1 de la casatorie

Eu ca ca te-ai casatorit cu acel om pt. ca il iubesti si nu pt. ca ai vrut sa-i schimbi comportamentul. In viata de cuplu vor exista intotdeauna momente cand unul dintre parteneri v-a fi nemultumit de celalalt, dar atata vreme cat exista comunicare totul se rezolva.Daca nici inainte nu era foarte "darnic" la capitolul complimente atunci inseamna ca pur si simplu asta e firea lui, iar daca altor " tipe" le spunea tot felul de epitete si tie nu sa stii ca sunt unii barbati care considera lipsa de restect sa strigi dupa o femeie sau sa o complimentezi de fata cu toata lumea.
Si stii cum e : vrem fapte nu vorbe. Mai ai multe de trait pe lumea asta asa ca fii tare!
ionelacovriga
Postat pe 10 Aprilie 2009 08:03

Maturizati-va.
Ioana007
Postat pe 12 Aprilie 2009 07:32
De la: alba, la data 2008-09-24 00:10:54Buna!As avea nevoie de parerea unei persoane avizate,sunt casatorita de 1 an si am cateva nelamuriri.Ne_am castorit din dragoste,dar de la o vreme apar cateva chestii care ma deranjeaza, adica eu imi iubesc sotul f mult si simt ca as face orice pt el. Stiu ca si el ma iubeste,mi_a dovedit-o de nenumarate ori,prin faptele lui,dar ce ma deranjeaza este ca uneori este cam distant,Prin asta inteleg urmatoarele lucruri: eu as vrea sa fie mai afectuos,sa-mi spuna ca ma iubeste,eu sunt cea care are initiativa aproape tot timpul,eu ii spun ca il iubesc,iar el imi raspunde doar.Sa trecem mai departe,nu_mi face aproape niciodata complimente,stiti cum e o femeie,din cand in cand ii pica bine sa fie complimentata,iar in cazul nostru ar putea sa o faca pe buna dreptate; Eu arat bine,multa lume ma admira si in plus sunt si mai tanara decat el cu 7 ani, adica eu am 24 de ani iar el 31.Eu as vrea ca macar uneori sa-si exprime admiratia pt mine in cuvinte. Stiu ca ca faptele spun mai multe,dar oare cer asa de mult? Am discutat despre asta cu el si mi_a spus ca el niciodata nu si-a complimentat prietenele,ca nu-i sta in fire.Sa va mai spun de ce ma deranjeaza acest lucru asa de tare,motivul meu este ca la inceputul relatiei noastre,avea prostul obicei sa_si exprime admiratia pt alte fete in fata mea. Stiu ca erau simple constatari,dar atunci de ce ii vine asa de greu sa-si exprime admiratia fata de mine, ca doar eu sunt sotia lui; colegii de lucru ma admira,imi fac complimente, iar el persoana pe care o iubesc atat de mult nu vrea sa faca asta. Sa trec la alt capitol: sexul. Avem o viata sexuala activa,ne potrivim, eu sunt deschisa la nou, dar de la o vreme lucrurile s_au schimbat putin, adica el termina cam rpd,preludiul e cam scurt,nu mai e cum a fost. Alta data eu eram pe primul loc. Se vede ca se simte prost pt ca termina rpd, desi eu niciodata nu i_am reprosat asta.Si cred ca din cauza aceasta s-au mai rarit contactele noastre sexuale, dand vina pe oboseala pe nervii de la serviciu; Bun am inteles ca omul poate fi obosit si nu are chef tot timpul, dar atunci de ce are nevoie sa mai vizioneze cateva situri porno?Nu o face des, dar totusi o face,bineinteles pe ascuns.De ce ma deranjeaza? Pt ca eu chiar sunt deschisa la capitolul sex,dar se pare ca totusi nu e de ajuns.El spune ca toti barbatii se uita si nu_i mare lucru.I-am spus ca daca o fac si eu pe ascuns, ii va place? Bineinteles, raspunsul lui a fost ca nu i-ar conveni. I_am spus ca dc tot vrea sa se uite,atunci sa se uite alaturi de mine.
Nu stiu,dar ma deranjeaza atat de mult aceste lucruri,nu pot sa fiu indiferenta.Dupa cateva discutii,certuri pe aceste teme, incearca sa-mi faca pe plac, dar dupa un timp uita si isi reia vechiul comportament.Cu toate acestea e un baiat bun si ne intelegem, e harnic,tine la caminul nostru, a fost langa mine in momentele grele, dar eu as vrea sa-si exprime sentimentele,admiratia pt mine si in cuvinte pt ca si eu am fost langa el in toatele momentele grele,l_am incurajat si l_am ajutat cum am putut. El stie cat de important este acest lucru pt mine,dar totusi n-o face, considera ca nu acestea sunt problemele majore ale vietii,si eu stiu lucrul acesta,dar totusi mi-ar place sa-mi spuna lucrurile despre care am vorbit; Recent am avut o discutie pe tema asta,sunt curioasa sa vad daca va avea loc vreo schimbare.Cum pot sa-l fac sa-si schimbe comporatamentul in aceasta directie.Rog raspunsul unui psiholog daca se poate, dar si alte parei sunt binevenite.
giulia75
Postat pe 5 Iulie 2009 01:43
Toate femeile se casatoresc din dragoiste, mai ales acum ca trecem prin criza si nu mai sunt bani.Dupa ce trece criza, motivatia va deveni alta.Imi pare rau ca te-ai grabit.Totusi mai exista o speranta:Marita-te cu redactorul sef de la Click sau Cancan, si mananca-i banii inainte sa stranute si sa descopere ca l-a calcat febra aviara sau porcina, pe buric.Daca disperarea este tot mare, ia-ti glicemia si trage la loto.Este unica speranta, iar dupa aia, poti fugi cu trenul in America.
Ioana007
Postat pe 5 Iulie 2009 16:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum pot sa imi stapanesc gelozia 58 De la: garbo_14436 11 Iulie 2013 19:23
Familia sau cariera????? 17 De la: Ioana007 5 Aprilie 2009 12:09
Masturbarea feminina 56 De la: prometeus_969 23 Aprilie 2009 19:53
Cum reactionez? 7 De la: garbo_475027 14 Octombrie 2017 23:01
BIZAR SAU....?! 4 De la: eu_butterfly 14 Noiembrie 2008 12:12
Setari Cookie-uri