Baiatul de la medicina

Buna.
In universitatea unde invat este un baiat la mediicina care imi place , eu sunt la biologie . Ne-am intalnit de cateva ori pe holurile universitatii si am simtit o atractie . De cateva ori l-am surprins cautandu-ma cu privirea ... el este exact tipul de baiat care imi place . Mi-ar place sa nu mai treaca pe langa mine holbandu-se , ci sa-si faca un pic curaj sa imi zica ceva.
Acum va intreb pe voi , cum as putea sa-i arat ca ma intereseaza, sa fac ceva sa se intample .
Gumiho
Postat pe 11 Octombrie 2016 12:17
HaHa ha , buna intrebare....E un fel de "piatra filozofala pt. toate noi...." Asculta, e superstiut ca barbatii judeca cu "capul" de jos: rectae, in baza a ceea ce vad. Ia uite aici un mail q22@live.it. Iti dau amanunte numai in privat. Scrie-mi.
garbo_14483
Postat pe 11 Octombrie 2016 22:56
In sfarsit un flirt real, nu din ala cu ochii in monitor.
Gumi, mai baga si tu niste priviri galese si de restul se ocupa...natura. In nici un caz sa nu-i dai adresa de FB pana nu te invita la o cafea.
Succes sa ai.
Rotty
Postat pe 12 Octombrie 2016 08:24
dai atentie la privirile lui in felul asta isi va da seama ca il placi
Claudia_Sztan_1
Postat pe 9 Noiembrie 2016 20:14
Eu daca as fi inlocul tau,as scapa intentionat ceva pe jos,cand as fi in preajma lui,sau chiar l-as intreba ceva,ca sa intru in vorba...daca nu faci vreun pas,va face alta....nimic nu pica din cer,totul in viata vine din mici stradanii.Poti si sa ii zambesti,cand il vezi,sa il saluti...e si asta un inceput bun,nu mai astepta de la el,fa si tu un pas mic...poate va avea rezultat bun.
daniilia
Postat pe 25 Noiembrie 2016 14:54
poti face un pas mic, cum prea bine zice daniilia, sau poti face un pas mai mare, un shpagat - spre exemplu...
ce e atat de complicat sa te bagi cu el in seama ca din senin asa?
poate tipul e timid!? poate ca te place si nu indrazneste sa faca primul pas temandu-se de un eventual refuz...

la drept vorbind, si fara sfaturi, aici sau in privat, cred ca cel mai elegant pentru amandoi ar fi sa aveti o discutie - asa ca din senin - si care sa se termine cu un fel de - va urma... un fel de va urma care sa fie la o cafenea.. sau la o plimbare aiurea ... unde nu numarul pasilor sa conteze si nici orele scurse, unde ca nu conteze nici cuvintele spuse si nici clipele petrecute in tacere... - unde sa conteze doar prezenta voastra a unuia langa celalalt!

cum vine aia o discutie ca din senin?
aici e pe cat de simplu pe ata de complicat...
este simplu ca teme de discutie se pot ivi din orice, complicat este pentru ca s-ar putea orice subiect, orice tema sa ti se para ridicola...
totul e sa iti faci curaj si sa-i dai si lui curaj...pana la urma nimic rau nu se poate intampla.
daca rezultatul nu e unul pe masura asteptarilor tale, atunci s-ar putea doar sa iti fi facut tu o imagine eronata referitor la el, adica sa-l fi urcat pe-un piedestal desi nu era locul lui acolo.
nu uita, el este care care iti place de la distanta, de aproape s-ar putea sa nu fie acelasi lucru!

p.s. nimic de aic nu constitue un sfat, sunt doar cateva idei oorientative.
eu am scris ce-am gantid, tu esti tu si ai viata ta... doar tu ti-o poti trai si cel mai bine e sa ti-o traiesti asa cum simti!
heartbit
Postat pe 27 Noiembrie 2016 01:09
De la: heartbit, la data 2016-11-27 01:09:33poti face un pas mic, cum prea bine zice daniilia, sau poti face un pas mai mare, un shpagat - spre exemplu...
ce e atat de complicat sa te bagi cu el in seama ca din senin asa?
poate tipul e timid!? poate ca te place si nu indrazneste sa faca primul pas temandu-se de un eventual refuz...

la drept vorbind, si fara sfaturi, aici sau in privat, cred ca cel mai elegant pentru amandoi ar fi sa aveti o discutie - asa ca din senin - si care sa se termine cu un fel de - va urma... un fel de va urma care sa fie la o cafenea.. sau la o plimbare aiurea ... unde nu numarul pasilor sa conteze si nici orele scurse, unde sa nu conteze nici cuvintele spuse si nici clipele petrecute in tacere... - unde sa conteze doar prezenta voastra a unuia langa celalalt!

cum vine aia o discutie ca din senin?
aici e pe cat de simplu pe atat de complicat...
este simplu pentru ca teme de discutie se pot ivi din orice, complicat este pentru ca s-ar putea orice subiect, orice tema sa ti se para ridicola...
totul e sa iti faci curaj si sa-i dai si lui curaj...pana la urma nimic rau nu se poate intampla.
daca rezultatul nu e unul pe masura asteptarilor tale, atunci s-ar putea doar sa iti fi facut tu o imagine eronata referitor la el, adica sa-l fi urcat pe-un piedestal desi nu era locul lui acolo.
nu uita, el este cel care iti place de la distanta, de aproape s-ar putea sa nu fie acelasi lucru!

p.s. nimic de aici nu constitue un sfat, sunt doar cateva idei orientative.
eu am scris ce-am gandid, tu esti tu si ai viata ta... doar tu ti-o poti trai si cel mai bine e sa ti-o traiesti asa cum simti!


cu corecturile de rigoare!
heartbit
Postat pe 27 Noiembrie 2016 02:13


...Deci cel putin 15+1...


Adica cele mai deranjante macar...garbo101426
Postat pe 27 Noiembrie 2016 03:05
of, credeam ca mi-au murit stalkerii...
bine macar ca stiu ca inca stunteti in viata!

chiar nu stiam unde imi este contorizatorul de greseli, multumesc ca te-ai aratat!
esti si tu utila la ceva ...
tine-o tot asa, oricum mai mult de atat nu poti!

si spropos - mai taie din ele da-le dreaqu!
heartbit
Postat pe 28 Noiembrie 2016 01:16

Bre, da' ce ... cosmopoliti sintem!
Carevasazica 'stalker' si nu 'hartuitor'...Pai daca atita poate ... lingvisticianu' forumului care se incapatineaza sa nu foloseasca majuscula, atunci de ce sa ne mai miram ca altii sint chiar mai jos de-atita?!?...Plus inca 6(sase) alte noi greseli daca tot te-a mincat intre cornitze sa raspunzi atunci cind mai bine trebuia sa te faci ca ploua!
Mama lui de ego...


garbo101426
Postat pe 28 Noiembrie 2016 13:21
De la: garbo101426, la data 2016-11-28 13:21:11
Bre, da' ce ... cosmopoliti sintem!
Carevasazica 'stalker' si nu 'hartuitor'...Pai daca atita poate ... lingvisticianu' forumului care se incapatineaza sa nu foloseasca majuscula, atunci de ce sa ne mai miram ca altii sint chiar mai jos de-atita?!?...Plus inca 6(sase) alte noi greseli daca tot te-a mincat intre cornitze sa raspunzi atunci cind mai bine trebuia sa te faci ca ploua!
Mama lui de ego...
dupa cum ziceam
taci si calca apa!

multumesc pe aceasta cale echipei garbo ca mi-a sters postul anterior adresat aceste libidude, insa ei ii permite orice aici, pe acest forum care, cu siguranta, ar fi mai atractiv fara prezenta ei atotcuprinzatoare... dar poate aveti un motiv serios sa tolerati astfel de specimene
who knows?
heartbit
Postat pe 29 Noiembrie 2016 06:56
Ca de obicei, ideea topicului s-a pierdut in cartea de gramatică, cu a sau fara, in fata, DOOM, acum traducerea e liberă , ca la cum nu contează scrierea corecta în română, in engleza nici nu sunt pretenții.
Heartbit, salutări, mi-era dor de umorul tău Desi nu as sfatui-o sa faca drept spagat , cel mai bine ar fi sa il invite la o cafea,suc etc si sa se elucideze.Ca timpul trece...Nu e vreme de prea multe întrebari.
Schmetterling
Postat pe 29 Noiembrie 2016 20:00
sara buna si tie fluturas.
ma bucur sa vad ca ii mai era cuiva dor de mine pe aici ... nu doar stalker-ilor de serviciu...

as zice ca nici spagatul nu e rau, sau un lesin spontan, ca din intamplare, premeditat... in bratele lui... dar evident, asta tine de circumstante, conjuncturi astrale (daca e noapte cu atat mai bine pentru titulara de drept a postului) luna in capricorn sau capricornul in luna, ar putea sa fie teme vaste de dezbatut.

da, din pacate timpul doar trece si daca isi mai zambesc mult unul altuia o sa ramana doar cu zambetul, ca vine una, sau unul si ocupa terenul si apoi ce faci, schimbi zambetul in rictus? parca n-ar fi chiar interesanta povestea in varianta horror!
heartbit
Postat pe 30 Noiembrie 2016 04:09
''ma bucur sa vad ca ii mai era cuiva dor de mine pe aici...''

Nu de tine, de umorul tău. :D
Nu-i ac. lucru.

Credeam că numai eu bântui, fiind de gardă la sanatoriu.
Axl_R
Postat pe 30 Noiembrie 2016 16:55
nu esti singura care bantuie
si da, nu e acelasi lucru, dar fiindu-i dor de umorul meu, inseamna ca implicit mi-a simtit lipsa.
a simtit lipsa lecturarii textelor mele, descrise asa frumos si laborios de retardata forumului aka 426, care cel putin vazand ca m-am intors pe aici, a realizat ca inca mai are un scop in viata, ca inca nu e timpul sa ii dea ortul popii si sa bucure lumea cu absenta ei!

mai prosta satului, aka 426, daca stiai sa citesti, dar numai si numai daca, si tot intelegeai ca acolo unde faci tu referire la - specimene si who knows - este o pauza mai mare decat o simpla virgula.
sunt doua propozitii separate
una este sfarsit de rand si idee, cealalta este un inceput de rand.
dar avand in vedere cum te descrii singura in cuvintele pe care le asterni - "o colectie de celule care refuza s-o ia incetisor inspre ... anorganic!" adica mai pe direct - o aglomerare de celule fara niciun rost, nu ma surprinde ca esti incapabila sa intelegi ceva din ceea ce e scris aici!
nu esti cu nimic desupra Raduleascai, care a inceput prin a urla acum 27 de ani pe tancuri si a tot tinut-o asa ani si ani de zile, dupa aceea prin televiziuni!
hai, fii intelegatoare si mergi de cauta scame!
heartbit
Postat pe 30 Noiembrie 2016 20:23
Umorul, apartinandu-ți, implicit dor si de tine, Bit!
462, sincer nu am nimic cu tine, esti vulgară si vrei sa pari ceea ce nu esti si nu vei fi in vecii vecilor, adică vreo academiciana, profesional si implicit in scoala vieții.Noroc de emoticoane, asa te exprimi si tu....
Te-as numi parameci, însă as jigni începutul formelor de viață
In rest, hai sa dăm mână cu mână...


Schmetterling
Postat pe 1 Decembrie 2016 09:27
De la: heartbit, la data 2016-11-30 04:09:59sara buna si tie fluturas.
ma bucur sa vad ca ii mai era cuiva dor de mine pe aici ... nu doar stalker-ilor de serviciu..

as zice ca nici spagatul nu e rau, sau un lesin spontan, ca din intamplare, premeditat... in bratele lui... dar evident, asta tine de circumstante, conjuncturi astrale (daca e noapte cu atat mai bine pentru titulara de drept a postului) luna in capricorn sau capricornul in luna, ar putea sa fie teme vaste de dezbatut.

da, din pacate timpul doar trece si daca isi mai zambesc mult unul altuia o sa ramana doar cu zambetul, ca vine una, sau unul si ocupa terenul si apoi ce faci, schimbi zambetul in rictus? parca n-ar fi chiar interesanta povestea in varianta horror!


Asa e, râsul poate cădea in călcâie sau, cum auzeam pe cineva: râzi, dar nu e râsul tău -asta in cazul in care, după cum zici tu, apare una mai determinată, îndrăzneață, si....
Insa, sa sperăm ca acesti copii se plac sincer si curat, si timpul va lucra in favoarea lor.Mult succes si dragoste le doresc!
Schmetterling
Postat pe 1 Decembrie 2016 09:32
eu le doresc multa dragoste, ca de succes (sau succesuri!!) au timp toata viata
heartbit
Postat pe 1 Decembrie 2016 09:43
Daca fata a interpretat corect ocheadele aruncate de tinar inseamna ca sint induiosator de naivi, ceea ce este o raritate si foarte frumos totodata.
Fata de o anumita tinara care la 16 ani era experta in sex pe linga altele, acesti tineri traiesc fiorul primelor sentimente delicat si frumos.
Eu as sfatui-o sa-l invite la o cafea, pur si simplu. Sintem in secolul XXI, femeile au devenit mai indraznete ce Dumnezeu.
Tommy_Boy
Postat pe 1 Decembrie 2016 09:48
Daca l-ar invita ea, n-ar mai exista fiorul si delicatetea de care vorbeai.
La cum au devenit femeile, ii inteleg pe gay ...doar "gaura" si tupeul de ele, zero feminitate, zero gratie.
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 1 Decembrie 2016 10:31
Ce-mi plac mie bărbații cu pantaloni roz și bluza care crapă pe ei.
Iar comportamentul și gesturile...

Bit, cândva înțelegeai, dacă te tachinam. :)
Tu știi că ''te iubesc'', în stil Garbo.
Doar ne cunoaștem...din vedere.

Dați-vă mâna și ignorați-mă!
Axl_R
Postat pe 1 Decembrie 2016 10:56
De la: Bilan_Matkotvschi, la data 2016-12-01 10:31:30Daca l-ar invita ea, n-ar mai exista fiorul si delicatetea de care vorbeai.
La cum au devenit femeile, ii inteleg pe gay ...doar "gaura" si tupeul de ele, zero feminitate, zero gratie.


Nu am zis sa-l invite in pat. La o cafea isi poate da seama daca baiatul chiar o place, daca este timid sau a interpretat ea gresit privirile. Se poate lega o relatie de iubire sau de prietenie sau nimic.
Pina la urma daca nu ajunci sa stai de vorba cu el/ea cum Dumnezeu sa-ti dai seama daca chiar il/o placi?
Doar dupa fizic? Pai abia atunci intra in joc doar sexul si nimic altceva.

Crezi ca femeile alea care asteapta sa fie "agatate" pt. ca asa s-a incetatenit in mintea barbatilor de secole sint mai feminine?
Nop, sa vezi ce "fiare" perfecte devin dupa ce se vad cu patalamaua la mina.

Tommy_Boy
Postat pe 1 Decembrie 2016 12:29
De la: Axl_R, la data 2016-12-01 10:56:48Ce-mi plac mie bărbații cu pantaloni roz și bluza care crapă pe ei.
Iar comportamentul și gesturile...


.... si care incearca sa ne convinga ca sint absolut normali prin niste demonstratii in strada care ar merita bulina de atentionare pt copii sub 18 ani.
I-am vazut si nu numai in tara. Manifestarile mi se par de-a dreptul scabroase, parerea mea, chiar cu riscul sa fiou considerata inapoiata.

Ce mai faci, cum o mai duci, ca nu te-am prea vazut in ultimul timp?
Tommy_Boy
Postat pe 1 Decembrie 2016 12:32
De la: Axl_R, la data 2016-12-01 10:56:48Ce-mi plac mie bărbații cu pantaloni roz și bluza care crapă pe ei.
Iar comportamentul și gesturile...

Bit, cândva înțelegeai, dacă te tachinam. :)
Tu știi că ''te iubesc'', în stil Garbo.
Doar ne cunoaștem...din vedere.

Dați-vă mâna și ignorați-mă!


si a zis cineva ca b-as intelege acum?

stiu ca stii sa citesti in semn, de-aia facui exces cu astea
heartbit
Postat pe 1 Decembrie 2016 13:02
De la: Tommy_Boy, la data 2016-12-01 12:29:03
De la: Bilan_Matkotvschi, la data 2016-12-01 10:31:30Daca l-ar invita ea, n-ar mai exista fiorul si delicatetea de care vorbeai.
La cum au devenit femeile, ii inteleg pe gay ...doar "gaura" si tupeul de ele, zero feminitate, zero gratie.


Nu am zis sa-l invite in pat. La o cafea isi poate da seama daca baiatul chiar o place, daca este timid sau a interpretat ea gresit privirile. Se poate lega o relatie de iubire sau de prietenie sau nimic.
Pina la urma daca nu ajunci sa stai de vorba cu el/ea cum Dumnezeu sa-ti dai seama daca chiar il/o placi?
Doar dupa fizic? Pai abia atunci intra in joc doar sexul si nimic altceva.

Crezi ca femeile alea care asteapta sa fie "agatate" pt. ca asa s-a incetatenit in mintea barbatilor de secole sint mai feminine?
Nop, sa vezi ce "fiare" perfecte devin dupa ce se vad cu patalamaua la mina.Daca lui i-ar fi placut fata asta, crezi ca n-ar fi invitat-o pana acum la o cafenea sau ceainarie sau altundeva, sa stea de vorba? Pe bune...
Imi pierd timpul in discutia asta, oricum nu se intelege nimic.
Bilan_Matkotvschi
Postat pe 1 Decembrie 2016 13:22
Tommy, eu cu munca și gărzile și o răceală de cinci săpt.
Complicații cu EKG mod, tahicardie...etc. Trece.
Nimic nou. Nu prea am chef să citesc ''lucrări de diplomă.''

Bit, încă da.
Axl_R
Postat pe 1 Decembrie 2016 13:53
Exact ce spuneam...La grădinița am invatat bunul simt si limbajul decent si civilizat, tu cred ca ai sărit etapa asta...direct la sanatoriu- ai ceva cunostinte in domeniu.
Astea ai uitat sa le pui, te ajut eu....
Schmetterling
Postat pe 1 Decembrie 2016 17:46
Fluturas, Heartbit, voi chiar o bagati in seama pe madama asta care e vesnic cu miinile in solduri si poalele ridicate ca sa-i vedem inteligenta in toata splendoarea ei?
Nu pot sa cred. Lasati-o in boii ei ca ne-am lamurit cam ce poate da din neuronii din dotare
Ignorarea e ucigatoare pt cei de teapa ei.
Tommy_Boy
Postat pe 1 Decembrie 2016 18:30
eh, hai sa iti raspund cum se numeste, ca tot intrebi cu mare aplomb
se numeste 426 ... mai numar de zeghe!
acum esti multumita ca ai aflat?
hai mars si cauta scame!
si poate iti amintesti ca nu m-am adresat tie de cand am revenit si singura te-ai bagat in seama exact ca in descrierea de-ai facut-o mai sus... cu tot cu "urul vacii care esti...!


Tommy, chiar daca nu e bagata in seama, asa cum am zis mai sus, ea se baga singura in seama, asa ca nici o sansa sa scapi de asemenea puroi al internetului, din [acate cei care ar putea sa ii administreze medicatia virtuala nu sunt interesati sa dea cateva click-uri si sa o scoata din spatiul asta!
e la fel de amuzanta ca o omida care se taraste pe-o creanga uscata, cautand o urma de verdeata sa mai rontaie si ea...!
sarmana de ea... parca o si vad zbatandu-se ca rama in carlig fara nici un spor, cercand sa scoata cu retardul ei mintal fraze cat mai bombastice si sforaitoare, care sa para academice, alaturaind cuvinte fara nici o noima, ca sa demonstreze ca are habar despre dex, ba uneori nici cu dex-ul in fata nu e capabila sa foloseasca corect informatia de acolo si o tot schimonoseste in fel si chip, ca doar, doar o remarca-o si pe ea cineva si o baga-o in seama aducandu-i osanale si facad-o sa spere ca poate nu doar vantul ii mai ridica si ei fusta si ca nu doar de un curent de aer o sa mai aibe parte pe acolo!
heartbit
Postat pe 1 Decembrie 2016 19:14
gunoias de grajd, poate ne explici si noua ce inseamna osanale si care e gresala de folosire in contextul in care am scris eu!?
pana atunci, noi stim, ca esti mai proasta decat prevede legea, asa ca ramane cum am stabilit, taci si.... calca apa!
din pacate pentru tine, chiar daca esti o urmasa a lui Stefan cel Mare, esti total neinteresanta si neimpresionanta pentru mine.
cat priveste sfortarile tale de-a face faima zonei din care iti ai obrasia si care au dat tarii minti stralucite si oameni de valoare (intamplator in majoritate barbati) fac doar sa revelezi portretul unei balcaze si lalai mahalagioaice cu pretentii de literata. se vede cat se poate de clar ca esti in esenta doar o searbada si lugubra schizofrenica impotenta in toate dimensiunile posibile si imaginabile, dar mai ales fizic si psihic!
cat despre legatura dintre tine si "Atletul Crestinatatii" amintit mai sus, care dincolo de activitatile lui pe campul de lupta, se stie ca a fost un afemeiat, care in traducere libera si directa se poate numi curvar - dar care avea o scuza ca era Domnitor! - spre deosebire de el care, dupa cum ziceam, a avut si activitati razboinice si religioase, tu nu ai decat activitati centuristice!
asta-i viata.
drumurile de centura alea localitatilor nu au fost inventate pentru circulatia diferitelor mijloace de transport, ci doar pentru specimene ca tine, ca sa aveti si voi un loc de munca si de unde sa aveti un venit - si un plecat - si care sa va ofere ceva de pus in gura!

p.s. ma mir cum de ai realizat ca ceea ce scriu este menit nu pentru a-ti raspunde tie, ci pentru amuzamentul (poate chiar deliciul) publicului! dar, pentru ca exista un mare DAR, stiu foarte bine ca orice biped de pe pamantul asta, oricat de redus mintal ar fi, chiar si asa in stadiul tau (mai jos de nivelul tau, cu greu s-ar putea situa altcineva), poate avea o sclipire de intelegere (nu te suspectez de vreo urma de inteligenta, fii linistita in privinta asta!)
heartbit
Postat pe 2 Decembrie 2016 02:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
relatii 12 De la: garbo064678 29 Noiembrie 2009 09:10
voi ce parere aveti? 20 De la: ronny_grati 16 Mai 2010 14:30
Oare mai e ceva de spus in aceasta relatie? 59 De la: mala 17 Mai 2010 12:21
putem trai si fara critica!...... 19 De la: Cassey 9 Iulie 2009 14:40
Dumnezeu ii place pe oamenii care se straduie sa duca o viata curata..Sufleteste si trupeste 3 De la: luptatoareacurajoasa 24 Mai 2010 17:17
Setari Cookie-uri