Dieta disociataa

Eu stiu ca la dieta disociata se da in jur de 4-5 kg pe saptamanaa . De ce unele persoane spun ca , cu dieta disociata au slabit 10 kg in 2 luni , 15 kg in 5 luni ??? Numai inteleeg nimic .
Alina_Gabriela_3
Postat pe 13 Octombrie 2013 11:46
Asta da dilema iezistentiala....
Rotty
Postat pe 13 Octombrie 2013 17:03
Vorbesc serioos .. Am nevoie de un raspuns clar , pentru ca numai inteleg nimic in leg cu aceasta dietaa
Alina_Gabriela_3
Postat pe 14 Octombrie 2013 19:39
Incearca singura si ai sa te convingi.
Rotty
Postat pe 14 Octombrie 2013 20:12
Fiecare om este unic , deci raspunde diferit la diete, tratamente ,etc...LOGIC!
garbo_19362
Postat pe 20 Octombrie 2013 14:49
Sanatos e sa slabim cam 1 kg pe saptamana.Daca slabim mai mult, ne afecteaza masa musculara, de care avem atata nevoie. Din cate am citit, dieta disociata este de doua feluri: dieta disociata pe zile (adica in fiecare zi alt aliment) sau disociata pe mese (nu amestecam alimentele la o masa). Daca tinem dieta disociata pe zile, nu e bine s-o tinem mai mult de o saptamana. Eu am tinut o saptamana dieta disociata pe zile si o saptamana dieta disociata pe mese timp de 3 luni si am slabit cam 1 kg pe saptamana. De atunci mananc cam orice, in cantitati mai mici, e adevarat, si nu m-am mai ingrasat deloc. Am mai eliminat dulciurile si prajelile cand am tinut dieta. Totusi, trebuie sa fim atenti si la calorii...nu prea trebuie sa depasim 1200 calorii daca vrem sa slabim.
ileanastoica
Postat pe 2 Noiembrie 2013 06:15
in trei luni 15 kg,dupa prima tura dai in jur de trei kg si dupa mai incet, se invata corpul cu regimul alimentar
garbo034708
Postat pe 2 Noiembrie 2013 08:33
De la: ileanastoica, la data 2013-11-02 06:15:59Sanatos e sa slabim cam 1 kg pe saptamana.Daca slabim mai mult, ne afecteaza masa musculara, de care avem atata nevoie. Din cate am citit, dieta disociata este de doua feluri: dieta disociata pe zile (adica in fiecare zi alt aliment) sau disociata pe mese (nu amestecam alimentele la o masa). Daca tinem dieta disociata pe zile, nu e bine s-o tinem mai mult de o saptamana. Eu am tinut o saptamana dieta disociata pe zile si o saptamana dieta disociata pe mese timp de 3 luni si am slabit cam 1 kg pe saptamana. De atunci mananc cam orice, in cantitati mai mici, e adevarat, si nu m-am mai ingrasat deloc. Am mai eliminat dulciurile si prajelile cand am tinut dieta. Totusi, trebuie sa fim atenti si la calorii...nu prea trebuie sa depasim 1200 calorii daca vrem sa slabim.


Similar. Am tinut dieta disociata pe mese si am slabit in 3 luni 10 kg. Efectul de mentinere a greutatii corporale a fost de apox. 1 an dupa terminarea dietei , in conditile in care treptat - treptat am revenit la vechile obiceiuri alimentare , evident proaste.
Din cite am citit o scadere drastica , ceea ce presupune mai mult de 3-4 kg pe luna , nu este de durata si este nociva organismului avand efectul de demineralizare, lipsa energie, piele flasca etc.
Da, fara dulciuri , fara prajeli si cu un consum moderat de calorii.
Mi-e imposibil sa cred intr-o dieta care genereaza o scadere de 15 kg / luna. Posibil sa existe , posibil ca fiecare organism sa aiba propria reactie la acelasi tip de dieta.
Oricum , dintre toate tipurile de diete mi s-a parut cea "mai suportabila" si cu efect de lunga durata.
garbo220680
Postat pe 2 Noiembrie 2013 10:49
nu stiu cine ti-a zis ca se slabeste 4-5 kg pe saptamana, asa ceva e imposibil. poate ai inteles tu gresit. se slabeste 4-5 kg pe luna. eu am inceput dieta asta acum 2 luni si am dat jos 7 kg, si sunt multumita.
garbo041866
Postat pe 2 Noiembrie 2013 13:42
fiecare organism reactioneaza diferit la dietele de slabire,iar dupa perioada de dieta trebuie urmat neaparat un program de mentinere a greutatii si apoi restul vietii sa adoptam un regim alimentar adecvat organismului,in asa fel incat sa nu ne mai ingrasam.Altfel,vom adauga in greutate mai repede si mai mult ai in timp mai scurt.Deasemenea,orice dieta vom adopta,trebuie sa suplinim lipsa unor elemente nutritive necesare prin consumul unor suplimente nutritive corespunzatoare.Atentie insa laa cine vi le recomanda,pentru a nu exagera cu consumul acestora.
Succes,Flori

garbo088323
Postat pe 2 Noiembrie 2013 15:10
Cu toate ca sunt f. grabita, am sa-ti spun ca este dovedit stiintific faptul ca orice dieta care te ajuta sa slabesti mai mult de aprox. 200 pana la 300 de grame pe saptamana este o premiza pentru grave probleme de sanatate mai tarziu. O dieta buna nu te va lipsi de nimic din vitaminele, mineralele si proteinele de care ai nevoi si astfel procesul de slabire va fi lent dar de durata. Dietele care te fac sa slabesti mult in timp scurt sunt numai niste "fortzari" ale eliminarii rapide a apei dar pastrarea depozitelor de grasimi care ulterior scot capul impotriva propriului organism. Te sfatuiesc sa mergi pe net si sub www.drcalinmarginean.ro sa asculti indrumari reale, medicale, documentate despre ce inseamna o dieta adevarata. Itzi spun aceste lucruri si ca specialista in domeniu si ca patita. In tineretze am incercat si eu cateva "cai rapide de slabire" si le regret si astazi. Toate bune!
Georgia_Arsenie_1
Postat pe 2 Noiembrie 2013 16:39
Va ofer eu o dieta cu aprox 10 kg luna, sanatoasa si sigura. Are 2 importante chei: 1 - sa o respecti si sa o tii doar 1 luna dupa care revii incet la o masa normala si dupa un an o poti repeta si a 2-a CHEIE , FOARTE IMPORTANTA ESTE : in general in prima saptamana dai jos cam 2 kg, in a 2-a sapatamana s-ar putea sa nu mai dai jos nici un kg dupa care se poate ca in a 3-a saua 4-a sapt sa dai 5kg . Nu este exagerat este sanatos si daca incerci sa intelegi mecanismul vei avea rezultate super. Ceea ce se intampla foarte des la aceasta dieta este ca slabesti chiar dupa ce ai terminat acea luna. Dieta are la baza dezintoxicarea organismului. Eu am deja 5 ani de cand am facut-o prima data si desi am trecut binisor de 50 cam la 1 an o repet si ma mentin foarte bine desi sunt inebunita dupa dulciuri.
Deci Regula 1 : Nu uitati ca IMPORTANT este ca atunci cand incepi o dieta sa o tii pana la capat chiar daca iti este greu pentru ca daca intrerupi efectul va fi exact INVERS adica te ingrasi.
Regula 2 : Cand ti-e tare foame si creierul iti " povesteste " ca ar fi bine sa " trisezi" ia un pahar de apa, sau 2 - e sanatos si uiti de "trisat" .
Gata iata dieta :
Luni : Doar Legume fierte si Ceai Negru cu foarte putin zahar sau miere .
Marti : Cartofi fierti sau copti si Ceai Negru cu foarte putin zahar sau miere .
Miercuri : Fructe ( atentie la mere ca fac foame, daca vrei sa obtii rezultate poti trece si peste aceasta zi mai dificila ) si Ceai Negru cu foarte putin zahar sau miere .
Joi : Paradoxal - doar banane . Da nu e gluma , doar banane daca sunt singure nu ingrasa si Ceai Negru cu foarte putin zahar sau miere .
Vineri : Carne slaba de pui sau peste si Ceai Negru cu foarte putin zahar sau miere .
Si acum SURPRIZA: Sambata si Duminica poti manca orice dar ai grija la cantitati si evita junk-food pentru ca s-ar putea sa anuleze efectele dietei din timpul saptamanii. Eu de exemplu m-am rasfatat cu ciocolata si inghetata.
Succes!
garbo_12087
Postat pe 2 Noiembrie 2013 19:43
intr-adevar, in prima sapatamana slabesti mai mult, dupa care corpul se obisnuieste si nu mai reactioneaza atat de repede. ideal este de a-ti face un obicei din a manca mai putin. asta e idea cu dieta disociata. te gandesti ca mananci numai pui, deja la masa de seara nu iti mai trebuie. in prima zi te poti deshidrata si de aceea se crede ca slabesti. grasimmutele nu se topesc asa repede.
alias_flore
Postat pe 3 Noiembrie 2013 12:28
Maxim 2 kg pe saptamana. Doua saptamani de dieta asociata maxim. Apoi doua saptamani in care care sa combini proteine din carne slaba, peste cu legume proaspete, brazeturi slabe cu fructe, cereale cu lapte,seminte. Trei zile de fructe saptamanal intercalate cu dieta normala. Gimnastica cel putin 15 minute zilnic, miscare, plimbare, alergare. Se poate repeta dieta disociata dupa o luna de repaus in care ai mancat sanatos. Succes!
garbo091023
Postat pe 3 Noiembrie 2013 17:08
nu toata lumea are la fel metabolismul si deaceea nu se slabeste la fel +altele....
garbo_382166
Postat pe 5 Noiembrie 2013 18:03
Buna seara!
La inceput, in orice dieta se dau foarte multe kilograme jos (3-5 kg in prima saptamana si cam 8-10 kg in prima luna). Mai apoi, organismul se obisnuieste cu dieta, plus ca si kilogramele sunt mai putine si procesul incetineste. Depinde de perseverenta...eu am dat jos in 4 luni, cu doua diete, la interval de 4 ani, 19-25 de kg. Nu exista retete magice, fara efort, reducerea cantitatii de alimente sau gruparea lor pe categorii si respectarea principiilor, nu se obtin rezultate. In cazul slabirii nu exista magie, ci efort, ambitie, vointa de fier si incurajari din partea celor apropiati.
Succes!
Raisa77
Postat pe 6 Noiembrie 2013 22:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Indemnizatie pt al doilea copil 2 De la: pinicuta 14 Iulie 2009 13:28
Buna ziua 4 De la: Adriana_Constantinescu_3 15 Aprilie 2017 12:32
despre perdele,draperii 3 De la: office_salinasusesi_ro 12 Aprilie 2010 23:55
scuzati greselile 2 De la: garbo268731 12 Martie 2012 09:09
Pentru mamicile care vor sa iasa in evidenta de revelion ;) 1 De la: tot_adda 25 Noiembrie 2009 23:10
Setari Cookie-uri