psiholog bun?

De la: flaviap, la data 2008-10-17 15:48:12am tot cautat pe net, dar nu gasesc nicio recomandare. as dori si eu un psiholog bun, din Bucuresti, specializat pe terapie de scurta durata

Se numeste CURENT ELECTRIC.E si eficient si ieftin si de scurta durata,nu trebuie sa faci rezervare,doar sa tii doua fire neizolate in mina simultan...
valentino
Postat pe 22 Mai 2009 18:55
De la: anisoaraf, la data 2009-01-23 05:38:35 Cum ai ajuns la concluzia asta ? Ce te-a determinat sa spui asa ceva ? Cred ca asta e problema ta - le stii pe toate... Cat despre fapte?..
Ca sa-ti demonstrez ca nu e chear asa cum crezi vino la cabinetul meu sa discutam fata in fata !

sunt convinsa ca multi nu ocupa un loc degeaba dar stiam pe cineva care chiar are probleme serioase si din pacate e psiholog
yzabela_03
Postat pe 22 Mai 2009 18:56
Val, esti in forma !!!
blanca
Postat pe 22 Mai 2009 18:56
De la: mielutza, la data 2009-05-22 18:56:54Val, esti in forma !!!

Trebe sa ies in real,am capiat p-aci...
valentino
Postat pe 22 Mai 2009 18:58
As zice sa iei o gura de aer proaspat da' mai ai putin de asteptat...poate mai pe seara .
blanca
Postat pe 22 Mai 2009 19:01
De la: mielutza, la data 2009-05-22 19:01:49As zice sa iei o gura de aer proaspat da' mai ai putin de asteptat...poate mai pe seara .

Imi pare rau ca te-am lasat singura,m-au kemat datoriile...si azi e asa fain afara...mine merg cu trupa la Adriatica,sa vezi acolo scurt-circuite si racoreli...
valentino
Postat pe 23 Mai 2009 16:32
Frumoooos ! la Adriaticaa .Pune niste poze cand vii sa ne racorim si noi cand se-ncing circuitele
blanca
Postat pe 23 Mai 2009 21:17
Pe bune,le pun.abia astept sa ma balacesc nitel...
valentino
Postat pe 23 Mai 2009 21:22
De la: Dor_a, la data 2008-11-12 14:50:39Malinutza, cu siguranta eu am dat peste una proasta.
Ca romanii au multe traume sunt convinsa.
Problema e ca tot nu se poarta psihologii. Ma indoiesc ca cineva in ziua de azi mai confunda psihologii cu psihiatrii, dar chiar si asa, puterea de cumparare a romanilor nu e destul de avansata ca sa isi permita si psihologi. Din pacate.
Dar o lectie de psihologie bazica e aceasta: invata sa accepti ce ti s-a intamplat, nu mai invinui pe nimeni (nici pe tine insuti), iarta (si pe tine insuti) si ia-o de la capat. Arunca scheletele din debara. Fa curat. Gata.


draga dora daca ai o problema de sanatate nu te duci la doctor s-o rezolvi pentru ca "nu se poarta"?
adevarul este ca primul lucru pe care-l faci cand te duci la psiholog este sa te docuentezi daca are atestarile necesare pentru a functiona ca terapeut. sunt foarte multi tineri cu "diplome" cumparate de la tt felul de SRL-uri care functioneaza numai in baza diplomei fara a avea atestarile necesare.
drumul catre practicarea psihoterapiei este foarte lung si anevoios. sunt necesari ani de scoala si documentatii. exista o lege a psihologului de care nu tine nimeni cont in prezent. forumurile nu sunt cea mai buna solutie...chiar pot sa-ti spun ca pot agrava in unele cazuri problemele.
nebuna
Postat pe 28 Mai 2009 08:25
De la: yza_my, la data 2009-05-22 18:51:20
De la: Allexandra, la data 2009-03-16 20:35:29wow .. chiar ma gandeam ca un chirurg bun se poate opera singur de inima .. ca si dentistul care isi plombeaza singur maselele .. asta e pentru yza ..

ai dreptate ...multi dintre ei au nevoie de unul ...uite ca la asta nu m-am gandit...ma gandeam ca ei au pregatirea necesara sa se ajute si singuri ca doar nu au nevoie de anestezie


draga yza, orice terapeut face supervizare...ceea ce inseamna ca la randul lui face terapie cu un alt terapeut. imi paqre rau ca nu ai nimerit bine. s-ar putea ca nu copilul sa fi avut nevoie de terapie...ci tu. sunt situatii in care parintii duc copilul la terapie dar nu vor sa accepte ca problema nu este la copil ci este la ei.
nebuna
Postat pe 28 Mai 2009 08:33
De la: nebuna, la data 2009-05-28 08:33:52
De la: yza_my, la data 2009-05-22 18:51:20
De la: Allexandra, la data 2009-03-16 20:35:29wow .. chiar ma gandeam ca un chirurg bun se poate opera singur de inima .. ca si dentistul care isi plombeaza singur maselele .. asta e pentru yza ..

ai dreptate ...multi dintre ei au nevoie de unul ...uite ca la asta nu m-am gandit...ma gandeam ca ei au pregatirea necesara sa se ajute si singuri ca doar nu au nevoie de anestezie


draga yza, orice terapeut face supervizare...ceea ce inseamna ca la randul lui face terapie cu un alt terapeut. imi paqre rau ca nu ai nimerit bine. s-ar putea ca nu copilul sa fi avut nevoie de terapie...ci tu. sunt situatii in care parintii duc copilul la terapie dar nu vor sa accepte ca problema nu este la copil ci este la ei.

si ma rog cum ai ajuns la concluzia ca eu am fost cu copilul la psiholog ca tot nu inteleg de unde ai luato si pe asta...eu din cate stiu vorbeam de psihologi care au probleme nu de copilul meu pt ca oricum nu l-as da pe mana lor si eu nici atat n-o sa merg la ei dar daca vrei poti face tu o vizita ca prea ai incredere in ei si prea te iei de omul nevinovat ...daca n-ai priceput e treaba ta si-mi cer scuze daca nu m-am exprimat pe limba ta...citeste mai bine si vezi cine si ce a scris apoi fa comentarii...daca o sa am nevoie candva de psiholog o sa merg la biblioteca si o sa citesc carti de specialitate pt ca-s mai sigura pe ele ...de fapt in ultima vreme oamenii se trateaza singuri fara ajutorul medicilor pt ca multi dintre ei sunt ineficienti si fac mai mult rau decat bine si asta o spun din experienta ...din pacate un alt medic trebuie sa repare greselile altor medici incompetenti dar slava Domnului ca mai exista si medici adevarati.
yzabela_03
Postat pe 28 Mai 2009 19:34
valeu....

mami,

terapia nu se face in biblioteca, acolo afli cate ceva despre domeniu, citesti, ca de aia-i biblioteca..

cand esti in mijlocul vulcanului, ajungi mai greu la miez...

nu-i rau sa ai pe cineva alaturi in drumul catre tine, treaba poate fii mai anevoioasa decat pare, si nu-i lipsita de spaime, angoase sau renuntari...

ti-aduci aminte, cand erai mica si speriata si te prindea mama de mana? dispareau relele ca prin farmec..

ajuta cateodata o mana intinsa ca sa urci muntele, se urca pas cu pas, prin pietris ..te mai odihnesti, te mai gandesti, ..in ritmul tau..pana vei ajunge sus, in aerul curat..

gabitzza
Postat pe 28 Mai 2009 19:57
pe munte urci alaturi de prieteni,de familie nu de straini ....daca m-am speriat de pisica neagra care a trecut prin fata mea si eu am crezut ca-i lup intr-o zi voi intelege ca pisica neagra e la fel ca celelalte si nu zgarie decat daca nu o lassi in pace...ce poate sa-ti faca un psiholog care nu-l intereseaza decat sa cotizezi...nu toti oamenii sunt la fel ...unii au nevoie de acesti specialisti altii nu ...unora vizita la psiholog le poate face bine altora rau...candva am avut o prietena care casatorindu-se cu un italian mergea la psiholog sa-si rezolve problemele si acum are nevoie de psihiatru...si-a pierdut familia prietenii...nu mai are nimic...fiecare face ce vrea cu viata lui dar prefer sa ajung la psihiatrie din vina mea nu din vina altora daca va fi cazul...cand iti pui increderea in oameni vei ajunge sa sfarsesti tare nefericit...si doctorii nu-s decat oameni care pot gresi f usor ...fiecare doctor are cimitirul lui si nu este condamnat de nimeni... nu am nimic cu acesti oameni care isi fac meseria costiincios...ii apreciez si ii respect dar ii dispretuiesc pe cei care ocupa locurile fara macar sa le merite ....din vina lor am ajuns astazi sa ne indoim de tratament sa ne ducem la cabinete.
yzabela_03
Postat pe 29 Mai 2009 10:54
N-ai inteles nimic yza..nu-ti este strain, abordarea ta este total gresita.

Daca te duci la cineva pornind de la premiza ca nu are nici un interes sa te ajute decat cel pecuniar, ai refuzat din start orice ajutor pe care cel in cauza ar fi putut sa ti-l dea., banuindu-l de neimplicare sau rea intentie, daca nu ai incredere, nu vei avea rezultate, crede-ma..si, Yza, unele lucruri nu le poate face nimeni in locul tau, sa stii..

Cat despre prietena ta..nu cunosc natura problemelor ei, dar permite-mi sa am rezerve in privinta faptului ca a ajuns la psihiatru din cauza psihologului, dar sa spunem ca sunt oameni si oameni, nici psihologii nu sunt Dumnezei..

Te va ajuta sa te ajuti..daca-l lasi.., un bun profesionist, daca va observa o anumita incompatibilitate, sau o depasire a limitei de competenta, te va recomanda altuia..

oricum, daca ai nevoie vreodata de ajutor, nu refuza sa ti-l acorzi, pe considerente de prejudecata, cel putin eu asa gandesc.

Wk placut !
gabitzza
Postat pe 29 Mai 2009 19:42
Uneori strainul face mai multi bani decat prietenul sau neamurile.
Ioana007
Postat pe 30 Mai 2009 21:51
Ioana, din pacate descoperim ca neamurile si prietenii AU TREBUIT SA TE TOLEREZE SI "INTELEAGA". strainul nu are nici un interes. daca te aculta o face din caritate curata. bai ce murdara e viata asta. bagam tot felul de investitii in exact cei care sunt legati circumstantial de noi si nu benevol. si cand pot sa dea cu parul o si fac. chiar daca nu au de ce. dar o fac pentru ca mai ales aia care sunt aproape (dar nu alaturi) au nu stiu ce orgolii meschine si vane de hranit.
azi are nunta in Bacau fosta (de scurta vreme) mea prietena. eu sunt in Bucuresti. ce credeti despre aceasta situatie?
eu cred ca viata e bine de trait cam asa: iti vezi de interesele tale, esti discret si pastrezi distanta. si Dumnezeu da un bun samaritean exact la tzanc sa-ti asculte povestile. Scuze pentru exagerare, dar in lumea in care traim as putea spune ca nici pe mama nu trebuie sa o alegi. DISTANTA! daca nu... traiesti din suferinta in suferinta. astia dragi cred chiar ca au dreptul sa te raneasca.
gianiblue
Postat pe 30 Mai 2009 22:09
giani,

pai si nu te-a invitat la nunta? naspa nene..bre, lasa ca n-ai pierdut nimic atunci..

Keep going.. .
gabitzza
Postat pe 31 Mai 2009 00:40
Daca esti o fata desteapta, trimite-i "fostei" tale prietene o telegrama de felicitare.Sincera, din inima.Cat te costa?Ce te costa?Chiar daca ai intarziat si soseste la ea mai tarziu, tot poti sa o faci.Unele aluzii in text ma determina sa cred ca ti-e dor de mine?Sau am gresit litera si ar fi trebuit in loc de "a" sa scriu cu "i"? (Am glumit cu tine)Sigur, sunt unele probleme personale care te macina.Ideea este sa incerci sa te detasezi de ele, sa fii indiferenta.Invata sa-ti construiesti viata ta asa cum vrei tu, respectandu-ti placerile tale, chiar daca se vor gasi glasuri sa sustina ca esti egoista.
Ioana007
Postat pe 31 Mai 2009 09:02
ufff. am raspuns dar nu mi-a aparut ...
sinteza: gabel, tipa m-a invitat la nunta acum cateva luni; intre timp s-a intamplat ceva nasol cu mine, ea IAR nu a fost alaturi de mine ci dimpotriva, m-a improscat cu venin gratuit. e un an de cand imi serveste porcarii. si am considerat ca nu e cazul sa ma duc ca un simplu contribuabil la nunta - de care se poate lipsi. daca eram prietene, nu s-ar fi putut lipsi de mine. s-a dus iubirea pentru ea. daca mai aveam un imbold, ca de multe ori pana acum - fara sa mi se intoarca, m-as fi dus la nunta. nu o mai iubesc.
Ioane, cu cat am dat mai mult cu atat am fost mai "calarita". am facut alegeri proaste, rationale. am crezut ca - macar din bun simt - binele este rasplatit cu bine.
dar viata a fost buna cu mine si mi-a inlocuit alegerile proaste cu oameni minunati. sunt norocoasa.
gianiblue
Postat pe 31 Mai 2009 09:15
Buna, ma numesc Rodica, si ceea ce vreau eu sa specific in legatura cu sedintele psihoterapeutice, este faptul ca in cele mai multe cazuri clientul doreste ca dintr-o sedinta sau doua sa se cunoasca efectele.
Precizarea pe care doresc sa o fac este ca ''vindecarea'' de cele mai multe ori se realizeaza in timp. Spun toate acestea din experienta din punct de vedere al clientului si ulterior al psihologului.
Deci..........propun multa RABDARE pentru a ajunge la rezultatele scontate.
O zi frumoasa si linistita tuturor!
rodicel
Postat pe 31 Mai 2009 10:54
rodicel, este evident.
gianiblue
Postat pe 31 Mai 2009 11:47
Buna, eu te-as putea ajuta cu nr de tel al d-lui Dafinoiu, daca mai ai nevoie, bineanteles.
Fiica mea a facut terapie la el si este extraordinar de bun, el ca terapeut.
Poti apela cu incredere la el la nr.0723 695 916
O zi frumoasa
rodicel
Postat pe 31 Mai 2009 15:07
Tu stii mai bine dintre noi toti ce trebuie sa faci.Era o idee.Dar nu atat de importanta.
Ioana007
Postat pe 31 Mai 2009 16:23
,,Deci..........propun multa RABDARE pentru a ajunge la rezultatele scontate."


Deci..........propun multa RABDARE si cam tot pe atitia eurasi... pentru a ajunge la rezultatele scontate.
Ti-ai dat seama Rodicel???


valentino
Postat pe 31 Mai 2009 16:29
Ioane, multumesc. este importanta. sunteti importanti. dar am intors de 7.000.000 de ori ideea pe toate partile. am decis. si sunt impacata.
gianiblue
Postat pe 31 Mai 2009 16:32
De la: Dor_a, la data 2008-11-12 14:50:39Malinutza, cu siguranta eu am dat peste una proasta.
Ca romanii au multe traume sunt convinsa.
Problema e ca tot nu se poarta psihologii. Ma indoiesc ca cineva in ziua de azi mai confunda psihologii cu psihiatrii, dar chiar si asa, puterea de cumparare a romanilor nu e destul de avansata ca sa isi permita si psihologi. Din pacate.
Dar o lectie de psihologie bazica e aceasta: invata sa accepti ce ti s-a intamplat, nu mai invinui pe nimeni (nici pe tine insuti), iarta (si pe tine insuti) si ia-o de la capat. Arunca scheletele din debara. Fa curat. Gata.


Daca ar fi asa usor,probabil nu ar mai exista psihologi,nici psihologie.Exista afectiuni grave care nu vor trece doar autosugestionandu-te. Dar una peste alta,imi place optimismul tau..daca toata lumea ar fi asa..
Era cineva interesat de un psiholog in Iasi,il recomand cu toata caldura si increderea pe Dl Cosmovici.Mi-a fost profesor.Este psiholog la Socola.Pentru mai multe detalii,lasati-mi un mesaj.
(p.s:sorry ca am raspuns cu intarziere )
malinutza
Postat pe 31 Mai 2009 23:11
Mariana sunt! Acolo aveti multi psihologi, in adevaratul sens al cuvantului, uite Mugur Ciumageanu, care e si terapeut,( da numele lui pe cautare si vei fi placut impresionat/a de ce vei gasi); Diana Tudose, irina pechea, etc..
dar nu uita rezolvarea unei probleme depinde in mare masura de momentul in care tu decizi sa o rezolvi, daca tu esti pregatita sa aduci o schimbare, sau simti ca mai vrei sa suferi, sa te mai lupti cu ceva etc, etc...intelegi!
Cu bine...
garbo018006
Postat pe 3 Iulie 2009 03:15
oameni buni, cunosc persoane care se duc la psiholog pentru ca nu au cu cine vorbi, nu au un prieten cu adevarat de incredere. Asta mi se pare foarte trist, sa ajungem sa platim pentru a ne deschide sufletul si primi un sfat, o indrumare sincera...zi frumoasa tuturor:)
misslotus
Postat pe 6 Iulie 2009 18:07
Cauta site -uri de dezvoltare personala.Te vor ajuta mult.
garbo020185
Postat pe 8 Iulie 2009 21:06
am o problema,simt ca o iau razna...de doua zile nu imi intra nimeni in gratii....iubitul meu se straduie sa imi faca pe plac si eu ma cert cu el.simt ca il iubesc dar simt si cun creste o furie si o mare ura pt el....nu il mai suport in preajma mea...nici pe el nici un alt batbat...si plang din ori ce, ma intreba de vorba nu vorbesc incearca sa ma pupe il resping nu stiu ce am....imi e frica....ajutati-ma va rog mult de tot,,
angel_your_mary_yahoo_com
Postat pe 21 Iulie 2009 19:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Varicele, ce sa fac sa scap de ele? 13 De la: garbo134266 26 Ianuarie 2016 08:39
Sanatatea unghiilor de la picioare 2 De la: garbo_468725 11 Iulie 2017 00:17
cum scapam de pungile de colesterol de pe pleoape? 11 De la: FMeg 13 Octombrie 2010 09:01
Operatia cu laser 4 De la: andreushaa 7 Iulie 2010 16:48
vaccinari cu voie sau fara voie! 63 De la: garbo214800 22 Iulie 2011 21:42
Setari Cookie-uri