ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Cine cauta o vrajitoare

Voteaza
*****Scor: 5 din 1 vot
 

Buna, vreau sa va spun ca dupa un amalgam de țepe, am gasit o persoana care m-a ajutat sa fiu fericită. Daca nu m-ar fi dezlegat as fi suferit toata viata. Daca aveti nevoie de ajutor nu ezitati sa imi lasati un mesaj pentru a va spune cum sa ajungeti la ea. Specific ca sunt o persoană de bună credință care nu am niciun fel de alta legatura cu dânsa!
  citeaza   raspundeCe spui tu, draga ? Chiar "nu am niciun fel de alta legatura cu dânsa!" ?
Tocmai cu "persoana care m-a ajutat sa fiu fericită." nu ai alta legatura ? Dar la "ce legatura" te referi... in afara de aceasta "dezlegare" ? In tot cazul, nu stiam ca la VRAJITOARE se poate referii cu cuvantul "persoana"... ! Doar daca aceasta persoana, se crede doar vrajitoare. Eu am citit mult, mai ales in basmele marelui Petre Ispirescu despre vrajitoare si el nu le numea de loc: "persoane"... ! In fine, persoana sau nu, vrajitoare sau nu, de ce trebuie sa ne adresam tie ca sa ne spui ascunzatoarea ei... poti sa spui si aici pe garbo, sunt destule persoane cu mintea slaba care cred in vrajitoare ! Eu stiam mai de mult un loc unde se poate gasii o vrajitoare, l-am dscoperit intamplator cand eram cu oile la pascut si mi-a venit sa fac (scuzati...) pișu... si cum ma jenam sa fac in fata mieilor, m-am indreptat spre un copac mare si uscat si am facut acolo. Si sa vezi minune... !!! De sub radacini a iesit o aratare care arata ca o vrazitoare, asa cum citisem prin cartile sfinte, ceva in genul asta:

www.brunofunnyshop.ro/assets/uploads/product_images/34659.jpg

si care a inceput sa tipe la mine ca de ce nu folosesc WC-ul public ? E... ce sa-i mai explic ca nu exista asa ceva in padure... am fugit de acolo si un card de ciori ma urmarea vorbind pe limba lor. A ciorilor, nu a vrajitoarei. In fine... nu e asa greu sa gasesti un barlog sau bordei unde traieste o vrajitoare. Paraschiva, Sorina sau Leopoldina !
Si apropo de "sunt o persoană de bună credință"... la ce credinta te referi ?
  citeaza   raspunde

Cum la ce fel de credinta Barbo?! La credinta in vraji si vrajitoare
Au ajuns rau fetili astea (adica vrajitoarele) daca pling dupa clienti pe garbo. Sau o fi o novice in meserie si are nevoie de fraieri ca sa-si mai construiasca un turnulet la palat?
  citeaza   raspundeCum adica, vrei sa spui ca alea cu turnuletele argintate sau aurite, stiu sa scrie ? Sau de aia au apelat la Sorina ? In fine, fata a vrut doar sa ajute... ! La Sorina ma refer.
  citeaza   raspunde


a pornit vanatoarea de vrajitoare ?
  citeaza   raspunde

Daaa... Ne vaneaza ele pe noi. Sau cel putin asa intentioneaza.
  citeaza   raspunde

ati gasit vrajitoarea?
  citeaza   raspunde

Din pacate nu, pentru ca persoana de "buna credinta" si-a sters contul.
Dar sa stii ca nu ne lasam, cautam cand avem nevoie...
  citeaza   raspunde

De la: Rotty, la data 2016-05-26 19:31:35Din pacate nu, pentru ca persoana de "buna credinta" si-a sters contul.
Dar sa stii ca nu ne lasam, cautam cand avem nevoie...

Of prietene drag..haide sa o cautam impreuna!😀
  citeaza   raspunde

Si daca o gasim ce facem ? I zicem ceva "la vrajeala" ?
  citeaza   raspunde

De la: Sorina_Mariana_1, la data 2016-05-23 10:01:29Buna, vreau sa va spun ca dupa un amalgam de țepe, am gasit o persoana care m-a ajutat sa fiu fericită. Daca nu m-ar fi dezlegat as fi suferit toata viata. Daca aveti nevoie de ajutor nu ezitati sa imi lasati un mesaj pentru a va spune cum sa ajungeti la ea. Specific ca sunt o persoană de bună credință care nu am niciun fel de alta legatura cu dânsa!
  citeaza   raspunde

N-ajungi tu in Iad intr-o zi,nu te lasi!Obraznic mai esti la vorba!
  citeaza   raspundeEte... da de unde stii tu Mărio ca ajunge in iad ? Si tu esti o vrajitoare din astea care stiu viitorul... ca altceva nu pari ca stii ! Si de fapt, la cine te-ai referit cand ai scris "obraznic"... ca eu nu vad decat fete dragute pe aici... in afara de tine, binenteles
  citeaza   raspunde

Barboneli este un om de treaba care merita toata stima. In momentul cand ajungeti la vrajitoare ca solutie pentru problemele Dvs., inseamna ca nu sunteti sanatoase. Mai bine ati merge la medic sau la psiholog, deoarece oamenii acestia au si o facultate, iar preturile sunt accesibile.
  citeaza   raspunde

No offence, da' de unde ... meteahna asta educationala 'pre-formatata' cum ca toata stima (care e o chestie la fel de subiectiva ca si ... ura sau dispretzul!) 'trebuie' acordata doar ... fapturilor pe care le PREZUMAM NOI ca fiind de treaba?!?


A alunecat cumva logica peee .. gheatza in mijlocul verii si si-a rupt gitul?!?


Nu de alta da', la mine in cartier, puiandrii astia din generatia FeseBuci stiu ei f. sigur ca a fi de treaba inseamna de fapt sa fii ... COOL!

Desi, evident, nici vorba de asa ceva.

Da' in ziua de azi cred ca trebuie sa ne obisnuim cu cultura care a devenit deja ... cool-tura!


P.S. Si daca dam 'toata' stima unei singure persoane - pe care nici macar n-o cunostem in realitatea ei organica, comportamentala si caracteriala de zi cu zi -, ce facem, pe viitor, cu cei care s-ar putea sa fie cu adevarat importanti si meritusi in viatza noastra?...
  citeaza   raspunde

Cine cauta o vrajitoare, o gaseste la schimb cu prostia. Sau macar vreo babatie, boscorodind descantece in frunze si bobi.
  citeaza   raspunde

Imi exprim un punct de vedere personal. Nu imi propun sa intru in disputa cu nimeni. Totusi este o nebunie sa te lasi manipulat de catre niste fiinte analfabete in jurul carora plutesc doar ramasite de legende. Pana la urma traim in secolul XXI, fara suparare. Teoretic toti oamenii de aici ar trebui sa fim prieteni, pentru ca facem parte din aceeasi familie.Practica ,si aceasta inseamna educatia si limbajul demonstreaza din nefericire si altceva.
  citeaza   raspunde

cautam vrajitoare

cautam vrajitoare fiindca suntem nebuni
punem iarasi tacerea asezata-n dulap
ninge alb, pumni de stele in gradina sub pruni
si in toamna aceasta nu mai stiu daca scap

vrajitoarele trec calarind maturi lungi
si se duc intr-o lume presarata cu vraji
sunt vrajit de iubire intepat tot de spangi
undeva pe afara, plange-un cal in manej

cea mai dulce din toate ma priveste tacut
dintr-o floare rotata,care n-are vreun nume
eu o strang toata-n brate si pe buze-o sarut
doua umbre de flacari si atat de pagane

este versul din mine, poate-un pic ametit
in iubire se pierde intr-un vechi labirint
la un capat de drum eu ma simt ametit
mirosind a cafea si putin a absint

sus pe pat sta cearsaful de dorinte botit
lenes trupul se-ntinde, plin de formele moi
sus din cer sacadat si atat de boltit
cad in noapte miresme rascolitele ploi

te iubesc iarasi strig si ma pierd un cuvant
parca tipa cocorii rotitori si dementi
noi suntem prea ciudati cum stam astazi in rand
cu saruturi de jar sa ne facem prezenti

luna cade in brate o mireasa de rand
bratele ma cuprind cu tristetea-i stelara
ne iubim, unul este, tot la fel de flamand
si se-mbata din trupu-ti pentru a cata oara...

  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: