cam dolofana, este ? pai, e user nou, si cred ca a dat click fara sa stie... |
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 13 Iunie 2009 16:16 |
||
|---|---|---|
|
woman, useru' ala crez ca te vrea hartista... |
||
|
iasomia Postat pe 13 Iunie 2009 16:20 |
||
|
i`am back!!! gabitza...ceva gimnastica...de camera fata!!! si...trece de zici ca-ti ia cu mana!!! hai ca glumesc!!! m-am intors de la...market!!! mama mea!!! doamna era interesata doar de zmacuri...si...vai ce chinuiti eram...de n-aveam de nici unele!!! a umplut carutzu!!! un card...s-a golit...deja...si...a trebuit sa umblu la rezerve!!! ce dreptate avea wife!!! daca le lasam acasa...ce bine era!!! da ....ma faceam dreaq de ras...acolo...la casa!!! uuuuuuuuuuffffffffffffff........femeile astea.... si...mai vor sa fie suportate!!! nu-s misogin...stati pe couru` vost!!!
|
||
|
|
||
|
ovidiu42 Postat pe 13 Iunie 2009 18:25 |
||
Ovidutz, tot ce-si cumpara o femeie este numai pentru placerea si satisfacea barbatului de linga ea! Pe cuvint! Noi nu suntem egoiste sa luam hainutze/cosmetice pentru placerea noastra ci intotdeauna pentru a va bucura voua simturile.
|
||
|
Aemulus Postat pe 13 Iunie 2009 18:37 |
||
he...he...iasomico, nush ce sa mai zic... ovi, vezi ce patesti daca nu asculti de mine ? |
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 13 Iunie 2009 18:38 |
||
da, da...mica...si mos craciun exista
|
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 13 Iunie 2009 18:38 |
||
|
lasa fata, ca are dreptate.. ovide, mica are dreptate mami, totul pentru voi este.. stiti ce buna e ciocolata neagra vericilor? dark extreme -cica face bine la corason.. |
||
|
gabitzza Postat pe 13 Iunie 2009 18:42 |
||
|
mey!!!!!......ma lasati?...o alta sacosha...asteapta sa fie data afara!!! ea nu foloseste tot ce cumpara... sa nu mai zic ca...are multe de la fata noastra...care primeste de la firmele carora le face advertising...la firma unde lucra!!! deci...stiu ce spui! da`...nu am zis nik!!! parol!! numa ca...s-a subtiat cardu`!!! ca...deh!!!...nu vrea...avon!!! fitze...nene!!! da`...find doamna mea...doar chitzai si yo...pe la coltzuri!!!
|
||
|
ovidiu42 Postat pe 13 Iunie 2009 18:43 |
||
|
mai, voi incercati sa zapaciti baietu' de cap... asa-i, asa-i, ovi...pentru voi ne cumparam smacurile alea...he...he...ce ? ma doare gura sa spun asa ?
|
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 13 Iunie 2009 18:44 |
||
|
gabitzu`...pai ce faci taty? asa esti tu la dieta? cu...ciucalata? daca de la ea...iti mai vin ceva idei?
|
||
|
ovidiu42 Postat pe 13 Iunie 2009 18:45 |
||
|
fetele!!!...noi stim taty ca...pt noi!!! numa` ca...si ...DE LA NOI!!! PE BUNE...CHIAR SANT NECESARE TOATE?
|
||
|
ovidiu42 Postat pe 13 Iunie 2009 18:47 |
||
| Da, da PW...si chilotzeii cu dantelutza, si bluza decoltata si pantofii cu tocuri sexi....chiar si ciocolata aia neagra ca cica inspira.... | ||
|
Aemulus Postat pe 13 Iunie 2009 18:47 |
||
|
micabis!!!!......nu mai starni spiritele...p`aci!!! ticaloaso!!! profitati de faptu` ca-s singurel ha?
|
||
|
ovidiu42 Postat pe 13 Iunie 2009 18:50 |
||
|
he...he...mica...nu poci sa dau pe gura, ca imi pun barbatii de pe forum in cap ovi...da, mami...noi pentru voi vrem sa fim frumoase si sexy...( zise michelle in timp ce isi dadea ochii peste cap ) si sigur ca voi tre' sa platiti...doar ne iubiti, nu ? si sigur ca ne trebe' toate...cu cat mai multe cu atat mai bine...
|
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 13 Iunie 2009 18:51 |
||
couru` vost!!!! banuiam yo ca...chiar sunt necesare toate... altfel...nu le lua madame!!! nu ca ar fi prima data!!! dar...ma gandeam ca ...pe parcurs...ii mai trece de d`astea!!! da`....vaz ca nu!!! |
||
|
ovidiu42 Postat pe 13 Iunie 2009 18:53 |
||
he...he...ovi...abia acum incepe distractia... io zic sa te pregatesti...
|
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 13 Iunie 2009 18:54 |
||
|
mai...yo`s pregatit ...zau!! numa ca...ma gandeam ca dupa atata vreme...nu va mai dori sa ma recucereasca!!! sau...nu despre mine era vb?
|
||
|
ovidiu42 Postat pe 13 Iunie 2009 18:56 |
||
|
pai vezi, mami ? uite asa ajungi la vorba mea o femeie vrea sa fie frumoasa pentru ea, nu pentru un barbat
|
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 13 Iunie 2009 18:58 |
||
Mai Ovi nu stiu...cu toate turele tale de noapte...
|
||
|
Aemulus Postat pe 13 Iunie 2009 18:59 |
||
mey, lasati baietu' in pace...ii bagati cosmaru-n casa...
|
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 13 Iunie 2009 19:01 |
||
Nooo, he's tough! I have a feeling
|
||
|
Aemulus Postat pe 13 Iunie 2009 19:07 |
||
mai...tampesc...driverele de la imprimanta nu le gasesc, cd-ul cu brushuri nu-l gasesc... aduceti-mi aminte sa-l omor pe pro
|
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 13 Iunie 2009 19:07 |
||
ma asteapta vremuri grele vericilor !!! tre sa recuperez un an de formare..
|
||
|
gabitzza Postat pe 13 Iunie 2009 19:17 |
||
ovide , corpul are nevoie de toate, cate putin din fiecare..o patratzica.
|
||
|
gabitzza Postat pe 13 Iunie 2009 19:20 |
||
|
si ? burta pe carte, surioara... si vezi ca io is inscrisa la tine ca prima pacienta...
|
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 13 Iunie 2009 19:21 |
||
te-am trecut pe raboj.. cica in septembrie fac hipnoza, pericol nene..
|
||
|
gabitzza Postat pe 13 Iunie 2009 19:23 |
||
|
he...he...treaba grea, gabelu...da' o scoti tu la capat oricum, cu mine ti-ai asigurat materialu' didactic pentru doctorat
|
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 13 Iunie 2009 19:29 |
||
e..grele chiar asa ? nush de ce, dar nu cred..
|
||
|
gabitzza Postat pe 13 Iunie 2009 19:32 |
||
|
pana in septembrie tre` sa recuperez, atunci intru in linie dreapta cu grupul.. ce e misto, e ca am o colega de facultate acolo, imi da toate materialele ea..
|
||
|
gabitzza Postat pe 13 Iunie 2009 19:36 |
||
De la: micabis, la data 2009-06-13 18:59:52Mai Ovi nu stiu...cu toate turele tale de noapte... micabis...zau...chiar n-am astfel de ...ganduri!!! daca la final e totul ok...vezi ce frumos e? si...las` sa fie...daca poate!!! ca...n-are cum sa ma depasheasca!!!
|
||
|
ovidiu42 Postat pe 13 Iunie 2009 20:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| clubul faraoanelor cocosate | 1306 | De la: liaiedera 9 Aprilie 2010 18:50 |
| Cataodata'prieteni te lasa balta... | 28 | De la: preciouss 11 Decembrie 2009 21:23 |
| �Bucatarasul cel dibaci� ne dezvaluie secretele sale | 1 | De la: Veenman 24 Martie 2011 22:43 |
|
|
||
| Teleski | 136 | De la: clarisse 1 Februarie 2010 19:30 |
| CAFENEAU DE VARA '' NE MUTAM AFARA '' PE TEREASA | 6 | De la: michela1 3 August 2009 14:47 |
Analiză FES: decalajul României față de media OCDE la testele PISA arată nevoia unor măsuri educaționale concrete
Gimnastica acrobatică românească, susținută la Campionatul Național de la Galați
Bursele elevilor cresc din anul școlar 2026-2027, iar cele sociale rămân și în vacanțe
Uniformele școlare obligatorii, adoptate de Senat: dezbaterea despre costuri și eficiență continuă la Camera Deputaților