ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Un gest frumos in prag de sarbatori

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 


Va rog sa urmariti aceasta stire. Este cazul unei femei care isi creste singura copii, cu doar 350 ron/luna. Nu vreau like'uri sau comentarii inutile. Va rog doar sa donati ce puteti, acum, in preajma sarbatorilor, pentru cei doi copii. Nu strang bani. Doar jucarii, rechizite, hainute pentru fetita de 3 ani si fratiorul ei, eventual ceva alimente neperisabile. Toate acestea vor fi trimise doamnei si copiilor sai. Cei interesati sunt rugati sa imi lase mesaj pe privat si sa distribuie aceasta stire. Va multumesc in numele lor!

livenews.romaniatv.net/poveste-emotionanta-de-craciun-vreau-sa-i...
  citeaza   raspunde

Neata Ana. Daca bine imi amintesc , cand ai intrat pe forum tot cu o astfel de poveste trista ai venit.
Zi buna sa ai.
  citeaza   raspundeda... si eu imi amintesc asa ceva... dar mie mi se pare frumos ce face ana, in timpul sarbatorilor de iarna se obisnuieste asa ceva... cam in toata lumea crestina ! sa fi mai bun de craciun... sa ajuti pe altii... tocmai pe frigul asta !!! la cei din emisfera sudica e mai cald... mai primesti si cate un sus cand ajuti... !
  citeaza   raspunde

Buna dimineata Rotty, Barbo... Da...nu obisnuiesc asa ceva DOAR de sarbatori. E doar un alt caz. Si, poate prin prisma de mama, sunt mai sensibila.Zi frumoasa va doresc si sper ca Mosu' v'a adus exact ce v'ati dorit!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: