Ce se intampla? Vrea sa ma paraseasca?

Eu cred Valentin ca ar trebui sa o surprinzi. Daca ai posibilitatea de a merge la iubita ta in vizita(fara a-i spune nimic, evident). Daca reactia ei nu va fi cea pe care o astepti (sa se bucure, sa fie incintata, placut surprinsa), atunci ar trebui sa vorbesti deschis cu dinsa, sa-i faci careva aluzii ca s-a schimbat in ultimul timp. Iti dau acest sfat pentru ca intr-o relatie comunicarea este cea mai importanta. Eu nu am urmat acest sfat si am regretat foarte mult (suferind in tacere), deci BAFTA!!! si sper ca relatia voastra sa fie la fel de frumoasa ca la inceput.
Irina_Vasilascu_1
Postat pe 30 August 2014 08:24
Am citit comentariile celorlalti si vad ca toti te cam iau la misto. Hai sa te linistesc eu vrei? Sa incep asa: cam toate romancutele, odata plecate in strainatate dau de masculi straini care au bani, le plimba, le cumpara fel de fel de lucrusoare care le iau mintile si ele uita de iubiteii lor din Romania, plus ca strainii arata si mai bine sunt mult mai spalati, mai aranjati si nu sunt badarani cu fetele, asa cum sunt romanii. Am prietene plecate pe dincolo care au zis treaba asta ca nu le-ar mai trebui iubiti romani nici sa le bati, pentru ca sunt saraci, prosti si zgarciti. Asa ca iubita ta, sigur are pe altcineva. Dar ca sa-ti dau si o veste buna, s-a facut un studiu si cica ar fi cam 7 femei pe cap de barbat la noi in tara, asa ca ai de unde alege. Cauta-ti pe altcineva
garbo082745
Postat pe 30 August 2014 11:21
Și eu m-am speriat am 6 rivale. Autsch!
În care țară să mă duc, pt un frigider nou?
Axl_R
Postat pe 30 August 2014 11:38
tu esti turcoaica?

da, ii mai aproape...=))
pitiTa_
Postat pe 30 August 2014 11:46
Cred ca l-ati terminat pe om ...ce era el plin de indoieli , acum are flas-uri cu iubita in dormitor cu altu .....
Fa-i o vizita ...nu strica ...dar m-as duce cu gand sa raman .Ea nu are cum sa iti faca rost de loc de munca , trebuie sa fi fizic acolo pt sansele ce ti se ofera .
Daca o vrei , si nu ai un job extraordinar aici , eu nu stiu ce mai astepti ....???
Maria2009
Postat pe 30 August 2014 13:22
Si? ...respira cu intermitente sau ce? =))
S-a dus deja cu "gandul", stai linistita...cred ca "o" si munceste deja!
pitiTa_
Postat pe 30 August 2014 13:32
nu poti sa-i faci o vizita surpriza? adica sa te duci pentru cateva zile in vizita la ea, sa vezi care-i treaba, dar sa nu o anunti din timp. si daca-i numai obosita, poate o ajuti sa se relaxeze putin cu o seara romantica.
garbo_3567
Postat pe 30 August 2014 13:47
Nu are cum sa nu o anunte ...ar parea ca un disperat la usa ei .Ba sa ai spuna , abia ai vede reactia , daca se bucura de venirea lui si i-as transmite ca vin si raman cu ea .Atunci ....se lamureste totul .
Deci daca nu vrei sa o pierzi , lupta pentru ea .
Bafta !!!
Maria2009
Postat pe 30 August 2014 16:56
buna seara!maai baiete eu zic asa ca te cam plictisesti de atata stat , ia mai bine cautati tu ceva de munca ca sa nu ai timp sa te gandesti la aiureli.In strainatate femeile gasesc de munca la menaj , la ingrijit batrani,pentru barbati este munca in agricultura asa ca marsh la munca si nu mai face pe victima.Ce femeie isi ia de sot un trantor?hai sictir!
ileana1959
Postat pe 30 August 2014 22:11
Ai incredere in omul pe care-l iubesti si intelege ca este obosita,ca lucreaza probabil destul de mult si gindeste pozitiv .Sa nu crezi ca-i este usor.
garbo255960
Postat pe 30 August 2014 22:35
FELICITARI, pt. acest sfat
nutielena
Postat pe 31 August 2014 18:27
S-ar putea ca relatia asta sa se dizolve in timp si atunci sa-ti cauti alta prietena si sa inveti s-o cunosti daca ar vrea sa locuiasca in Romania .
garbo_405328
Postat pe 6 Septembrie 2014 10:14
Timpul lichid.
Axl_R
Postat pe 6 Septembrie 2014 12:09
Buna,si eu muncesc in strainatate si nu usor...strainatatea e grea...mai ales la inceput cind nu cunosti pe nimeni.nu-i intelegi pe cei din jur,nu ai pe nimeni alaturi,nu stii incotro sa te duci,ce sa faci,cum sa faci ceva..e greu si foarte mult stres,dar daca va iubiti trebuie sa luptati cu departarea pentru ceea ce a-ti ´`construit`` amindoi,e pacat,mai ales cind exista sentimente.E greu si pentru tine acasa dar e greu si pentru ea acolo,fa un efort sa o intelegi si incearca sa o sustii,conteaza enorm de mult pt ea!
succes!!
garbo017686
Postat pe 7 Septembrie 2014 18:34
Libra66 are dreptate
garbo014387
Postat pe 14 Septembrie 2014 09:35
Intr-o familie , care este FAMILIE partea materiala ( Veniturile , banii ) nu este de bine cand cea mai parte le asigura femeia . Femeia are alte alte lucruri de facut . Barbatul care este BARBAT face acest lucru . Unde s-o mai pui si pe asta - femeia pleaca si in strainatate , departe de casa sa munceasca . Este si normal acolo este un alt mediu , care cu siguranta ca o va influeta intr-un fel sau altul .
Petrica_Bratan_1
Postat pe 20 Septembrie 2014 08:30
Gândurile sunt puternice şi generează energia necesară pt împlinire. Nu crezi ca este mai util să nu te gândeşti la astfel de lucruri şi doar să te bucuri de momentele cu ea?!? Şi chiar dacă, prin absurd, te părăseste .....nu se termină lumea.....Parerea mea este să trăieşte fiecare clipă ca pe un dar. Iubirea nu poate fi decât necondiţionata .....în rest este doar un surogat.
Carmen_Constantinescu_1
Postat pe 20 Septembrie 2014 11:22
Mergi dupa ea daca o iubesti si asta .
..
Repede
Maria_104776
Postat pe 20 Septembrie 2014 13:38
dc vrei sa stii ce se intampla du-te la ea si discuta face to face, poate ca are pe altcineva. Asa de la distanta nu se stie.
garbo038606
Postat pe 20 Septembrie 2014 13:50
Buna . din pacate multi tineri se confrunta cu o situtie ca a ta. le-au plecat prietenele in strainatate, gasesc barbati cu situatie mai buna, si duc un viata fara griji. daca simti ceva ciudat in comportamentu iei, dute dupa ia in afara, sa afli daca se intimpla ceva, si sa nu suferi dupa ia mult timp.
Andrei_Petrica_Pavalache_1
Postat pe 20 Septembrie 2014 17:04
Daca te tot gindesti inseamna ca ai timp liber ia fa tu ceva treaba si o sa vezi ca gindesti altfel dupa vre-o citeva ore de munca bune.si daca va fi si daca nu va fi tot nu poti sa faci nimic decit sa speri si sa astepti sa te caute....spor la toate

mmiriam
Postat pe 20 Septembrie 2014 17:41
Se vede ca nu stii ca ,,ochii care nu se vad se uita,, .Daca zici ca totul era bine intre voi,cum de ai lasat o sa plece singura in lume.In astfel de situatii trebuie sa ti pui mii de intrebari ,SA IEI IN CALCUL TOATE POSIBILITATILE SI ABIA ATUNCI HOTARASTI DACA ESTI DE ACORD CU PLECAREA EI.Dupa parerea mea cred ca plangi cam tarziu. Fiecare cu drumul lui.
Maria_Ioneala_1
Postat pe 20 Septembrie 2014 21:19

Nu am citit comentariile celorlalti,insa parerea mea este ca ar trebui sa fii rabdator.Nu este usor sa te descurci intr-o tara straina,iar oboseala isi poate spune cuvantul chiar si cand ai persoana iubita langa tine.Se poate simti depasita de situatie.In general te astepti ca persoana iubita sa te inteleaga-sa nu fie necesar sa dai prea multe explicatii.Fii intelegator,oricum nu vei rezolva nimic daca o presezi,vei complica situatia.
garbo085388
Postat pe 20 Septembrie 2014 23:52
Buna,
Trăiesc cam același lucru ...dar ce sa spun ,timpul le rezolva pe toate poate na fost sa fie el cu toate ca i am oferit tot si il iubesc enorm,cert este ca el știe asta .....dar a renuntat...de ce!!!....nu stiu...
garbo327308
Postat pe 21 Septembrie 2014 09:01
Dragul meu;Daca itradevar tea iubit sau te mai iubeste,orcit de greu serviciu are sa vorbeasca cu tine la telefon ca inainte o poate face fara probleme,pentru asta ar fi destul 5 minute.
Daca e atit de obosita inseamna ca are motive externe,daca intelegi.
Faptul ca itzi spune in continuare ca te iubeste nu o doare gura.
Daca vrei cu adevarat sa descoperi mai inainte de a afla dela ea ca relatia voastra a luat sfirsit...atunci fa un efort si dute la ea.sa vezi pe viu care e siruatia reala.Iar daca tot esti pornit pe asta e absolut inposibil sa nutzi gasesti si tu ceva de munca acolo...Sper ca nu esti handicapat?
Dar bine ar fi sa te duci fara a sti ea sa ti gasesti de munca dupa care sa studuezi din umbra activitatea ei,dupa care potzi apare in fata ei cu personalitate si curaj.Sper ca esti atit de istet?
itzi doresc succes.
garbo_399163
Postat pe 21 Septembrie 2014 11:42
munca in strainatate nu seaman si nici nu este ca in Romania. Este mult mai epuizanta, au regule stricte, ar face orice sa te retina inca 20 minute dupa terminarea programului fara sa iti plateasca....etc. Probabil este obosita sau , daca ne gandim la ce este mai rau poate este in pragul unei depresii (se intampla des la persoanele care sunt departe de casa). Ai rabdare, sun-o fara sa fii insistent si plictisitor si incearca sa o sustii moral.
pirania_1960
Postat pe 21 Septembrie 2014 11:43
si ce daca te-ar parasi ? mare chestie !!
garbo_398115
Postat pe 21 Septembrie 2014 15:10
Omule... E alta lume, acolo. Alti barbati, alte posibilitati... E chiar foarte posibil s-o fi pierdut. Oricum... ochii care nu se vad se uita. Mai bine va despartiti frumos si-ti vezi de drum. E plin pamantul. Si daca ai lasat-o sa plece, sigur n-a fost marea ta iubire. Mai cauta. Poate o vei gasi in cele din urma. Un sfat- nu te multumi cu putin. Nu orice femeie cu care faci sex iti va fi si sotie si nu orice iubita va deveni mama copiilor tai. Cand o vei intalni, ai sa sti. Si sigur n-o s-o lasi sa plece in strainatate. Nu singura, in orice caz.
Injineru
Postat pe 21 Septembrie 2014 19:01
Hahaha! Amuzanta chestia cu 20 de minute... In Romania incearca sa ma retina cateva ore, fara sa-mi plateasca. Si n-am ce face, accept. Ca la 50 de ani nu cresc locurile de munca in pom... As vrea eu sa fie doar 20 de minute... :))
Injineru
Postat pe 21 Septembrie 2014 19:03
Asa e. Cu siguranta lucreaza. Ce... e alta problema!
Cunosc si eu un caz din asta. Femeie la 50 de ani, asistenta de meserie, a plecat sa ingrijeasca o batrana. Si a ajuns sa divorteze si sa se casatoreasca cu fiul batranei, un arhitect de 52 de ani. A? Merge, nu?
Asta e! Life's a bitch and then you die!
Injineru
Postat pe 21 Septembrie 2014 19:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce inseamna pt noi romanii a fi crestin , ce inseamna pt sufletul si mintea noastra credinta ? |Cat de importanta este constiinta si credinta in Dumnezeu pt fiecare dintre noi ? 81 De la: garbo189131 7 Aprilie 2011 17:35
Intr-o relatie serioasa dar indragostita de un barbat turc! Pe care dintre cei doi sa il aleg? 32 De la: liaiedera 17 Octombrie 2010 18:19
Sunt mai bun, nu sunt mai bun... sunt mai bun? 55 De la: catharsis 23 Februarie 2015 07:58
divort dupa 22 de ani de casnicie 19 De la: chrystal_10 21 Ianuarie 2010 00:04
CE FACI CAND ESTI CASATORITA SI .... 30 De la: floare_cu_colti 17 Noiembrie 2010 12:32
Setari Cookie-uri