ce sa fac?

Draga Octombrie(dupa culoare, cred ca esti violeta), ai pus punctul bine, cu laturile perpendiculare pe meridianul Greenwichi.Asa este.Decat o umilinta, mai bine o noua revolutie.Iubirile nu se cersesc .Se iau cu asalt.Daca nu se iau, inseamna ca nu exista si atunci, renuntam si facem pace.Avantajul pacii este ca putem sa cumparam de la piata cartofi si gogosari fara sa ne fure prea mult la cantar.

Postat pe 24 Septembrie 2008 16:23
Sunt uimita de ce ti se intampla...
Trebuia sa cauti cauza ruperii legaturii voastre...
Poate am ajuns aici prea tarziu, caci am fost preocupata de ce mi se intampla mie...
Nu stiu daca aici vei gasi solutii...
Poate umeri pe care sa plangi...
Solutia este insa la tine...
Sa te gandesti bine ce te-ar face fericit si apoi sa urci pe cal si la razboi cu tine...!!!!
Nu sta asa...Nu renunta la ce te-ar face fericit...
Gandeste-te bine si apoi actioneaza...
Si nu lasa orgoliul sa-ti conduca viata...
Riana_look
Postat pe 5 Noiembrie 2008 09:32
Daca o iubesti cu adevarat pe EA , vei avea puterea sa o faci sa se intoarca la tine...
Si nici nu te vei gandi la divort...
Ce e ala divort ?
E o rupere din sufletul tau...
Si ma gandesc ca nu asta vrei sa ti se intample...
Veti avea puterea sa treceti amandoi peste asta ...
si veti pretui iubirea mai mult...
Eu nu cred ca nu te iubeste, ca nu-si iubeste copii...
Cred doar ca a vrut sa fuga de ceva...care o facea sa sufere, cred ca a vrut sa plece pentru a gasi ea solutia la ce vi se intampla...
Si mai cred ca si tu stii motivul dar il ignori poate ca ti se pare neimportant.
Riana_look
Postat pe 5 Noiembrie 2008 09:48
Potrivit Rianei, daca nu gasesti cal,poti sa folosesti trenul sau masina mica.Cu avionul este mai periculos, pentru ca se folosesc proiectile teleghidate.Astea stau deja la joasa inaltime, joaca pokar si cand aud avioane inamice zic:-Acum este randul tau..Si te trezesti dupa aceea parasutist fara voie, in timp ce avionul cazand, recita aceste versuri de Toparceanu:
"Du-te la ostire
Pentru tara mori
Si-ti va da nevasta
Un copil din flori."

Postat pe 5 Noiembrie 2008 18:49
Versurile sint absolut...(nu gasesc termenul potrivit) si din pacate destul de apropiate de adevar;dar personal m-au distrat teribil
Femeile au uitat sa fie femei, barbatii ..hai sa nu comentez ca sinteti destul de multi pe aici...
Crysty016 ...dupa ce am lecturat paginile astea ti-as spune cam asa: timpul trece , iar tu singur ,mai mult sau mai putin ascultind sfaturile noastre , vei lua singur o decizie . Evident ca ti se va parea cea mai buna pe moment si evident ca dupa ceva timp vei ajunge sa te intrebi daca a fost chiar cea mai buna. Eu as zice sa te concentrezi la copii, care au nevoie de dragoste si cit mai mult timp alocat lor, mai ales ca mama lipseste . Incearca sa astepti fara sa cauti varianta cea mai buna sau raspunsuri la intrebari. Raspunsurile vin singure la timpul potrivit si ai sa le vezi si ai sa simti atunci ce ai de facut.
Sintem oameni mari , sau poate sintem copii cu copii , si mai ales asa trebuie sa ne gindim la ei , mai mult la ei , si sa actionam in asa feel incit ei sa ne vada calmi linistiti si fericiti. Atunci si ei vor fi fericiti . Durerile din suflet trebuie sa le dam la o parte si sa zimbim. Nu se stie, miine poate fi si mai rau...dar nu ai de unde sa stii. Ai incredere in tine si lupta in continuare cu rabdarea si asteptarea .
Bafta!
oanta
Postat pe 5 Noiembrie 2008 21:13
femei si barbati nu m stati la picioarele celui de langa voi , nu v mai injositi ptr ca nu mai prezentati interes.....unii barbati au nevoie de femei cu initziativa, puternice, independente si cum majoritatea femeilor sunt foarte slabe si iarta tot , normal ca si fac de cap barbatii, si invers.....deci fiti m rai in astfel de cazuri , aratati ca puteti si fara cel de langa voi , pai daca tu i te ai pus sotiei la picioare ,,,normal acum incearca si ea sa vada daca merge altceva ... ca oricum stie ca se poate intoarce la tine oricand c o vei ierta.....of....
domo
Postat pe 6 Noiembrie 2008 14:00
multumesc ,mult!pe scurt ,cred ca am depasit momentul critic.
ea nu ma iubeste ,eu nu o mai simt in suflet ,a murit...
restul viata merge inainte ,,,aratai ca te iubeste altcineva,,,
copii sunt ce mia mai ramas ,mam apucat de scoala ,serviciul nui de neglijat ,as tep persoana potrivita ,astept iubirea adevarata,astept sa fiu iubit sa pot iubi ...........
poate dura timp mult ,dar ,...
nu stiu sunt putin cam obosit , dar nu miam pierdut capul ca ..,
mersi mult oricum
tinem legatura!
iubitiva mult!
crysty016
Postat pe 6 Noiembrie 2008 17:44
asa da........
domo
Postat pe 6 Noiembrie 2008 22:15
Ai reusit sa vezi care e situatia? Sunt multe persoane indiferente care nu tin seama de suferinta altora.
Dar ce mama poate fi daca nici macar la copii ei nu se gandeste? Sa inveti copii sa te asculte, sa iti spuna orice ar face lucruri rele sau bune, sa stai de vorba cu ei, acuma sunt prea mici sa te inteleaga, situatia prin care treci nu o inteleg, dar e foarte important sa fii alaturi de ei. Cine stie ce surprize ne aduce viitorul? iti doresc mult succes in ceea ce faci, sa fii tare. Ai c-am multe pe cap, ar trebui sa te ajute si parintii daca pot, sau cineva in care sa ai incredere.
dia88
Postat pe 9 Noiembrie 2008 20:30
E bine ca ai depasit momentul critic si ma bucur pentru tine !
Sincer ma bucur , chiar daca in sinea mea as fi dorit sa se rezolve problema voastra in modul cel mai fericit , sa fiti o familie asa cum ati gandit la inceputul drumului vostru ca veti fi.
Soarta omului nu o poate schimba nimeni. Probabil asta va era pregatit sa duceti...
Iti doresc sa te bucuri pentru alegerea ta de acum peste ani si ani!!!
Caci pentru copii tai te vei bucura sigur!
Riana_look
Postat pe 10 Noiembrie 2008 09:47
probabil ca fara ajutorul mamei mele nu cred ca as reusi in rezolvarea problemei mele.
ii multumesc si ma rog sai dea D-ZEU sanatate si rabdare!
o alta relatie ?,sunt cam sceptic ,teama, frica ,retinere ,...cu timpul probabil ca ma voi obisnui cu starea asta .
timpul le va rezolva pe toate ,trebuie sa am rabdare cu mine si cu copii!
crysty016
Postat pe 11 Noiembrie 2008 09:26
Ma uimiti toti! Nici macar unul nu si-a pus intrebarea daca Crysty spune adevarul sau nu.Ce ascunde de fapt? Citind tot ce ati scris fiecare din voi, observ ca in afara de Riana, care e mult mai intuitiva nu ati pus marea intrebare. CE ASCUNZI DOMNULE? De aici trebuie pornit.In afara de vaicareli, si culminand cu "saraca mama" , nu a zis nimic. Sau.......ba da. Ca sotia a dat cu piciorul la 17 ani de munca. Stau si ma intreb: Citi ani are sotia?
Daca domnul Cristi nu minte si are 29 de ani, ce sa inteleg?
Cristi draga, scuza-ma daca te supar, nu asta imi e intentia, eu zic sa cauti in tine : amintiri, frinturi de vorbe si mangaieri.Vorbele cui sa le cauti? Ale tale, ale ei.Chiar nu ti-a zis niciodata ce vrea sa faca? Nu pot sa cred asta, sub nici o forma! Nu te mai vaita.Ce obtii? Stii cum e sa stai 4 ani acasa si apoi sa vrei sa zbori? Ce relatie au avut mama ta si sotia ta? Si sa nu imi zici ca " mama o iubea" pentru ca nu iubirea a alungat-o. Mai zic sa te gindesti la momentele cind era acasa si unul din membrii de familie se lua de ea . Cum procedai? NI-I ASA CA NU PERMITEAI ASTA?
Pune-ti intrebari dragul meu si sigur o sa gasesti raspunsul.Stii ce nu imi place la povestea asta? SPASIREA TA!
Bafta si incearaca sa gindesti fara sa te vaiti ca o femeie.

Marinela0001
Postat pe 16 Noiembrie 2008 01:01
Din cate am vazut, barbatii nu or sa spuna si nu o sa recunoasca niciodata motivul despartirii. Daca tu(femeia) 10 ani de zile i-ai repetat barbatului ca te deranjeaza niste chestii peste care nu prea poti trece si el in continua sa le faca tot ei sunt uimiti atunci cand hotarasti sa nu mai suporti. Si dau vina pe altceva. De regula pe un altul. Si se considera victime. Poate ar trebui sa deschideti odata urechile si sa ascultati si ce vrea femeia. Ca apoi sa nu mai fiti asa mirati cand pleaca.
Micass
Postat pe 16 Noiembrie 2008 08:52
Eu ma consider nu victima, ci imparat.Imi place sa stau pe tronul meu imparatesc, si femeia sa fie ca un covrig la picioarele mele, iar cand ii fac un semn regal cu degetele sa se urce pe mine ca o serpoaica, sasaind.(Asta in cazul cand este peltica si are si strungareata.)

Postat pe 16 Noiembrie 2008 09:28
Am citit cateva pareri si am vazut si ce problema ai tu si cred ca daca intr-adevar iti doresti o familie fericita depinde doar de tine.Am inteles ca voi stati cu parintii tai si ea a fost nevoita sa stea 4 ani acasa cu soacra care stim noi f bine cele care stau cu soacra cat de acre sunt si cat de bine stiu sa distruga viata fiilor pe care spun ele ca stiu mai bine ce li se potriveste.Nu inteleg de ce daca ai stat cu parintii soacra nu a avut grija de copil ca ea sa mearga la lucru?Si zici ca si-a schimbat lucul .Mi se pare mie ca ea a fost obligata sa traiasca ca o sclava si parca o vad pe mama ta facandu-i reprosuri ca la ce-ti trebuie tie haine sau mai stiu eu ce nu ai?Ei bine nu poti sta cu o singura haina invechita si demodata ca femeie trebuie sa fii in rand cu lumea ca sa nu pari ridicola in fata prietenelor.Schimbarea asta brusca a fost datorita faptului ca plecand printre oameni a vazut diferenta dintre viata ei si a celorlalte femei.S-a vazut libera si a vazut ca e bine si nu a vrut sa se mai intoarca in sclavie cu riscul de a-si pierde un copil.Esti un strain pt ia spuneai...f bine deci vina iti apartine asta e clar.tu nu ai facut nimic sa-i iei apararea probabil atunci cand viata ei era f grea alaturi de mama ta si in loc sa o asculti sa vezi care este adevarul ai fost de partea mamei tale .Eu nu o condamn daca nu stiu adevarata cauza.Nu ai nevoie de un amant ca sa vrei sa traiesti libera si fericita .Faptul ca ti-a cerut sa va mutati este dovada clara ca ea isi doreste familia dar nu poate sta asa cum tu vrei.Daca nu te poti dezlipi de ai tai nu esti suficient de barbat si nici nu meriti o familie pt ca si biblia spune sa te dezlipesti de mama ta si tatal tau sa te alipesti de sotia ta si sa faceti un singur trup dar tu ce faci?Tu cati ani ai de mai stai inca cu parintii tai?Pt ca daca ai doi copii cred ca esti destul de matur sa-ti conduci viata singur si cred ca sotia ta asta isi doreste un barbat stapan pe sine.Te-ai intrebat cine conduce in casa ta?Nu cumva mama ta sau tatal tau ia deciziile si face toate planurile iar voi sunteti doar implinitori?Daca este asa nu ai motiv sa o judeci cred ca este o femeie care stie ce vrea si vrea viata ei si a copiilor ei nicidecum viata mamei tale.Nu judeca pana cand nu stii adevarata cauza.Deschide-ti ochii si vezi adevarul tau nu sfaturile altora pt ca fiecare iti spune din experienta sa si posibil sa nu aiba nici o legatura cu trairile voastre.E iti doresc sa fiti fericiti alaturi de copiii vostri si sa va rezolvati problema cat nu e prea tarziu.
yzabela_03
Postat pe 16 Noiembrie 2008 10:15
Suzuka il cearta pe Suzuki:
-Sa stii ca am sa dau divort de tine.Esti un mincinos.Ai spus ca pe floarea asta este un fluture cu aripi albastre, si cand am venit aici,n-am vazut nimic.Nu puteai sa gasesti un alt pretext daca vroiai sa ma chemi?Unde este adevarul cuvintelor tale?
-Pai, pana te-ai hotarat tu sa vii, a zburat.

Postat pe 16 Noiembrie 2008 15:30
cred ca ati inteles situatia gresit si de aici, restul comentariilor sunt eronate
am sa scriu mai in detaliu odata ,pt ca sunt criticat rau , unele sau legat de parinti mei .....
alta nu intelege la ce a renuntat ?,de ce? pt ce? cum?modul in care a facut-o?
da ,am 2 copii si ma descurc de minune,chiar si fara ea .
MEREU TE INTINZI CIT TIE PLAPUMA
mersi pt raspunsuri !?
voi dati sfaturi din experienta ?oricum raspunsurile pe care le-am cautat, asteptat ,le-am gasit ,astfel multumesc celor care stiu cu adevarat ce inseamna o familie si ce inseamna sa fii tradat
sanse de a mai fi impreuna tind catre 0
copii sau obisnuit ,totul e ok
sfaturi mature de la .........?

unii sa faca valuri .!
crysty016
Postat pe 16 Noiembrie 2008 23:32
Suzuka si Suzuki stiu ce au de facut...
S-au uitat la ceas si au vazut ca mai au timp sa alerge dupa fluture sa-l prinda.
Scuza-ma ca ti-am imprumutat personajele...
N-am sa mai fac...
Riana_look
Postat pe 18 Noiembrie 2008 12:30
Mai nu cumva tu ti-ai trimis nevasta in Italia pt ca iti doresti o alta femeie sau poate ca o si ai pt ca normal ar fi fost ca tu sa pleci si sa-i iei si pe ei cu tine si apoi daca nevasta te paraseste asa cum zici tu nu-ti mai trebuie o alta relatie cati-va ani buni dar tu vad ca nici nu s-a instalat ea bine acolo ca vrei o alta femeie.Tu crezi ca vei gasi femeie pt tine si mama pt copii in acelasi timp?Ma indoiesc !Poate femeie pt tine vei gasi dar copiii nu vor mai avea mama daca vor ramane la tine.Vor pati si ei la fel ca sotia ta si cand vor fi mari vor fugi de tine.Poate sa gasesti intr-adevar o femeie deosebita care sa iubeasca copiii si sa fie corecta in toate ceea ce in ziua de azi nu prea cred.Mai gandeste-te bine la partea asta cu o alta femeie.Cred ca este prea devreme .
yzabela_03
Postat pe 18 Noiembrie 2008 13:20
indiferent ce a facut cristi sau sotia,copiii nu stiu ce se intampla,iar ea daca a plecat de langa micutii ei...e o femeie fara sentimente materne,nu stie ce e dragostea,nu a inteles ca de dragul copiilor ei,trebuia sa moara in saracie cu ei de gat, si a preferat sa-si alerge calul prin strainataturi,un singur sentiment ma incearca vis-a-vis de astfel de femei care sunt si mame,dezgust!Eu in locul lui,ii trageam o mama de bataie si inainte sa plece dupa copite de cai morti,o obligam sa plateasca copiilor dreptul lor macar financiar ca dragostea de mama e in tei.

nicoll
Postat pe 19 Noiembrie 2008 08:50
Ba dimpotriva, sa mai faci.Pentru ca Suzuka si Suzuki sunt prietenii nostri, si noi de foarte multe ori, vorbim cu cuvintele lor.

Postat pe 19 Noiembrie 2008 09:19
nicoll ,cred , asa stau lucrurile ,deci,,,,.....
sa ma gindesc la alta femeie ?.............
femei pt mine gasesc usor ,dar mama pt copii mei mai greu ,poate imposibil
cine sar lega la cap cu mine care am doi copii?
........................................................
e greu va spun ,in primul rind trebuie sa urmaresc interesele copiilor si multe alte aspecte ,dar ....sunt si eu om si am suflet ,cred ca as putea iubi o ultima data femeia potrivita(iubeste ca sa fii iubit)
unele dintre voi aveti dubii asupra mea .
pentru ca nu credeti .
nu numai barbati fac greseli in viata ci si femeile
MA INTREB ,EA CA MAMA CUM POATE SA DOARMA NOATEA ,NU O MUSTRA CONSTIINTA CA NU STIE ,NIMIC DE COPII EI ,DE LINGA CARE A PLECAT PENTRU CIINI CU COLACI IN COADA ?
crysty016
Postat pe 19 Noiembrie 2008 18:21
De la: nicoll, la data 2008-11-19 08:50:55indiferent ce a facut cristi sau sotia,copiii nu stiu ce se intampla,iar ea daca a plecat de langa micutii ei...e o femeie fara sentimente materne,nu stie ce e dragostea,nu a inteles ca de dragul copiilor ei,trebuia sa moara in saracie cu ei de gat, si a preferat sa-si alerge calul prin strainataturi,un singur sentiment ma incearca vis-a-vis de astfel de femei care sunt si mame,dezgust!Eu in locul lui,ii trageam o mama de bataie si inainte sa plece dupa copite de cai morti,o obligam sa plateasca copiilor dreptul lor macar financiar ca dragostea de mama e in tei.



Mai iubire.Adevar graiesti, dar..........
Te-ai gindit ca ea si-a pus mii de intrebari pina sa plece? Te-ai gindit ca poate a vorbit cu Cristi inainte de a face marele pas? Nu e usor pentru o mama sa isi paraseasca copii, sa fii sigura.
Mai bine hai sa facem un exercitiu de logica:
Ea : cuminte acasa , 4 ani stat cu copii foarte mici, socrii si un sot, care nu intelege nevoile ei elementare:-sa o plimbe prin parc, sa mai stea cu copii cit ea merge la coafor, etc.Dar hai sa mergem mai departe. Nevoia de a avea propria ei casa. Cauta solutii, incearca sa vorbeasac cu sotul , care nu o intelege (el se simte bine cu parintii). Ginduri, multe ginduri despre solutii salvatoare, cum sa il convinga pe sot sa faca ceva mai profitabil , si mai ales, neputinta femeii care nu este independenta financiar.Reuseste sa se angajeze. Doamne ce bine! In sfirsit , independenta oarecum financiar .Poate sa isi cumpere o haina , un ruj si mai ales are si unde sa le poarte. Incepe sa devina increzatoare. Deci se poate. Reincepe tirada asupra sotului. Rugaminti, plinsete sa faca ceva. Sotul nu intelege. Ce e de facut? Daca el nu poate si nu vrea, eu pot! TREBUIE! Se gindeste: el iubeste copii." Intotdeauna a fost un tata bun . Sigur o sa poata sa stea cu copii si sa ma suplineasca .Ce ar zice daca i-as spune ca vreau sa plec? Sigur nu ma lasa! " Stabileste strategia. " Daca plec si ii dau telefon cind ajung, nu mai poate zice nimic. O sa inteleaga. Stie ca il iubesc!"
Crezi ca e posibil sa se fi intamplat asa? Si daca s-a intamplat asa, crezi ca el ar recunoaste? NU. Si stii de ce? PENTRU CA NU INTELEGE!
Marinela0001
Postat pe 19 Noiembrie 2008 19:17
Eu totusi ma indoiesc sa fie vinovata.In majoritatea cazurilor cand doua persoane ajung sa se desparta vina se imparte in doua .Daca ai fi fost un sot bun sunt sigura ca nu te-ar fi parasit.Nici o femeie nu pleaca de acasa de bine asta e sigur .Daca ai fi luptat tu pt starea materiala nu ar fi fost nevoita ea sa plece.Si de ce esti tu asa sigur ca a renuntat la copii?Poate acum nu poate sa faca nimik pt ei dar stie ca mama ta va avea grija de ei pt ca sunt si copiii tai dar sunt sigura ca atunci cand va avea bani se va intoarce sa-si ia copiii si va lupta pt ei.De fapt cred ca asta a fost motivul pt care a plecat.Am vazut multe femei care au fost obligate sa plece de langa copiii lor si au muncit ani de zile ca sa si-i poata recupera si ar fi bine sa povesteasca ele cate nopti au plans cand mergeau la culcare privindu-si fotografiile copiilor.
yzabela_03
Postat pe 20 Noiembrie 2008 08:20
BUNA CAM ACELAS LUCRU AS DORI SA ANTREB SI EU , DAR MA ANREB SI SINGUR AM GRESIT SAU?. DE UN TIMP SAU SCHIMBAT LUCRURILE SPRE RAU SA ZIC ASA , CU TOATE CA PANA SA NE RACIM PARCA MERGEAU DE MINUNE CEA CE MA SURPRINS MULT DE TOT ...ADICA ANCEPUSE SA DEVINA FOARTE VORBAREATA CU MINE TANDRA SA GLUMIM SI MULTE LUCRIRI CARE NU LE FACEA ANAINTE SI DUPA O DISCUTIE DESPRE TELENOVELE SI MULTE ALTE SERIALE AM AJUNS FIECARE SA DORMIM SEPARAT CA VECINI UNU AN FIECARE CAMERA DISCUTAM CA SI CUM DISCUTA DOI VECINI SI NIMIC MAI MULT .... SA CRED CA ARE O AVENTURA SA CRED CA ASTEAPTA SA DISCUTAM ... DECE NU MA ANTREABA DESPRE CE PUTEM FACE SA TRECEM PESTE SAU TREBUI SA O FACEU !??? NU STIU CE SA FAC SI ANCA CRED AM UN SENTIMENT CA STA SI ASTEAPTA SA AI SPUN EU PRIMUL CA SA TERMINAT .... PARCA ASTEAPTA SE SE ELIBEREZE DE CEVA ? OARE ?!!. SE VAD MULTE SCHIMBARI LA EA ANAINTE NU ..ACUM .....E GREU SA ANTELEG NU STIU....!! CRED CA TRB SA AVEM O DISCUTIE PE ACESTA TEMA , DAR A CATA SA FIE CA MAM SATURAT... DACA ASTA SE NUMESTE CASNICIE CU DOI COPII DE 11 ANI SI SANTEM TINERI ANCA..... NU STIU CE SA MAI ZIC AM PREA MULTE STRANSE AN MINE SI NU STIU CE SA FAC !!!?????
COLORADO
Postat pe 20 Noiembrie 2008 08:52
...daca vrei sa scapi de intrebari ..cel mai bine deschizi tu subiectul...deobicei femeile chiar daca ele gresesc asteapta ca barbatul sa faca primul pas...cand acest lucru nu se intampla stau amandoi aiurea si asteapta ca celalalt sa inceapa....asa se ajunge la ceea ce este cel mai grav intro casnicie...lipsa de comunicare...de aici pornesc toate necazurile....hmmmm..se sfat sati dau eu?.....pleaca cu ea doua zile undeva..numai voi doi..si incearca sati dai seama ce o deranjeaza .....asta in cazul in care nu poti vorbi cu ea acasa(copiii nu prea iti lasa loc de intimitate)...si niciodata sa nu te certi cu ea in fata lor.....si nu inteeleg de ce ai plecat deja de la ideea "sai spun eu primul ca sa terminat"...vrei in sinea ta sa se termine?...si este foarte rau ca spui ca ai strans in tine f multe..de ce nu comunicati ?...incercati sa vorbiti calm fara ca orice discutie in contradictoriu sa degenereze in cearta...da dovada ca esti mai matur decat ea.... cu jigniri si vorbe de care iti pare rau ca leai spus la nervi nu rezolvi numic...
mimosa
Postat pe 20 Noiembrie 2008 11:00
Povesteste-ne Cristi cum faceati clatitele impreuna....
Le faceati ?
Suzuka si Suzuki faceau clatite...
El a plecat dupa gem, ea dupa faina...
Copii au ramas acasa si se uitau la platou...
Riana_look
Postat pe 20 Noiembrie 2008 15:04
Suzuka, geloasa tare pe Suzuki.
-Stii ce?-i-a zis ea plina de hotarare.Eu nu mai fac clatite.
-De ce, draga mea?-se mira Suzuki.
-De cand ai intrat tu in bucatarie, toate clatitele pe care le arunc,cad in tigaie cu picioarele in sus.

Postat pe 20 Noiembrie 2008 16:06
unele femei cred, ca au incredere in ele, ca pot sa o de-a mai bine , dar DIN LAC UNEORI SARI IN PUT
banii , nu au fost problema, noi am stat in chirie , la cererea ei ne-am mutat la parinti ei pt ca tatal ei a avut un atac cerebral cu pareza ,multe ....
si am spus ca ii ajut ca si cum ar fi parinti mei
nu a dus lipsa de nimic ,petreceri ,iesiri,...
ei ia suris ideia cind cineva ia propus sa mearga in italia,propunerea a devenit ca o obsesie,au tinut legatura jumatate de an pina a venit acasa respectivul din italia ,toata vara cind era cu mine il insela pe ala si invers ,iar cind sa apropiat momentul si am inceput sa o dau pe fata nu mai dormea nici noaptea ,o framinta gandurile, cum sa faca sa fie mai bine pt ....
deodata a disparut trei zile ,apoi zbrrrrrrrrrr italia
CRISTI,IN CILPELE ASTEA DE NEBUNIE MA POT BAZA PE TINE SA CRESTI DOI COPII?
-BINEINTELES,SUNT COPII MEI, EU NU-I FAC SA MI CREASCA ALTI
este si lume care crede ca daca la prostit pe unul si ia mers de multe ori ,ala e un prost ! NU! la prostit pt ca asa a vrut el .
uneori e bine sa nu vezi si sa nu auzi totul intr-o casnicie ,inghite si lasa de la tine ,poate se potoleste si poate iti salvezi casnicia .situatiile de genul pot tine poate si ani ,apoi urmeaza regretele si pretuirea .
daca avea alta aventura ,alt barbat ,ok , asta e rezolvam ca adulti ....dar ce a facut ea pt copii ,nu cred ca poate sa ierte un om .
NICI CIINELE NU-SI ABANDONEAZA PUII.
de aceea va intreb CE SA FAC ?

crysty016
Postat pe 20 Noiembrie 2008 23:03
Ca sa treci dintr-o camera intr-alta,deschizi si inchizi usa.Ea a deschis usa si a iesit, tragand usa dupa ea.Parerea mea, este ca trebuie sa incui usa aceea, si sa deschizi o alta usa pentru tine si copiii tai catre lume.Daca plangi in fata usii inchise, ea nu se mai intoarce inapoi.Asa ca trebuie sa te gandesti ce vei face tu.Nu te juca de-a iertarea, ca n-ai timp.Traieste-ti viata si daca esti un om adevarat, creste-ti copiii cu dragoste si formeaza-i ca oameni adevarati.Iti este greu?Iesi in camp si urla ca un lup.Linisteste-te si vino acasa unde copiii tai au nhevoie de tine.Gaseste-ti o pereche, si traieste-ti viata.Trecutul este mort.Traiasca viitorul.Eu unul, nu ma mai uit nici cu coada ochiului la trecut.

Postat pe 21 Noiembrie 2008 17:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Papadia 1 De la: garbo001263 24 Aprilie 2009 00:09
In pat cu......dusmanul 5 De la: pustietate_in_floare 13 Octombrie 2011 21:48
M-am indragostit pe internet de un baiat mai mic cu 12 ani 34 De la: Ioana007 25 Ianuarie 2009 20:38
M-a lasat balta a doua zi dupa nunta 23 De la: Micass 17 Ianuarie 2009 11:14
Sex cu probleme 111 De la: sophia 6 August 2009 21:20
Setari Cookie-uri