O iubesc!!!!

Foarte tare analiza. Respect.
garbo343248
Postat pe 22 August 2015 21:53
Constantin(Bobulica)


Am vazut toate criticile aduse mie dar nu am primit nici un sfat,eu sunt (fost ofiter ) am iesit la pensie cu ordonanta in anul 2000 sa stiti ca nu este o gluma ,am opt facutati am invatat (adica dadeam cate doua odat ,examene de sa pot intra ,invatam ca pentru fiecare faculta-te terminata sau din anul trei de studiu la finele lui fugeam repede la resurse umane sa pot primi plus 17 procente la solda ,Referitor la mine ,pot sa spun sincer fara nici o intentie de fishing ca eu sunt un barbat ca un foto model ,multe femei de pe site-urile de dating spuneau ca le pun poze cu actori americani de la Hollywood,am educatie si maniere alese,vorbesc scriu,citesc si am vocabular opulent si erudit in franceza ,engleza,rusa germana,am citit in cei 50 de ani cred ca 170000 de pagini,sunt cu veleitati de adevarat familist pot sa imi asum raspuderi ce necesita viata in doi din toate punctele de vedere,am o cultura generala beton ,IQ 1,92 financiar nu ma plang,dar ce vina am eu daca sunt inteligent si nu de multe ori oamenii cu care realtionez intra intr-un con de umbra.Femeile (unele au luat-o razna .Hai sa va spun cate femei azi stau pe o banca in parc si se gandesc dar nu o pot face ,de ce a pierdut un diamant ,nu tocmai eu ,dar nu se pot gandi ca sunt ocupate cu strangerea pietrelor mici fara valoare
bobulica
Postat pe 23 August 2015 03:53


Asculta aici, nea bobulica... probabil ca sunt cel cu rabdarea cea mai mare de pe forum si am sa-ti raspund. Dar sa nu te superi si chiar daca o faci, sa sti ca nu-mi pasa. Pentru inceput, vreau sa-ti amintesc de un proverb care precis la-i citit deja in alea 170000 de pagini...: "Lauda-ma gura ca ti-oi da friptura" ! Poate tu esti vegetarian si friptura nu iti e pe plac... scuze, n-am gasit un proverb cu varza. Dar as putea scrie "muratura" in loc de "friptura". Un asa laudaros ca tine foarte rar se gaseste, esti o minune ca ai aparut aici pe forum, deja au crescut actiunile lui Garbo la bursa cu un procent de 45,8% ! Sa nu pleci asa repede. Te rog in numele colectivului de cititori. Asa... acum vreau sa citez intrebarea ta adresata noua si care e cam 0,0001% din tot ce ai scris tu in prima zi: " Sfatuiti-ma ce sa fac ,merita sa mai continui cu aceasta femeie ?" Fie vorba intre noi, stim cam putin despre aceasta femeie dar stim enorm despre tine... cea ce nu ar avea nici o importanta pentru a da un raspuns simplu (pe care l-am mai scris o data dar nu ai fost atent...) : LAS_O ! NU MERITA SA CONTINUI !!! (prima data am scris sa-ti gasesti o cehoaica...etc.)
In acelasi timp nu pot sa-ti iert aberatile si prostiile pe care ai putut sa le debitezi si sa ne faci sa pierdem timpul citindu-le. Citeste-le atent, pentru ca nu le mai scriu o data ! Cateva din ele, nu chiar pe toate. Afirmi ca ai citit in cei 50 de ani care probabil este varsta ta de cand ai iesit din pantecul mamei tale, 170000 de pagini, dar nu ne spui de unde sunt aceste pagini..., pagini de dosare secrete de la MAI, pagini de ziar sau de reviste porno, pagini din revistele cu modele barbatesti, pagini de carti, poezii, enciclopedie sau dictionare ? In fine, nu conteaza. Mi-a placut ca ai remarcat ca le-ai citit in cei 50 de ani, ani pe care eu am banuit ca sunt de cand ai iesit la lumina zilei, deci tu imediat te-ai si pus pe citit... inainte sa te usuci chiar de lichidul din burta mamei... ! Iti jur ca nu am schimbat absolut nimic din ce ai scris... nici n-as fi indraznit sa fac asta tocmai unui "fost ofiter de la MAI" ! Dar ai putea sa ne explici cum vine treaba asta cu: "am o cultura generala beton ,IQ 1,92" (virgula se pune dupa beton si nu inaintea lui IQ...) ? De ce intreb ? pentru ca mie nu mi-e clar daca "beton" e un cuvant potrivit pentru cultura generala ! Una, iar a doua vreau sa-ti citez ceva din internet despre IQ tau.
"Nivelul IQ-ului sub 20
Este cazul de deficienţa mintală gravă (idioţie). Persoane acestea sunt needucabile şi de de obicei sunt dependenţi de ajutorul altora, nu sunt în stare să se îngriji singure. Adeseori trăiesc într-o lumea proprie şi nu percep lumea exterioară. Reprezintă 0,2% din populaţie."
Asa ca, daca tu singur scri ca IQ-ul tau este de 1.92 !!!! ce as mai putea sa-ti explic ca sa intelegi ceva ? Ok... sa zicem ca punctul ala l-ai pus din greseala sau e de fapt un cacatzel de la o musca care poposea pe monitor uitandu-se si admirand fascinata chipul tau si corpul tau de model... dar vezi tu bobulica, am sa-ti mai trimit ceva despre IQ:
"Nivelul IQ-ului peste 140
Persoane care au valoarea IQ-ului mai mare de 140 sunt extraordinar de abile în activitaţi creatoare şi îi conduc pe alţii. Sunt genii în timuri lor. Descoperă teorii şi aparate noi. Reprezintă 0,2% din populaţie. Dintre personajele cunoscute au valoarea asemănătoare a IQ-ului de exemplu Bill Gates sau Stephen Hawking. "
Cea ce nu cred ca e cazul tau... cu un IQ 192... in caz ca asta ai vrut sa scri.
Deci, din punctul tau de vedere poti sa te mandresti ca, in orice caz, faci parte din aceleasi 0.2% din populatie ! Ca sustii asa de tare ca esti inteligent ("ce vina am eu daca sunt inteligent") iar nu ma impresioneaza, mai mult ma ingrijoreaza ca asa tipi ca tine se invart liber in mijlocul nostru. Am mai auzit de unul care spunea ca tine: "ce vina am eu daca sunt Napoleon ?", dar el era inchis intr-un spital anume pentru Napoleoni din astia... ! Si cand ti-am recomandat, sfatuit, sa o lasi pe femeia asta in pace si sa nu mai continui sa o bati la cap, a fost din grija pentru ea, nu pentru tine. Evident esti superior ei, din toate punctele de vedere... !
barboneli
Postat pe 23 August 2015 08:20
Bre,ferească Dumnezeu! Daca dupa sapte facultăti,asa devii,mai bine nu! Si,cum ziceai,Barbo,e multi asa! Plec pe Marte!
Schmetterling
Postat pe 23 August 2015 08:34
''am opt facutati am invatat (adica dadeam cate doua odat ,examene de sa pot intra ,invatam ca pentru fiecare faculta-te terminata...''

Costeluș, așa scrie un om cu atâta carte?

Stau pe scaunul meu, nici vb de parc.


Axl_R
Postat pe 23 August 2015 08:38
Barbo , Am mai zis eu (si sustin) , ca esti bun la explicatii. Nu "beton" Doamne fereste.
Rotty
Postat pe 23 August 2015 08:41


Acum rasfoiesc Guinness Book sa vad daca bobunel nu apre in ea... mai stii... ?!?
barboneli
Postat pe 23 August 2015 08:46
Incearca si in cartea de zoologie. Zice acolo ceva despre lupul de Praga ?
Rotty
Postat pe 23 August 2015 08:57
De la: bobulica, la data 2015-08-23 03:53:49
Am vazut toate criticile aduse mie dar nu am primit nici un sfat,eu sunt (fost ofiter ) am iesit la pensie cu ordonanta in anul 2000 sa stiti ca nu este o gluma ,am opt facutati am invatat

1. (adica dadeam cate doua odat ,examene de sa pot intra ,invatam ca pentru fiecare faculta-te terminata sau din anul trei de studiu la finele lui fugeam repede la resurse umane sa pot primi plus 17 procente la solda ,

4. Referitor la mine ,pot sa spun sincer fara nici o intentie de fishing ca eu sunt un barbat ca un foto model ,multe femei de pe site-urile de dating spuneau ca le pun poze cu actori americani de la Hollywood,am educatie si maniere alese,vorbesc scriu,citesc si am vocabular opulent si erudit in franceza ,engleza,rusa germana,am citit in cei 50 de ani cred ca 170000 de pagini,sunt cu veleitati de adevarat familist pot sa imi asum raspuderi ce necesita viata in doi din toate punctele de vedere,am o cultura generala beton ,IQ 1,92 financiar nu ma plang,dar ce vina am eu daca sunt inteligent si nu de multe ori oamenii cu care realtionez intra intr-un con de umbra.

Femeile 1. (unele au luat-o razna

2. Hai sa va spun cate femei azi stau pe o banca in parc
3. si se gandesc dar nu o pot face ,de ce a pierdut un diamant ,nu tocmai eu ,dar nu se pot gandi ca sunt ocupate cu strangerea pietrelor mici fara valoare


1. Biata paranteză, s-a pierdut pe cărările internetului, că n-a mai ajuns aici cea de închidere....
2. Câte ?
3. N-am înţeles nimic.... "se gândesc, dar nu o pot face" : păi, ori se gândesc, ori nu o pot face ? "nu tocmai eu" : nu tocmai tu, ce ?? "dar nu se pot gândi" : la ce nu se pot gândi ?? "sunt ocupate cu strângerea pietrelor mici fără valoare" : hmmmm...chiar toate strâng pietre mici fără valoare ??

Dar care-s pietrele adevărate în opinia ta, maestre ?

4. Am adăugat nr 4 apoi. "Referitor la mine ,pot sa spun sincer fara nici o intentie de fishing ca eu sunt un barbat ca un foto model ,multe femei de pe site-urile de dating spuneau ca le pun poze cu actori americani de la Hollywood" .

Naivul de mine, şi eu care credeam c-ai venit aici să fishinguieşti lumea....

Totuşi, n-am înţeles : dacă aşa multe spuneau asta, de ce au rămas la stadiul de spus doar ?? Cine şi-ar permite să piardă o aşa comoară în ziua de azi ???
VasileDinNuc
Postat pe 23 August 2015 09:34
El e mai Vasile. Offf...N-ai inteles cat e de nepretuit Bobulica al nostru ? Pana si laudatorii i-au murit...de invidie (cred) .
Rotty
Postat pe 23 August 2015 09:40


Aasssa ceva.. ! Inca ma minunez ca a aparut asa "cineva" pe garbo... ! Noi suntem mai vechi pe aici, asa-i Rotty ?... dar recunoaste ca asa client de 24 Karate, nu a mai fost in trecere pe aici ! Asta dupa ce am aparut eu... evident !!!
barboneli
Postat pe 23 August 2015 09:54
Recunosc , recunosc.
Rotty
Postat pe 23 August 2015 09:55
De la: barboneli, la data 2015-08-23 08:20:50Asculta aici, nea bobulica...


Bună dimineaţa. :)

Ai uitat să spui : în postul precedent a spus că are 40 ani de facultate, conform calculului meu, aşa că, de la 10 ani a mers la facultate.

De-asta a putut citi 170.000 pagini. Cine ar putea să-l întreacă oare ? Este un adevărat fenomen !
VasileDinNuc
Postat pe 23 August 2015 09:56


Poate bobulina a vrut sa spuna ca de 40 de ani are (este in) facuktate mintala (mentala cica vine de la mentalitate... deci nu sunt sigur ca am scris corect) ! Acuma... sunt facultati si facultati... la el nu se poate determina la sau in care.
In legatura cu 170000 de pagini, daca e sa facem niste calcule unde eu o sa gresesc sigur... cam cate carti inseamna asta, ar iesi ca 1789, in cazul ca fiecare carte are 98 de pagini ! Rezonabil, nu ? In 40 de ani, nu am luat special 50 de ani, l-am lasat si 10 ani sa se joace sotron, leapsa pe ouate si alte jocuri ale copilariei... ar fi citit cam 44 de carti. Cred ca si asta e rezonabil, nu ? Asta nu inseamna ca daca le-a citit cu adevarat, a ramas si cu ceva din ele.... Ca IQ-ul lui a scazut pana la 1.92 asta stim de la el... si un fost ofiter la MAI nu minte !
barboneli
Postat pe 23 August 2015 10:32
De la: barboneli, la data 2015-08-23 10:32:27In legatura cu 170000 de pagini, daca e sa facem niste calcule unde eu o sa gresesc sigur... cam cate carti inseamna asta, ar iesi ca 1789, in cazul ca fiecare carte are 98 de pagini ! Rezonabil, nu ? In 40 de ani, nu am luat special 50 de ani, l-am lasat si 10 ani sa se joace sotron, leapsa pe ouate si alte jocuri ale copilariei... ar fi citit cam 44 de carti. Cred ca si asta e rezonabil, nu ? Asta nu inseamna ca daca le-a citit cu adevarat, a ramas si cu ceva din ele.... Ca IQ-ul lui a scazut pana la 1.92 asta stim de la el... si un fost ofiter la MAI nu minte !


Eu mă gândisem că o carte, are, în medie, cam 200 pagini, asta înseamnă că a citit 850 cărţi.
VasileDinNuc
Postat pe 23 August 2015 12:09
Ciudata povestea lui Bobulica... Nu am inteles mai nimic din ea... adica la castigul lui asa de mare, cand a venit in Ro, a trebuit sa doarma in strada ca nu si-a permis nici o zi de cazare... Iar despre carti citite, nu ati luat in calcul cartile de colorat, abecedarul... etc... Un om asa de destept... frumos... cu bani... sincer, nici nu-mi doresc sa intalnesc...
maria1956
Postat pe 23 August 2015 13:09
De la: maria1956, la data 2015-08-23 13:09:45Ciudata povestea lui Bobulica... Nu am inteles mai nimic din ea... adica la castigul lui asa de mare, cand a venit in Ro, a trebuit sa doarma in strada ca nu si-a permis nici o zi de cazare... Iar despre carti citite, nu ati luat in calcul cartile de colorat, abecedarul... etc... Un om asa de destept... frumos... cu bani... sincer, nici nu-mi doresc sa intalnesc...


Ai uitat restul : master bucătar, master cofetar....
VasileDinNuc
Postat pe 23 August 2015 13:11
Am impresia ca sunteti un grup de mistocari (ca sa folosesc un cuvant de argou) dar facultatile nu sunt facute la zi ,numai la fara frecventa,incepeam doua o data ,sunt din zodia gemenilor,eu am crezut ca sunteti pe aici consilieri pe probleme mai sensibile ,dar vad ca sunteti niste oameni cu acte in regula pusi sa radeti de oameni si sa ii luati peste picior.Problema cu IQ cred ca va starneste invidia.Cu cititul este dupa cum v-am spus,eu preferam sa citesc carti nu sa fiu sclavul calculatorului.,vreau sa citez sau sa il citez din memorie pe Eminescu ,Citez: Citind mereu,creierul tau va deveni un laborator sau ca un adevarat laborator de idei si si imagini care cu ajutorul acestuia vei putea intocmi si intelege filosofia tuturor lucrurilor in viata ) incheiat citatul.Cei ce m-au luat in (furci) pe nedrept,mai bine s-ar duce sa se angajeze la o agentie care promoveaza si realizeaza spectacole de stand-up.Cu respect distinsilor domni si doamne de pe Garbo
bobulica
Postat pe 23 August 2015 15:17


Ma bobulica... tu esti si putin nebun pe deasupra... ! Se spune "computer" nu calculator... "calculator" e ceva la care calculezi, stii tu... 1+2=3... etc. !
barboneli
Postat pe 23 August 2015 15:45
Costeluș, știi tălică ce IQ a avut Einstein?
Tu nici măcar coerent nu ești.
Vrei stand-up comedy?
Axl_R
Postat pe 23 August 2015 16:14


S-ar putea sa ai dreptate tovarase fost ofiter la MAI. cand spui ca suntem mistocari. Dar trebuie sa intelegi ca, fara un subiect sau personaj anume, ca tine de exemplu, nu putem sa ne desfasuram mistocaria. Deci pe langa atatea calitati pe care zici ca le ai, atragi privirea femeilor din parc... de ex. mai ai si talentul asta de a atrage mistocaria... sau mistoul, corecteaza-ma tu ca esti mai inteligent decat mine... ! Nu o facem din rautate ci mai mult din motive de stand-up, asa cum ai zis. Ce sa facem daca tu ne inspiri asa de tare... ? Asa cum si pe Eminescu, acel poet pe care tu vrei sa-l citezi (aici mai desfac o paranteza pentru un fel de corectie... nu se spune la oras "citez" ci "recit" pe Eminescu si nu se poate s-o faci decat numai din memorie, din ficat e mult mai greu si din splina, imposibil...) l-a inspirat Luceafarul sa scrie acea poezie mortala, asa si tu ne inspiri pe noi. In legatura cu IQ, nu-ti fa probleme, am fost rautaciosi poate, dar la o valoare "citata" de tine ca 1.92... pana si curcile ar rade, daramite noi... Uite ce mai poate face computerul (calculator dupa spusele tale) daca "citesti" si in el, cea ce citind carti cu Eminescu nu puteai sigur sa faci... iti arata cum sa intelegi anumite lucruri. De exmplu despre IQ tau, care fi sigur ca n-a facut pe nimeni gelos, din contra as zice... dar asta nu trebuie sa te supere. Uite ce scrie aici in computer:
"Cand se pomeneste despre IQ (coeficientul de inteligenta) se aminteste nivelul atins de Einstein (160?). Pe de alta parte, se pare ca IQ unei persoane cu inteligenta normala s-ar situa pe undeva la nivelul de 100. Si totusi, cercetari recente demonstreaza ca testele pentru determinarea valorii IQ nu sunt atat de relevante pe cat se credea, ca sa nu spunem ca ar fi de-a dreptul inutile. In sprijinul irelevantei acestor teste se aduc in discutie mai multe motive pentru care nu ar mai trebui sa punem atata pret pe valorile general acceptate si consacrate, si asta din simplul fapt ca aceste teste rareori oglindesc realitatea. Pana la urma cine ne poate spune cu autoritate daca suntem inteligenti sau cat de inteligenti suntem in comparatie cu alti semeni? Exista o autoritate care sa dea verdicte implacabile? Pentru ca insasi inteligenta este o capacitate a creierului in continua modificare in functie de mai multe repere, cum ar fi varsta sau educatia."
Asa caaa... cu un coeficient de 1.92 te primim cu bratele deschise printre noi, nu numai ca o raritate ci si ca un om normal. Si cum ne-ai avertizat ca tu citesti pentru ati crea "un adevarat laborator de idei si si imagini care cu ajutorul acestuia vei putea intocmi si intelege filosofia tuturor lucrurilor in viata"... o sa te pastram cu sfintenie printre noi, ca vorba aia... cine nu are probleme cu intelegerea filozofiei tuturor, subliniez: tuturor lucrurilor in viata, deci tu ne vei fi de mare ajutor... !!!

Eu unul te invit cu placere la o , doua, inca nu am intrat la profilul tau pentru ca imi este frica sa ma uit la poza ta... sa nu cumva sa ma indragostesc de tine... !
barboneli
Postat pe 23 August 2015 17:10
Pai ..........la ce ti-a folosit aceste facultati Domnule?
garbo337526
Postat pe 23 August 2015 20:08


Shshsh... nu-l deranja... acum citeste...
barboneli
Postat pe 23 August 2015 20:48
Pentru fiecare primeam cate 17 procente in plus la solda si mai tarziu mi-am dat seama ca pot avea usor masele la degetul mic si ii pot manipula usor si pot deveni oricand un lider.Stiu ca rade lumea de mine dar aici la Praga sunt foarte apreciat ,nu as vrea sa intru in amanunt ca sa nu starnesc invidia,si eu aici comunic in ceha ,rusa ,germana ,franceza ,engleza si pot sa le arat ca sunt inteligent si am o cultura generala foarte solida
bobulica
Postat pe 24 August 2015 04:48
Distinse domn!

Vreau sa va comunic ca a fi ofiter este o calitate,dupa ce iesi la pensie o pierzi temporar pana vei mobiliyat din nou la nevoie,Gradul ramane doar in livretul militar .
bobulica
Postat pe 24 August 2015 04:55
Eu am si alte activitati ,decat cititul,.....
bobulica
Postat pe 24 August 2015 04:56
Sunt prea departe ca sa pot merge in viitorul cel mai apropiat la o bere sau cine stie ce _ Eu sunt la Praga si traiesc aici ,cu Romania m+am lamurit de mult timp.Romania face valuri aiurea in lighean.Referitor la poza asa arat si in realitate inca si mai bine
bobulica
Postat pe 24 August 2015 04:59
Chiar te rog sa te uiti la poya dar risti sa te indragostesti ca nu esti prima care s+a indragostit sau s+a umezit in chilotei.Frumusetea este darul de la mama mea.
bobulica
Postat pe 24 August 2015 05:02
Bobulicule , cu inteligenta aia cu care te tot lauzi , inca nu ai priceput ca Barbo nu-i femeie ? Mai scade din IQ_ul ala , ca ai cam exagerat.
Rotty
Postat pe 24 August 2015 08:24


N-a priceput el mai multe dar le trecem cu vederea. Am avut curajul sa intru la profilul tau, bobulica, n-am cazut pe spate pentru ca in general nu cad asa usor. Si ce am vazut eu acolo. in afara de greseli de ortografie ? ("Sunt un barbat care nu se poate renunta usor.In rest femeia care o voi cunoaste ,o sa vrea sa ma faca fericit"), Pai o mutricica de acum 6 ani, dolofana din punct de vedere fiziologic dar in priviri fara logica, un pic mai bobuloi decat bobulica... bland, "bon-om" cum se spune la oamenii mai grasi, nu pari asa de increzut cum lasi impresia, nici pe departe atat de frumos sau sexy (mai ales...) ca sa se indragosteasca vre-o femei instantaneu de tine si nici sa-si umezeasca chiloteii... doar daca sta cumva in apa pana la buric ! Zici ca a fi ofiter este o calitate ? Se poate, dar si sa fi modest tot o calitate este. Si eu cred ca este o calitate care nu se invata la 8 facultati, nu la zi si nu la seral ! Probabil ca suferi de vre-un complex de inferioritate daca iti aranjezi o armata din soldati de plumb ca sa-ti bata tobele facandu-ti reclama la calitatile inexistente pe care ni le tot scrii... dar asta nu ma deranjeaza. Si fie vorba intre noi (barbatii...), cu atatea calitati pe care nu le mai enumar, scrise de tine, chiar e de mirare ca inca nu ti-a picat lesinata o femeie in brate care sa te faca fericit... ! Sincer, iti doresc tot binele si sa gasesti perechea potrivita si sa te faca fericit si tu pe ea. Apropo... tipa din albumul tau cu poze e foarte draguta, distinsa si nu seamana cu tine. Nu, degeaba iti pui si tu ochelari, ca tot n-o sa semeni cu ea. Chiar ai "mutra" de ceh (slav) si cred ca ramai neobservat printre atata populatie ceha acolo in Praga. Ok, nici eu nu traiesc in Romania cea cu valurile din lighean... dar recunosc ca voi acolo la Praga aveti o bere mult, mult mai buna decat aici. Eu nu stiu cum arati acuma, dar ca un sfat prietenesc... ar trebui sa faci si tu un pic de dieta. De slabit, evident !

barboneli
Postat pe 24 August 2015 11:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
avem sanse sa ne impacam? 249 De la: liaiedera 11 Aprilie 2010 16:30
greutatea intrauterina a fatului 1 De la: elena380 21 August 2011 09:24
Viata unei tinere in 2013.. 18 De la: Cristina_5 24 Iunie 2013 14:13
Ne este frica de singuratate 117 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:10
Iubesc un barbat mai tanar............ 155 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:14
Setari Cookie-uri