ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Crema antirid

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Buna ziua. Ce crema antirid folositi pentru ten mixt? nu trebuie sa fie neaparat foarte scumpa.
  citeaza   raspunde

Mentionez ca am si doua pete de la soare, pe care nu stiu cu ce sa le scot.
  citeaza   raspunde

Pana la 50 de ani nu m-am dat cu nimic pe fata.Am un ten bun.Acum ma dau cu eucerin anti rid si mi se mentine tenul frumos.Nu am avut cosuri sau pete niciodata si am 69 de ani.Succes,dar crema trebuie sa fie de buna calitate.
  citeaza   raspunde

De la: Camelia_Ionescu_1, la data 2014-05-17 16:09:14Mentionez ca am si doua pete de la soare, pe care nu stiu cu ce sa le scot.


mergi la farmacie si alegeti in funtie de ce gama de produse mai folosesti cumpara o crema pentru pete dupa buget sau preferinta !una pentru pete , eu am luat de exemplu ..de la elmiplant nu fac reclama ... oricum efectul nu a fost spectaculuos , doar sa mai atenuat culoarea ... a fost bunicica si nu foarte scumpa ... !dar tine minte nu te expui la soare cand foloseti o astfel de crema ... contine de obicei acizi din fructe si iti vei arde piele ..., nu dai decat pe pata !
  citeaza   raspunde

Buna!

Impotriva ridurilor eu folosesc un supliment pe baza de plante de la Impreskin. Fac cura cu el de 2 saptamani si parca se observa ceva rezultate.
Sper din tot sufletul sa mai scap de riduri. E un lucru foarte important pentru mine, mai ales ca am un job in care sunt in permanenta in legatura cu oameni si trebuie sa arat bine:)
  citeaza   raspunde

Garbo 405 578 care mai e evolutia cu tratamentul ala impotriva ridurilor. Eu as incerca acum orice doar, doar sa scap de ele:)
Numai bine!

  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: