Premiile Garbo: Cel mai prost amant

Totul se petrecea intr-o vacanta de vara. Colegi amandoi (el un tip care si-l dorea oricare femeie.adica infatisare, grija fata de el, mucitor...etc) datorita muncii de teren...fiind in aceasi echipa glumeam, spuneam bancuri, experiente de pe teren pt a face sa treaca timpul.
Ne gandeam fiecare cum sa ne apropiem mai tare, dar eu cum aveam relatie nu saream coarda.
Astefel dupa o perioada pentru ca eram foarte buni prieteni am mers azi la plimbare, maine la piscina...si tot asa.

La piscina in ziua mult doritului eveniment parca incercam fiecare sa ne "jucam" cat mai mult unul cu celalat......in cele din urma ajungem la el acasa......si incepem sa ne dezbracam ca nebunii (ma gandeam G-ul va ajunge ultimul nivel)....intra si incepe sa sune telefonul (in gandul meu......sper sa nu plece.......si nu pleaca in urmatoarele 30 sec) apoi omul se ridicafuge la telefon (iar eu stau si astept sa continuam) iar el cand apare dupa convorbirea de g min zice.....nu mergi la baie?

SI apare intrebarea in gandul meu A TERMINAT DEJA? Atunci am realizat ca exista si nesanse pt unele

Evident ca apoi nici macar nu l-am mai vrut sa-l vad ca sincer incepoeam sa ii plang de mila.

Un amant sa poata termina totul cu saruturi, preludiu, mangaieri si actul in sine in 1 min ?Credeti ca mai are rost sa incep eu pe unde era G-ul meu.saracul nici nu se asezase macar la linia de start :p

SA FIM SERIOSI NE OCUPAM TIMPUL CU CROSETAT!
yoyob
Postat pe 3 Noiembrie 2008 10:15
Citind celelalte mesaje pot spune "SUNTETI FERICITE FETELOR"!!!!Desi ar trebui sa povestesti despre cel mai prost amant in cazul meu au fost 4 consecutiv.Dupa o relatie de aprox.3 ani si o perioada de stagnare de aprox. un an cunosc in final un tip care corespundea din toate punctele de vedere si dupa cateva intalniri reusite ajungem in momentul cheie....ha,ha,nici macar BIG BENUL nu ar fi reusit sa trezeasca ceva.NR.2-prieten pt care am avut mereu o atractie fizica.Dupa o iesire in club ajungem la mine sa bem o cafea,lucrurile decurg f bine pana in momentul in care o fractiune de secunda nu sunt atenta si el era deja la tigara de dupa.Nr.3-dupa cele 2 partide esuate f suparata i-au decizia ca nu mai vreau sa incerc, la cateva luni cunosc un alt tip (genul macho cu un palmares de invidiat-asa zicea el)si zic gata s-a spulberat blestemul.Doar ca citez"mi-e imi pleaca motorasul mai greu"si nu stiu daca a pornit pt ca era deja la usa cu hainele in brate.Dupa toate astea prietenele mele deja ajung la concluzia ca cineva cu o papusa wodoo provoaca toata aceasta situatie.Si ce credeti???????? Apare Nr.4 care dupa un preludiu de vis si cu gandul ca va fi o noapte minunata,imi spune ca nu poate sa mearga mai departe ca e prea excitat si ca .....(macar m-am ales cu preludiu).Asa ca mereu exista loc de mai rau .P.S:Macar acum am o relatie cu cineva care a reusit sa ma faca sa uit toate rateurile anterioare.

Postat pe 3 Noiembrie 2008 10:57
cel mai prost amant? oare ce poate sa fie mai nasol decat un barbat care pretinde ca te iubeste, iti este si amant, ca na daca ti-ar fi sot as mai accepta dar nici asa, in timpul actului sexual sa adoarma. ati mai patit careva asa ceva? alti ar zice ca eu nu corespund si nu stiu sa-l fac sa se simta bine, dar aici se inseala. a adormit si dus a fost.
algehmym
Postat pe 3 Noiembrie 2008 11:52
Cel mai prost amant...a fost chiar cel pe care l-am iubit cu adevarat..poate mai mult decat pe mine insumi la un moment dat. Pentru mine era de ajuns ca era langa mine..nu conta ca in pat nu simteam nimic cu el si uite asa am petrecut aproape 2 ani din viata. Singura data cand m-am simtit mai bine..dar nu total satisfacuta a fost odata cand bausem cam mult in seara aceea.
Sa va explic o partida de sex cu el.
Numai daca il atingeam el era excitat la maxim..si atunci nu mai avea rost preludiul..nu? Deci in maxim 2 min trecea la treaba...si in urm. 2 min deja se oprea si imi spunea sa ma rezolv singura daca vreau sa-l mai tina..si sa nu-l mai mangai un timp pt ca el nu mai poate...trebuie sa ia o pauza. Nici de sex oral nu era in stare..nu nimerea niciodata locul.
Eu i-am spus de cateva ori ca nu merge..ca nu e bun la pat..el o lua in gluma. Si intr-o zi sa vedeti...vine cu un vibrator..cica..ceva nou..dar de unde. De fapt, de atunci de fiecare data apela la ajutorul lui...si-mi spunea sa ma ating..sa ma excit singura. Iar el termina cam singur, uitandu-se la mine..si foarte satisfacut si obosit dupa. Daca nu fuma o tigara..sa mai ramana treaz 5 min, adormea instantaneu si gata tot.
Cand se trezea ma intreba daca a fost bine....daca nu-i asa ca-i bun.
Si in final, dupa aproape 2 ani tot el mi-a spus ca nu ma mai doreste...ca vreau prea multe de la el.
Am suferit f mult atunci, pt ca in ciuda a toate il iubeam f mult, dar acum imi dau seama cat de proasta am fost de trageam atata de un individ care nu a fost si nu e in stare de nimic.
Mai nou umbla cu toate babaciunile gasite pe net..sau oriunde..de la care a mai luat si ceva boli si nici nu vrea sa recunosca ca are ceva. Acum cica se simte macho


Si cate ar mai fi de zis despre el...cel mai mare imbecil pe care l-am cunoscut vreodata..
egplr
Postat pe 3 Noiembrie 2008 14:13
Dragelor, sincer m-au distrat copios unele mesaje...de fapt marea majoritate a lor...in urma lecturarii mi-am pus doua intrebari simple: oare atat de multi barbati frumosi, dar \"nedotati\" si \"fara pasiune\ in pat" exista in tara asta? sau oare asa mult conteaza un premiu incat ati face orice sa-l castigati chiar cu pretul unor descrieri dezgustatoare mai mult sau mai putin adevarate??..ei bine...ca sa va raspund la intrebare...cel mai \"prost\" amant al meu arata bine, era destept, manierat, romantic, avea mult mai mult decat 5 cm....trecea de medie ca sa zic asa...iar durata medie a unei partide normale depasea lejer o ora...sa ma consider o norocoasa sau sincera???!!
vanessa10
Postat pe 3 Noiembrie 2008 14:55
... Da...toate bune si frumoase la voi fetelor! Povestea mea nu e deloc amuzanta, ba dimpotriva! Am o relatie de un an si cateva luni...si...sexual vorbind am impresia k nu traiesc. Culmea e ca atunci cand ne-am cunoscut m-a avertizat k e un mic "taurash" nazbatios...si ca dk il apuca...valeleuuu...nu se mai opreste!!! Da da.... cum sa nu?!!! In prima seara am facut-o de 2 ori..si a fost si ultima oara :))... adik... tot sexul nostru de atunci... avea o singura incercare care mai si tinea 5min...si atat!!! Nici macar cuvinte frumoase... pasiuni nemuritoare... deci nu romantism, nu orgasm...nu nimic!!!
Anooshk
Postat pe 3 Noiembrie 2008 15:11
De la: cami1212, la data 2008-11-03 14:55:42Dragelor, sincer m-au distrat copios unele mesaje...de fapt marea majoritate a lor...in urma lecturarii mi-am pus doua intrebari simple: oare atat de multi barbati frumosi, dar \"nedotati\" si \"fara pasiune\ in pat" exista in tara asta? sau oare asa mult conteaza un premiu incat ati face orice sa-l castigati chiar cu pretul unor descrieri dezgustatoare mai mult sau mai putin adevarate??..


Sper ca ai glumit!!!! Daca sunt descrierile dezgustatoare nu te obliga nimeni sa ramai pe topic
sweetface
Postat pe 3 Noiembrie 2008 15:21
\"Cel mai prost amant\"-o intamplare haioasa si nu una plina de dezamagiri.

Era intr-o zi de sambata.Totul era linistit si prin oras unde ne plimbam Eram doi adolescenti care se tineau de mana si se iubeau nebuneste.Si lui ii veni geniala idee: Sunt singur acasa , hai la mine.

Pe canapea in sufragerie.
Incercand sa ne sarutam ceva parca ne impiedica, era el prea timid, prea emotionat ca nu ajungea decat pe varful buzelor. Intorc capul cand spre stanga cand spre dreapta, tot nimic. Imi dau seama ca ochelarii lui erau de vina.Ii da jos.Se gandeste ca ar fi bine sa ne mutam in dormitor.Cum tineretea iti da aripi a zis ca ar fi bine sa ma ia in brate, in conditiile in care aveam 15kg in plus peste ale lui.Pe tot drumul catre dormitor nu aveam in gand decat \" Acu..Acu.. Acu MA SCAPA" Am trecut si peste asta.Trebuia sa ma fi oprit acolo, sa ma fii gandit ca sunt semne..dar am zis ca e prima experienta si sa-i mai dau sansa...

Si cand eram in cel mai infirbantat moment il intreb:" Ai d-ala" Si el gafaind raspunde ..."Am...am..."
Dupa ce-l astept 5 minute sa-l caute prin toti pantalonii, prin toate sertarele...in sfarsit imi si trecuse si chef si tot, vine cu el victoris:"am gasit"

Incepem din nou programul de tandreturi, sa putem sa-l punem ca era momentul "prielnic" Si atunci incepe marele moment: deschiderea ambalajul: cu dintii . cu mana, il freaca , il roaga, il implora, dar era imposibil de desfacut. Si deaodata sare ca ars din par si fuge din dormitor lasandu-ma cu ochi pe pereti.Se intorce in 5 secunde, dar STUPOARE cu un satar de 50 cm lungime.M-am speriat, am sarit din pat gata sa fug pe balcon. Cand colo venise cu satarul sa taie ambalajul de la prezervativ.M-a linistit (desi ma lnistisem de mult de sex si de tot) . In final am considerat amandoi ca nu era momentul (nu de alta dar riscam sa vina ai lui si la cat noroc avusesem cred ca-l prindeau cu pantalonii in vine) si am plecat acasa cu zambetul pe buze, din amuzament si nu din satisfactie.

Postat pe 3 Noiembrie 2008 15:23
Ce topic...interesant...si nu prea. Asa iti dai seama ca exista si barbati chiar de toata jena, asta daca nu sunt femei care chiar ar inventa experiente asa jenante de dragul unui premiu. Din pacate eu nu pot sa compar, si cu toate astea il blamez si pe cel a carui prestatie se rezuma la 15 minute, desi se considera sex expert i are impresia ca marimea e totul:))...V-as da numele, dar e VIP:d
justme
Postat pe 3 Noiembrie 2008 15:36
=))) F. jenant...Unde i-ati gasit pe acesti superbi????? Asa cum spunea cineva mai sus...pana si o ora e putin, daca ai all inclusive:P

Postat pe 3 Noiembrie 2008 15:49
cel mai prost amant pe care l-am avut a fost un tip cu care nu am fost mult timp tocmai din acest motiv,adevarat e k experimentam diverse pozitii e atat de stangaci k vb aia nici gaura nu o nimerea apai sa se priceapa...ii place sa se documenteze sa invete sa faca din reviste din filme porno gemea si fals vb murdar dar nu ma excita ci imi provoca un ras dezastuos:))si acuma imi vine sa rad are 22 de ani si nu se pricepe...pozitia misonarului era cea mai folosita de noi clar si imi mai zicea dupa ce k nici nu ma satisfacea k hai pe mine continua tu am obosit:))vaii imi vine sa rad ce idiot:))oricum ma pipaia in masina avea apucaturi peste tot :))doamne ce sunete si ce priviri"seducatoare"imi tragea:))va poop
eea_d
Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:29
Si dupa ce am citit povestile voastre,acum e randul meu sa ma ''laud''.Acum 2 ani de zile am intalnit un tip ca s-a tinut dupa mine vreo luna,nu ma interesa,dar imi placea ca se tinea dupa mine,apoi am inceput sa il vad cu alti ochi,era chipes,cu bun simt,asa ca de ce nu? Am iesit foarte mult timp pana cand mi-a propus sa mergem la el acasa sa vedem un film.Stiam ce inseamna asta ,dar am acceptat. Imi suradea ideea mai ales ca voiam sa aflu ce are sub pantaloni.El se purta de milioane asa ca imi imaginam ca o sa descopar o bogatie...mda...Dupa ce am vazut filmul am inceput sa ne sarutam,ne-am dat hainele jos,si el s-a avantat la primul etaj facandu-ma sa ma simt uimitor,desi mai bine nu facea asta.Ma rog,cand sa ajungem la actiune,mai mai sa nu i-o vad ca era asa mica,oroare,am zis ca nu trec peste ziua de azi ca acea ''chestiutza'' nu are cum sa ma satisfaca.Dar am continuat...numai ca la mijlocul partidei m-am oprit(am fost rea) si am inceput sa rad.Nu cred ca si-a dat seama,mi-a zambit si s-a dus ca o fetitza la baie tiptil,am crezut ca nu e adevarat...apoi colac peste pupaza imi mai si zice,desigur foarte zambitor,ca a fost virgin.Nu am dezvirginat pe nimeni in viata mea! A fost cam penibil si nu l-am mai vazut de atunci..
Lara777
Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:44
Am fost indragostita de un barbat la nebunie si ma simteam atat de atrasa de acesta,incat nici o clipa nu m-as fi gandit ca s-ar putea sa fie prost la pat.Dupa un an de la trezirea pasiunii in mine,am reusit sa fiu impreuna cu acesta.Atractia era mare,insa spectacolul si "pachetul"mic de tot.Nici macar nu ne-am dezbracat bine si ne-am atins,ca el si terminase.I-am dat a doua sansa,dar a fost la fel.Am fost dezamagita si de atunci sunt mult mai precauta cand vine vorba de pasiuni.
iulia_simionica
Postat pe 3 Noiembrie 2008 17:27
DACA ERA VORBA DESPRE CEL MAI BUN AMANT AL MEU AR FI FOST MULT MAI SIMPLU. DAR AM AVUT SI O EXPERIENTA MAI PUTIN PLACUTA.EL SARACUL MA DOREA DAR CAND AM VAZUT CA NICI CU DEGETUL NU SE PREA DESCURCA, MAI EXACT CAUTA LOCUL FARA SA-L GASEASCA, AM RENUNTAT EU PENTRU CA NU AVEA ROST.TOT CE A REUSIT SA FACA A FOST DOAR SA IRITE LOCUL SI SA MA ENERVEZE.SI NICI MACAR NU ARATA GROZAV, IN SCHIMB ERA BINE DOTAT DAR CE FOLOS CA-I MARE SI TARE DACA NU STI CE SA FACI CU EA.
MINIONA
Postat pe 3 Noiembrie 2008 18:34
POt spune cu mana pe inima, mana dreapta pe inima asezata, slava Domnului, in stanga, ca nu am avut deloc vreun amant prost, dintre cei cu care s-a consumat...momentul/minutul/ora/noaptea etc
Totusi, mi s-a intamplat o faza absolut incredibila in 1990,faza de film, eram pe plaja in alta tara, prima data dupa revolutie, prima data intr-o tara occidentala, eram noua pe plaja aceea, vine la mine un tip, pe care, dupa buna lb engleza pe care o vorbea, nu l-am putut "prinde" de unde e, era destul de brunet, putea fi chiar romanas de al nostru, gigolo... Dar m-a abordat ca si cum mi-ar fi facut curte, admirandu-mi bustul generos, lucru real.Mi-a oferit chiar si un pepsi, ha, ha. Dupa ce mi-a admirat in continuare bustul, doar eram in costumul de baie, i-am dat nr camerei din hotelul unde eram cazata. Vine dupa un scurt ragaz, iar eu il intreg despre protectia obligatorie. Da, da, zice tipul, vin imediat. Si nu a mai aparut niciodata. Am stat acolo inca 7 zile, dar de vazut nu l-am mai vazut. Poate n-a mai venit pt ca i-a fost rusine sa-mi ceara bani, ceea ce era exclus sa primeasca de la mine, eu fiind si foarte competitiva, ori s-a simtit jugnit ca nu i-am cerut eu, cine stie...
natalita
Postat pe 3 Noiembrie 2008 18:48
FOARTE HAIOASE EXPERIENTELE VOASTRE. IN MARE PARTE E VORBA DE EJACULARE PRECOCE, ZIC EU DIN LIPSA DE ANTRENAMENT SI INTERES FATA DE NEVOILE FEMEII.
EU MA VOI REFERI LA AMANTUL PROST IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI. ADICA LA INCEPUT ARATA CA POATE, STIE SI ARE CU CE. DUPA CE FRAIERA S-A INDRAGOSTIT ,ADICA EU, MAI ALES DATORITA PARTIDELOR EXCEPTIONALE DE SEX, AM AJUNS SA NU AM NEVOIE DE PRELUDIU CA SA FIU APTA, EL SE CULCA PE COADA SI I SE PARE UN EFORT INUTIL SA MAI FACA SEX CU MINE. EU CREZAND CA ARE PROBLEME INCERC SA-L STIMULEZ. DESIGUR CA OBTIN REACTIA ORGANULUI DAR PROSTUL NU SI NU. SI-A IMPUS MENTAL SA NU MAI FACA SEX CU MINE. NU AM INTELES DE CE PENTRU CA NU DOREA SA RUPEM RELATIA. SA FIE COMODITATEA DE VINA? CHIAR ASA?
MINIONA
Postat pe 3 Noiembrie 2008 18:59
oh!am raaaaaaaaaaaaaasssss..........dar acum trebuia sa recunosc si eu ca am patit-o.partea proasta e ca nu stiu cu care sa incep :cu cel care a inceput totul f frumos,dar care,dupa ce m-am dezbracat a terminat totul singur si repede fara sa fie nevoie sa se apropie de mine? si care m-a rugat(chiar a folosit:te rog frumos)tot timpul cat am mai stat pana sa plec sa-l las macar sa-mi faca sex oral? probabil stia ca a2a oara nu se va mai...trezi in noaptea respectiva.sau sa zic de cel care nici macar nu si-a dat seama ca am adormit in timpul.....? dar...nu...cred ca castigatorul este tipul asta cu care ma vedeam si care era atat de grozav incat nu-mi venea sa cred ca se uita la mine.bineinteles ca m-a facut tot timpul sa cred ca dumnealui este mare si tare mascul iar la momentul adevarului ,dupa numeroase incercari si.......redirectionari cand am vazut ca tot nu nimereste locul ......l-am lasat sa faca sex toata noaptea undeva intre corpul meu si cearsaf trsit e ca el si acum crede ca,desi prima,am fost una dintre cele mai bune pe care le-a avut. ma intreb cele care mi-au urmat mie ce-au facut cu el?
andra_sara
Postat pe 3 Noiembrie 2008 19:11
VB MULTA SARACIA OMULUI.PE "CEL MAI PROST AMANT" L-AM INTALNIT,L-AM PLACUT SI FARA PREA MULTA VB AM FACUT SCHIMB DE NR DE TELEFOANE,NESTIIND NICI PANA AZI CUM IL CHEMA(LUCRU NEINTERESANT,DE ALTEFEL).M-A INVITAT LA O PARTIDA DE POKER,ERA EVIDENT SI UNDE TREBUIA SA SE AJUNGA......DE HAINE NU MAI ERA NECESAR SA NE PREOCUPAM ,DEOARECE JOCUL NE-A FACUT MUNCA MAI USOARA
NE-AM TREZIT GOI CU O DORINTA APRIGA DE A NE PIERDE IN ASTERNUTURI__M-A LUAT PE BRATE......... M-A ARUNCAT PE PAT,EL PESTE MINE,SI....... BRUSC S-A RIDICAT SI A PLECAT LA BAIE.
M-AM RIDICAT IN CAPUL OASELOR NESTIIND CE ANUME S-A INTAMPLAT,CAND MA TREZESC CA FRUMUSELUL MEU VENISE DE LA BAIE FERCHEZUIT,SPALAT,GATA DE TIGARA.INTREB CA OMUL,NESTIUTOR:NU MAI CONTINUAM SI NOI??? LA CARE EL INCEPE:NIMFOMANA MICA,DAR NU TI-A FOST DE-AJUNS?
AM INCERCAT SA INTELEG,SA CRED CA I SE POATE INTAMPLA ORICUI...M-AM IMBRACAT,MI-AM APRINS O TIGARA SI DAND SA IES PE USA IMI SPUNE ,CITEZ "PRIETENII IMI SPUN DAVID COPPERFIELD,PT CA FEMEILE ACUM VIN LA MINE,ACUM PLEACA"
TRAGETI VOI CONCLUZIA:OARE CHIAR L-AM INTALNIT PE DAVID COPPERFIELD?
peachh
Postat pe 3 Noiembrie 2008 20:49
nu am mai ras demult asa ! asta cu nimfomana mica, e tare

sigur ii mananca degetele si pe barbati sa scrie despre amantele mai putin bune . dar, premiul cred ca nu-i atractiv. o poseta? la ce le-ar trebui? sau poate nu-s buni la literatura.
si_totusi
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:12
cel mai prost amant care l-am avut in mod sigur nu o sa il uit toata viata....eram studenta si am plecat in alt oras acasa la niste colege de facultate. akolo l-am cunoscut pe El, vecin de-al lor, foarte dulce si simpatic baiatul de iti venea sa il mananci : frumos foc, amabil, respectuos, exact ce iti puteai dori de la un barbat si kiar mai mult. din pacate doar la exterior (am aflat eu mai tarziu). bineinteles ca ne-am cuplat imediat si kiar eram foarte incantata mai ales pt ca saruta de mama focului ,mai rau ca in filme. dupa un timp a venit in vizita la mine acasa si undeva spre seara ,dupa ce ne-am plimbat romantic o zi intreaga, am ajuns la "treaba cu problema". s-a aruncat efectiv cu gura spre lokul unde fusesera kilotii mei, intr-o tentativa de a face cu gura nici acum nu imi dau seama ce. dupa ce am reusit dezamagita sa ii skot capul dintre picioarele mele am zis ca poate am mai mult succes la actul in sine ... dezamagire totala si akolo pt ca tanarul nu avea nimik in kiloti, era o kestie putin mai mare de 2-3 cm si mai era si in erectie. cand a intrat in mine (daca s-a putut numi penetrare) la iesire era plin de sange pe cearceafurile mele imaculat de albe, pt ca din nefericire tanarul "si-a rupt atza" cum se spune popular. inevitabil ca totul s-a inkeiat in aceeasi seara straduindu-ma sa fiu cat mai draguta si mai amabila.
niko_26
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:20
relatia mea cu el a inceput din nevoia de a nu mai fi singura. nu era frumos dar m-am gandit ca treb sa aiba ceva special( avea chelie de la 20 de ani si burta de nu si-o mai vedea la cei 28 de ani ai lui, dar eh!frumusetea nu conteaza).prima oara cand am incercat sa facem "dragoste" am zis Dumnezeule ce bine e!un inceput promitator! dar nu stiam ce ma asteapta! se pare ca tot ce are un inceput promitator se termian dezastruos.prima oara a fost un soc pt mine.avea o miscare speciala pe care eu cu prietenele mele am hotarat sa o numim stilul rotocol. o miscare tare ciudata pe care nu o pot descrie.am crezut ca vrea sa imi atinga punctul g dar la dimensiunea lui nu avea nici o sansa. am zis ca poate il judec gresit si sa mai incerc o data doar baiatul imi face toate poftele(flori fara nici un motiv special, rochita unicat admirata ieri intr-o vitrina, cadouri peste cadouri).dar din nou dezastru si dak nu ar fi fost indeajuns faptul ca a durat 5 min cu tot cu preludiu si din nou aceeasi miscare ciudata la 10 sec ( pe ceas) dupa ce am terminat el pune mana pe tel sa-si sune seful pt ca avea impresia ca era suparat pe el cand a plecat de la munk.nu cred ca doriti sa stiti cum a fost a treia partida si ultima in care am avut parte si de un minut de sex oral"fenomenal".sper sa nu aiba nimeni parte de norocul meu. nu mai vreau barbati ideali( care te asculta cand ai probl, care iti fac poftele si care te lasa sa iesi cu cine vrei si unde vrei). imi iubesc prietenul gelos care rezista la 4 partide intr-o noapte si pe deasupra are si cercel in limba si ii place la nebunie sa il foloseasca.
Binnie2225
Postat pe 4 Noiembrie 2008 11:35
buna
imi plac la nebunie povestile voastre. dar am si eu...
intr-o seara singura ma duc intr-un club si ochesc un baiat frumos blond stam de vorba toata noaptea cu schimb de numere de telefon (cand am vazut asta in sinea mea mia pus dumnezeu mana in cap). mergem ne plimbam mamaaaaaaaaaaa romantic saruta super.
si trebuia sa vina seara magica eu find pe margine de vre-o 3 lunii deabea asteptam si vine. ne plimbam cu masina si la rugamintea mea avem si cortul in ea daca va ganditi la ce ma gandesc si eu va deati seama ce trebuia sa se intample si asta sea intamplat dar in momentul intrari era atat de suptire incat nu am simptit nimic suptire si mica nu am crezut ca combinatia asta exista. dar am mimat ca de nu aveam ce sa fac dar a doua zi cand ma sunat sa ne vedem i-am si spus ca ne separam ca razbunare la ce ma facut sa indur
monikioana
Postat pe 4 Noiembrie 2008 13:32
si_totusi.....unde esti mei???
vino sa vezi pe fata asta cu "suptire"....e geniala
m'am straduit realmente sa citesc ce a postat, am zis ca nu e adevarat...
eu cel putin fac greseli din viteza si neatentie, dar m astraduiesc sa le corectez inainte sa postez.....

sunt rea, stiu....dar cel putin eu inainte sa'mi incep viata sexuala am invatat sa "vorbeste si smangaleste romaneste"....ca deh!..."e toate bune si frumoase".....

la fel si tu??



numai bine

Postat pe 4 Noiembrie 2008 15:17

Cel mai prost amant...consider ca a fost prima mea iubire.A fost o iubire frumoasa din punct de vedere romantic,insa in pat nu,deoacece nu am avut niciodata orgasm..Preludiu si tot restul era ok,insa nu reuseam niciodata sa am orgasm.La inceput am zis ca eu sunt de vina pentru ca eram 'incepatoare',insa,cu trecerea timpului mi-am dat seama ca nu eram eu vinovata.A fost o iubire frumoasa,dar ciudata in acelasi timp cu despartiri si impacari dese.La un moment dat nu ne-am mai impacat,insa ne-am intalnit dupa 3 ani,intamplator,m-au apucat nostalgiile si am cazut iar in bratele lui,insa,nici de data asta nimic,cu toata experienta pe care o capatasem intre timp,cu toate eforturile lui,nu am obtinut nici atunci orgasmul mult dorit...
vampire_temple
Postat pe 4 Noiembrie 2008 19:52
revin, pt ca m-am amuzat cu "ata care s-a rupt". Si mi-am amintit o intamplare cat se poate de reala, de pe vremea cand eram studenta, stateam la Caminul "6 Martie". O colega de la alta sectie, versata in toate cele, destul de nefericit construita, in fine, povestea cui vrea s-o asculte, dar cum folclorul oral circula..., cum i/a oblojit/o lui Cutare, care si-a rupt ata cu ea, cu aceasta colega, nu dam nume. Ei, si ce sa vezi, noi muream de ras, toate fetele mult mai dragute, iar ea s-a casatorit cu virginul dezvirginat de ea... Trec anii, si intr-o seara la teatru pe cine vad? O splendida familie, adica ea, el si o fetita dragalasa, semana leit cu tatal ei. M-am uita intens la colega mea, care s/a "facut ca ploua", ca nu ma cunoaste. Omul era director, pt ca l-a salutat cineva... Deci, uneori e bine si sa-i rupi ata.
Cred ca multe sunt intamplari reale, nu inventate pt o poseta...Ale mele sunt reale.
natalita
Postat pe 4 Noiembrie 2008 20:19
bubu, sunt pe aici. dau voturi la greu lui nenea cu papagalu' .poate asa o sa ne mai lase in pace sau poate se hotaraste sa scrie numai pe alt topic.

pe topicul cu mararul care mareste sanii, cred ca se potriveste fix in pix votul cu zburatoarea.
si_totusi
Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:12
, prea tare.....
alexandrastan
Postat pe 5 Noiembrie 2008 09:46
citind postarile deduc ca tv-ul dauneaza grav sanatatii
Nu de alta insa postarile fac referire la cm existenti sau nu in pantaloni, dar oare exista tipi cu "bastoane" ca in video cu negrii?
Nu de alta dar 30 dor in bancurile cu bula si daca ma gandesc bine nu vreau sa fiu gadilata la amigdale.

la 30 cm nu stiu daca as simti placere.......evident ca nici cu 5 cm nu ai ce sa te lauzi.

dar luati fiecare un centimetru si vedeti ce inseamna 30 cm.

asa ca idee.

or fi cei mai prosti..sunt unii dar ma gandesc ca la nici una din noi nu o fi gaurica ca si urechea acului..........asa ca haide sa fim putin mai ingaduitoare.

sunt haioase fazele si si eu am avut parte de asa ceva si evident trebuie sa te simti bine mai ales in momentele de tandrete.

si ma gandesc cu ce gust amar ramai dupa o esuare
yoyob
Postat pe 5 Noiembrie 2008 12:08
Bun...m-am lamurit...a proape de ras.Majoritatea comentariilor sunt legate de dimensiuni indoielnice si barbati dezinteresati.
Deci povestea mea e simpla. Dupa ce am cunoscut un tip, bineinteles ca am asteptat o perioada inainte de a ajunge in patul lui; nu da alta dar asa se spune ca trebuie sa procedezi.
Astfel cand in sfarsit am ajuns si la capitolul sex, toate s-au petrecut cam asa: ne-am dezbracat, ne-am asezat cuminti unul langa altul pe pat(cum ti se impune asa faci...ma rog ) si dupa aceea s-a suit rapid pe mine, a comentat ceva gen nu ma prea stiu cu mangaiatul, a facut cateva miscari printre care i-a scapat si-un part, nu de alta dar asa de arta amorului , dupa care , fara sa-si mai ceara macar scuzele de rigoare, a inceput sa urle din toti rarunchii curge sange! e de la tine!, am sa ma infectez! Normal l-am linistit, si cu tot calmul de care mai eram capabila i-am explicat ca i s-a rupt doar ata si nu e nimic serios.
Ei sa vedeti voi atunci crize, parca era bagat la 280, disperat s-a spalat si aproape planagand m-a rugat sa-l duc la o farmacie sa-si ia un unguent ceva, sa-i treaca.
O finete din fire, normal mi-a fost mila de el, cu toate ca....eram inspaimantata de cantitatea de idiotenie care poate sa zaca intr-un barbat. La farmacie, firesc m-a trimis pe mine, doar era rusinat. Va inchipuiti cat de haios a fost sa-i explic farmacistei ce voiam, iar dup[a ce intr-un final a inteles, va dati seama cat de haios a fost si pt ea....
Ok i-am facut cinste cu alifia, macar pt suferinta indurata, si dusa am fost........, iar o perioada dupa, am fost cu siguranta cea mai casta femeie. Ei, mi-a trebuit timp sa-mi revin nu?

Postat pe 5 Noiembrie 2008 14:42
Se numea M si era foarte dragut, politicos, amabil si vorbea si foarte frumos. Genul care te ameteste din prima (cand esti un pic mai mica http://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/4693.html# ).Dupa oarece insistente din partea lui si refuzuri din partea mea, am ajuns in faza in care ideea nu-mi displacea chiar atat de tare. Daca ma gandesc acum mai bine, cred ca inconstient stiam de ce refuz, cred ca e ceva legat de intuitia feminina... http://www.garbo.ro/comunitate/forum/post_reply/4693.html# In fine, a sosit clipa in care intr-o atmosfera nu neaparat romantica, asezonata cu niste muzica house, trebuia sa se intample ceva. Si... in ciuda tuturor incercarilor in final nu s-a intamplat nimic, pentru ca "micutul" nu era in stare; cu alte cuvinte erau cel mult 7 cm, si dupa ce ca nu avea cu ce, nici nu alesese o pozitie favorabila.Culmea e ca "preliminariile" erau promitoare...
Duffy
Postat pe 5 Noiembrie 2008 16:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
"loc de infipt" 1 De la: vuvuzela 12 Octombrie 2010 14:31
ANIMALE DE COMPANIE 1 De la: catei_derasa 6 Septembrie 2010 16:50
Cum sa castigi intre 50 -150 euro pe luna 1 De la: garbo_7467 11 Septembrie 2012 22:06
cine lucreaza in uk si se p,lange!!!!! 12 De la: office_salinasusesi_ro 13 Septembrie 2010 23:13
ATENTIE!!!-MESAJE VIRUSI PE TELEFONIE MOBILA SI INTERNET!!! 4 De la: Alexxandra 19 Martie 2010 13:36
Setari Cookie-uri