urgent!!!!!!! va roggg mult

Buna seara dragele mele.Am si eu o problema care imi macina existenta de cateva luni.Sunt casatorita de 2 ani si jumatate, 2 ani in care am simtit ca traiesc cu adevarat alaturi de iubirea vietii mele si jumatate de an in care simt ca mi se rupe sufletul.Dupa toate clipele minunate,acum mi-a spus ca nu ma mai iubeste si ca vrea sa fie singur...aceste cuvinte nici acum nu-mi vine sa cred ca le-am auzit de la el.Pe langa acest lucru el e in fiecare zi tot mai trist,mai distant,nu ma mai saruta,nu ma atinge ,nu ma ia in brate si nu vorbeste cu mine aproape deloc.Mi-a spus ca nu sunt eu de vina,ci este el ca nu mai simte nimic.Daca ar fi fost doar atat.....of...insa el se poarta asa cu toata lumea din jurul lui, chiar si cu parintii lui de care era foarte apopiat,si ei au observat asta....Din pacate , fratele lui sufera de schizofrenie si va spun cu toata sinceritatea ca mi-e teama sa nu fie si la el debutul bolii...se poarta exact ca si cumnatul meu,are diverse ritualuri ,e foarte meticulos si inchis in sine,vrea sa fie izolat,singur...iar peste cateva clipe este bine rade, glumeste iar apoi iar pica intr-o alta lume.Nu stiu ce sa fac,cum sa ma port cu el,sa stau langa el sau sa il las singur...am nevoie de ajutor urgent....mi-e teama...va rog din suflet da-ti-mi cateva sfaturi...poate citeste un medic acest mesaj,poate imi spune ce sa fac...va rog.Mentionez ca sotul meu trebuie sa dea rezidentiatul anul acesta si la inceput ma gandeam ca este stresat din cauza asta insa mi-a spus ca nu are nici o problema cu invatatul si chiar si eu tind sa cred ca nu acesta este motivul,nici macar sa aibe pe altcineva nu este....pentru ca e mereu singur in lumea lui...va rog...mi-e teama ca e intr-o depresie..ce sa fac?va implor ajutati-ma..
brown_fairy
Postat pe 22 Ianuarie 2011 21:22
O sa isi dea si rezidentiatul si daca il ia cu bine o sa iasa din starea asta trebuie sa nu il sufoci cu intrebarea ce ai? sa il lasi pe el sa isi gaseasca echilibrul si neaparat sa doarma noptile
_blondyna
Postat pe 22 Ianuarie 2011 21:43
ciocolatia..zanutzo..

este posibil sa fie din fiecare cateun pic ,sau..s-ar putea ca el sa fie macinat de spaima ca este un posibil bolnav schizofrenic...

ce sa faci? stai de vorba cu familia ,luati atitudine...comportamentul asta dizarmonic poate ascunde multe..tre' sa mearga la un dr.

si nu in ultimul rand..exista posibilitatea sa iubeasca pe altcineva...deh,unii sunt tres malades cand iombesc...
iasomia
Postat pe 22 Ianuarie 2011 21:47
iasomia
_blondyna
Postat pe 22 Ianuarie 2011 22:03
blondutzo..

asa sa faci,cu mine sa vorbesti scurt si la obiect...
iasomia
Postat pe 22 Ianuarie 2011 22:08
De la: brown_fairy, la data 2011-01-22 21:22:40 Buna seara dragele mele.Am si eu o problema care imi macina existenta de cateva luni.Sunt casatorita de 2 ani si jumatate, 2 ani in care am simtit ca traiesc cu adevarat alaturi de iubirea vietii mele si jumatate de an in care simt ca mi se rupe sufletul.Dupa toate clipele minunate,acum mi-a spus ca nu ma mai iubeste si ca vrea sa fie singur...aceste cuvinte nici acum nu-mi vine sa cred ca le-am auzit de la el.Pe langa acest lucru el e in fiecare zi tot mai trist,mai distant,nu ma mai saruta,nu ma atinge ,nu ma ia in brate si nu vorbeste cu mine aproape deloc.Mi-a spus ca nu sunt eu de vina,ci este el ca nu mai simte nimic.Daca ar fi fost doar atat.....of...insa el se poarta asa cu toata lumea din jurul lui, chiar si cu parintii lui de care era foarte apopiat,si ei au observat asta....Din pacate , fratele lui sufera de schizofrenie si va spun cu toata sinceritatea ca mi-e teama sa nu fie si la el debutul bolii...se poarta exact ca si cumnatul meu,are diverse ritualuri ,e foarte meticulos si inchis in sine,vrea sa fie izolat,singur...iar peste cateva clipe este bine rade, glumeste iar apoi iar pica intr-o alta lume.Nu stiu ce sa fac,cum sa ma port cu el,sa stau langa el sau sa il las singur...am nevoie de ajutor urgent....mi-e teama...va rog din suflet da-ti-mi cateva sfaturi...poate citeste un medic acest mesaj,poate imi spune ce sa fac...va rog.Mentionez ca sotul meu trebuie sa dea rezidentiatul anul acesta si la inceput ma gandeam ca este stresat din cauza asta insa mi-a spus ca nu are nici o problema cu invatatul si chiar si eu tind sa cred ca nu acesta este motivul,nici macar sa aibe pe altcineva nu este....pentru ca e mereu singur in lumea lui...va rog...mi-e teama ca e intr-o depresie..ce sa fac?va implor ajutati-ma..



Avand in vedere simptomele pe care le-ai enumerat pare a fi o depresie. Ce poti face in privinta asta? Vorbiti deschis despre ce s-a intamplat, despre ce il nemultumeste, ce nu-l mai face fericit, despre ce-si doreste si asculta-l fara sa ii reprosezi ceva sau sa-l judeci. Incurajeaza-l in cazul in care e cu moralul scazut, spune-i ca ai nevoie de el si fa-l sa se simta util. Arata-i ca-l intelegi, ca-i esti alaturi, ca-ti pasa de el.
Eventual, daca nu vrea sa vorbeasca despre ce-l macina, nu fi prea insistenta pentru ca asta poate deveni enervant si o sa se indeparteze si mai tare. Doar arata-i ca esti acolo pentru el si ca poate conta pe tine orice s-ar intampla.
Stii, de multe ori o simpla imbratisare data din tot sufletul face mai mult decat niste cuvinte...
adry25
Postat pe 4 Februarie 2011 19:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
..cum faci o gaina daca n-ai ou... 37 De la: LILO 23 Octombrie 2009 19:05
Jocul cu dragostea 22 De la: garbo_1165 17 Aprilie 2012 01:54
Credeti ca frica de singuratate ne impinge sa facem compromisuri intr-o relatie? 193 De la: quasaria 16 Februarie 2011 19:24
relatie fara sex 280 De la: precizilla 18 Aprilie 2011 20:41
buna 60 De la: luptatoareacurajoasa 19 Mai 2010 20:17
Setari Cookie-uri