dupa o relatie terminata,poti ramane cu rspectivul sau respectiva prieteni?credeti ca ıntre un barbat i o femeie poate sa fie doar prietenie,fara sentimente?o veche prietena ımi spunea aa:noul meu iubit e gelos ca ınca mai pastrez legatura cu fostul meu iubit,dar noi am ramas prieteni...nu e nimic ıntre noi..atunci de ce aceasta neıncredere?trebuie terminata definitiv relatia sau putem pastra ınca legatura? | ||
Postat pe 14 Noiembrie 2008 22:55 |
||
---|---|---|
buna...e cam naspa situatia...cam in aceeasi chestie ma aflu si eu! eu am pastrat legatura cu fostul..desi prezentul nu-mi da dovada de gelozie dar se observa ca e curios sa afl daca m-a sunat, daca vb cu el in chat...dar aceeasi situatie e si la el...cu fosta prietena a lui...se aud,isi mai dau si consilii..si ea nici nu stie de mine... ![]() ![]() ![]() |
||
Postat pe 24 Noiembrie 2008 16:49 |
||
cred ca da , depinde de f multe circumstante.trebuie sa fiti 2 doua persoane intelig si sa intelegeti ca relatia voastra s-a sfarsit pt ca nu sunteti compatibili si ca viata merge inainte.fiecaruia viata ii va mai oferi alte posib..ca sa zic asa.recunosc asa ceva nu pot f multe perechi pt ca noi romanii excelam in orgolii si pt ca cel mai adesea unu\\\' din noi pleaca din relatie suparat ,dezamagit. mie una mi s-a intamplat sa raman amica cu \\\" fostul\\\". chiar daca la inceput a fost suparat in scurt timp a inteles cum stau lucrurile. a incercat sa ma faca sa revin a fost o perioada suparat(mailuri , sunat etc)apoi a acceptat decizia mea si am ramas amici. ne mai interesam unul de soarta ceiluilalt si cum decurg lucrurile in viata celuilalt si binenteles ca nu am ezita sa ne dam o mana de ajutor daca am avea nevoie. |
||
|
||
lauracris Postat pe 15 Decembrie 2008 09:51 |
||
Un pic de gelosie a alimentat mereu dragostea !!chestia cu relatia de amicitie cu vechiul prieten alimenteaza iubirea actuala,asta pentru ca exista o nesiguranta privind actualul prieten !!bafta!! |
||
luc70 Postat pe 4 Mai 2009 00:28 |
||
cu cei de care am fost doar indragostita si atat...am ramas prieteni; pe cel pe care l-am iubit never ever in my life.nu pot si nici nu vreau...cu toate ca-i doresc sa fie fericit si iubit...dar sa fie acolo la el acasa,fara sa vad eu,ci ci... |
||
mia79x Postat pe 10 Mai 2009 20:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
se spune ca... | 100 | De la: DaMarkus09 17 Iunie 2009 14:12 |
Trece! | 2 | De la: tutankhamon 24 Aprilie 2009 12:50 |
ajutor !!!!!!!!!!!! | 1 | De la: yullynar3 22 August 2010 09:56 |
|
||
Triunghiul iubirii perfecte | 51 | De la: maria_zada 1 Martie 2009 22:32 |
Ce ati alege? | 54 | De la: quasaria 20 August 2010 01:17 |
De la manipularea emoțională la abuzul sexual asupra copiilor: Mecanismele prin care copiii sunt vulnerabilizați și devin victime
Holy Spider, controversatul thriller al regizorului Ali Abbasi, inspirat de cazul unui criminal în serie care a ucis 16 femei, din 27 ianuarie la cinema. Filmul se află pe lista scurtă pentru Oscar
S.O.S! Ajută și tu o mamă să traiască pentru copiii ei!
”Răspunde cu suflet vârstnicilor singuri!” – campanie pentru sprijinirea seniorilor aflați în situații dificile