Oare unde se va ajunge?

nu cred ca "marcarea teritoriului" s-a facut numai in mintea mea, cred ca actiuni ca cea descrisa de mine au efecte in plan cat se poate de concret. sa explic putin : stiti cu totii ca suntem inconjurati de energii proprii, asta e un fapt cert, iar aceste energii ale noastre interactioneaza cu celelalte care ne inconjoara, cu care intram in contact. de aceea exista simpatii si antipatii la prima vedere, aparent inexplicabile, dar ele se datoreaza tocmai intrepatrunderii benefice (sau nu) a energiilor noastre. ce simtim nu este efectul unei credinte anume ci pur si simplu al interactiunii acestor energii reale pe care, din pacate, cei mai multi dintre noi nu le putem vedea (unii pot sa le vada). nu vi s-a intamplat niciodata sa intrati in casa cuiva si sa simtiti o atmosfera apasatoare, neplacuta, fara ca gazda sa fi facut ceva neplacut fata de voi si fara ca acea casa sa va deranjeze ca aspect (fie murdara, de ex.), nu vi s-a intamplat sa simtiti acolo disconfortul doar ca pe o stare, o senzatie, fara o explicatie/ un motiv anume ? asta se intampla fiindca locul resp. e incarcat cu energii care "se bat" cu ale voastre ... reversul situatiei (adica senzatia de bine) are explicatie analoga ... ceea ce nu am inteles pana acum e de ce plimbatul pe langa peretii interiori si "mangaierea" lor e o metoda mult mai rapida de a schimba energiile din locuinta decat simpla plimbare prin casa, cel putin in cazul meu ... sunt sigura ca exista o explicatie ce tine de dispersia/plasamentul acestor energii prin locuinta, insa ceva sigur nu stiu, doar banuiesc la modul logic ... cat despre yoga, nu am practicat niciodata, insa mi-a suscitat interesul o buna bucata de timp.

Postat pe 19 Mai 2008 17:46
Este frumos ca vorbesti de energii si de casa.Ar fi fost mai interesant, daca shimbai energia lui, cu energia altuia, desi banuiesc ca faci ca si mine:sufli si-n iaurt.Problema este sa nu sufli prea tare, ca s-ar putea sa pierzi iaurtul.Pe urma sa stii ca o dragoste paralela,. pe care o traiesti in vecinatatea sotului si a copiilor, este ca un surogat de cafea.Nu are gustul care trebuie.Asta-i partea proasta a relatiilor pasagere.Acum gata.Ma duc pe blogul meu de la otv, unde scriu despre Hermeneutica miturilor.Frumusetea este ca aceasta tipa, nu ma inseala si ma iubeste la nebunie.

Postat pe 19 Mai 2008 18:41
marturisesc sincer ca am avut cateva tentative de schimbare a energiei lui cu energia altuia (cum asa dragut spui), din pacate nu am reusit sa gasesc ce-am vrut, desi dorinta arzatoare (dar bland exprimata) de a-mi intemeia o noua familie m-a insotit ani de zile. abia la 41 de ani mi-am acceptat moartea afectiva in sensul relatiei de dragoste (sexuala) cu un barbat. in rest, sunt o femeie normala, am relatii de prietenie si/sau profesionale cu destul de multi barbati, iar faptul ca, de ani buni, nu mai exista in viata mea nici o relatie cu conotatii sexuale, nu ma deranjeaza deloc, sunt f. linistita din punctul asta de vedere si daca va fi sa apara "fat-frumos pe-un cal alb" (greu de crezut, cel putin la anii mei), atunci mai vedem ce si cum. pana una alta, mi-e bine asa cum sunt, insa desigur ca regret ca nu am intalnit barbatul cu care sa fac o casa ca lumea, cred ca as fi fost un partener de cursa lunga cu care se putea cladi cot la cot. din pacate, barbatii nu prea vor in pozitia sotiei un partener de viata avand o forta cel putin egala cu a lor. ei nu-si doresc o femeie mai puternica, educata/scolita, independenta financiar si cu o buna perceptie a starilor de fapt inconjuratoare, asta ii cam sperie fiindca dispare din mintea sotului sentimentului de dependenta accentuata a sotiei fata de el, nu se mai pune nicicum problema atat de indragitului control al barbatului asupra femeii. toate astea le creaza complexe de inferioritate si de aceea fug de rup pamantul in fata unei alternative de relatie matrimoniala. experienta de viata (a mea si a altora) mi-a aratat ca prefera astfel de femei numai ca amante, extrem de rar ca sotii. asta e, nu pot schimba mentalitatea masculina, dar nici sa ma dau ceea ce nu sunt, doar de dragul de a avea un sot in casa, nu pot si nici nu vreau sa pot, n-am s-o fac.

Postat pe 19 Mai 2008 19:03
In primul rand renunta la cal.Fat-Frumos, nu mai foloseste caii, decat daca lucreaza la hipodrom, sau este sef peste propriul sau atelaj, proprietate S.R.L.Acum se foloseste masina, care nu mananca iarba, si nici nu face nimic pe covor.Stiu cum gandesti, si sunt constient ca optiunile tale si ale femeilor in general(dar si ale barbatilor )sunt destul de limitate.Si pe urma, sa stii ca orice ai face acum, nu mai are farmecul iubirii din tinerete.Tu spui ca-ti trebuiesc ani ca sa te vindeci.Eu spun ca nu-ti ajunge o viata.In spatele mastii pietrificate a fiecaruia dintre noi, este un inger care plange.Uneorei cand stau noaptea si vad luna strecurandu-si lumina tremurata pe geam, il aud.Plansul lui seamana cu o ploaie de toamna fara sfarsi, care cade peste un copac lipsit de frunze si flori.

Postat pe 19 Mai 2008 20:51
farmecul iubirii din tinerete ... ce sa zic, cred ca te inseli ! eu m-am indragostit ca o adolescenta la 40 de ani, ultima oara, a durat doar cateva luni "indragosteala" mea fiindca mi-am dat seama ca iubirea lui nu era deloc la fel de plina, el nu m-a iubit cu adevarat, desi asa zicea, insa faptele lui aratau altceva. sa stii ca l-am iubit cu "fluturi" in stomac si voce unduitoare, cu aceeasi dorinta de a pune totul sub minunatul "noi" in loc de "eu" si/sau "tu" separate, cu aceeasi dorinta de a cladi tp amandoi. cel mai frumos compliment pe care l-am primit vreodata de la un barbat a fost de la el cand mi-a spus intr-o zi " as porni o casa cu tine", atunci am zburat de fericire fiindca asta imi doream cel mai mult de la el, sa porneasca o casa cu mine. din pacate, totul a fost doar o iluzie, vorbe fara realitate in ele, acea ultima dragoste m-a secatuit, moartea ei a insemnat si moartea mea afectiva in sensul pe care l-am explicat deja. sincera sa fiu, nu exclud posibilitatea unei noi iubiri, insa sansele sa mai se intample sunt practic nule (am pierdut "iaurtul"), eu asa cred acum, dar poate ma insel ! D-zeu stie ... iata ca, draga vanghelis, farmecul iubirii din tinerete e posibil si la varste mature, am trait-o personal. noapte buna.

Postat pe 19 Mai 2008 21:24
"Celei inselate,
O vino iubito, sa bei din izvor,/Eu m-oi ascunde-n ochii albastrului mister,/Pe pajistea intinsa, in care pasii mor,/Cand taina infloreste, si dorurile pier./Hai vino iubito, minciuna este gata,/Sa te cuprinda-n brate si in iluzii roz,/Iar noaptea-n bariera, sta asteptand rasplata,/Cu luna despletita, pe dealuri de moloz./Alearga cu pasii fosnind printre umbre,/Si-aseaza-te ranita, pe inverzita banca,/Tacerea in durere, lasand-o ca sa umble,/In ora ce se scurge, dintr-o clepsidra sparta."

Postat pe 20 Mai 2008 19:12
BINE AI REVENIT EMMA! Poate mai vorbim!
blanca
Postat pe 20 Mai 2008 20:06
Carina, mereu cel care iubeste mai mult e cel fericit ! Ma intrebam si eu la un moment dat daca voi mai iubi. Mai tarziu am inteles ca a iubi tine de cum e construit sufletul tau.
blanca
Postat pe 20 Mai 2008 20:07
Dragute versuri, Vanghelis! Carina, inca de cand ai postat primele comentarii, mi-ai facut o impresie buna. Sper ca toamna vietii sa se aseze la fel de frumos si peste mine atunci cand va veni si sa-mi daruiasca macar o farama din intelepciunea ta. Mereu am spus ca dragostea nu tine cont de varsta. Atat timp cat inca poti sa iubesti,inseamna ca esti viu...
angelaviorica
Postat pe 20 Mai 2008 20:18
mieluza, eu cred ca cel care iubeste mai mult e cel fericit numai daca dragostea ii este impartisita, altfel e cel care sufera mai mult, poate si singurul care sufera. nici respectul deosebit cu care partenerul care iubeste mai putin isi trateaza partenerul care iubeste mai mult nu repara mare lucru, ci doar ii mai ia un pic din suferinta. eu asa cred fiindca asa am simtit si asa au simtit toti cei pe care ii cunosc si care au trecut prin astfel de situatii inegale. eu cred ca suferinta vine din faptul ca cel care iubeste mai mult isi doreste cu ardoare sa fie iubit cel putin la fel, isi doreste ca asteptarile pe care le are fata de partener, mai mult sau mai putin marturisite (dar profund si incontrolabil existente in sufletul sau) sa-i fie implinite, iar acest fapt nu se intampla fiindca aceste dorinte sunt mult prea mari fata de ce partenerul ii poate darui in mod firesc, natural si conform cu ceea ce el simte (adica mai putin decat celalalt). un vechi proverb spune " de unde nu-i, nici D-zeu nu cere ! ", insa un suflet indragostit nu stie acest proverb sau nu poate sa-l stie !! angelaviorica, iti mltumesc mult pt. aprecieri, nici n-am crezut ca mai sunt persoane care citesc ce scriu aici in afara de cei care si-au afirmat prezenta in topic. din pacate, forumul acesta e structurat diferit fata de ce-am intalnit pana acum, nu poti vedea cine e in bara de prezenta la topic si astfel nu ai de unde sa stii cata lume citeste ce scrie fiecare ... sau se poate sti si nu m-am prins eu cum ?? sa aveti o seara asa cum v-o doriti !

Postat pe 20 Mai 2008 20:48
"cel care iubeste mai mult e cel fericit numai daca dragostea ii este impartisita" sunt cazuri cand unui barbat ii e impartasita dragostea acesta se plictiseste si pleaca iar la vanatoare ... sau incepe sa se poarte urat si sa...."nu mai iubeasca"
lief
Postat pe 21 Mai 2008 10:18
ai dreptate, lief ! tocmai asta e necazul nostru cu barbatii: ei sunt vesnic "la vanatoare" !! v-am spus deja parerea mea despre cauzele infidelitatii barbatilor si formele pe care ea le poate imbraca ... oricum, o iubire neimpartasita in cote egale, cat de cat, aduce suferinta celui care iubeste mai mult, eu asa cred ...

Postat pe 21 Mai 2008 10:32
de obicei isi fac un scop din a cuceri femeia...insa nu ca sa fie a lor,ci ca sa-si demonstreze ca pot ...dupa care se plictisesc, si nu mai intretin aceasta cucerire...unii nu-si mai dau interesu ,femeile se plang de lipsa de atentie ....altii pleaca la altele .... vor varietate
lief
Postat pe 21 Mai 2008 11:55
Cel care iubeste mai mult e cel care are de daruit mai multa iubire si care crede mai mult in acea dragoste . Dupa mine. De aceea e cel fericit . Pentru ca mereu cand iubesti doresti sa dai cea mai frumoasa parte din tine celui iubit si din aceasta cautare, sfarsesti prin a fi mai frumos . E-adevarat ca vrem sa vedem la celalat reflexia propriilor sentimente, si atunci cand nu vedem asta suferim , pe-atat de mult ,pe cat de adanca e dragostea. Acolo insa apar unele intrebari la care daca avem curajul sa privim raspunsurile in fata s-ar putea sa gasim si rezolvarea, problemei . ( adica finalul suferintei),.. si peste timp, privind inapoi , sa realizam daca noi am fost cel ce-a iubit mai mult ca in fond noi am fost cel bogat sufleteste , si chiar daca nu pentru totdeauna , in fond ,mai fericit.
blanca
Postat pe 21 Mai 2008 20:34
Un prieten al meu, avea o prietena, care era fiica de macelare.A vorbit el cu fiica cat a vorbit, si cand a vazut ca vorbirea aceasta mai prezinta si pauze, ce i-a zis fetei:-Draga mea, uite ce m-am gandit.Ca sa putem vorbi zi si noapte, respectand numai pauzele publicitare, m-am gandit, sa fac un contract cu taica-tau, pe viata.-Cum? Vrei sa te insori cu tata?-Nu cu taica-tau, draga, ca este urat, ca un caine latos pe langa un trandafir.Ce vrei, sa fac ulcer ?Eu de tine ziceam.Si ea auzind asta, a inchis ochii cocheta, si a zambit ca un trandafir la o vanzatoare cu flori.Bun.Se duce baiatul la tatal fetei-.Buna ziua, buna ziua,- ce doriti?.-Am venit sa-mi dati mana fiicei Dvs.-Numai o clipa domnule, va servim imediat.Iese macelarul si se duce la nevasta-sa.-Fai femeie, a venit un nebun si-o cere pe fiica mea in bucati.-De ce spui asta?-Pai i-a cerut numai mana.Nu putea sa ceara si el o bucata mai buna?-se sfatuiesc cei doi si se intoarce inapoi macelarul.-Domnule, imi pare rau.Marfa care a venit de la depozit, se vinde la bucata.Asa ca va rog sa va decideti:Ori toata, ori nimic.

Postat pe 22 Mai 2008 18:58
Mi se pare corect ,Vanghelis.:)) Si-mi plac teribil exemplele tale!!
blanca
Postat pe 22 Mai 2008 20:58
Si mie.

Postat pe 22 Mai 2008 22:20
carina,
frumos spus/scris. am citit si recitit ce ai scris. ajuta! ajuta pe cei ce au nevoie de ajutor!

sint alaturi de emma..trece printr-o drama, si ii doresc sa gaseasca calea. Timpul, timpul uneori rezolva anumite lucruri..
dede
Postat pe 23 Mai 2008 03:26
ma bucur mult ca ajuta ce am scris fiindca asta mi-am si dorit : sa ajute !! pe curand.

Postat pe 23 Mai 2008 13:46
"dede" nu inteleg de ce dramatizezi situatia emmei. Nu traieste nici o drama. Pur si simplu sa lasat in voia inimii si a dat la o parte barierele anterioare, autoimpuse. Avand in vedere ca au amandoi familie totul este ok. Fi sigura ca fiecare il va proteja pe celalalt. Metalul colectiv nu ne face bine intotdeauna. lumea n-o putem schimba. Daca cineva o condamna inseamna ca na iubit niciodata. Da, probabil ca tu consideri ca fiind drama emotiile continue premergatoare viitoarei intalniri. Iti spuneam, se protejeaza reciproc, deci n-o mai considera o drama. Stiu ca nu va dura cat lumea, dar merita sa traiasca din plin macar acum daca nu s-a intamplat mai devreme...

Postat pe 24 Mai 2008 22:46
si eu cred ca emma traieste o drama in fond, am explicat deja, intr-unul din primele mele mesaje, de ce cred asta. ideea de baza: e o drama sa nu poti iubi liber, pe fata ... fericirea care se fura in astfel de relatii e dureroasa fiindca poti sa uiti de toate cateva ore in bratele iubitului, insa, dupa ce te desparti de el, realitatea - pe care ti-ai dori-o altfel - te izbeste in fata cu toata forta si asta doare, doare mult ...

Postat pe 25 Mai 2008 12:18
http://www.youtube.com/watch?v=N8XXcDUrdVk
blanca
Postat pe 25 Mai 2008 13:22
Imi place acest mod de a raspunde printr-o trimitere pe YouTube. China Roses este mesajul nostru pentru Emma, care, pe deasupra mai este si foarte frumoasa. Va las pe voi s-o gasiti...O fac si eu cu placere multumindu-i pentru initiativa stimabilei "mielutza"...http://www.youtube.com/watch?v=N8XXcDUrdVk. Si mai adaug ceva pentru placerea sunetului si imaginii...http://www.trilulilu.ro/nipiap/151cefe2f895f7. Cel mai dur judecator al emmei este propria constiinta. Din acest punct de vedere ar trebui sa privim lucrurile.

Postat pe 25 Mai 2008 19:20
unfaithul

ficare vede lucrurile asa cum simpte, cum le percepe..Suntem diferiti..deci ceea ce am simtind eu citind despre emma poate fi diferit cu ceea ce ai simtit tu...Suntem diferiti!!
Eu inteleg prin ce trece emma..inteleg prin prisma evenimentelor diferite din viata mea..si eu asa vad..ca pe o drama..

daca tu vezi altfel ..draga mea esti libera sa vezi altfel..

emma nu ne-a cerut sa-i spunem cine credem noi ca ii va fi judecatorul, nici cit anume va dura acea relatie..emma si-a spus povestea..iar noi ascultam. De regula, daca ai lucruri bune de zis..le zici..daca nu ai atunci mai bine taci..de ce faci comentarii care dor..si oricum nu ajuta pe nimeni..nic ipe tine si nici pe ea? intreb si eu..nici nu trebuie sa-mi raspunzi..
dede
Postat pe 26 Mai 2008 07:42
nu pot corecta ca as face-o..adica sa corectez greselile de tipo..asta in cazul in care spre exemplu cineva imi va spune ca nu stiu sa scriu cuvintul "simte"..:-)
dede
Postat pe 26 Mai 2008 07:44
Draga EMMA te poti numi o femeie fericita ,incearca cateva minute sa treci in locul sotului tau ,si anume tu sa fii cea la care vine sotul tau intr-o zi si-ti spune ca a aparut in viata lui o dragoste fulgeratoare care i-a nascut alte nevoi de viata .Tragedia va fi imensa pentru tine si primul lucru pe care-l vei face este sa o cauti pe individa si sa vezi ce l-a determinat pe sotul tau sa deschida ochii mai bine catre altcineva ,unde gresesti tu nu ca sotie pentru ca el nu cauta o alta sotie in primul rand ci cauta persoana care produce acele reactii chimice pe care nu le mai declanseaza persoana de acasa .I-ti spun aceste lucruri pe care le-am trait si pentru care am luptat sa rezolv aceasta problema ,si spun drept ca nu regret ca nu m-am dat batuta .In momentul in care sotul meu s-a simtit atras de altcineva am incercat sa aflu cauza .Spre norocul meu el si-a exprimat toate nemultumirile fata de mine ,si mi-am zis ca tot ce am trait 22 de ani alaturi de el merita sa lupt ,am dat tot orgoliul la oparte de care vorbesc multe femei si sa stii ca am reusit .Eu incerc sa vad situatia ta ca inversul experientei mele .Vorbeste cu tine insuti si vezi ce te atrage la acel coleg de servici si nu-ti ofera sotul tau incearca sa insinuiezi fata de sotul tau nevoile tale care s-au transformat pe parcursul casniciei voastre ,asta nu inseamna ca trebuie sa-i spui in fata fiindca sa nu te astepti ca el va putea sa inteleaga situatia ,si va divorta complicand si mai mult situatia .Incearca sa te intorci in adolescenta ta si incearca sa faci comparatie cu trairile de atunci care se aprindeau si se stingeau la fiecare noua prietenie .Nu cumva este acela-si lucru .Gandeste-te ca problema nu este numai a ta ,este si a copilului tau care are acum o familie nesigura si de care el nici nu are cunostinta ,este problema sotului tau care va fi zdruncinat cand va afla de instabilitatea casniciei sale ,gandeste-te la familia colegului tau care nici nu stie ce dezastru o asteapta .Nu lasa sa te gestioneze sentimentele ,gestioneaza-le tu pe ele ,DUMNEZEU ne-a dat si creier ca a banuit el ca sunt momente in viata in care sufletul o poate lua razna si ne-a dat haturi sa putem sa-l stapanim.Draga EMMA ai grija ,tot ce ai construit pana acum se poate distruge usor dar nimeni nu-ti poate garanta ca m-ai poti construi la loc .I-ti repet esti fericita ca nu ti-a facut aceasta surpriza sotul tau lucru ce nu pot spune la fel de colegul tau care este nedrept fata de sotia ta iar infidelitatea lui se poate transforma in bumerang catre tine si suferinta va fi si m-ai mare ,acum suferi ca tradezi dar legea compensatiei spune ca roata se invarteste si nu-ti doresc sa gusti din suferinta cand vei fi tradata .Ai doua lucruri de facut ,incearca sa-l faci pe sotul tau sa-ti ofere ceea ce simti tu nevoia acum ,nu rupe puntea sentimentala dintre tine si sotul tau ,si uitate in ochii copilului tau si citeste nevoile lui ,cand el a pronuntat cuvantul MAMA prima data el si-a pus toata speranta in tine ,si incearca sa uiti acesti fluturi din stomac care sunt trecatori dar ce ramane cu siguranta este familia ta care tu trecand peste acest obstacol va deveni mai solida .Fii puternica si gestioneaza-ti sentimentele.

Postat pe 26 Mai 2008 14:22
Iata ceva pentru EMMA. Interesant, nu? EU, deocamdata nu dau sanse divortului, dar...

"Semne ca dragostea voastra a murit.

Dragostea v-a unit si v-a invaluit intr-o frumoasa poveste care parea fara sfarsit. Dragostea v-a facut sa va sacrificati unul pentru altul, sa faceti ca relatia voastra sa fie minunata. Din iubire ati ignorat scepticismul celor din jur si ati demonstrat ca sentimentele inving barierele sociale.

Insa, in ultimul timp iti pui din ce in ce mai multe semne de intrebare cu privire la viitorul vostru impreuna. Cum iti poti da seama ca relatia nu trece doar printr-o pasa mai proasta, ci sunteti chiar la sfarsit?


El...


Nu face altceva decat sa te critice cat e ziua de lunga. Cand va intalniti, este distant si nu da nicio urma de afectiune. Cand iesiti cu prietenii in oras, vorbeste fara menajamente despre intimitatile voastre: certuri, relatia cu parintii etc.


Desi te suna in timpul zilei, nu prea aveti ce sa va spuneti. Discutiile voastre se refera doar la lucruri banale, iar timpii morti nu te fac decat sa vrei sa inchizi cat mai repede telefonul.


Partidele de amor sunt din ce in ce mai putine si seci... Nu mai stati imbratisati ore intregi pentru a va repeta ca va iubiti. Imediat se ridica de langa tine si isi gaseste de treaba prin casa.


Orele petrecute de el la birou sunt din ce in ce mai multe. Iti repeta vesnic faptul ca este obosit, nu mai are initiative spontane de genul: "Astazi plecam la munte" si nu mai simte nevoia sa iesiti la plimbari sub clar de luna.


Tu...


Nu-i mai simti lipsa, chiar daca este plecat pentru o saptamana. Din contra, simti ca, in sfarsit, esti libera, neingradita.


Flirtezi din ce in ce mai des...cu un coleg de serviciu, cu un amic, cu un barbat pe care l-ai cunoscut de curand. Aceasta se intampla pentru ca vrei confirmarea faptului ca inca esti seducatoare, ca esti o femeie frumoasa, inteligenta si amuzanta.


Nu mai simti bucuria aceea nestavilita de a-i face cadouri surpriza, de a-i marturisi iubirea ta intr-un mod neconventional. Singurele cadouri pe care vi le mai faceti sunt cele de aniversari si, eventual, de Craciun, din simplu formalism.


Te simti atrasa de prietenii lui si nu te dai in laturi de la a cocheta cu ei. Nimic din ceea ce face nu ti se mai pare inedit, atragator, unic.


Nici viata sexuala nu mai este o placere pentru tine. Nu te mai simti atrasa de el, nu mai esti dispusa la jocuri sexuale, nu te mai intereseaza pozitiile noi si nici cum sa il satisfaci.


Oricat de mare ar fi fost dragostea dintre voi, nu merita sa mai stai alaturi de un om caruia nu mai ai nimic sa-i oferi, ori care nu mai are nimic sa-ti ofere. In aceste cazuri, despartirea devine un medicament al sufletelor voastre, un antidot impotriva dezamagirilor reciproce si irascibilitatii fara sfarsit.

Adelina Titire"

Am protejat articolul si numele... autoarei: Adelina T.



Postat pe 26 Mai 2008 16:34
Draga Unfaithful , adevarul e ca voiam sa postez aici acel clip nu doar sa fac o trimitere la el, dar se pare ca n-am facut-o corect.
blanca
Postat pe 26 Mai 2008 18:56
Dragii mei, pana la urma,am luat o decizie si sper sa fie cea corecta, chiar daca nu-mi este pe plac. Va doresc numai bine!

Postat pe 29 Mai 2008 17:04
emma draga mea,

este superb ca ai putut lua o decizie. Am tot vrut sa vorbesc cu tine..ma rog, nu am reusit..asta este. M-am tot gindit ca m-ar fi ajutat si p emine povestea ta..sau si pe tine povestea mea..destul de diferite..si totusi cu ceva asemanari (ca altfle nu as fi insistat sa vorbesc cu tine)..Imi pare rau ca ai disparut atit de brusc.

Iti doresc numai bine si sper ca decizia luata sa fie cea mai buna pentru toata lumea. Se pare ca in viata toti invatam sa facem compromisuri..Nu am crezut asta si nu am vrut sa accept niciodata ca poti trai facind compromisuri..dar se pare ca viata ne invata multe.

dede
Postat pe 29 Mai 2008 18:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Este bolnav sau asa este el 2 De la: iasomia 19 Februarie 2009 08:27
La Targu Mures 2 De la: tutankhamon 24 Aprilie 2009 13:10
V-ati logodi cu un bafbat intalnit pe www.logodna.ro ? 120 De la: FULGUTA 8 Mai 2009 07:44
cati parteneri sexuali ati avut? 309 De la: DanaMAD 10 Aprilie 2010 12:47
mama vitrega la 20 de ani.....cine ma poate sfatui? 64 De la: irina_24ro 29 Aprilie 2009 15:20
Setari Cookie-uri