casatoria ıntre persoanele de același sex..

lesbienele sau homosexualii,sunt și ei membrii ai societatii.platesc ca și ceilalti cetateni,impozite la bugetul tarii,ındeplinesc toate obligatiile puse pe seama unui cetatean integru.de ce nu sa-r bucura și ei de drepturi ın acceași masura?nu pot fi interzis la nesfırșit unor fiinte rationale accesul la o viata normala,la placeri,unor fiinte care,totuși,pot delimita notiunile de viata autentica și existenta alienata.ın multe tari occidentale lucrurile au evoluat mult ın cee ce priveste drepturile și libertatile ındıvıduale,iar casatorıa ıntre persoanele de același sex a devenit realıtate și nu maı socheaza pe nımeni.noi la capitolul asta suntem ınca ın preistorie,ın epoca de piatra,iar majoritatea ıntelectualilor autohtoni nu se deosebesc prea mult de un locuitor rural neșcolit,și fac ochii mari,roșesc ,se bılbıie numai daca aude de cuvintele homosexual sau lesbiana.credeti ca ar trebui luat ın serios acest subiect și ın romania?

Postat pe 14 Noiembrie 2008 23:18
Si criminalii platesc impozite catre stat.Iar penbtru nebuni, se percep impozite de la institutiile respective.Tot ce contravine legilor firii, nu reprezinhta decat o batjocorire a lui Dumnezeu.
Un violator a iesit dupa pedeapsa, de la puscarie si s-a adresat in scris primului ministru:
Domnule prim ministru.Acum dupa ce am fost eliberat din inchisoare pentru viol, as vrea sa mi se recalculeze pensia adaugandu-se si anii cat am fost inchis, cu sporurile de privare de libertate.Daca legea nu este permisiva in acest sens, va rog respectuos sa o treceti prin parlament, sau sa mi se acorde o pensie speciala pentru activitatea de ilegalist pe care am desfasurat-o.

Postat pe 17 Noiembrie 2008 07:59
Cand dragostea e mare...nu mai conteaza ,nu?
Optiunea e a fiecaruia si nesiguranta... naste monstri(ca sa nu zic crime).Unirea a doua persoane de acelas sex e tot unire,despartirile sunt de belea...De ce percep ei mai intens?De ce au privatiuni si sunt pusi la zid parca ar avea o boala contagioasa? Pentru devianta in sine pe care multi nu o intelegem sau nu concepem sa o intelegem.Sau da?

cercelmarilena
Postat pe 14 Ianuarie 2009 18:27
Sunt gay si trebuie sa ma ascund de gura lumii si tocmai din aceasta cauza mi-am pierdut iubirea.
Intr-o seara la Ophra a fost un pastor care a spus ca homosexualitatea este un dar de la Dumnezeu deoarece ne nastem cu ea la fel ca si heterosexualitatea. Nu noi alegem sa fim gay. Este cineva mai presus decat noi care hotareste cine si cum sa se nasca.
Atunci de ce suntem condamnati?
Eu una nu cer mult de la societate. Doar sa fiu lasata in pace cum si eu la randul meu las lumea in pace.
Mai bine sa fiu gay decat hoatza, criminala, prostituata sau metresa vreunui "conservator" rigid care condamna minoritatea sexuala.
O sa treaca multi ani pana cand la noi se va face ceva pentru homosexuali.
pruni74
Postat pe 19 Ianuarie 2009 07:19
Dar ce-ar trebui sa se faca pentru homosexuali? Pentru hetero cam ce se face?
Micass
Postat pe 19 Ianuarie 2009 20:24
avocati ai diavolului sunt destui....si cu argumente.....(sunt oameni, platesc impozite...etc etc etc)
sunteti bolnavi,
sunteti in afara firii umane
sunteti inadaptabili
sunteti slabi
etc
etc
etc
sunteti.......
exceptia care intareste regula.
pacat ca sunt destui care incurajeaza asta,
eu am o opinie a mea despre ceea ce se imtampla acum : oamenii vor regreta mult unele decizii luate in ultimii ani..
sunt multe exemple nu numai cu homosexualii
poate altadata ....dar le intuieste toata lumea
timm77
Postat pe 19 Ianuarie 2009 20:40
De la: timm77, la data 2009-01-19 20:40:38avocati ai diavolului sunt destui....si cu argumente.....(sunt oameni, platesc impozite...etc etc etc)
sunteti bolnavi,
sunteti in afara firii umane
sunteti inadaptabili
sunteti slabi
etc
etc
etc
sunteti.......
exceptia care intareste regula.
pacat ca sunt destui care incurajeaza asta,
eu am o opinie a mea despre ceea ce se imtampla acum : oamenii vor regreta mult unele decizii luate in ultimii ani..
sunt multe exemple nu numai cu homosexualii
poate altadata ....dar le intuieste toata lumea


Eu sunt o femeie perfect sanatoasa de 34 de ani, nu ma tarasc in patru labe ca si animalele si ma dau la oameni ca sa fiu "in afara firii umane", sunt perfect adaptata in societate, am familie care ma iubeste, sustine si intelege, am prietene care ma accepta asa cum sunt si pe umarul carora pot oricand sa ma sprijin, am un loc de munca cinstit ( tehnician in tehnica de calcul si birotica ), imi platesc taxele si impozitele ca si oricine si daca as fi slaba probabil m-as fi spanzurat demult.Nu am ales sa fiu GAY.M-am nascut GAY.Prin ceea ce simt in sufletul meu nu vad cum as putea face rau cuiva atata timp cat nu ma manifest public.Nu merg pe strada si ma dau la femei ci am o relatie discreta in spatele usilor inchise.De ce sa ascult de "gura lumii" cand nu "gura lumii" vine la pat sa imi aduca un pahar cu apa daca sunt bolnava ci persoana pe care o iubesc.
Probabil cei care ne arata cu degetul nu au destule probleme in viata personala si le trebuie o ocupatie.
Nu merg la biserica dar cred in vorbele lui Isus: " Sa arunce piatra cel care este fara de pacat ".Eu nu am aruncat si nici nu am de gand sa arunc vreo piatra in nimeni.
Fiecare sa isi mature propria ograda dar este mai usor sa ne ocupam de a vecinului.
O seara placuta tuturor celor...care nu sunt "bolnavi".
pruni74
Postat pe 20 Ianuarie 2009 18:07
Eu una nu am nimic cu voi. Nu ma intereseaza ce si cum faceti, Ma enerveaza doar cand va victimizati fara sa fie nevoie. Aveti neaparat nevoie de bucata aia de hartie? Va face niste persoane mai bune? Cati heterosexuali traiesc fara ea. Ba mai mult sunt convinsa ca unii sunt chiar enervati ca trebuie sa faca hartia aia daca vor sa aiba o partener/a alaturi. Daca v-ar da voie sa va si casatoriti singura deosebire ar fi ca la tribunal ar mai fi cateva procese de divort in plus.
Micass
Postat pe 20 Ianuarie 2009 19:48
Lesbienele si homosexualii sunt copiii nostri. Fac parte din acel popor. Nu avem de ce sa ne fie rusine cu ei, asa cum nu ne e rusine nici de ce fac preotii homosexuali, care il propovaduiesc pe Dumnezeu. Toleranta este una din invataturile lui Dumnezeu. Unde este granita tolerantei? De ce trebuie sa toleram doar bisnita din spatele altarului?
anarax
Postat pe 20 Ianuarie 2009 20:48
De la: Micass, la data 2009-01-20 19:48:21Eu una nu am nimic cu voi. Nu ma intereseaza ce si cum faceti, Ma enerveaza doar cand va victimizati fara sa fie nevoie. Aveti neaparat nevoie de bucata aia de hartie? Va face niste persoane mai bune? Cati heterosexuali traiesc fara ea. Ba mai mult sunt convinsa ca unii sunt chiar enervati ca trebuie sa faca hartia aia daca vor sa aiba o partener/a alaturi. Daca v-ar da voie sa va si casatoriti singura deosebire ar fi ca la tribunal ar mai fi cateva procese de divort in plus.


Hai sa o luam asa... cel putin la noi in tara, ”bucata aia de hartie” le permite cuplurilor de heterosexuali sa isi cumpere o casa pe credit, sa adopte un copil, sa aiba anumite drepturi dupa moartea celui drag etc.

Si daca ne gandim si mai departe de aprobarea acestor casatorii in sine, ne dam seama ca ea ar fi in primul rand un pas catre normalitate... Daca casatoria intre persoanele de acelasi sex ar fi acceptata, poate ca nu le-ar mai fi teama sa isi exprime sentimentele si nu ar fi nevoie sa isi ascunda dorintele fata de parinti... pentru ca nu sunt putini cei care sufera in tacere pentru ca sunt constienti ca parintii sau familiile lor nu ar accepta niciodata ca au crescut un homosexual sau o lesbiana...

Intrebarea mea este:
daca intr-o zi copilul tau vine si iti spune: stii, eu sunt homosexual/lesbiana... Ce ai face?
ionita_andreea
Postat pe 31 Ianuarie 2009 02:20
În primul rând recomand un site despre speranță și vindecare pentru homosexuali Informațiile prezentate provin din comunitatea științifică internațională, autorii materialelor fiind psihologi, psihiatri și cercetători. Site-ul conține și un documentar cu mărturiile unor foști homosexuali :
http://www.homosexualitate.ro/
În legatura cu aceasta, foarte interesant este și site-ul http://www.profamilia.ro/cateheza.asp?catehezediverse=z17
Recomand și o recenzie a unei cărți despre interzicerea de către Dumnezeu în Biblie a actelor homosexuale, scrisă de trei bibliști și intitulat㠄Homosexualitatea în Biblie”:
http://www.catholica.ro/stiri/show.asp?id=15099
Recomand și site-ul Altermedia:
http://ro.altermedia.info/minoritati/mii-de-romani-protesteaza-impotriva-presiunilor-europene-de-legalizare-a-casatoriilor-homosexuale-2_9585.html
Recomand și site-ul
http://www.narth.com/docs/okay-rom.html
În acest site găsiți mărturia unei o foste lesbiene. A scăpat de homosexualitate și acum participă la Întâlnirea Anuală a Foștilor Homosexuali de la Washington.
Nu spun aceste lucruri cu răutate, ci spre binele adevărat al celor care vor lua aminte.
Trebuie să facem distincție între tendință și act în homosexualitate: tendința homosexuală, constând în atracția față de persoane de același sex nu e păcat dacă nu i se dă curs, dacă nu este pusă în act. Deci tendința homosexuală devine păcat când este pusă în act, când este transformată în fapt.
Cercetările arată clar că homosexualitatea este o devianță sexuală dobândită, nu genetică.
Sunt numai două căi cinstite: ori relații în căsătorie între un bărbat și o femeie, ori abstinența în călugărie (sau abstinența în lume). Deci, referitor la calugarie, mai este o variantă, care se numește și călugarie albă, adică a fi în lume (nu în mănăstire), dar a trăi fără a avea relații sexuale cu nimeni. Este demonstrat științific că abstinența nu este imposibilă și nici nu este dăunătoare sănătății.Relatiile homosexuale, cu toate formele lor, sunt păcate mari, interzise de Dumnezeu in Biblie: (Geneza 19:1-13; Levitic 18:22; Romani 1:26-27, etc) Legile lui Dumnezeu sunt veșnice și sunt valabile oricând.
Dumnezeu a distrus cetățile Sodoma și Gomora datorită răspândirii aproape generale, în aceste cetăți, a păcatelor de homosexualitate masculină și feminină, iar astăzi, pe locul acelor cetăți se află Marea Moartă.
Dar chiar și numai din faptul că suntem creați bărbați și femei ne putem da seama că actele homosexuale sunt acte nefirești.
Însăși asocierea termenilor casatorie si homosexualitate este absurdă. Așa-zisele "căsătorii" homosexuale nu trebuie nicidecum legalizate din cel puțin cinci motive: sunt păcate mari, sunt nefirești, sunt un atentat la familie, sunt nerodnice (nu-și ating scopul nașterii de copii), iar copiii adoptați de aceste cupluri e clar ce fel de educație ar primi...
Persoanele homosexuale trebuie tratate cu iubire frățească și trebuie ajutate să iasă din această situație. Dacă persoanle homosexuale ajung la concluzia că nu ar putea avea o relație normală cu o persoană de celălalt sex în cadrul căsătoriei creștine desi s-au straduit în mod serios și sincer să se vindece, atunci trebuie să poarte cu răbdare crucea abstinenței de la relații sexuale.
Recomand și blogurile mele :
Primul blog :
http://www.cezar-iasi.blogspot.com/
Pe blog mai găsiți: Înregistrări video cu miracole. Videoclipuri. Legături cu numeroase site-uri deosebit de interesante (unele dintre ele conțin și posturi TV on-line și posturi de radio). Cărți foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare în calculator). Articole foarte interesante. Adrese, numere de telefon și site-uri ale unor asociații care ofera servicii gratuite, etc.

Al doilea blog :
http://www.augustincezar.blogspot.com/
Acest blog conține : Argumente științifice și religioase că un copil e ființă umană din clipa concepției. Consecințe fizice și emoționale ale avortului asupra femeii. Mărturii ale unor femei care au făcut avort. Mărturii ale unor medici care au renunțat să facă avorturi. Adrese, numere de telefon și site-uri ale unor asociații care oferă ajutor material, consiliere și soluții alternative la avort. Legături cu multe alte site-uri asemănătoare

Vă rog intrati pe bloguri și trimiteți-le mai departe ca să folosească și altora. Chiar se merită.
vieru_cezar_iasi
Postat pe 31 Ianuarie 2009 07:07
De la: pruni74, la data 2009-01-20 18:07:23
De la: timm77, la data 2009-01-19 20:40:38avocati ai diavolului sunt destui....si cu argumente.....(sunt oameni, platesc impozite...etc etc etc)
sunteti bolnavi,
sunteti in afara firii umane
sunteti inadaptabili
sunteti slabi
etc
etc
etc
sunteti.......
exceptia care intareste regula.
pacat ca sunt destui care incurajeaza asta,
eu am o opinie a mea despre ceea ce se imtampla acum : oamenii vor regreta mult unele decizii luate in ultimii ani..
sunt multe exemple nu numai cu homosexualii
poate altadata ....dar le intuieste toata lumea


Eu sunt o femeie perfect sanatoasa de 34 de ani, nu ma tarasc in patru labe ca si animalele si ma dau la oameni ca sa fiu "in afara firii umane", sunt perfect adaptata in societate, am familie care ma iubeste, sustine si intelege, am prietene care ma accepta asa cum sunt si pe umarul carora pot oricand sa ma sprijin, am un loc de munca cinstit ( tehnician in tehnica de calcul si birotica ), imi platesc taxele si impozitele ca si oricine si daca as fi slaba probabil m-as fi spanzurat demult.Nu am ales sa fiu GAY.M-am nascut GAY.Prin ceea ce simt in sufletul meu nu vad cum as putea face rau cuiva atata timp cat nu ma manifest public.Nu merg pe strada si ma dau la femei ci am o relatie discreta in spatele usilor inchise.De ce sa ascult de "gura lumii" cand nu "gura lumii" vine la pat sa imi aduca un pahar cu apa daca sunt bolnava ci persoana pe care o iubesc.
Probabil cei care ne arata cu degetul nu au destule probleme in viata personala si le trebuie o ocupatie.
Nu merg la biserica dar cred in vorbele lui Isus: " Sa arunce piatra cel care este fara de pacat ".Eu nu am aruncat si nici nu am de gand sa arunc vreo piatra in nimeni.
Fiecare sa isi mature propria ograda dar este mai usor sa ne ocupam de a vecinului.
O seara placuta tuturor celor...care nu sunt "bolnavi".


L M A O !!! ...."bolnavi"..... la cine te referi? explicate te rog.
maria1
Postat pe 31 Ianuarie 2009 07:25
De la: pruni74, la data 2009-01-20 18:07:23
De la: timm77, la data 2009-01-19 20:40:38avocati ai diavolului sunt destui....si cu argumente.....(sunt oameni, platesc impozite...etc etc etc)
sunteti bolnavi,
sunteti in afara firii umane
sunteti inadaptabili
sunteti slabi
etc
etc
etc
sunteti.......
exceptia care intareste regula.
pacat ca sunt destui care incurajeaza asta,
eu am o opinie a mea despre ceea ce se imtampla acum : oamenii vor regreta mult unele decizii luate in ultimii ani..
sunt multe exemple nu numai cu homosexualii
poate altadata ....dar le intuieste toata lumea


Eu sunt o femeie perfect sanatoasa de 34 de ani, nu ma tarasc in patru labe ca si animalele si ma dau la oameni ca sa fiu "in afara firii umane", sunt perfect adaptata in societate, am familie care ma iubeste, sustine si intelege, am prietene care ma accepta asa cum sunt si pe umarul carora pot oricand sa ma sprijin, am un loc de munca cinstit ( tehnician in tehnica de calcul si birotica ), imi platesc taxele si impozitele ca si oricine si daca as fi slaba probabil m-as fi spanzurat demult.Nu am ales sa fiu GAY.M-am nascut GAY.Prin ceea ce simt in sufletul meu nu vad cum as putea face rau cuiva atata timp cat nu ma manifest public.Nu merg pe strada si ma dau la femei ci am o relatie discreta in spatele usilor inchise.De ce sa ascult de "gura lumii" cand nu "gura lumii" vine la pat sa imi aduca un pahar cu apa daca sunt bolnava ci persoana pe care o iubesc.
Probabil cei care ne arata cu degetul nu au destule probleme in viata personala si le trebuie o ocupatie.
Nu merg la biserica dar cred in vorbele lui Isus: " Sa arunce piatra cel care este fara de pacat ".Eu nu am aruncat si nici nu am de gand sa arunc vreo piatra in nimeni.
Fiecare sa isi mature propria ograda dar este mai usor sa ne ocupam de a vecinului.
O seara placuta tuturor celor...care nu sunt "bolnavi".


nu iti fa probleme.....atata timp cat esti ok si ai multumire, nu ar trebui sa iti pese ce spun altii....parerile sunt impartite, poate aceasta orientare te ajuta sa ai prieteni adevarati si nu i pocriti
tamaravasinc
Postat pe 31 Ianuarie 2009 07:54
De la: arhanghel, la data 2008-11-14 23:18:33lesbienele sau homosexualii,sunt și ei membrii ai societatii.platesc ca și ceilalti cetateni,impozite la bugetul tarii,ındeplinesc toate obligatiile puse pe seama unui cetatean integru.de ce nu sa-r bucura și ei de drepturi ın acceași masura?nu pot fi interzis la nesfırșit unor fiinte rationale accesul la o viata normala,la placeri,unor fiinte care,totuși,pot delimita notiunile de viata autentica și existenta alienata.ın multe tari occidentale lucrurile au evoluat mult ın cee ce priveste drepturile și libertatile ındıvıduale,iar casatorıa ıntre persoanele de același sex a devenit realıtate și nu maı socheaza pe nımeni.noi la capitolul asta suntem ınca ın preistorie,ın epoca de piatra,iar majoritatea ıntelectualilor autohtoni nu se deosebesc prea mult de un locuitor rural neșcolit,și fac ochii mari,roșesc ,se bılbıie numai daca aude de cuvintele homosexual sau lesbiana.credeti ca ar trebui luat ın serios acest subiect și ın romania?
CINE SUNTEM NOI,SA-I JUDECAM PE ALTIII..?!?!DACA EXISTA >DUMNEZEU ,IL ROG EU FRUMOS SA TREACA PE LA SECTIA DE ONCOLOGIE COPIIIFUNDENI ,SA ALINE SUFERINTA ACELOR MICIIIIII ...>FIECARE FACE CE DORESTE CU VIATA LUI ,ATATA TIMP CAT NU-I AGRESEAZA PE CEI DIN JUR !!!! >>ASA CA :AR TREBUII ,SA-I LUAM CA PE OAMENII ,CA SI NOI !!!!!!!!!!!!!!!!

Postat pe 31 Ianuarie 2009 09:13
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-01-31 07:07:04În primul rând recomand un site despre speranță și vindecare pentru homosexuali Informațiile prezentate provin din comunitatea științifică internațională, autorii materialelor fiind psihologi, psihiatri și cercetători. Site-ul conține și un documentar cu mărturiile unor foști homosexuali :
http://www.homosexualitate.ro/
În legatura cu aceasta, foarte interesant este și site-ul http://www.profamilia.ro/cateheza.asp?catehezediverse=z17
Recomand și o recenzie a unei cărți despre interzicerea de către Dumnezeu în Biblie a actelor homosexuale, scrisă de trei bibliști și intitulat㠄Homosexualitatea în Biblie”:
http://www.catholica.ro/stiri/show.asp?id=15099
Recomand și site-ul Altermedia:
http://ro.altermedia.info/minoritati/mii-de-romani-protesteaza-impotriva-presiunilor-europene-de-legalizare-a-casatoriilor-homosexuale-2_9585.html
Recomand și site-ul
http://www.narth.com/docs/okay-rom.html
În acest site găsiți mărturia unei o foste lesbiene. A scăpat de homosexualitate și acum participă la Întâlnirea Anuală a Foștilor Homosexuali de la Washington.
Nu spun aceste lucruri cu răutate, ci spre binele adevărat al celor care vor lua aminte.
Trebuie să facem distincție între tendință și act în homosexualitate: tendința homosexuală, constând în atracția față de persoane de același sex nu e păcat dacă nu i se dă curs, dacă nu este pusă în act. Deci tendința homosexuală devine păcat când este pusă în act, când este transformată în fapt.
Cercetările arată clar că homosexualitatea este o devianță sexuală dobândită, nu genetică.
Sunt numai două căi cinstite: ori relații în căsătorie între un bărbat și o femeie, ori abstinența în călugărie (sau abstinența în lume). Deci, referitor la calugarie, mai este o variantă, care se numește și călugarie albă, adică a fi în lume (nu în mănăstire), dar a trăi fără a avea relații sexuale cu nimeni. Este demonstrat științific că abstinența nu este imposibilă și nici nu este dăunătoare sănătății.Relatiile homosexuale, cu toate formele lor, sunt păcate mari, interzise de Dumnezeu in Biblie: (Geneza 19:1-13; Levitic 18:22; Romani 1:26-27, etc) Legile lui Dumnezeu sunt veșnice și sunt valabile oricând.
Dumnezeu a distrus cetățile Sodoma și Gomora datorită răspândirii aproape generale, în aceste cetăți, a păcatelor de homosexualitate masculină și feminină, iar astăzi, pe locul acelor cetăți se află Marea Moartă.
Dar chiar și numai din faptul că suntem creați bărbați și femei ne putem da seama că actele homosexuale sunt acte nefirești.
Însăși asocierea termenilor casatorie si homosexualitate este absurdă. Așa-zisele "căsătorii" homosexuale nu trebuie nicidecum legalizate din cel puțin cinci motive: sunt păcate mari, sunt nefirești, sunt un atentat la familie, sunt nerodnice (nu-și ating scopul nașterii de copii), iar copiii adoptați de aceste cupluri e clar ce fel de educație ar primi...
Persoanele homosexuale trebuie tratate cu iubire frățească și trebuie ajutate să iasă din această situație. Dacă persoanle homosexuale ajung la concluzia că nu ar putea avea o relație normală cu o persoană de celălalt sex în cadrul căsătoriei creștine desi s-au straduit în mod serios și sincer să se vindece, atunci trebuie să poarte cu răbdare crucea abstinenței de la relații sexuale.
Recomand și blogurile mele :
Primul blog :
http://www.cezar-iasi.blogspot.com/
Pe blog mai găsiți: Înregistrări video cu miracole. Videoclipuri. Legături cu numeroase site-uri deosebit de interesante (unele dintre ele conțin și posturi TV on-line și posturi de radio). Cărți foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare în calculator). Articole foarte interesante. Adrese, numere de telefon și site-uri ale unor asociații care ofera servicii gratuite, etc.

Al doilea blog :
http://www.augustincezar.blogspot.com/
Acest blog conține : Argumente științifice și religioase că un copil e ființă umană din clipa concepției. Consecințe fizice și emoționale ale avortului asupra femeii. Mărturii ale unor femei care au făcut avort. Mărturii ale unor medici care au renunțat să facă avorturi. Adrese, numere de telefon și site-uri ale unor asociații care oferă ajutor material, consiliere și soluții alternative la avort. Legături cu multe alte site-uri asemănătoare

Vă rog intrati pe bloguri și trimiteți-le mai departe ca să folosească și altora. Chiar se merită.
INAINTE DE-A DA CU PARUL ..MAI DOCUMENTEAZA-TE....!!! >>GENETIC ..PAI...CITESTE UN PICUT SI PE URMA DA CU ..parul !!!

Postat pe 31 Ianuarie 2009 09:23
De la: cercelmarilena, la data 2009-01-14 18:27:49 Cand dragostea e mare...nu mai conteaza ,nu?
Optiunea e a fiecaruia si nesiguranta... naste monstri(ca sa nu zic crime).Unirea a doua persoane de acelas sex e tot unire,despartirile sunt de belea...De ce percep ei mai intens?De ce au privatiuni si sunt pusi la zid parca ar avea o boala contagioasa? Pentru devianta in sine pe care multi nu o intelegem sau nu concepem sa o intelegem.Sau da?

BRAVOOOOOOOOOOOOOOO...DOAMNA!!

Postat pe 31 Ianuarie 2009 09:24
De la: pruni74, la data 2009-01-19 07:19:13Sunt gay si trebuie sa ma ascund de gura lumii si tocmai din aceasta cauza mi-am pierdut iubirea.
Intr-o seara la Ophra a fost un pastor care a spus ca homosexualitatea este un dar de la Dumnezeu deoarece ne nastem cu ea la fel ca si heterosexualitatea. Nu noi alegem sa fim gay. Este cineva mai presus decat noi care hotareste cine si cum sa se nasca.
Atunci de ce suntem condamnati?
Eu una nu cer mult de la societate. Doar sa fiu lasata in pace cum si eu la randul meu las lumea in pace.
Mai bine sa fiu gay decat hoatza, criminala, prostituata sau metresa vreunui "conservator" rigid care condamna minoritatea sexuala.
O sa treaca multi ani pana cand la noi se va face ceva pentru homosexuali.
>>ASA-I ..VA TRECE MULT TIMP....!!!>INCULTURA,RIGIDITATE, ...SI CAND AUD PE VREUN ..CA-L BAGA PE >DUMNEZEU INAINTASSILA IMI FACE !!! DE CE >DUMNEZEUL ASTA ,NU-I CASTREAZA PE PEDIFILI,PE VIOLATORI ??DE CE II LASA PE COPII SA SE DROGHEZE ????>>PE ASTIA CU DUMNEZEUL LOR CU TOT ..LA DAU UN SFAT : SA MEARGA IN CARTIERUL SOHO DIN CENTRUL LONDREI ,DECENTA ,DAR SA VADA SI CE DEZASTRU FACE DROGURILE DIN TINERETUL [VIITORUL LUMII]!!!

Postat pe 31 Ianuarie 2009 09:35
De la: ionita_andreea, la data 2009-01-31 02:20:15
De la: Micass, la data 2009-01-20 19:48:21Eu una nu am nimic cu voi. Nu ma intereseaza ce si cum faceti, Ma enerveaza doar cand va victimizati fara sa fie nevoie. Aveti neaparat nevoie de bucata aia de hartie? Va face niste persoane mai bune? Cati heterosexuali traiesc fara ea. Ba mai mult sunt convinsa ca unii sunt chiar enervati ca trebuie sa faca hartia aia daca vor sa aiba o partener/a alaturi. Daca v-ar da voie sa va si casatoriti singura deosebire ar fi ca la tribunal ar mai fi cateva procese de divort in plus.


Hai sa o luam asa... cel putin la noi in tara, ”bucata aia de hartie” le permite cuplurilor de heterosexuali sa isi cumpere o casa pe credit, sa adopte un copil, sa aiba anumite drepturi dupa moartea celui drag etc.

Si daca ne gandim si mai departe de aprobarea acestor casatorii in sine, ne dam seama ca ea ar fi in primul rand un pas catre normalitate... Daca casatoria intre persoanele de acelasi sex ar fi acceptata, poate ca nu le-ar mai fi teama sa isi exprime sentimentele si nu ar fi nevoie sa isi ascunda dorintele fata de parinti... pentru ca nu sunt putini cei care sufera in tacere pentru ca sunt constienti ca parintii sau familiile lor nu ar accepta niciodata ca au crescut un homosexual sau o lesbiana...

Intrebarea mea este:
daca intr-o zi copilul tau vine si iti spune: stii, eu sunt homosexual/lesbiana... Ce ai face?
DAR CE TE FACI CAND...TU FEMEIE HETEROSEXUALA SI CU COPIL ,AFLI CA DE FAPT AI un sot bixesual ???? ASTA DA VICIUUUUUUUUU !!!!!!!

Postat pe 31 Ianuarie 2009 09:40
doamne,unde esti sa vezi cata nerusinare exista pe acest pamant?timpul trece atat de repede si nu ne dam seama si cu pasi repezi vom da raspuns in fata lui Dumnezeu pentru pacatele facute,D-zeu va arunca foc asupra noastra asa cum a facut in Sodoma si Gomora cand fratii traiau impreuna,femei cu femei,barbati cu barbati,dar printre ei se aflau si dreptii lui D-zeu,iar EL a dat porunca sa fie toti parjoliti ca asa ceva nu vrea D-zeu pe acest pamant,pocaiti-va ca nu mai e mult pana la judecata,iar sfintii parinti ne confirma asta.
anutza
Postat pe 31 Ianuarie 2009 10:28
Trebuie sa te ascunzi din acelasi motiv pentru care trebuie sa se ascunda si cel care face sex cu animale si alte anormalitati, pur si simplu pentru ca este impotriva firescului. Cum pentru tine e neplacut -vreau sa cred- sa vezi un om facand sex cu un animal, asa e si pentru mine sa vad doi barbati sau doua femei, tinandu-se de mana, sarutandu-se sau dansand, imi da o stare de voma. Daca asta ti-e tie "crucea' imi pare rau pentru tine, dar sa sti ca fiecare are "crucea" lui si nimanui nu-i e usor.Toti trebuie sa ne straduim in acealsi sens, pe calea catre frumos si adevar, sa devenim mai buni si mai normali cu fiecare zi, nu sa cerem ca anormalitatea si uratul din noi sa fie acceptate de societate ca "normal'.
Bony
Postat pe 31 Ianuarie 2009 10:41
Sunt multe lucruri care ma deranjeaza in lumea asta, homosexualitatea nu se numara printre ele. Degeaba incercam sa aducem vorba de Biblie sau de Dumnezeu atata timp cat nimeni nu face ce scrie in biblie. Cele 10 porunci nu specifica "iubeste-ti vecinul chiar daca e gay"... Nu amestecati religia cu o stare de fapt si un sentiment personal.
Eu am avut amici gay, sunt la fel ca toata lumea, unii mai hotarati decat ceilalti...
Ceea ce intr-adevar ma deranjeaza este faptul ca eu, heterosexuala nu am o parada in fiecare an, nu am atatea drepturi cat are un un gay... daca tot vreti egalitate "si in cuget si in simtiri" comportati-va ca ceilalti, nu strigati in gura mare "SUNT GAY SI NU SUNT INTELES DE CEILALTI".Cum voi nu intelegeti heterosexualitatea nu va asteptati ca noi, cei de dincolo, sa va intelegem homosexualitatea. Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic impotriva persoanelor gay, dar in nici in comun nu am....
Ar trebui sa se renunte la modalitatea impusa de a accepta comunitatea gay prin parade si showuri de televiuziune ieftine, ar trebui sa se comporte in primul rand ca oameni si apoi ca apartenenti ai unei comunitati sexuale. :|
Verarmy_38
Postat pe 31 Ianuarie 2009 11:01
artoooo feng zbeng...ti-am mai zis sa inveti sa scrii. esti obositoare si repezita. oi fi tu cam chioara ca nu vezi literele mici, dar nu mai da drumul la mesaj pina nu-l corectezi.
karmenrosa
Postat pe 31 Ianuarie 2009 11:12
De la: artafengshui, la data 2009-01-31 09:40:06
De la: ionita_andreea, la data 2009-01-31 02:20:15
De la: Micass, la data 2009-01-20 19:48:21Eu una nu am nimic cu voi. Nu ma intereseaza ce si cum faceti, Ma enerveaza doar cand va victimizati fara sa fie nevoie. Aveti neaparat nevoie de bucata aia de hartie? Va face niste persoane mai bune? Cati heterosexuali traiesc fara ea. Ba mai mult sunt convinsa ca unii sunt chiar enervati ca trebuie sa faca hartia aia daca vor sa aiba o partener/a alaturi. Daca v-ar da voie sa va si casatoriti singura deosebire ar fi ca la tribunal ar mai fi cateva procese de divort in plus.


Hai sa o luam asa... cel putin la noi in tara, ”bucata aia de hartie” le permite cuplurilor de heterosexuali sa isi cumpere o casa pe credit, sa adopte un copil, sa aiba anumite drepturi dupa moartea celui drag etc.

Si daca ne gandim si mai departe de aprobarea acestor casatorii in sine, ne dam seama ca ea ar fi in primul rand un pas catre normalitate... Daca casatoria intre persoanele de acelasi sex ar fi acceptata, poate ca nu le-ar mai fi teama sa isi exprime sentimentele si nu ar fi nevoie sa isi ascunda dorintele fata de parinti... pentru ca nu sunt putini cei care sufera in tacere pentru ca sunt constienti ca parintii sau familiile lor nu ar accepta niciodata ca au crescut un homosexual sau o lesbiana...

Intrebarea mea este:
daca intr-o zi copilul tau vine si iti spune: stii, eu sunt homosexual/lesbiana... Ce ai face?
DAR CE TE FACI CAND...TU FEMEIE HETEROSEXUALA SI CU COPIL ,AFLI CA DE FAPT AI un sot bixesual ???? ASTA DA VICIUUUUUUUUU !!!!!!!


Eu dupa ce i-am facut doi plozi lu barbatu meu, am inceput sa pun conditii: o sa primesti portia deseara, numai daca faci aia, aia, sh'ailalta...dupa o vreme m-a parasit pentru altcineva. Atunci am avut ocazia sa-i scot ochii, ...uite ce a facut! ...uite cu cine m-am maritat!...l-am facut pe el pistrits, ca ..deh, ce am facut eu era invizibil.
maria1
Postat pe 31 Ianuarie 2009 13:17
1. Homosexualii sunt oameni.
Absolut de acord! Sa faca ce vor cu viata lor sexuala. Nu-i intreaba nimeni de sanatate.

2. Vor ca uniunea lor sa fie recunoscuta de societate.
Absolut de acord! Rate, mosteniri, proprietati, testamente, partaje si tot ce legal decurge din aceste notiuni trebuie sa fie rezolvate si pentru ei ca si pentru ceilalti membri ai societatii.

3. Vor sa adopte copii.
Nu sunt de acord. Dreptul de a avea un copil nu decurge din apartenenta noastra la societate, deci nu se rezolva prin lege, ci posibilitatea de a avea un copil vine din constructia noastra biologica. Nu vreau sa intru in polemici profunde, insa acei copii din familiile homosexuale nu vor sti cui sa spuna "mama" si cui "tata". Vor fi, deci, tinta ironiilor celorlalti copii. Vor trai o drama. Evitarea acestei situatii inseamna, si se incearca deja in Marea Britanie "implementarea" acestui lucru, negarea notiunilor de "mama" si "tata" si celorlalti copii, cei proveniti din familiile heterosexuale. Copiii si profesorii din scolile intrate in acest program experimental(deocamdata) nu mai au voie sa foloseasca termenii de "mama" si "tata" cel putin atata vreme cat sunt la scoala. Si asta pentru ca acei copii provenind din familiile cu parinti de acelasi sex sa nu se simta frustrati, "mai altfel" decat ceilalti copii. Este infernal sa incerci sa distrugi o asemenea institutie, o asemenea legenda, mit, religie, cum vreti sa-i spuneti, care este MAMA. Nu cred ca homosexualii au dreptul sa ne ceara asta.

4. Cu homosexualitatea te nasti.
Partial de acord. In sensul ca exista oameni care se nasc homosexuali. Insa exista si un fel de prozelitism homosexual prin abundenta de filme, carti, articole sau dezbateri care, multe dintre ele, acapareaza si infesteaza pur si simplu spatiul public. Prin abordarea acestui subiect in scoli in fata copiilor de varste foarte mici, varste la care, se stie, copiii sunt mai mult CURIOSI decat rationali. Exista, asadar, si o "chemare" la homosexualitate sau "testarea" ei artificial induse. In plus, argumentele antihomosexualitate nu sunt, in fapt, discutate si dezbatute, ci sunt expediate rapid cu epitete gen "invechit", "prejudecata" sau "stereotip".

5. Ce ai face daca propriul copil ti-ar spune ca este homosexual?
Aceasta intrebare este un stereotip. Insa de data aceasta din parte homosexualilor catre heterosexuali. Raspunsul, din partea-mi, este simplu: as accepta acest lucru. Dealtfel, in ceea ce ma priveste, problema este si discutata si transata. Stiind ca am dat copiilor o educatie corecta(i-am educat cu mainile mele ) nu am nicio problema in a le accepta identitatea sexuala. Insa nu multi parinti au timpul, inclinatia, dorinta sau ce nu au ei(ca nu asta este subiectul discutiei) de a-si educa propriii copii. Iar atunci acesti copii raman la "mila" educatiei publice(scoala si "scoala vietii"), in bataia, as putea spune, propagandei anti-heterosexuale.
Ecoul
Postat pe 31 Ianuarie 2009 14:50
De la: maria1, la data 2009-01-31 13:17:22
De la: artafengshui, la data 2009-01-31 09:40:06
De la: ionita_andreea, la data 2009-01-31 02:20:15
De la: Micass, la data 2009-01-20 19:48:21Eu una nu am nimic cu voi. Nu ma intereseaza ce si cum faceti, Ma enerveaza doar cand va victimizati fara sa fie nevoie. Aveti neaparat nevoie de bucata aia de hartie? Va face niste persoane mai bune? Cati heterosexuali traiesc fara ea. Ba mai mult sunt convinsa ca unii sunt chiar enervati ca trebuie sa faca hartia aia daca vor sa aiba o partener/a alaturi. Daca v-ar da voie sa va si casatoriti singura deosebire ar fi ca la tribunal ar mai fi cateva procese de divort in plus.


Hai sa o luam asa... cel putin la noi in tara, ”bucata aia de hartie” le permite cuplurilor de heterosexuali sa isi cumpere o casa pe credit, sa adopte un copil, sa aiba anumite drepturi dupa moartea celui drag etc.

Si daca ne gandim si mai departe de aprobarea acestor casatorii in sine, ne dam seama ca ea ar fi in primul rand un pas catre normalitate... Daca casatoria intre persoanele de acelasi sex ar fi acceptata, poate ca nu le-ar mai fi teama sa isi exprime sentimentele si nu ar fi nevoie sa isi ascunda dorintele fata de parinti... pentru ca nu sunt putini cei care sufera in tacere pentru ca sunt constienti ca parintii sau familiile lor nu ar accepta niciodata ca au crescut un homosexual sau o lesbiana...

Intrebarea mea este:
daca intr-o zi copilul tau vine si iti spune: stii, eu sunt homosexual/lesbiana... Ce ai face?
DAR CE TE FACI CAND...TU FEMEIE HETEROSEXUALA SI CU COPIL ,AFLI CA DE FAPT AI un sot bixesual ???? ASTA DA VICIUUUUUUUUU !!!!!!!


Eu dupa ce i-am facut doi plozi lu barbatu meu, am inceput sa pun conditii: o sa primesti portia deseara, numai daca faci aia, aia, sh'ailalta...dupa o vreme m-a parasit pentru altcineva. Atunci am avut ocazia sa-i scot ochii, ...uite ce a facut! ...uite cu cine m-am maritat!...l-am facut pe el pistrits, ca ..deh, ce am facut eu era invizibil.
suflete ce este aceea :pistrits.???? MULTUMESC FRUMOS!!

Postat pe 31 Ianuarie 2009 16:10
De la: karmenrosa, la data 2009-01-31 11:12:54artoooo feng zbeng...ti-am mai zis sa inveti sa scrii. esti obositoare si repezita. oi fi tu cam chioara ca nu vezi literele mici, dar nu mai da drumul la mesaj pina nu-l corectezi.
auziiiiii..."dragut-o" ?! cand nu ai argumente....flosc cu jignirile....a-pro-pos de "chioara"?!dragut-ooooo"?!? intra pe goole si o sa afli ce-i >>>dyslexic....INVATA .."dragut-ooooo"

Postat pe 31 Ianuarie 2009 16:30
De la: artafengshui, la data 2009-01-31 16:10:15
De la: maria1, la data 2009-01-31 13:17:22
De la: artafengshui, la data 2009-01-31 09:40:06
De la: ionita_andreea, la data 2009-01-31 02:20:15
De la: Micass, la data 2009-01-20 19:48:21Eu una nu am nimic cu voi. Nu ma intereseaza ce si cum faceti, Ma enerveaza doar cand va victimizati fara sa fie nevoie. Aveti neaparat nevoie de bucata aia de hartie? Va face niste persoane mai bune? Cati heterosexuali traiesc fara ea. Ba mai mult sunt convinsa ca unii sunt chiar enervati ca trebuie sa faca hartia aia daca vor sa aiba o partener/a alaturi. Daca v-ar da voie sa va si casatoriti singura deosebire ar fi ca la tribunal ar mai fi cateva procese de divort in plus.


Hai sa o luam asa... cel putin la noi in tara, ”bucata aia de hartie” le permite cuplurilor de heterosexuali sa isi cumpere o casa pe credit, sa adopte un copil, sa aiba anumite drepturi dupa moartea celui drag etc.

Si daca ne gandim si mai departe de aprobarea acestor casatorii in sine, ne dam seama ca ea ar fi in primul rand un pas catre normalitate... Daca casatoria intre persoanele de acelasi sex ar fi acceptata, poate ca nu le-ar mai fi teama sa isi exprime sentimentele si nu ar fi nevoie sa isi ascunda dorintele fata de parinti... pentru ca nu sunt putini cei care sufera in tacere pentru ca sunt constienti ca parintii sau familiile lor nu ar accepta niciodata ca au crescut un homosexual sau o lesbiana...

Intrebarea mea este:
daca intr-o zi copilul tau vine si iti spune: stii, eu sunt homosexual/lesbiana... Ce ai face?
DAR CE TE FACI CAND...TU FEMEIE HETEROSEXUALA SI CU COPIL ,AFLI CA DE FAPT AI un sot bixesual ???? ASTA DA VICIUUUUUUUUU !!!!!!!


Eu dupa ce i-am facut doi plozi lu barbatu meu, am inceput sa pun conditii: o sa primesti portia deseara, numai daca faci aia, aia, sh'ailalta...dupa o vreme m-a parasit pentru altcineva. Atunci am avut ocazia sa-i scot ochii, ...uite ce a facut! ...uite cu cine m-am maritat!...l-am facut pe el pistrits, ca ..deh, ce am facut eu era invizibil.
suflete ce este aceea :pistrits.???? MULTUMESC FRUMOS!!


pistrits este regionalismul lui pestrit.....cu multa placere!
maria1
Postat pe 31 Ianuarie 2009 20:00
Normalitatea intr-o lume anormala e nebunie? Se pare ca da. Dar mai bine nebun dacat sclav al placerilor efemere! Treziti-va din somnul ratiunii, treziti-va ca s-au nascut monstrii... Cu bine tututor,
alexandroula
Postat pe 31 Ianuarie 2009 21:37
De la: alexandroula, la data 2009-01-31 21:37:24Normalitatea intr-o lume anormala e nebunie? Se pare ca da. Dar mai bine nebun dacat sclav al placerilor efemere! Treziti-va din somnul ratiunii, treziti-va ca s-au nascut monstrii... Cu bine tututor,





sa ne trezim din somnul ratiunii sau ai vrut sa spui ca tocmai acel somn naste ce o mai fi nascand el ,de n-o fi gay ?
si_totusi
Postat pe 31 Ianuarie 2009 23:30
De la: maria1, la data 2009-01-31 20:00:57
De la: artafengshui, la data 2009-01-31 16:10:15
De la: maria1, la data 2009-01-31 13:17:22
De la: artafengshui, la data 2009-01-31 09:40:06
De la: ionita_andreea, la data 2009-01-31 02:20:15
De la: Micass, la data 2009-01-20 19:48:21Eu una nu am nimic cu voi. Nu ma intereseaza ce si cum faceti, Ma enerveaza doar cand va victimizati fara sa fie nevoie. Aveti neaparat nevoie de bucata aia de hartie? Va face niste persoane mai bune? Cati heterosexuali traiesc fara ea. Ba mai mult sunt convinsa ca unii sunt chiar enervati ca trebuie sa faca hartia aia daca vor sa aiba o partener/a alaturi. Daca v-ar da voie sa va si casatoriti singura deosebire ar fi ca la tribunal ar mai fi cateva procese de divort in plus.


Hai sa o luam asa... cel putin la noi in tara, ”bucata aia de hartie” le permite cuplurilor de heterosexuali sa isi cumpere o casa pe credit, sa adopte un copil, sa aiba anumite drepturi dupa moartea celui drag etc.

Si daca ne gandim si mai departe de aprobarea acestor casatorii in sine, ne dam seama ca ea ar fi in primul rand un pas catre normalitate... Daca casatoria intre persoanele de acelasi sex ar fi acceptata, poate ca nu le-ar mai fi teama sa isi exprime sentimentele si nu ar fi nevoie sa isi ascunda dorintele fata de parinti... pentru ca nu sunt putini cei care sufera in tacere pentru ca sunt constienti ca parintii sau familiile lor nu ar accepta niciodata ca au crescut un homosexual sau o lesbiana...

Intrebarea mea este:
daca intr-o zi copilul tau vine si iti spune: stii, eu sunt homosexual/lesbiana... Ce ai face?
DAR CE TE FACI CAND...TU FEMEIE HETEROSEXUALA SI CU COPIL ,AFLI CA DE FAPT AI un sot bixesual ???? ASTA DA VICIUUUUUUUUU !!!!!!!


Eu dupa ce i-am facut doi plozi lu barbatu meu, am inceput sa pun conditii: o sa primesti portia deseara, numai daca faci aia, aia, sh'ailalta...dupa o vreme m-a parasit pentru altcineva. Atunci am avut ocazia sa-i scot ochii, ...uite ce a facut! ...uite cu cine m-am maritat!...l-am facut pe el pistrits, ca ..deh, ce am facut eu era invizibil.
suflete ce este aceea :pistrits.???? MULTUMESC FRUMOS!!


pistrits este regionalismul lui pestrit.....cu multa placere!
>>frumos iti multumesc MARIA< ..imi place ...conform proverbului :"cu porcul, porc sa fiiiii.. ca altfel NU SIMTE " !!!! eu abia de anul acesta ,am inceput sa-l aplic !! >>SI CE BINE MA SIMT !!...imi curat ograda de ...hahalereeeeee...

Postat pe 1 Februarie 2009 15:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vrei un venit supimentar?? 1 De la: garbo2206 26 Septembrie 2012 22:38
Un sfat macar imi puteti.. ca eu nu mai stiu ce sa fac.. 98 De la: Ioana007 10 Mai 2009 16:14
ȘTİATİ CA..... 4 De la: arhanghel 15 Noiembrie 2008 12:58
salut 11 De la: prometeus_wife 18 Februarie 2009 16:05
AM MARII DUBII 8 De la: anemari15 4 Octombrie 2010 16:35
Setari Cookie-uri