bărbați nepricepuți sau femei frigide....să vedem

M-am gândit foarte mult înainte să mă hotărăsc să scriu asta, de mult timp cochetam cu ideea, dar abia concursul inițiat de Garbo, m-a hotărât, trebuie să recunosc e puțin androgin, dar perfect adevărat, departe însă de a încerca să arunc înapoi piatra am să vă spun o poveste.
Aveam în jur de 25 de ani, când am ''întâlnit'' o femeie, cu doi ani mai mare decât mine pe atunci una din cele mai frumoase fete ale cartierului, o blondă platinată cu părul lins, ochi albaștri, se îmbrăca în costum de piele alb și purta pe cap o cordeluță de piele albă cu motive stilizate de diferite culori, părea exceptând culoarea părului desprinsă din romanele lui Karl May, nu era înaltă, cam 1,60, dar la vremea respectivă se purtau sandale sau pantofi cu tocuri foarte înalte, deci, se compensa, eu înalt foarte subțire, ușor adus de spate, bun dansator, dar nici pe departe atât de strălucitor ca ea, am început deci relația, normal că am ajuns în pat, și după o prestație nu tocmai rea, am avut surpriza să aud la sfârșit, ''no, gata ?? și orgasmul meu ????? '' am crezut că-mi cade lumea în cap, nici nu știam atunci ce e ăla orgasm și cu ce se mănâncă, dacă se mânca.Mi-am recunoscut misoginismul, dar eram dornic să știu, să învăț și să experimentez, nu eram niciunul virgini și așa unul de la altul am învățat că
1. Creierul e cel mai important organ sexual al omului
2. Nu contează neapărat mărimea, dar calitatea da
3. Putem să învățăm unii de la alții dacă lăsăm la o parte pudori artificiale și false prejudecăți
4. Vin dintr-o familie profund și foarte românească, nu știu ce au crezut părinții mei, dar cu mine n-au vorbit nimic despre sex, cu ea nici atât ai ei părinți
5. Am jurat eu să nu repet greșala lor și să mă trezesc cu nepoții (copii nu am ) părinți, copii încă fiind.
6. Dacă mândria exagerată m-a împiedecat să fiu cu ea tot restul vieții, o parte însemnată a sufletului meu o va iubi toată viața, dar voi preda ce am învățat mai departe.
7. Oricine poate să învețe, important e să formulăm corect și să știm să ajungem la sufletul celuilalt fără a-i jigni ego-ul.
Am să mă opresc aici,dar aș vrea să-mi scrieți părerile voastre, eu, cel puțin îmi voi administra topicul
casperphantom
Postat pe 18 Ianuarie 2009 16:42
'no, gata ?? și orgasmul meu ?????

macar ai dat de o femeie sincera, a pus o caramida(sau mai multe)educatiei tale sexuale,bine ca nu ai dat peste o fatuca care mima orgasmu',pt ca se stie..sunt o gramada care fac asta,nici ele nu stiu de ce ,dar o fac, si te mai miri ca sunt asa nevricoase...:)

acum pe bune..in proportie de 70% femeile noastre nu au orgasm,ele cred ca au,dar nu au..bietele de ele.de ce? educatia sexuala lipseste cu desavarsire!


am tot discutat cu tinere,cu femei "coapte"..e ja_le!
1 Normal,din creier vine totul.
2 Corect.
3 iar corect,dar din pacate exista si oameni extrem de pudici in mod real.
4 Mama olteanca,tata ungur..mama vorbea despre amor tot timpu',tata spunea ca amoru' se face "nu se vorbeste"
5 da,am incercat cat am putut sa-i invat tot ce trebuie.
6 toti avem cate-o "slabiciune"

7asta cu ego-ul e adanca,unii sunt f sensibili.

in rest ..mai vorbim...
iasomia
Postat pe 18 Ianuarie 2009 19:59
asa o tema si lumea tace? Oooo.

se spune ca"femeie frigida nu exista" exista! si culmea ,multe dintre ele sunt extrem de frumoase,cine stie ce blocaje pshihice au,sau poate sunt prea ocupate sa-si studieze atitudinea in timpul actului sexual...

imi povestea un amic ,V..de o femeie care a fost obsesia vietii lui ani si ani de zile,cand au ajuns in pat omu' a fost extrem de dezamagit,fata poza tot timpu', avea grija sa nu i se stearga rimelu',sa stea intr-o pozitie cat mai plastica,te ia capu..

dar asta nu inseamna ca nr barbatilor nepriceputi nu este muuult mai mare decat nr femeilor frigide,mai trist este ca nu le pasa daca partenera are, sau nu are orgasm,niste tampiti..


bai! sa nu ziceti iar ca vorbesc despre mine ca ma apuca dracii!
eu stau f bine la capitolul asta!
mama m-a invatat o chestie"daca tot o faci..de ce sa nu fie bine?"


casper,

m-am apucat sa scriu aici, pt ca am ramas placut surprinsa ca un barbat are la preferinte,"mataniile"lu' f.barcley, si "meet joe black"..



inseamna ca femeile nu vor fi facute pe topicul tau:grasane,proaste,etc.

pt ca nu-i asa..esti un baiat sensibil.

din pacate, in marea lor majoritate barbatii de pe acest site(exista si exceptii) intra aici ,ca sa aplice corectii te miri cui..dar nu pun nimic in schimb.

asa ca.. este valabila chestia aia cu "aveti femeile pe care le meritati"

chiar daca nu este un site de matrimoniale ...
iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2009 08:40
Avem de toate; atat femei frigide cat si barbati nepriceputi...
Multe femei insa, au surpriza sa constate ca nu sunt frigide, abia dupa ce intalnesc un partener interesat nu doar de propria satisfactie... .
Ella34
Postat pe 19 Ianuarie 2009 09:52
Din păcate e adevărat ce spuneți voi fetelor, dar am să continui să vă istorisesc din confesiunile unor prietene și din ce am trăit eu.
Important e să înțelegi că dragostea are nevoie de 2, iubirea nu, poți iubi de dragul de a iubi, dar ca să faci dragoste e nevoie de 2, se mai spune că nimic nu e pervers atât timp cât e liber consimțit de ambii parteneri, dacă ca bărbat ai suficientă răbdare și enorm de multă dragoste cele mai frumoase fantezii vor deveni realitate, trebuie să ai numai delicatețea și tactul necesar.
Problema e că unii întâlnesc femei și nici nu intră bine în discuție cu ele, și deja-și fac planuri cum să ajungă în chiloții lor, nu e de mirare că ajunși acolo, sunt varză, ei au făcut sex pe drum, mai există o problemă nu suficent discutată, când o femeie spune nu e NU, dar aici și fetele sunt de vină, multe ațâță bărbații până acolo de unde violul e deja floare la ureche, controlul sau autocontrolul nu se predă în școli, ci ți-l însușești dacă și numai dacă te respecți.
Dar dacă am ajuns la acest subiect, am să vă mai spun o poveste, am cunoscut o femeie, eram amândoi în jur de 30 de ani, eram tot amândoi divorțați, și după nunta la care ne-am cunoscut am condus-o acasă, eu nu fac sex la prima întâlnire, așa că i-am acordat un moment de respiro, nu de alta, dar să dispară și aburii vinului servit la nuntă, adică să nu fie nici urmă de dubiu și pentru că simțeam ceva nelămurit la ea, bine, a trecut ne-am întâlnit am făcut sex, dar tot simțeam ceva, mai multe întâlniri pe săptămână timp de vreo 2 luni, am rămas însă o dată la ea, hotărât să văd ce e dincolo e perdea, până atunci nu avusese orgasm, aveam senzația că parcă oprea ceva când se înfierbânta prea tare, ei, în noaptea aceea a obosit și a avut un orgasm multiplu, dar am simțit că nu vom mai ajunge niciodată în pat.AȘA a fost, explicația fostei ei cumnate a fost că nu dorește să ajungă în puterea niciunui bărbat
casperphantom
Postat pe 19 Ianuarie 2009 16:41
casper,

tu dezvolta acolo ...eu sunt un pic cam agitata astazi, si nu pot sa vorbesc despre orgasme multiple...


dar promit sa revin...sa se mai stranga fete,suntem cam singurei...

si casper,sper ca nu e reclama mascata...
iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2009 16:56
"nu dorește să ajungă în puterea niciunui bărbat "daca are orgasm

ce are una si cu alta?
asta nu inteleg.

si apoi esti si tu culmea. unde ati facut sex pana atunci de nu puteai vedea ce-i dupa pierdea decat la ea acasa?
tu, nu ai perdele la geam? banuiesc ca, pana sa ajungi in patul ei ,ati fost in patul tau

acum, fara sa mai glumesc, cele motive ale femeii, spuse de cumnata ,nu prea stau in picioare. au mintit putin fetele

seamana mai mult cu scenarii telenovelistice: ea nu poate desi ar vrea sa... dar cateodata are dar nu arata ca... desi e capabila dar se abtine sau se tine pentru.....

mai, si voi barbatii !! tare usor mai cadeti in plase din astea regizate.

in puterea unui barbat esti daca iti place sa faci dragoste cu el?
faptul ca nu ai nici o placere cand faci amor te face puternica?

o femeie puternica nu e o femeie care isi reprima sentimentele sau trairile ci, femeia care stie sa spuna un "nu" sau un "da" atunci cand imprejurarile o cer. orgasmul acesta nu e mare smecherie: il ai sau nu, fara filozofie prea multa.

asta ori nu era sanatoasa la cap ori cele orgasme multiple au fost o mare si gogonata simulare.

asa ca ,tipa a jucat un rol. de ce si pentru ce? numai ea stie.
si_totusi
Postat pe 19 Ianuarie 2009 17:33
N-auzi? Era tarziu si era obosita. Probabil i-a dat prestatia pe care voia sa o auda el, sa poata sa doarma si ea.
Micass
Postat pe 19 Ianuarie 2009 19:24

Eu inclin sa cred ca faza asta cu orgasmul multiplu, a fost inventata de femei pentru a gadila orgoliul barbatilor...!
As vreau sa stiu...fenomenul asta chiar exista? ca eu nu m-am intalnit pana acum cu minunea...
Iasomico, pe unde esti...? Ai promis ca vii cu niste lamuriri.
Ella34
Postat pe 19 Ianuarie 2009 19:48
am spus că-mi voi susține topicul, iată-mă, e adevărat ce am spus, după perdea e un joc de cuvinte care trebuie citit printre rânduri, nu puține sunt femeile care departe de a fi puternice pozează în machowoman, însă se tem și de umbra lor, aceasta o pățise, se îndrăgostise, arătase că poate iubi iar un frumușel i-a tras-o cât a putut de tare, de asta ascundea, ȘI TOTUȘI, nu toate femeile au o viață frumoasă, nu toate pot recunoaște că suferă, orgoliu, teamă, nu știu ce e, mulți dintre noi fac alegeri greșite, ne dăm seama abia mai târziu, că nu e bine să ne judecăm partenerii după propria imagine sau crez, dar.... mersi de comentarii
casperphantom
Postat pe 19 Ianuarie 2009 19:54
DA, Ella, chiar există, mi-au spus vreo 3 prietene că au avut, însă mie mi-au mărturisit doar 2 foste iubiri că au avut așa ceva, deși după manifestare nu mai era nevoie de confesiuni
casperphantom
Postat pe 19 Ianuarie 2009 19:59
Fir-ar ea de soarta...!!! Nici pe planul asta sa n-am noroc?
Ori, oi fi dat eu doar de nepriceputi....???
Ella34
Postat pe 19 Ianuarie 2009 20:04
ella,
"Iasomico, pe unde esti...? Ai promis ca vii cu niste lamuriri"

Eeeeeeee,te obraznicesti..orgasmu' ala este indicat sa-l tinem pt noi,sa nu-l dam la populatie..dar astazi sunt fata buna...



da! exista orgasm multiplu..unele ii spun "orgasm cascada", in timpul unui act sexual normal ..se presupune ca femeia finalizeaza inainte lui,nu?

ei bine,odata orgasmul obtinut femeia se relaxeaza si-l astepta pe bibic sa fie si el "fericit",ei bine,gresit!

trebuie sa aveti curiozitatea sa vedeti ce se intampla dupa "primul val"..daca sunteti in forma,daca v-a fost dor,daca..etc ..urmeaza si al doilea,si al treilea..chiar si al patrulea..sunt din ce in ce mai puternice..vorba unei amice:

"cand am patit-o prima oara am crezut ca am facut scurt circuit"

cu alte cuvinte..atat timp cat aveti un partener potent nu va pierdeti disponibilitatea de a vedea ce se afla "in spatele" primului orgasm...stati cu mintea "acolo",nu va ganditi in timp ce ei sunt in al noualea cer..daca curge apa calda...
iasomia
Postat pe 20 Ianuarie 2009 09:00
De la: iasomia, la data 2009-01-20 09:00:22

trebuie sa aveti curiozitatea sa vedeti ce se intampla dupa "primul val"..daca sunteti in forma,daca v-a fost dor,daca..etc ..urmeaza si al doilea,si al treilea..chiar si al patrulea..sunt din ce in ce mai puternice..vorba unei amice:

"cand am patit-o prima oara am crezut ca am facut scurt circuit"




Deci exista....!!!! Sa-l cautam...! Pe cai...!!!


Ella34
Postat pe 20 Ianuarie 2009 09:46
good morning...m-a indreptat iasomia spre topicul asta...

pot sa imi zic si eu parerea?

orgasmele mimate....oh doamne...femeile il practica de cand lumea, din varii motive...ori le e lene sa se implice, sa participe, pe principiul : "las' ca poate termina mai repede si pot si eu sa dorm, ca maine am o basma de treaba...", ori sunt profesioniste, si in cazul ala tre' sa-l mimeze, ca da bine la client...ori au probleme emotionale si nu reusesc sa le depaseasca, ori simt o sila imensa fata de partener, de cele mai multe ori sotul. in toate cazurile, e clar ca femeia are o mare, mare problema emotionala.

orgasmele multiple...oh da...astea-s ca cerceii...niciodata nu ai destule...da' pentru asta trebuie sa simti, sa te implici, sa participi, sa "rezonezi" cu celalalt, nu sa stai ca o muta si sa astepti sa faca barbatul tot, de parca orgasmul ar fi "grande prix" si tu esti calul la potou asteptand sa ti se puna ghirlanda de flori la gat

wife_de_zmeu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 09:48
Incep sa ma simt complexata!
Numai eu nu m-am intalnit niciodata cu entitatea ....multipla?
E clar ca trebuie sa lucrez mai mult.... Asta, cand o-i avea cu cine...!
Ella34
Postat pe 20 Ianuarie 2009 09:55
ella scumpo...asta inseamna ca tre' sa te implici mai mult !!! Sho pe ei, tigroaico !!!
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 10:03
ella,

asteapta si tu sa mai cresti putin,fiecare varsta cu deliciile ei...
iasomia
Postat pe 20 Ianuarie 2009 12:45
si ella,

daca partenerul tau nu poate sa faca performanta cat de cat,pt ca orgasmu' multiplu nu se obtine intr-o partida de sex de 3 min,daca te iubeste indeajuns ,iti poate oferi in timpul preludiului un orgasm..

si apoi al doilea...iaca te faci cu doua orgasme...

vaaai! vorbim de azi dimnineata de orgasme,oare soarele asta de afara sa fie de vina?

casper..imi place sa o necajesc,mi-a zis pe nu stiu ce topic ca vorbesc din alt cont,si pana imi trece.. o prind , si o trag de codite....
iasomia
Postat pe 20 Ianuarie 2009 15:57
Acum să nu exagerăm, orgasmele multiple nu țin de vârstă, nu știu de ce, dar cred că în domeniul ăsta unii bărbați pot fi mai experți decât femeile, există specimene cărora li s-a întâmplat cu mai multe femei.

Ella, dar ține de ce simți față de partener, de ce simte el față de tine, ține de un timp fabulos, în care ai șansa să iasă totul așa cum dorești, o cină romantică, un duș sau baie parfumată, un masaj, lumânări parfumate, o sticlă de vin, fără telefoane, fără internet, fără sonerii, la ultima ispravă de genul ăsta, am oprit curentul în toată casa, fondul sonor fiind asigurat de un casetofon cu baterii, în rest lumânări parfumate și detașare de cele lumești.AAAAAa, mai e ceva, nu iese din prima, trebuie totuși să vă cunoașteți un pic, să căpătați încredere și poți să ajungi la orgasm dintr-un singur sărut, fără altceva înainte, dar după e deschisă calea

casperphantom
Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:01
OK, OK...! Am inteles ! Putina atmosfera, niscai sentimente, munca multa si...daca am noroc, poate dureaza mai mult de 3 minute... ,asta daca nu lungim preludiul...!!!
Ella34
Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:10
Până să cunosc aceea femeie, cred că atingeam pământul cam rar, dar după un an, ajunsesem să-l port pe umeri ca și Atlas, și am constatat de-a lungul timpului, că dacă ești interesat de o femeie nu există să nu simtă asta, dacă normal simte ceva pentru tine, și nu-ți este refuzată nicio fantezie pentru simplul fapt că ea e mai curioasă ca tine, apropo, vi s-a întâmplat vreodată ca o partidă de dragoste să vă bucure într-atât încât să râdeți în hohote minute bune ??? normal că după aia o oră n-am mai fost în stare de nimic, noroc că știa ce vrea și acum sunt de părere că ar putut să mă resusciteze și dacă aș fi dat colțul
casperphantom
Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:14
si vezi sa nu te ia lesinu' de la cate lumanari parfumate a aprins nea casper acolo....


acum pe bune,o fi o reteta valabila pt f multi. dar eu nu ma omor dupa lumanarici,petale si alte farafastacuri..sexu' asta planificat, nu ma unge la lingurica....

ce-mi place aici cu emoticonu' asta ca pot sa fumez cat vreau...

sa rad????

sa vezi cum e cand razi si plangi in acelasi timp....
iasomia
Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:17
De la: casperphantom, la data 2009-01-20 16:01:09Acum , orgasmele multiple țin de vârstă, AAAAAa, nu iese din prima, trebuie să vă cunoașteți un pic, să căpătați încredere .....


Acum inteleg eu de ce mi-a spus mie Iasomica sa mai astept... Cred ca si ea le-a descoperit de curand; de aici toata energia pe care o degaja....!
Ella34
Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:18
casper...esti cel mai open-mind tip pe care l-am intalnit pe forumul asta...tu nu te sfiesti sa povestesti si sa pui intrebari...bravo tie !!!

in alta dezordine de idei ...nu ma dezamagi, si spune-mi ca inca mai esti cu femeia aia minunata de care ne-ai povestit...


oof...ca nu mai esti cu ea...
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:25
ella,

eu ma bucur asa de viata.. pt ca nu stiu ce va fi maine,asta este crezu' meu...stim ce este astazi,maine nu se stie...


eu iubesc oamenii tare mult,asa sunt eu...si de mica, nu de acum..buna imi zicea"esti toata numai dragoste,cat o sa suferi tu in viata"...

iasomia
Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:26
iasomico, dar un masaj ???????
faci c trenul în 10 minute, după aia poate să aprindă și casa că nu-ți mai pasă.

Ella, voiam să zic că din prima partidă nu iese, în primul rând că TU nu te poți relaxa complet, trebuie ceva timp, o lună , nește pungi de semințe, câteva partide dincolo de 3 minute, preludiul nu are nicio treabă cu acțiunea în sine, sau n-ar trebui, dacă știi clar ce urmează , ce sens are să te ambalezi ca prostu-n târg ?? și când să treci la acțiune sună soacra la ușă , aia cțiune
casperphantom
Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:27
ce masaj? ce sunt la bai? bolnava?...


Oooo,da un masaj merge...dar cel mai mult imi place sa-mi faca baie,sa ma spele asa ca pe un copil,sa ma sapuneasca bine...

in zodiacu' chinezesc eu sunt tigru,si voi la fel?...
iasomia
Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:33
prometeus, trebuie să te dezamăgesc, dar dacă citeai cu atenție, de la început nu era nevoie să mă întrebi, până la ea, nici nu pot să spun c-am existat, nici măcar ca și mascul, după vreun an cu ea, am devenit bărbat, dar mândria, orgoliul tigrilor spune totul nu-i așa Ella ??? cred că tot tigru ești și tu, noi vânăm singuri, nu împărțim prada, și când găsim ce căutăm ardem intens, poate nici nu trebuia să fim împreună, a apărut, m-a învățat și eu la rândul meu le-am învățat pe toate următoarele care au avut atâta deschidere, dar așa le-am căutat, să-mi semene la minte
casperphantom
Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:36
casper eu sunt the prometeus wife...

imi pare rau ca am pus intrebarea aia prosteasca...

inteleg perfect ce spui...ca nu ai existat pana la ea...te-a definit, nu-i asa? si-a pus amprenta asupra ta si cateodata nu stii daca asta e binecuvantare sau blestem....

imi placi, casper...
wife_de_zmeu
Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
13.06.2009 28 De la: sammy 22 Iunie 2009 20:23
Ladies care este cel mai impresionant compliment pe care l-ati primit vreodata de la un barbat? 156 De la: charmelen 6 Septembrie 2013 19:33
Femeia atragatoare 16 De la: quasaria 5 Septembrie 2009 19:09
BARBATI INTRETINUTI DIN DRAGOSTE 262 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:51
Ce parere aveti despre politica din China? 21 De la: casperphantom 29 Noiembrie 2010 20:00
Setari Cookie-uri