dupa o relatie terminata,poti ramane cu rspectivul sau respectiva prieteni?credeti ca ıntre un barbat i o femeie poate sa fie doar prietenie,fara sentimente?o veche prietena ımi spunea aa:noul meu iubit e gelos ca ınca mai pastrez legatura cu fostul meu iubit,dar noi am ramas prieteni...nu e nimic ıntre noi..atunci de ce aceasta neıncredere?trebuie terminata definitiv relatia sau putem pastra ınca legatura? | ||
Postat pe 14 Noiembrie 2008 22:55 | ||
---|---|---|
buna...e cam naspa situatia...cam in aceeasi chestie ma aflu si eu! eu am pastrat legatura cu fostul..desi prezentul nu-mi da dovada de gelozie dar se observa ca e curios sa afl daca m-a sunat, daca vb cu el in chat...dar aceeasi situatie e si la el...cu fosta prietena a lui...se aud,isi mai dau si consilii..si ea nici nu stie de mine... ![]() ![]() ![]() | ||
Postat pe 24 Noiembrie 2008 16:49 | ||
cred ca da , depinde de f multe circumstante.trebuie sa fiti 2 doua persoane intelig si sa intelegeti ca relatia voastra s-a sfarsit pt ca nu sunteti compatibili si ca viata merge inainte.fiecaruia viata ii va mai oferi alte posib..ca sa zic asa.recunosc asa ceva nu pot f multe perechi pt ca noi romanii excelam in orgolii si pt ca cel mai adesea unu\\\' din noi pleaca din relatie suparat ,dezamagit. mie una mi s-a intamplat sa raman amica cu \\\" fostul\\\". chiar daca la inceput a fost suparat in scurt timp a inteles cum stau lucrurile. a incercat sa ma faca sa revin a fost o perioada suparat(mailuri , sunat etc)apoi a acceptat decizia mea si am ramas amici. ne mai interesam unul de soarta ceiluilalt si cum decurg lucrurile in viata celuilalt si binenteles ca nu am ezita sa ne dam o mana de ajutor daca am avea nevoie. | ||
lauracris Postat pe 15 Decembrie 2008 09:51 | ||
Un pic de gelosie a alimentat mereu dragostea !!chestia cu relatia de amicitie cu vechiul prieten alimenteaza iubirea actuala,asta pentru ca exista o nesiguranta privind actualul prieten !!bafta!! | ||
luc70 Postat pe 4 Mai 2009 00:28 | ||
cu cei de care am fost doar indragostita si atat...am ramas prieteni; pe cel pe care l-am iubit never ever in my life.nu pot si nici nu vreau...cu toate ca-i doresc sa fie fericit si iubit...dar sa fie acolo la el acasa,fara sa vad eu,ci ci... | ||
mia79x Postat pe 10 Mai 2009 20:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
SOTUL SE GINDESTE LA AMANTA CIND FACE SEX CU SOTIA,SOTIA SE GINDESTE LA 2-3 ACTUALI SI FOSTI | 28 | De la: GIOVANI 27 Februarie 2012 12:16 |
casatorie cand dicteaza mama? | 104 | De la: foreverme06 3 Mai 2009 22:04 |
as vrea sa ascult parerea domnilor... | 320 | De la: Ioana007 1 Mai 2009 09:03 |
sex virtual | 376 | De la: 9 Septembrie 2020 13:10 |
MASAJ LA DOMICILIU DOAR PT. DOAMNE SI DOMNISOARE | 4 | De la: micabis 27 Aprilie 2009 19:38 |
Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei