Tarte sarate

Tarta cu spanac (special pt. Rizzi)
Ingrediente
* Aluat de foietaj
* 500 g spanac fiert si stors bine
* 250 g urda de vaci
* 2 oua
* parmezan ras

Mod de preparare

Se da spanacul la tigaie cu o ceapa mica tocata marunt si o lingura de ulei de masline, pana se evapora toata apa, se lasa sa se raceasca; se incorporeaza urda, ouale si se sareaza si pipereaza dupa gust.
Se acopera o tava rotunda cu hartie pergament, se intinde aluatul la baza, se inteapa din loc in loc cu furculita si se umple cu compozitia obtinuta.
Se presara cu parmezan deasupra si se da la cuptor 180 timp de 30-30min pana ce se rumeneste frumos.
susidallyama
Postat pe 17 Aprilie 2009 18:37

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
Placinta dobrogeana rapida61De la: rcc 11 Mai 2016 20:15
Aperitive care imi plac!65De la: icecream 24 Martie 2010 13:53
Tarte sarate1De la: susiyama 17 Aprilie 2009 18:37
Setari Cookie-uri