ce sa fac....

relatia mea a devenit prea banala....nu mai e nimic cum era,nu tu surprize,nu tu declafratii...ok...poate a evoluat dar eu nu ma mai simt iubita...de o luna stam impreuna si e din ce in ce mai greu,rar ma ajuta la treburi,rar are timp si chef pt noi...am incercat sa discutam,a fost ok 3-4 zile si a revenit la vechile obiceiuri...prefera sa stea la calculator decat langa mine...nici sexul nu mai e nimic din ce era,parca nu ii mai pasa decat de el,el cae facea orice pt mine si langa care am descoperit dragostea si placerea trupeasca...suntem poate prea pasionali,ne certam,ne iubim,nu putem trai separat...ce o fi de facut?
dulcicutza
Postat pe 27 Iulie 2008 13:01
daca v-ati mutat impreuna de o luna de zile si zici ca s-a schimbat atit de mult cu toate ca ar trebui sa fie invers,inseamna ca nu e obisnuit cu ideea sau poate e prea devreme pt el,incearca si fii mai indiferenta cu el si da-i spatiul de care are nevoie o sa vina el singur la tine si iti v-a propune sa stati din nou impreuna,bine acum tu il cunosti cel mai bine si stii c-am cum gindeste si reactioneaza

Postat pe 29 Iulie 2008 18:11
Poate are o perioada mai grea la servici,poate nu se simte bine sau poate pur si simplu e intr-o pasa proasta .Mai lasa-l putin in apele lui si daca nu se scimba stati de vorba si incercati sa va rezolvati problemele impreuna.Comunicarea conteaza f mult
marinela_diana
Postat pe 29 Iulie 2008 23:09
da...astea sfaturi le'am primit si de la mama lui si de la niste prieteni comuni...o sa incerc...multumesc :)
dulcicutza
Postat pe 30 Iulie 2008 02:05
Eu cred ca e ok. Sunt perioade si perioade.

Postat pe 7 Septembrie 2008 14:21
monotonia intr-o relatie cred ca apare din cauza celor implicati ca si pasiunea,totul e in puterea voastra,stii cum e daca vrei, poti

Postat pe 5 Octombrie 2008 01:54
Gica se vaita:
-Dupa ce mananc, intotdeauna ma simt satul si ma trage la somn.Sa fie asta un semn de boala?
-Da-te mai incolo, sa nu ma contaminezi-i-a zis Suzuki.-Tii minte ce alergai inainte, cand te sculai mai flamand de la masa?Asta ar trebui sa faci si acum.

Postat pe 5 Octombrie 2008 06:44
Dulcicutza cred ca esti foarte tanara.Chiar crezi ca vei avea toata viata focuri de artificii?Vei vedea ca totul in viata e-n functie de prioritati,de modul in care vedeti viata amandoi,cat de uniti sunteti in obiectivele voastre....ca doar n-o sa stati bot in bot toata viata.Orice relatie cere timp,sacrificii,implicare si multe altele.RABDARE!
stanescugean_ph
Postat pe 5 Octombrie 2008 13:19
cred ca e de discutat...aceasta pb....
iar daca reusiti...e ok!!!
daca nu...cred ca ...tre sa va reorientati...amandoi...
poate ca...v-a luat valul...prea devreme...si...trebuie ceva...retushat!!!
e trist...dar...dac asa stau lucrurile...tre sa discutati...si sa vedeti ce e de facut...
nu e normal sa ramana asa...!!!
ovidiu42
Postat pe 5 Octombrie 2008 14:35
eu i-as spune asa: dragul meu, atitudinea ta indiferenta si nepasatoare ma duce cu gandul la faptul ca tu nu esti deloc fericit cu faptul ca acum stam impreuna. Asa ca mai bine plec. Am crezut ca stand impreuna vom avea mai mult timp pentru noi, pentru relatia noastra, pentru a construi cat mai multe impreuna. Insa tu imi dai senzatia ca regreti faptul ca ai facut pasul asta si ca de fapt nu esti pregatit. Plec inapoi. Te iubesc, imi doresc sa fiu cu tine, dar nu asa cum suntem acum. Tu mai gandeste-te la ce vrei si daca ajungi la concluzia ca de fapt ma vrei, atunci cauta-ma. Altfel nu mai are rost.
Stiu ca doare, poate tu nu vrei sa pleci, dar nici dragoste cu sila nu se poate si nici sa astepti sa intrati intr-o rutina din care va fi si mai greu sa iesiti nu e bine. Mai bine rupi pisica in doua de la inceput.
Succes.
P.S. Insa nu te juca cu amenintarile. Cand spui ca faci ceva, chiar fa ca sa te ia mereu in serios.
cretunencu
Postat pe 5 Octombrie 2008 16:21
De la: dulcicutza, la data 2008-07-27 13:01:09relatia mea a devenit prea banala....nu mai e nimic cum era,nu tu surprize,nu tu declafratii...ok...poate a evoluat dar eu nu ma mai simt iubita...de o luna stam impreuna si e din ce in ce mai greu,rar ma ajuta la treburi,rar are timp si chef pt noi...am incercat sa discutam,a fost ok 3-4 zile si a revenit la vechile obiceiuri...prefera sa stea la calculator decat langa mine...nici sexul nu mai e nimic din ce era,parca nu ii mai pasa decat de el,el cae facea orice pt mine si langa care am descoperit dragostea si placerea trupeasca...suntem poate prea pasionali,ne certam,ne iubim,nu putem trai separat...ce o fi de facut?
poate fiind prea mult timp impreuna n-are timp sa te mai doreasca....il obosesti?
ios
Postat pe 5 Octombrie 2008 20:06
Draga mea e pacat ca dupa o perioada atat de scurta de stat impreuna sunt traite aceste stari. Poate ca are probleme la munca sau poate se simte constrans si ingradit in libertatea cu care era obisnuit. Si eu sunt de aceeasi parere ca trebuie sa rupi pisica in doua acum.Cu cat trece timpul cu atat va fi mai greu. Si daca are probleme ar trebui sa le discute cu tine in loc sa te ignore. Incearca sa vorbesti cu el pentru ca e posibil sa nu fie pregatit sa stea impreuna cu cineva,sa imparta binele si raul,sa se bucure de persoana de alaturi mereu necondutionat. In orice cuplu mai sunt asemenea stari dar parca nu din prima luna.Eu sunt maritata de 10 ani si tot nu ma ignora cum zici ca face el. Te sfatuiesc sa il ,,educi"cum trebuie. Partenerii sunt asa cum se formeaza unul pe altul si ai sa vezi ca in timp veti ajunge sa comunicati atat de bine incat in acelasi timp sa ganditi acelasi lucru intocmai ca doua jumatati.Mult noroc si vorbeste cu el,doar asa se poate rezolva daca e de rezolvat ceva...
adriiaana
Postat pe 5 Octombrie 2008 20:10
eu am fost casatorita 9 ani cu cel pe care l-am iubit mai mult ca pe mine.ne-am casatorit amandoi tineri,20 de ani,il iubeam si am acceptat defectele lui in ideea ca si el le accepta pe ale mele.am pornit la drum hotarata sa am o familie frumoasa,sa ne educam reciproc,sa ne eliminam defectele,dar el a inteles altceva,a inteles ca eu sa le reduc pe ale mele si sa le accept pe ale lui.oamenii nu se schimba decat daca vor si daca stiu ce vor.poarta o discutie cu el ,spune-i ce vrei clar de la inceput,daca se poate schimba ,bine,daca nu ,nu pierde timpul,e viata ta.
la mine dupa noua ani,el este la fel ,ba chiar,in decursul anilor,imi spunea ca a intervenit obisnuinta si ca a imbatranit si nu se mai poate schimba.ce nu am vazut cand trebuia,pt ca eram orbita de dragoste,vad acum,dar mai vad si ca am pierdut cei mai frumosi ani din viata,asa ca trebuie sa stii ce vrei.atunci ma incurajam spunandu-mi ca lupt pt familia mea,acum imi spun ca am fost o fraiera,m-a pacalit si s-a simtit bine,m-am trezit si am zis asa cum imi place sa zic mereu"niciodata nu e prea tarziu"
bafta!
simonaene29
Postat pe 6 Octombrie 2008 12:00
Cam prin aceeasi problema am trecut si eu,dar eu daca i-am zis ca plec el a zis sa plec ca nu-l intereseaza. Cand am vrut sa plec am cunoscut o alta fata a lui: era innebunbit ca plec si a folosit toate tertipurile pentru a ma tine langa el, am vrut sa plec si din cauza ca ma inselase. N-am facut-o si regret enorm! Daca nu se schimba lasa-l!!!!!!!Ai sa te trezesti peste catva timp regretand si fiind nefericita.Citeste povestea DATI-MI UN SFAT, VA IMPLOR! e povestea mea. Nu te gandi decat la fericirea ta si atat!!!Gandeste-te tie sa-ti fie bine!
eu_butterfly
Postat pe 11 Noiembrie 2008 14:24
e posibil sa fie monotonie. plecati in vacanta, incercati lucruri noi, schimbati ceva in relatia voastra. cine stie pote o sa mearga. bafta!
fluturasalb85
Postat pe 13 Noiembrie 2008 13:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
imi vand rochita de mireasa! 30 De la: Roxxynela 13 Aprilie 2009 22:49
De ce ajung barbatii sa insele? 5 De la: needforspeed 1 Noiembrie 2008 22:19
probleme in cuplu 34 De la: Ioana007 1 Ianuarie 2009 20:39
MAREA DESCOPERIRE ?NU -DOAR O CONVINGERE CARE POATE NU TREBUIA 11 De la: Ioana007 10 Decembrie 2008 19:13
ce parere aveti despre relatia taur (eu) - gemeni ( el) ? 3 De la: garbo_472671 29 August 2017 14:11
Setari Cookie-uri