stresul...

Sunt o persoana care ma stresez din orice si totodata ma si panichez si nu stiu ce sa fac sa nu mai fiu asa; am mers la medici psihiatri si mi s-a spus sa nu ma mai stresez dar nu reusesc si am inceput sa am tot felul de simptome (anxietate). Ma enervez foarte repede, sunt irascibila si vesnic nemultumita. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Tare mult mi as dori sa nu mai fiu asa; iau Magne-B6, dar fara efect, zic eu, tot nervoasa si fara chef de viata. Multumesc.
hermosa20
Postat pe 18 Decembrie 2013 22:46
Uite vezi ? De aia ai facut tu helicopteri din aia la stomac
Rotty
Postat pe 19 Decembrie 2013 07:43
o fii asa cum spui tu......
hermosa20
Postat pe 19 Decembrie 2013 22:11
asta e tare...."am mers la medici psihiatri si mi s-a spus sa nu ma mai stresez "
quasaria
Postat pe 20 Decembrie 2013 02:01
na... ca am postat de 2 ori si inca n-apare ce am scris...
whisperer
Postat pe 22 Decembrie 2013 01:46
Ai zis ceva mai.....neortodox ?
Rotty
Postat pe 22 Decembrie 2013 09:30
nu, probabil a zis ceva ortodox. Si e neobisnuit.
quasaria
Postat pe 22 Decembrie 2013 09:59
Rotty
Postat pe 22 Decembrie 2013 10:11


uite Hermosa...20, vezi cum arata fete nestresate ? fa si tu ca ele... fara magne si b6 daca nu-ti lipseste in corp ! whisperer nu s-a panicat de loc... chiar daca a pierdut 2 postari ! si bea ceai de anghinare... pe urma o sa ti se para viata, mai dulce....
barboneli
Postat pe 22 Decembrie 2013 10:39
De la: barboneli, la data 2013-12-22 10:39:03

uite Hermosa...20, vezi cum arata fete nestresate ? fa si tu ca ele... fara magne si b6 daca nu-ti lipseste in corp ! whisperer nu s-a panicat de loc... chiar daca a pierdut 2 postari ! si bea ceai de anghinare... pe urma o sa ti se para viata, mai dulce....


Buna asta cu ceaiul de anghinare, barbo am avut si eu astfel de probleme cu stomacul prin liceu si cand a venit facultatea au dat in crize de fiere(doar in situatoo extreme de vreo 2 ori pe an), deci ceaiul de anghinare poti sa il iei preventiv de pe acum :))) nu glumesc, stie barbo ce spune

Da... Eu ma gandeam sa nu va inund doar cu postul cu acelasi mesaj lung, specific mie , mai mediu asa, dar totusi, si sa apara de vreo 10 ori :)))

Amu, ca sa vorbesc si eu ardeleneste, neortodox n-am zis nimic si poate tocmai aia era problema, astepta siteul ceva necurat prin mesaj si na... Era prea cumintel al meu
whisperer
Postat pe 22 Decembrie 2013 12:48
Am o mica curiozitate..de ce ti-ai pus posturile in rubrica de divorturi
whisperer
Postat pe 22 Decembrie 2013 12:51
De la: whisperer, la data 2013-12-22 12:51:49Am o mica curiozitate..de ce ti-ai pus posturile in rubrica de divorturi


stressul?
quasaria
Postat pe 22 Decembrie 2013 13:10
De la: quasaria, la data 2013-12-22 13:10:26
De la: whisperer, la data 2013-12-22 12:51:49Am o mica curiozitate..de ce ti-ai pus posturile in rubrica de divorturi


stressul?


whisperer
Postat pe 22 Decembrie 2013 13:37
"Amu, ca sa vorbesc si eu ardeleneste, neortodox n-am zis nimic si poate tocmai aia era problema, astepta siteul ceva necurat prin mesaj si na... Era prea cumintel al meu"

Data viitoare baga v`o doua injuraturi
Rotty
Postat pe 22 Decembrie 2013 13:45
De la: hermosa20, la data 2013-12-18 22:46:45Sunt o persoana care ma stresez din orice si totodata ma si panichez si nu stiu ce sa fac sa nu mai fiu asa; am mers la medici psihiatri si mi s-a spus sa nu ma mai stresez dar nu reusesc si am inceput sa am tot felul de simptome (anxietate). Ma enervez foarte repede, sunt irascibila si vesnic nemultumita. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Tare mult mi as dori sa nu mai fiu asa; iau Magne-B6, dar fara efect, zic eu, tot nervoasa si fara chef de viata. Multumesc.


io cre-ca, ai mici dereglari hormonale, musai sa mergi la doctor sa-ti verifice tiroida pana nu o ia razna di tot.....hai mai, ca nu-i o rusine sa vb. despre asta!
Iti prescrie un tratament, il urmezi si vezi cat di des te apuca inainte sa zici ca esti stresata.
numa' bine!
Fss_ssu
Postat pe 22 Decembrie 2013 14:37

Capsule antistress de la Fares
Contine :
Rădăcină de ginseng(Ginseng radix) 89,7 mg
Sunătoare (Hyperici herba) 78 mg
Ulei esenţial de bergamot (Citri bergami aetheroleum)

Grifonia simpliciffolia, un antidepresiv natural, este sursa naturală a aminoacidului 5-HTP (5-hidroxitriptofan), precursor al serotoninei, principalul neurotransmitator implicat în reglarea mecanismului somn-veghe, şi care induce starea de bine şi bună dispoziţie fiind numit «substanţa fericirii».

Ginseng-ul este un renumit tonic, revigorant şi fortifiant al organismului. Îmbunătăţeşte adaptarea la stres crescând capacitatea de lucru şi concentrare. Îndepărtează starea de oboseală şi slabiciune, creşte imunitatea, reduce glicemia, colesterolul, previne procesele de îmbătrânire şi degenerara.

Sunătoarea, antidepresivă şi antialgică este remediul de elecţie în depresiile uşoare şi medii, pentru tulburările emoţionale şi anxietate. Passiflora, numită şi floarea pasiunii este folosită datorită proprietăţilor sedative şi calmante, pentru stările de anxietate, nervozitate şi pentru insomnie, reducând emotivitatea, fără să producă dependenţă.

Lemon verbena, originară din America de Sud, a fost introdus în Europa în secolul XVII. Datorită proprietăţilor sale uşor sedative şi relaxante este eficientă în stările tensionale şi de anxietate, insomnie, stres.

Lavanda, cunoscută pentru efectul ei relaxant şi calmant, este utilizată pentru stări de hiperexcitabilitate nervoasă, insomnie, cefalee.

Roiniţa are efect sedativ uşor, este tonic nervos, reduce anxietatea şi stresul, îmbunătăţeşte atenţia şi concentrarea.

Bergamotul, rudă cu portocalul, are o aromă deosebit de placută şi efect relaxant şi calmant.

Efect:
-antidepresiv, anxiolitic
-adaptogen (creşte capacitatea organismului de a se adapta la stres şi suprasolicitari)
-tonic nervos
-calmant
-sedativ

Recomandări:
-ajută adaptarea la stres
-induce stare de calm şi relaxare
-îmbunătăţeşte calitatea somnului
-stimulează atenţia şi memoria

Întrebuinţare:
1-2 capsule de 2-3 ori pe zi, intre mese, nu mai tarziua de ora 20.
Durata curei este de 1-2 luni, sau conform recomandării medicului.
Cura se poate repeta dupa o pauză de o lună.

Contraindicaţii :
Nu se recomandă copiilor sub 10 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcină şi alăptare:
Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare şi interacţiuni:
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. Acest produs potenţează efectul barbituricelor.

incearca poate te ajuta , trebuie facuta o cura de trei luni ! succes si sanatate !
garbo_19362
Postat pe 22 Decembrie 2013 15:12
Ctrl C/ Ctrl V
Axl_R
Postat pe 22 Decembrie 2013 15:18


Fss_ssu
Postat pe 22 Decembrie 2013 15:23
Asta de la fares pare in regula. Dar totusi o vizita la endocrinolog ar fi utila, doar sa vezi daca e ceva in neregula, zice si mama care e medic ca ar putea fi o cauza. Iar hellicobacter pyllori sau cum se scrie nu da stres.

Nici sa iei prea multe naturiste de capul tau nu e bine fara recomandare medicala. Stiu bine cat si-au agravat bolile pacientii lui mama doar cu ceaiuri naturale, dracu sa le ia de leacuri babesti... Asa, te mai duci la o vrajitoare si ai rezolvat deochiul si speri sa iti fie bine

mergi la un medic homeopat daca ai posibilitatea. In bucuresti sigur sunt medici buni. O sa te ajute exact pe partea cu stresul si iritarea. Merge bine si in paralel cu medicina clasica dar e mult superioara si e rezolvare pe termen lung si eu tot pt stres si insomnie am incercat-o si m-a ajutat enorm.
whisperer
Postat pe 22 Decembrie 2013 15:35
Să nu le ia! Am scăpat de cuţit cu ''leacuri băbeşti''. Nu-s doc. dar câte ceva ştiu şi io.

Dacă ai Helicobacter pylori, ţi-e greaţă, nu poţi mânca, te balonezi...normal că după un timp eşti stresat/ă.
Axl_R
Postat pe 22 Decembrie 2013 15:40
De la: Axl_R, la data 2013-12-22 15:40:29Să nu le ia! Am scăpat de cuţit cu ''leacuri băbeşti''. Nu-s doc. dar câte ceva ştiu şi io.

Dacă ai Helicobacter pylori, ţi-e greaţă, nu poţi mânca, te balonezi...normal că după un timp eşti stresat/ă.


Yep, asa zic si eu... Pana nu iti recomanda o persoana avizata.... mai bine nu.
Daca ai h.p fa tratament pt el, si o sa te simti mai bine. si eu cred ca am avut, mi-era greata tot timpul si naveam pofta de mancare si am facut odata o pneumonie si am luat ceva antibiotic care intra si in tratamentul pt h.p. dupa care nam mai avut treaba cu stomacul multa vreme.

Deci mergi si la un endocrinolog.
whisperer
Postat pe 22 Decembrie 2013 16:14
''dracu sa le ia de leacuri babesti.''

Despre asta vb. Sunt cazuri şi cazuri. În aprilie doctorii spuneau că sg soluţie pt mine e operaţia. Fiind alergică la n medicamente, am ales ''leacurile băbeşti''. Mă simt mai bine.
Axl_R
Postat pe 22 Decembrie 2013 16:24
Din cate stiu eu, si nu sunt medic,hb se trateaza cu mult antibiotic, cure lungi. Am o prietena care a avut,acum nu mai are, insa a tot fost la medic. Poate fi si un medic homeopat, medicul meu de familie e si homeopat si e foarte bun.
G

Gabriela_Apostol_1
Postat pe 25 Decembrie 2013 19:31
Antibioticile nu distrug in totalitate bacteria HP, nu veau sa intru in amanunte, dar asa se intampla si de aceea apar recaderi, cu atat mai grav este daca se administreaza pe termen lung pt ca apar reactii adverse dintre cele mai grave,(hepatice, renale, hematologice) si nu numai.
In cazul femeilor apare intr-un procent destul de ridicat infectia cu Candida Albicans- o levura(adica o ciuperca) care se gaseste in intestin si ca urmare a ruperii echilibrului bacterian la nivel intestinal det de antibiotice, ciuperca se inmulteste rapid, invadand mucoasele(pt ca sunt mai vulnerabile), cel mai frecvent la nivel oral(gura), vaginal, anal. Ciuperca odata instalata se poate imprastia in tot organismul, ducand la forme grave, chiar deces. Este in desfasurare cercetarea privind producerea unui vaccin, dar pana acum nu s-a reusit realizarea unuia.
Oricum, doar localizarea ei vaginala face viata un calvar, apar recaderi frecvente, in sfarsit, e complicat. Pe scurt, cu antibiotice nu scapi nici de HP, ba te mai pricopsesti si cu Candida. Cele mai bune rezultate in tratarea HP le-a dat folosirea propolisului si medicatia homeopata.
Multa sanatate iti doresc.
bucura
Postat pe 27 Decembrie 2013 22:10
Cristina_Larisa_1
Postat pe 29 Decembrie 2013 19:30
ai putea incerca si niste sedinte de psihoterapie! cu un bun psihoterapeut sa iti pui ordine in prioritati si care sa te invete sa depaseste satarile astea anxioase ;cum sa desfaci o problema mare care te ingrozeste in unele mici cu care sa te poti descurca si sa le rezolvi singura fara stress . deasemeni sa iti pui ordine in viata sa vezi ce este mai bine pentru tine si ce vrei sa faci pe mai departe , recastiga-ti increderea in tine si in posibilitatile proprii de ati managementa propria existanta ! succes si multa sanatate !
garbo_19362
Postat pe 29 Decembrie 2013 20:14
Uite ce poti face...in primul rand,cauza este subconstientul tau plin pana la refuz..ai adunat in timp stres,si acum consecinta este dispozitia ta.
Nu ajuta psihiatrii....nici medicamentele,au si efecte secundare....
Exista cel putin doua solutii.Cea mai simpla,este seara,inainte de culcare,sa te gandesti la ce iti place la tine,si la ce este bun in viata ta( sanatate,tinerete,rude,orice cat de mic,adauga-l.)
Este terapia cu ganduri pozitive,si da rezultate in special seara,pentru ca,ce este in mintea noastra inainte de somn,creierul prelucreaza de ...20 mii ori...de aia zice in biblie cand ne ducem la culcare sa nu mai tinem ranchiuna,si sa nu avem ganduri rele.
e buna si o rugaciune seara,din aceleasi motive.
Curatatul subconstientului de intamplari negative,se face asa; iti amintesti de ceva neplacut,si daca inca mai simti sentimente negative,inseamna ca inca nu ai depasit complet,si ca trebuie sa constientizezi ca e doar trecut,si sa gasesti ce solutii mai bune existau,ce puteai face ca sa fie mai bine,nu poti schimba intamplarile din trecut,dar poti schimba atitudinea ta fata de ele....e importanta concluzia.
Daca poti trage o concluzie sanatoasa,vindecarea e garantata.
Ca sa se observe o schimbare importanta in dispozitie,sunt necesare cateva saptamani...nu abandona intaritul sanatatii tale,de la primele rezultate bune.toata viata ta sa lupti pentru sanantatea ta,pentru ca sentimentele negative,duc la descarcarea in sange a hormonilor de stres,si ei stau acolo cel putin o saptamana de la intamplarea ce i-a declansat....nu e buna proasta dispozitie,pentru sanatatea corpului nostru.
Mult succes iti doresc,si sa stii ca si eu din cand in cand seara imi amintesc de mine,ma detasez de orice am intampinat ziua,raman doar eu cu dzeu,ma relaxez indiferent de probleme,ca sa am un somn odihnitor.
daniilia
Postat pe 2 Ianuarie 2014 14:18
mai putine dulciuri si cind te enerveaza cineva scobestete in dinti in fata lui si privestei reactia vei fi satisfacuta garantez
lllorena
Postat pe 5 Ianuarie 2014 07:50
CU UN ANIMALUT CEVA, AI INCERCAT? UN CATEL, O PISICUTA, CHIAR SI UN PAPAGAL. ITI FACI SI UN CEAI DE SUNATOARE SEARA SI VEZI CUM MERGE. SANATATE!
Gabriela_Apostol_1
Postat pe 6 Ianuarie 2014 15:29
Solutia este la tine , stresul tu singura ti-l provoci , incercarea de perfectiune si siguranta iti da senzatia ca detii controlul , in realitate , nimic nu este sigur , viata si moartea merg mana in mana la fel ca si dragoste si ura ! Se SI poate sa fii TU INSATI NEMULTUMITA DE TINE SI ATUNCI CA SA ITI DISPARA SENTIMENTUL DE VINOVATIE TI-L INLOCUIESTI CU DORINTA ASTA DE CONTROL ASUPRA VIETII ,discuta cu un bun psihoterapeut, valeriana este un bun antianxios , extractul de lavanda , melatonina citeste si vezi ce ti-ar fi mai bun !
garbo_392853
Postat pe 8 Ianuarie 2014 01:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Asa doare pe toata lumea? 141 De la: MirelaClaudia 15 Ianuarie 2016 19:09
despre femei 10 De la: garbo_471643 26 Iulie 2017 17:27
Vreau sa divortez 33 De la: moldoalina 13 Februarie 2011 20:57
Mama mea e singura pe care am pus-o mai presus de viata mea dar bautura si concubinul ei de 11 anI o depart de langa mine...un sfat daca se poate!!! 14 De la: si_totusi 19 Iunie 2009 00:01
stresul... 30 De la: hermosa20 8 Ianuarie 2014 01:36
Setari Cookie-uri