunci cum se schimba calimera. Se aprinde focul sau incep sa iasa scantei si se lasa cu semne. Daca e varianta a doua, poti sa-i dai verde.
daria_
Postat pe 25 Iunie 2009 01:31
daria, cred c-am ramas noi doi pe aici, intr-o splendida singuratate
pik_nik
Postat pe 25 Iunie 2009 01:36
se poate
daria_
Postat pe 25 Iunie 2009 01:39
nu s-a intamplat nimic din ce crede-ti voi nu am mai postat nik din simplul motiv ca nu se i-a in serios nimic din ce se scrie...sa aveti o viata frumoasa
pufuletdesalcie
Postat pe 25 Iunie 2009 07:56
ce nume de user ai cocos,m-ai dat pe spate...parol..induiosator..
iasomia
Postat pe 25 Iunie 2009 08:58
mai,eu nu cred ca varsta sau kilogramele au intervenit in relatia voastra,voua va lipseste ceva ce se numeste "comunicare" incearca o schimbare de look,un concediu sau o cina romantica in doi s-ar putea sa mearga
rautu_mihaela
Postat pe 25 Iunie 2009 09:41
de ce nu niste role sex?...
zambil
Postat pe 25 Iunie 2009 09:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Distanta 5 De la: ufishor 29 Ianuarie 2011 12:37
caut o prietena cu ochi albastri 47 De la: fleurdelis 28 Septembrie 2010 19:39
Cum e sexul dupa un divort stresant? 57 De la: garbo052263 26 Septembrie 2009 22:11
daca pleaca... 19 De la: Helen29 10 Decembrie 2009 16:43
Relație cu un băiat care are un copil cu o alta femeie . 12 De la: garbo_466031 21 Mai 2017 16:27
Setari Cookie-uri