Ne este frica de singuratate

De la: vivacedonna, la data 2014-01-29 14:30:58daca ai reusit sa-ti invingi o temere cit de mica, inseamna ca le poti invinge si pe toate celelalte.


si tu de ce n-o faci, la drept vorbind?
pitiTa_
Postat pe 2 Februarie 2014 10:00
De la: vivacedonna, la data 2014-01-29 16:52:08nu edel, ea nu si-o invinge, traieste cu ea.
ne-a spus totul
si am citit in diagonala


vezi "barna" ta!
pitiTa_
Postat pe 2 Februarie 2014 10:02
De la: vivacedonna, la data 2014-01-29 16:52:08nu edel, ea nu si-o invinge, traieste cu ea.
ne-a spus totul
si am citit in diagonala


vezi "barna" ta si poate o dai la o parte cu ceva efort, nu astepta sa-ti pice "para malaiata" in gura ca o sa te doara dantura!
pitiTa_
Postat pe 2 Februarie 2014 10:04
De la: barboneli, la data 2014-01-29 19:12:30

dar de bau, bau, va e frica ? mie nu !

http://youtu.be/lwXiDADRG2o

cum ati ajuns de la "frica de singuratate" a lui Elle la frica de inaltime, viermi si... nu mai stiu ce, ca mi-a fost frica sa citesc tot, habar n-am ? dar nu la frici din astea s-a raferit ea. am citit si exemplul ala cu stadionul... nu e rau, dar mai sunt cazuri ca al lui Elle cand te paraseste iubitul si ai in jur prieteni buni de ambele genuri, nu trebuie un stadion... si totusi ea se simte singura acolo, inauntru, parca edel a zis asta... si acolo e altceva ! degeaba stau cu ea 24 de ore prietenii plus vecinii... ca acolo e pustiu ! acolo se simte ea singura. cum se rezolva asta, nu stiu, viva e specialista... , glumesc ! cred ca numai cu timpul sau cu altcineva in loc... alt iubit in cazul ei. nu stiu... am ascultat atatea cantece cu tema asta... dar n-am intalnit pe acolo vre-o solutie ! un chinez mi-a spus pe romaneste un proverb polonez, care suna asa: timpul le rezolva pe toate !

aaa... si ca sa fiu si eu on topic... si mie mi-e frica de inaltime ! n-am lesinat inca niciodata, dar am ameteli si cand ma uit la o poza din asta... ! dar daca simt un sprijin cu o mana macar.... ma descurc ! la mana stanga ma refer.




tu esti "ametit" de fel si stai destul pe sub mese, da, nu te ridica ca am venit eu!
pitiTa_
Postat pe 2 Februarie 2014 10:07
Singuratatea poate fi un imbold de ati dovedi tie insati ca poti , sa faci ceva cu viata ta in directia dorita de tine ! sa incepi o noua scoala , un curs , sa citesti carti motivationale , in general sa faci pace cu tine insati si sa incepi un nou drum , ceva ce ti-ai dorit dintotdeauna dar nu ai avut timp , un hobi; ceva ce iti poate multumi sufletul , sa reincepi sa alergi ;sau sa mergi la sala ; sa pictezi .... ceva pe gustul tau !succes !
garbo_19362
Postat pe 2 Februarie 2014 10:50
62, ce faci când nu mai ai creioane colorate? Alb/negru?

''Şi a zis Domnul Dumnezeu: Nu este bine să fie omul singur; să-i facem ajutor potrivit pentru el".

Pluralul cu facem, m-o pus pe gânduri, da' pân' atunci uit de singurătate.
Axl_R
Postat pe 2 Februarie 2014 11:18
da se poate desena si in alb negru ; sunt creiane cu grafit si tehnica de realizare este extraordinara se poate deprinde la cursuri !asa cum stii ca esti fata citita si nu o zic la misto , cele mai reusite fotografii sunt cele alb negru !!!!!!!!!!!!!!, pentru ca daca se arunca acum intr-o noua relatie doar ca sa nu fie singura ... va esua lamentabil atata timp cat nu isi da ragaz sa se vindece sufleteste ! orice activitate noua ar incepe ii va tine mintea ocupata si in loc sa se gandeasca la razbunare va face ceva constructiv !
garbo_19362
Postat pe 2 Februarie 2014 12:01
Am o fată, care a terminat la arte plastice.
Şi îmi plac pozele alb, negru...Am crezut că înţelegi!

De visat tot aşe...vb de culori.
Axl_R
Postat pe 2 Februarie 2014 12:07
felicitari este ceva minunat , tot respectul !
garbo_19362
Postat pe 2 Februarie 2014 12:32
Mc! Nu-i meritu' meu. :)
Axl_R
Postat pe 2 Februarie 2014 12:45
In singuratate te poti reorganiza , poti face curat in sufletul tau , poti sa te redescoperi cine esti TU cu adevarat -cat de nobila este inima ta!
garbo_392853
Postat pe 2 Februarie 2014 13:12
De la: Axl_R, la data 2014-02-02 12:07:29Am o fată, care a terminat la arte plastice.
Şi îmi plac pozele alb, negru...Am crezut că înţelegi!

De visat tot aşe...vb de culori.


cei "10 ani" de visare, banuiesc?
nu ma pricep la poze, imi place mai mult originalul.
pitiTa_
Postat pe 2 Februarie 2014 13:56
Nu mă bate la cap!
Păzea, soseşte originalA!
Axl_R
Postat pe 2 Februarie 2014 14:31
Nu le am cu "batutu' " in niciun fel: cap, cour, covoare, oua, palme, etc.
nici de frica nici de singuratate, mai scot capul din cand in cand dar
imi asigur spatele!
A-ul ii de la Axl?! da, Axl_ de la ciufulita?
pitiTa_
Postat pe 2 Februarie 2014 16:43
Minuni mai mari ca omul nu-s!.....sunt versuri dintr-o poezie,nu asta conteaza!Am vrut sa subliniez faptul ca,omul poate ,prin fortza DIVINA ,sa invinga TOT,bineinteles si singuratatea.Pentru unii,poate fi o lectie de viata,pentru altii doar o etapa pentru "a urca "spre desavarsire!Diferenta este ca,nu toti intelegem DE CE suntem supusi unui asemenea test.....poate,pentru ca sa fim constienti de VALOAREA celor de langa noi,sa le descoperim rolul!
vickybeaty
Postat pe 2 Februarie 2014 17:01
De la: barboneli, la data 2014-01-29 08:59:30

nu exact ! adica chiar daca am spus, e un fel de "spus" din ala... ca de ex.: "imi vine sa mor de pofta" pe scurt, un fel de filozofie ieftine pe care le spui fara sa te referi la ele in serios ! cum pot sa zic ca am invatat in cateva luni cat nu am invatat intr-o viata... cand inca n-am ajuns la sfarsitul vietii... ???? am zis si eu asa... stiu eu, ca sa zic ! sau, atunci asa am crezut poate, era gandirea ametita poate... ! iti spui io... nu inveti ! treci strada iar fara sa te uiti in stanga sau dreapta si iar da masina peste tine, chiar daca stiai ca o sa patesti asta... nu sigur, dar 68,32% da ! si hai sa te intreb pe tine, tu profesorul meu, ma rog... profesoara mea... tu ai invatat ceva din intamplarile anterioare ? ai stiut sa te feresti de alta intamplare similara sau asemanatoare cu prima ? nu, eu nu cred ca merge. stii... cam toti citesc in stanga si dreapta tot felul de vorbe "de duh" le spune.... dar nu-si dau seama ca in ele e vorba de "duhul" lui ala cere le scrie, nu au legatura cu "duhul" tau !!! intamplarea lui nu-i intamplarea ta, sintamintele lui nu sun sintamintele tale ! iubitul ei nu e iubitul tau.... s.a.m.d. ! chestia aia insa cu: ce nu-ti place tie nu fa altcuiva", mi-a placut ! aia da filozofie buna. ei... or mai fi cateva... da nu le am acum in minte. mi-am golit-o.... ma simt mai usor acum... !


Zau,acum am intrat aici si-am vazut mesajul tau barbonelli! :) Sincer am ris mult!Tare-mi place stilul tau de a spune lucrurilor pe nume!Merci ca m-ai amuzat intr-o seara trista!
miky65
Postat pe 8 Februarie 2014 21:01
imi pare rau ca ai avut o zi trista si ma bucur ca ti-ai mai inveselit-o ! am citit ce ai scris. si eu stiu sa-mi cer scuze cand cred sau mi se spune ca am gresit !
barboneli
Postat pe 13 Februarie 2014 21:51
:), da asta e Adevarul, pe care si eu l-am descoperit si cu totii il vom descoperi la momentul potrivit.
yacuni
Postat pe 15 Februarie 2014 03:35
Care-i maica ?
Rotty
Postat pe 15 Februarie 2014 05:59
Adevăru' că nu există adevăr.

La noapte mă pornesc şi io, în căutarea Adevărului.
Axl_R
Postat pe 15 Februarie 2014 08:42
da ...ai invatat lectia e foarte bine si acum ai incredere in tine ...bravo
BENIDORMSP10
Postat pe 16 Februarie 2014 00:47
multumesc pentru ceea ce ai scris...foarte frumos,si imi va folosi sigur,chiar voi mai citi de cateva ori,ca sa fiu sigura ca nu voi uita ce ai scris....
daniilia
Postat pe 17 Februarie 2014 23:05
Ne nastem singuri ...iar de murit sigur tot singuri murim ! Ce se afla intre aceste doua extreme noi construim !
garbo_392853
Postat pe 18 Februarie 2014 17:37
vreau si eu niste adevar din ala ...
garbo_19362
Postat pe 2 Aprilie 2014 13:23
De la: Elle2011, la data 2014-01-29 00:29:09Nu am avut curajul sa imi recunosc aceasta teama,pana nu am fost nevoita sa o infrunt. Acum un an de zile am avut una dintre cele mai grele perioade din viata mea, iubitul meu ma parasise, peste doua zile a decedat bunica mea, iar cand a trebuit sa o ingropam, mama mea mi-a lesinat in brate. Peste inca doua zile prietena mea cea mai buna se supara pe mine din nu stiu ce motiv. Si am fost nevoita sa infrunt toate aceste lovituri singura. Pana in acel moment traiam cu frica de abandon si teama de a nu ramane singura. Si am ramas singura in cel mai greu moment din viata mea. Atunci am inteles ca fiecare este pentru el si fiecare este responsabil sa se ridice pe sine din suferinta care ii este data in viata. Am invatat ca nu stii niciodata ce iti rezerva ziua de maine si ca, mai intai de toate, baza ta trebuie sa fie in tine. Nu e usor sa treci singura prin greutati, dar cand furtuna se termina si vezi iar soarele, simti ca esti alt om, simti cum nu iti mai este frica sa pasesti si, in sinea ta, stii ca ai puterea sa depasesti orice. Acum dragele mele, oricat de grea ar fi situatia prin care treceti si oricat de singure ati fi, sa stiti ca niciun rau nu dureaza o eternitate si daca aveti puterea sa renuntati la cauzele care va aduc durere, viata va recompenseaza cu un inceput mai linistit si mai luminos.
pitiTa_
Postat pe 8 Aprilie 2014 23:10
Elle, pe mine, necazurile si tristetile m-au invatat de timpuriu sa vb. cu eu-l meu, uneori in gand, alteori cu voce tare cantand. Am constatat ca mai mult ma inteleg "eu" cu mine, decat "ceilalti" cu mine. A fost o incercare sa vad daca functioneaza si acum raman uimita de puterea gandului meu in "singuratate". M-am simtit de cateva ori abandonata, dar nu mi s-a parut ca as fi ramas singura niciodata. Ma am pe mine si ma bucur cu mine, sunt cea mai buna prietena eu cu mine si chiar nu sunt egoista, dar ca sa-mi fie frica de singuratate, never! Deocamdata, am alte planuri cu eu-l meu, o sa spun la mom. potrivit. Sper ca ai invins
"frica" si ai ridicat fruntea!

Felicitari, maine o sa ai o zi minunata, chiar daca ploua,e frig si bate vantul sau esti singura, nu esti, esti tu cu tine si e bine.
pitiTa_
Postat pe 8 Aprilie 2014 23:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
avatar 9 De la: wife 21 Iunie 2009 19:24
AJUTOR!!!MA PARASIT SI NU MAI IMI POT REVENII...SIMT CA MA USUC PE ZI CE TRECE!!! 121 De la: singura2016 1 Mai 2019 20:21
O LUME TRONATA DE SEX!!!!! 27 De la: lory_lemnaru 3 Februarie 2010 16:51
versuri... 41 De la: LILO 27 August 2009 22:39
Hey, am si eu nevoie de un sfat cum sa trec peste o despartire! 58 De la: garbo_410447 8 Iunie 2015 17:36
Setari Cookie-uri