Mincaruri cu pui. gaina ....

Pulpe pui cu susan!
Am facut ieri! Am curatat pulpele, le-am taiat in doua parti fiecare,le-am dat cu ulei, delikat, condimente si le-am trecut prin seminte de susan! Am mai curatat cativa cartofi si i-am taiat in patru! Le-am pus toate in punga naylon,apoi punga hartie si le-am dat la cuptor! Pofta buna!
lala_cri
Postat pe 23 Noiembrie 2009 12:27
sunaa si dietetic ce povestuesti tu acolo
fleurdelis
Postat pe 23 Noiembrie 2009 12:32
2 piepturi de pui dezosate, 1 rosie, oregano, 4 felii de cascaval subtiri, sare, piper.
Se bate pieptul de pui cu ciocanul de snitele, se prajeste putin intr-o tigaie cu putin ulei pe ambele parti. Dupa ce este prajit, se pun cate 2 felii de rosii pe fiecare piept, se presara sare, piper si oregano, dupa care se pun peste rosii feliile de cascaval. Se baga la cuptor pana se topeste cascavalul.
Se serveste cu cartofi la cuptor.
white_rose
Postat pe 11 Martie 2010 23:10
ssshhhttt...k mie- foameeee
fleurdelis
Postat pe 12 Martie 2010 20:20
cam mult de lucru, nu?
rotisat pana-i plezneste pielea si devine aurie inchisa, racorit cu niste mujdei si aruncat peste un platou cu cartofi prajiti...simplu
pik_nik
Postat pe 12 Martie 2010 20:23
deciiiii....aicisia is fanteziile......oai....il doresc....doresc.....sc...sc...sc...
nazirra
Postat pe 12 Martie 2010 20:25
e vineri...
nuti_vio
Postat pe 12 Martie 2010 20:25
ps.pe cartofi...nu.il doresc simplu.....cit mai tuciuriu.....hc
nazirra
Postat pe 12 Martie 2010 20:26
maiii...obseeee...obsedaNtelor
fleurdelis
Postat pe 12 Martie 2010 20:28
da mai....ce i????
nazirra
Postat pe 12 Martie 2010 20:30
v-am povestit despre jumarile de pui?
pik_nik
Postat pe 12 Martie 2010 20:30
Jumari de pui?
Doara
Postat pe 12 Martie 2010 20:32
bre taticu....ochii la mini....in ochi nu la decolteu.....esti sado maso....????sau esti trist/???de ce bre sa chinui puiu?????nu mai bini il pajesti cu totu????
nazirra
Postat pe 12 Martie 2010 20:33
Tare bune pulpitele cu susan!

Mie imi place si ciulamaua de pui cu ciupercute yami-yami

Ingrediente:
2 buc piept pui, 2 cutii ciuperci, 300 g smantana, 3 linguri faina, sare, piper, ulei, patrunjel si apa

Mod de preparare: Pieptul se taie bucatele si se pune la rumenit cu ciupercile si sarea (dupa gust). Uleiul se freaca la foc mic cu faina pana la omogenizare, apoi se adauga treptat smantana, apoi apa, frecandu-se rapid pana creste (subtire sau gros, dupa preferinte).

Se adauga pieptul cu ciupercile si patrunjelul. Se lasa la fiert 30 min amestecandu-se incet. Se da piper si sare dupa gust.

E foarte bun cu mamaliguta si un vin sec rosu.
blue_dream
Postat pe 12 Martie 2010 20:35
luati un pui obez, taiati bucatele marunte partile alea cu grasime, dar si cu ceva carnitza, si tavaliti-le putin prin ulei incins.
cand sunt aproape rumenite, adaugati 3-4 catei de usturoi, taiati in bucatele, apoi rasturnati totul pe un platouas de mamaligutza calda
daca aveti alaturi si niste ardei copti, in ulei, otet, sare si zahar, si mai bine!
pik_nik
Postat pe 12 Martie 2010 20:39
mai taticu...ori ii pui...ori ii obez....ma duc sa le bat pe alea de la metro....
nazirra
Postat pe 12 Martie 2010 20:42
pik nik , e seara , puiul obez nu are ce sa caute in calea noastra ! :-9
reyya
Postat pe 12 Martie 2010 20:42
tati.....scuze....nu ma poci abtine....imi raspunzi la o intrebare????puiu...obez cind ii iel asiiia viu........scuze.....
nazirra
Postat pe 12 Martie 2010 20:46
si alearga prin curte....asiiia mai greu...ca obezii....nu???se freaca intre picioare????adica nu stiu cum sa explic?????
nazirra
Postat pe 12 Martie 2010 20:49
Nazira...pune-le pudra de talc
reyya
Postat pe 12 Martie 2010 20:52
nazi, intre pielicica si costitze are si ceva bucatele asa mai galbui, alea care coloreaza supa

ar merge si niste aripi prajite simplu, asa crocante, nu?
ca daca va zic si de o tocanitza de pipote, usturoiata....
pik_nik
Postat pe 12 Martie 2010 20:53
iote me duc.....
nazirra
Postat pe 12 Martie 2010 20:54
pui obez...se freaca intre picioare...
oprestete!!!!!!!!!!!ca pleznesc
keks
Postat pe 12 Martie 2010 20:54
hm....pielicica....maiiiiii.......
nazirra
Postat pe 12 Martie 2010 20:55
cu pudra de talc cred ca se descurca el ...sa faca un salt spre cuptor
reyya
Postat pe 12 Martie 2010 20:56
am plecat....va pup !!!!o seara faina!!!!!!
nazirra
Postat pe 12 Martie 2010 21:00
bine, cu un pui rezolvi mult mai multe.
aripile prajite separat, ies si cateva jumari, restul fiert pentru o supa buna, apoi transat, tavalit prin ou, faina, pesmet, ulei incins...
bucatelele marunte merg la o salata de boeuf...si mai spuneti si voi
pik_nik
Postat pe 12 Martie 2010 21:01
nu poci,bre....io am suflet....nu poci chilarii un pui obez...frecat intr picioare.....sory....
nazirra
Postat pe 12 Martie 2010 21:04
cum vrei tu, si cred ca ai dreptate.
de ce sa faci altuia rau cand ai... ?!
pik_nik
Postat pe 12 Martie 2010 21:05
ARIPIOARE SI PULPE DE PUI LA CUPTOR

Aripile si pulpele de pui se dau prin flacara de la aragaz,se spala bine cu apa si se pun in tava.De jur imprejurul tavii se pune sare grunjoasa cam de un cm.Tava pregatita cu carnea de pui se pune in cuptorul incins la foc mic.Carnea de pui este gata atunci cand aceasta capata o culoare aurie.Pofta buna !





ladyDY
Postat pe 12 Martie 2010 21:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Reteta de mici cu bere 9 De la: garbo_7655 18 Mai 2013 06:20
Mincaruri cu pui. gaina .... 76 De la: ladyDY 15 Martie 2010 10:52
Setari Cookie-uri